Jump to content

cūcība uz lāčplēša ielas


Recommended Posts

  • Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • versatile

    21

  • CAP

    34

  • Pirkss

    28

  • Bonifacijs

    70

Bonītim šoreiz ir daļēja taisnība.

 

Ne maza daļa no tiem močiem kas ir uz ielas nav lētāki kā vidusmēra auto ekspultācijā, jo tie ir +- sporta vai daļēji sporta motocikli.

 

Jūs negribēsiet zināt superbaika apetīti, kad tam ir pilns pulkstenis.

 

Tāpat daži ikoniskie moči plīst gana bieži un maksā nejēdzīgi dārgi.

 

Bet nu vidējais patēriņš IR mazāks kā auto. Nu es teiktu, ka vidēji uz pusi.

Bet degviela tak nav vienīgie izdevumi.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu intereses pēc paskatījos uz dullo kaut kādiem pseidomočiem čunčinātājiem pa pusei mopēdiem ap 60 ZS apetīte pēc passporta bij 5 ar rubuli, a tas tak ideālos apstākļos un viltīgi ražotāja izrēķināts, a kas būs maucot pa pilsētu ar mugursomu... ziemā !?!?!?!?


man mašīna ēd pa šosi zem 6 eur/100 km  tas būtu ekvivalents 4.6 L/100km benžas  pie cenas 1.30 e/L

Link to comment
Share on other sites

Boņuk, mocim nekas nemainās, ir vai nav mugursoma. neba nu 100kg tajā somā krāmēsi.

Un tie 5-6 litri ir ļoti reāli.

 

bet tev palūkšu pirkstu ar krāniņu tomēr nesalīdiznāt. Tu liec "Moto pilsētā" vs "tavs auto pa šoseju".

 

Un ziemā aŗi auto ēd vairāk + LV ir tikai uz vienas rokas saskaitāmi čāļi kam ir dzelzs pauti lai brauktu ar moci arī ZIEMĀ (vismaz mīnus padsmit, sniegs, ledus utt).

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

tas viss tika teikts vien tādēļ lai noradītu ka ne velo, ne mopeds ne mocis nevar aizvietot auto darbīgam cilvekam un es ne velti izmantoju apzīmejumu darbīgam, tai kategorijā te piesauktie un ka vienīgie uztvertie biznesmeņi būs vien neliela daļa, es domaju daudz plašāku loku, nu tur visdažādāko līmeņu menedžeri, meistari, atbildīgie darbinieki, sagādnieki, tirdzniecības, kuģu un kravu aģenti, cilvēki kas RIMI veikalos parbauda cik viņu uzņēmumu preces ir plauktos palikušas (neatceros kā sauc tādu profesiju) ta kaut vai tie paši santehniķi, skursteņslauķi, liftu meistari un tā bez gala kam ir nepieciešamība ar savu neaizvietojamo eksperta domu, klatbūtni, iemaņām, kaut kādam darbībām (fotografet, filmēt, merīt, novērtēt, parakstīt um milzum daudz kas cits) ātri parvietoties pa Rīgas, rajona visas Latvijas teritoriju no klienta pie klienta nekavējoši risinot dažāda ranga un mēroga problēmas nu kaut vai nomerīt cik liels ir jāizgatavo plastmasas logs vai durvis, vai avārija ir apdrošināšanas gadījums, un bezgaldaudz citu uzdevumu kuru veikšanai patlaban nav nepieciešama brigāde, vien eksperts kas pasaka kas tālāk jādara. Tādiem cilvēkiem var arī nebūt nekādas bagāzas ko nevarētu rokassomā paņemt līdzi, bet viņu darbībai objektā ir jānotiek nekavējoši. Cilveks no iesprūduša lifta ir jāizvelk ārā pēc iespējas atrak, tāpat kā jānoslēdz mājai ūdens padeve ja plīsušas trubas, jānomēra/jānosver/janovērtē krava lei nebūtu jamaksā milzīgas summas par dīkstāvi, katrai kravai ir jāizgatavo pavaddokumenti, sertifikati, muitas deklarācijas jānoformē pie zaļajiem, vetarstiem fitosanitariem, muitniekiem, robezsargiem, un vēl visādiem uzreiz pēc kravas iekraušanas vai izkraušanas, tur katra minūte ir zelta vērtē. Nu tad par ko es - ir vesela milzīga neredzama armija cilvēku kas dienu un nakti skrien pa galvu pa kaklu haotiski šurpu turpu lai ofisa planktons pat i neuzzinātu ka viņam kantorī ir sausi un komfortabli tikkai tapēc ka milzīgs skaits organizaciju kas par to rūpejas dienu, nakti, bez brīvdienam un svētku dienām. Tiesi par šiem ļaudīm es lietoju terminu darbīgi cilvēki, un esmu parliecinats ka tieši šie ļaudis sastāda Rīgas ikdienas privāto auto trafika lielāko daļu, un tieši šos ļaudis nu nekādīgi nevar parsēdināt nost  no auto, jo savādak viņi vienkārši nespēs izpildīt sev uzticetos pienākumus vajadzīgajā tempā un apjomā


 

 

Biedri 126 raksti Atrodos:LV Pievienots Vakardien, 22:42 Bonifacijs, 21 Aug 2014 - 15:09, teica: tapec ka visu to kas Rīga ir rada kā reizi cilvēki no autovadītaju kategorijas, ar savam darbībām, darbu, nodokļiem utt. tieši viņi rada šo pievienoto vērtību Kur var gvelzt tādas muļķības? Velobraucējs tieši tāpat maksā IIN, PVN, kapitāla pieauguma u.c. nodokļus. Vienīgais, ko nemaksā ir akcīzes nodoklis degvielai.  

 

A davaj saliekam pa plauktiem - riteņbrauceji pa Rīgas veloceliņiem centrā ir sabiedrības bagātākā daļa? Es stipri šaubos. Vai viņi ir centrā darbojošos uzņēmumu īpašnieki? Stipri šaubos.

 

Kas rada darbavietas un lielas pievienotās vērtības "produktus", nabagi,  maznodrošinātie, vidusšķira? Nu par pirmajiem 2 i domāt nav ko, a no vidusšķiras gan jau ka būs, bet ne jau nu masveidā milzīgi pieaugumi. Tātad atliek vien secinat to ka lielus, vērtīgus uzņēmumus rada jau bagāti cilvēki, tajos tiek dots darbs visiem tiem velobraucejiem, maksatas algas, nodokļi, veiktas miljonu investīcijas.

 

Tātad tieši tā arī ir kā es te jau teicu ka tiesi autobrauceji rada visu to infrastruktūru kuru lieto velobraucēji, protams ka viņi bez tā ka nodrošina labi apmaksatas darba vietas velobraucejiem vel arī maksā uzņēmumu ienākumu nodokli, PVN, autotransporta nodokli, akcīzi, par savu naudu apmaksā pievedceļu izbūvi saviem objektiem un vispār valsts digitalizāciju pavisam tiešā brīvpratīgi piespiedu veida un netiešā kad kaut ko ceļot vai rekonstruejkot tiek slauktas milzīgas naudas par visādiem plāniem papīriem un digitālajām kopijam, kaut biezi vien papras apa 1000 Ls vien par ar lineālu novilktu dažu cm strīpiņu jau eksistējošā papīrā.

 

Ja kāds grib piesaukt te Apple vai Microsoft tad davaj uzreiz daram tā - noskaidrojam cik vērtas bija abas šīs kompanijas tai brīdī kad to vadītāji no veļuka pārgāja uz autotransportu un tālāk runajam par to kadus milzīgus biznesus radīja ar autotransportu braucoši šo firmu īpašnieki

Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu - vajag pēc iespējas vairāk funkciju aizvākt no Rīgas centra. Atstājot tikai izklaidi/tūrismu.

Labi ka psihās Demakovas ideju par akustisko koncertzāli uz AB dambja nerealizēja.

Lai nesāktos atkal psiha maurošana paskaidroju: es runāju par šādas koncertzāles vietu, nevis par pašu akustiskās koncertzāles ideju kā tādu. Rīgai tāda ir akūti vajadzīga, bet ne jau nu uz AB dambja par psihu ciparu (Sidnejas operas lauri mieru nedod?) gan celtniecībai gan uzturēšanai.

Link to comment
Share on other sites

Iekakaashu es arii.

Bonifaacijs izklausaas taads ljoti darbiigs un viszinosh. Vieniigi, ja paskataas kaadus palagus un ar kaadu intensitaati vinsh sheit drukaa, tad jaasecina, ka vinja bizness ir boot.lv.

Link to comment
Share on other sites

Pārvarēju slinkumu un noskanēju enciklopēdiju "Rīga":

 

Riga.jpeg

Labots - Pirkss
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Offtopic ON:

Boņu uz saeimu ! :D Tu tādi palagu bīdītāji pa pilnam. Būs pie savējiem. Teksta daudz, jēgas maz. Emulators gatavais. Zinošs par visu un visās lietās. Deguns mākoņus stumda.

Offtipic OFF.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Tie palagi tiek drukati vakarā aiz gara laika alu dzerot un sašliku, desiņas spārniņus uz mangala cepot tipo kā papildus izklaide gaļu grozot nu vai arī tupo dirnot kartējā kāda kantora priekštelpā uz vizīti


mafij - Tu vel neesi pabijis kādā Domes sēdē klātienē - nu vot tur gan ir ko redzet un paklausīties, brīžiem liekas ka dzīvība točna nav uz zemes radusies

Link to comment
Share on other sites

Atlicis vēl apgaismot mūs visus par saviem seksuālajiem varoņdarbiem un transformācija par NC#2 būs pabeigta.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt vienkārši painformē, ka viņš ir tur aizmugurē un kaut kādā brīdī brauks garām, lai gājējs, nedod dies, nemetas pa labi vai kreisi strauji? Vai varbūt gājējs to velobraucēju redz, bet speciāli nelaižo, jo redz, viņam nav jālaiž. Tad i zvana. Vairākums zvaniņu lieto adekvāti, jo neadekvātajiem zvaniņa nav. Un to, ka ārzemēs vairums zvaniņu lieto adekvāti, labi redz uz Akmens tilta, kur daudz tūristu grupas - da ko tur par zvaniņu runāt - braucu vienreiz, uz tilta grupa, domāju, nokāpšu un pa malu pastumšos, daudz tautas, pensionāri. A viens kā mani ieraudzīja, ka nobrēcās kko, visa grupa pašķīda bezmaz miera stājā un atstāja koridoru pa vidu. Kā pie cilvēkiem, jāsaka. Nevis ar predjavu par savām tiesībām, bet cieņu pret citiem.

 

Nu es tagad speciāli vairs nelaižu garām, dzirdu kā aizmugurē tur dzin, dzin taisa, jo ir apnicis jau tas, ka man kā gājējam ir jāmūk kaut kur malā, ja es godīgi eju nevienam netraucējot. Vienu reizi pat līdz kautiņam sanāca kad viens bija iedomājies, ka viņam ar velosipēdu ir priekšroka attiecībā pret gājējiem.

 

Atgādināšu, ka man tas rajons tur tāds neadekvāts mazliet ir jā.

 

 

Tā kā vajag padr.zt velosipēdistus, lai ievēro noteikumus, izlaidušies nedaudz.

Labots - Fruzz
Link to comment
Share on other sites

 

 

mafij - Tu vel neesi pabijis kādā Domes sēdē klātienē

Tu saki? :) Ņē-a, nav gadījies, pārāk tālu tādas izpriecas , bez tam nu nemaz nevek :)

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Pat apgalvoju!!!

Link to comment
Share on other sites

Interesanti bija Sīli palasīt. Paldies!

Vispār jau - ja tā gribas uz ūdens, tad ir tas milzīgais placis Zaķusalā starp Salu tiltu un TV torni.

Link to comment
Share on other sites

Tad jau vajadzēja nolikt policijas mašīnu uz tās drošības saliņas. Nevienam velosipēdam netraucētu kā arī neviens no kreisās joslas nevarētu aizbraukt taisni. :mrgreen:
Tā būtu  "bīstamo situāciju" novēršana. Tagad tā ir tikai sodīšana/iekasēšana.

EDIT: Ieleja, šis nav adresēts tev personiski.

Labots - Koalīcija
Link to comment
Share on other sites

 

 

Vienu reizi pat līdz kautiņam sanāca kad viens bija iedomājies, ka viņam ar velosipēdu ir priekšroka attiecībā pret gājējiem.

Paga, a kā tad lai vellapēdists tiek garām, ja trīs tādi kā tu slāj blakus rociņās sadevušies un aizņem visu ietves platumu? Loģiski, ka ir jāpieraujas un jāpalaiž garām, a tādiem kā tu - pa muti, citādi nesaprot.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

 

 

ieniist krievus, regulaari tiem spljauj

Viņš gan teicās , ka spļauj uz mašīnām , kurās redz Georga lenti , nevis uz to īpašniekiem . Interesanti , kā viņš spēja Jauno Vilni izturēt - tur tak pilns bij krieviem un gan jau , ka autiņi ar lentām arī bija ? Pieļauju , ka bij izgājis ar cilvēkiem , kuru klātbūtnē nevarēja tik nekulturāli uzvesties . 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Paga, a kā tad lai vellapēdists tiek garām, ja trīs tādi kā tu slāj blakus rociņās sadevušies un aizņem visu ietves platumu?

 

vispār šis raksturīgi ālavām vecenēm. tās ļoti bieži nespēj saprast, ka uz ietvēm ir divvirzienu kustība un pat gar malu pretimnākošam gājējam nedod ceļu. kad tādu paņem ar plecu, tad gan kauc un gaudo.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

āha, un ko man tagat darīt? apvainoties uz visu pasauli, ielīst stūrī paraudat vai nolekt no tilta? visi mani apvaino, ienīst, dzīve nav izdevusies, karoče gals klāt  :yahoo:

 

Kaut kad baigi baigi sen man viens labs paziņa kaut kā izmeta frāzi ka viņam nu jau ļoti sen ir pilnīgi pofig ko vispār par viņu kads domā. Tai brīdī tas bij diezgan negaidīti, jo džeks bij varen liela uzņēmuma direktors un nu vispar diezgan pazīstama persona, bet tad sākās tā uzņēmuma bankrots un šo vazāja gadiem pa visādam tiesām mēģinot pierādīt ka tiesi viņš ir veicis ļaunprātīgu bankrotu un es sapratu ka šai ziņā viņam ir absolūta taisnība, visi tie skabndāli viņam netraucēja atvēr citā pilsetā rūpnīcu pilnīgi citā sfērā un vēlāk RU jau nākošo, a tie brēceji un apvainotāji vēl šobaldien sēž grāvmalē un govis gana.

 

Tad nu lūk, ja būtu tā ka visi piekrīt un saka ka ooo, nu tev nu gan ir 100% taisnība, tad tas būtu skaidrs signāls ka nu gan ir grāvī iebraukts. Tā kā, paldies par konstruktīvu kritiku tas dod saprast ka esam uz pareizā ceļa :moil:

Link to comment
Share on other sites

Vakar ar sievu un bērnu (ratiņos) gājām pa Lāčplēša ielu.. paspēja nokaitināt 3īs velosipediņi.. viņiem izveidota velojosla, bet nē.. brauc pa ietvi.. šo to jamiem pateicu, bet ko tad tie dzird.. vējš tik ausīs plīvo un lido garām bērna ratiņiem.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

vakar braukajot pa pilsētu (lija stiprs lietus) redzēju vienu vienīgu velosipēdistu un tas pats bij kaut kadā dzeltenā kostīmā ar kasku galvā izlijis slapjš kā bizamžurka

 

Nudien ir grūti saprast kur vakar tauta ņēma tos 2 idiņus ko uz kapota paņemt

 

http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/523931-rigas_centra_notriekti_divi_velosipedisti

Link to comment
Share on other sites

@@Bonifacijs, bija bija velosipediņi pilna Rīga vakar.. vismaz pēcpusdienā pa lielākiem starplaikiem, kad lietus nelija.. kā žurkas no midzeņa izlīduši.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

ja? nu var jau būt, es pa Salu tiltu tik 4x pārskrēju un pirms un pēc tilta uzreiz griezos abos galos virzienā uz dienvidiem, centrā nebij vajadzības stumties


Jelgavā ar nebija neviena, bet tur ar pa rūpniecības zonu traucos

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kas rada darbavietas un lielas pievienotās vērtības "produktus", nabagi,  maznodrošinātie, vidusšķira? Nu par pirmajiem 2 i domāt nav ko, a no vidusšķiras gan jau ka būs, bet ne jau nu masveidā milzīgi pieaugumi. Tātad atliek vien secinat to ka lielus, vērtīgus uzņēmumus rada jau bagāti cilvēki, tajos tiek dots darbs visiem tiem velobraucejiem, maksatas algas, nodokļi, veiktas miljonu investīcijas.

 

O, jā, varbūt vēl pastāsti arī, kā visi tie bagātie centra uzņēmēji maksā nodokļus :D 

Pag, un kas tieši tie ir par bagātajiem centra uzņēmējiem? Valsts iestādes un konditorejas?

 

Un tiem kam ārkārtīgi grūti paspert soli sāņus un palaist kādu garām, bet ir laiks un vēlme par to kauties - nu tad varbūt vienreiz arī vajag to izdarīt?! Interneta varoņi :D Kur problēma? Meitenēm sist laikam ir pārāk nepieklājīgi, bet sportiskam džekam iesist alusvēders traucē?

Link to comment
Share on other sites

 

 

bija bija velosipediņi pilna Rīga vakar..


Bļin, vēlviens Bonis? Kaut kā no tevis gan negaidīju. Vai vienkārši mirkļa jūtu uzplūdi dēļ trim kretīniem?

Atkārtošos:

 

 

Kretīni ir gan starp autovadītājiem, gan velobraucējiem, gan motociklistiem, gan gājējiem, gan te, starp foruma biedriem. Un nevajag dēļ dažiem īpaši apdāvinātiem indivīdiem, nolikt visu cilvēku grupu ar līdzīgām interesēm.
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

maksā maksā, tai skaitā par planktona oficialājām algām, būsi izbrīnīts - valsts iestādes maksā nodokļus gluži tāpat kā privātie, gramatvedība gan tur drusku savādak kārtojas, bet kopejie principi ir gluži tie paši

Link to comment
Share on other sites

Ar planktona (Tu domāji budžetiestādēs-valsts iestādēs strādājošos?) nodokļiem ir tāds kā reverans. Viņiem algas maksā no valsts budžeta, tātad no kāda "saražotiem" nodokļiem. Savukārt no planktona, no valsts budžeta izmaksātās algas, tiek atvilkti nodokļi atpakaļ valsts budžetā. Un planktons cēli staigā apkārt pārējiem bāzdams nāsī, mol viņš maksājot nodokļus. Ja valstī būtu viens pats planktons, tad nauda budžetā izsīktu, jo vāveres ritenis nav mūžīgais dzinējs. Lai vāveres ritenis grieztos, ir vajadzīga vāvere. Tā pēc valstī vajadzīgi uzņēmēji - vāveres, kuri, un viņu strādnieki arī, saražo arvien jaunus un jaunus nodokļu maksājumus valsts budžetā..

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

versatile

Jā, jā, man arī viens bērnības drugāns, kas kopš pirmā kursa ne dienu nav strādājis privātajā sektorā, nesen satiekoties plaši ievilka elpu un par nodokļiem sāka kaut ko vētīt. Uz manu jautājumu, kā tad tur ir, ja naudiņu no vienas glāzītes pārber otrā un tad atkal pirmajā - tur kaut kā ir palicis vairāk? - kaunīgi gan atzina, ka nav gan...

Valsts pārvalde nodokļus nemaksā. Viņu sociālās iemaksas un visu pārējo samaksā no citos sektoros strādājošo nodokļiem un basta; IIeN, manis pēc, viņiem varētu arī nebūt. Un es nesaku, ka tā nevajag vai ka viņi nav pelnījuši pensijas. Bet nevajag stāstīt par nodokļiem...

Link to comment
Share on other sites

@@Koalīcija, drīzāk jau mirkļa.. nav man nekādu iebildumu pret normāliem velobraucējiem. Bet nu.. ja jau ir tā velojosla, tad brauc pa to, nevis virsū gājējiem. Un gadās arī, ka brauc pa pretējo pusi.

 

@@versatile, bez publiskā sektora nebūtu arī privātā un bieži vien tas publiskais baro to privāto. :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

bieži vien tas publiskais baro to privāto

 

Tu domā valsts pasūtījumus? Jo lielāks procents privātā sēdēs uz valsts pasūtījumiem, jo lielākā d un ilgāk tajā d mēs paliksim. Viens otrs privātais jau speciāli planktona ierēdņu uzsliets, lai pumpētu bablo caur valsts pasūtījumiem.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

 

 

un bieži vien tas publiskais baro to privāto

 

Iespējams, ka Tu runā par atsevišķiem kadriem. Tāpēc būtu jauki to tā nevispārināt. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Paga, a kā tad lai vellapēdists tiek garām, ja trīs tādi kā tu slāj blakus rociņās sadevušies un aizņem visu ietves platumu? Loģiski, ka ir jāpieraujas un jāpalaiž garām, a tādiem kā tu - pa muti, citādi nesaprot.

 

Lai brauc pa ielas braucamo daļu. Ietves tā jau šauras. Diviem cilvēkiem jau šauri, velosipēdistam nav vietas,

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

versatile

 

 

@versatile, bez publiskā sektora nebūtu arī privātā un bieži vien tas publiskais baro to privāto. :)

Vēlreiz uzsveru, ka man nav problēmu ar faktu, ka publiskajam sektoram tiek maksātas algas. Es, patiesībā, esmu par vismaz ministru un par nozarēm atbildīgo cilvēku algu palielinājumu, jo nav normāli saņemt 2-4k EUR par stresainu darbu prožektoru gaismā, ja daudz mierīgākos apstākļos vadot kādu vidējo uzņēmumu, sanāks 4-10k EUR mēnesī, bez publiskas veļas mazgāšanas un padsmit gadus vecu deklarāciju cilāšanas. Respektīvi, pie pašreizējām algām valsts sektorā ir pārsvarā nekompetenti un arī fanātiķi, kompetentu "urbēju" gandrīz nav, vai arī tie strādā kāda uzdevumā. Protams, arī šo nevajag uztvert kā uz visiem attiecināmu, taču Vilks un Pavļuts, piemēram, ir starp labākajiem ministriem, kādi mums bijuši un viņu paveiktais darbs noteikti uzskatāms par slikti atalgotu.

Man tikai nepatīk, ja publiskajā sektorā ir paļce vejerom, ka sak, es nodokļus maksāju. Nu, maksā, PVN un tamlīdzīgus. Bet ne soc.nodokli, ne IIeN de facto nemaksā gan.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Tāpat kā es nesaprotu tos gājējus kuri velkas pa Brīvības ielas veloceļu, ja blakus ir mega plata ietve gājējiem. Tas tur aiz Alfas, juglas virzienā.

 

Es esmu par to, ka velojoslas vajag uz brauktuves.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

 

 

Valsts pārvalde nodokļus nemaksā. Viņu sociālās iemaksas un visu pārējo samaksā no citos sektoros strādājošo nodokļiem un basta; IIeN, manis pēc, viņiem varētu arī nebūt. Un es nesaku, ka tā nevajag vai ka viņi nav pelnījuši pensijas. Bet nevajag stāstīt par nodokļiem...

 

Tev nav taisnība, kategoriski!!!!    Nu padomā pats 2 sētnieki pie Rīgas pils slauka ielu - viens maksā nodokļus otrs nē? Tikkai tāpēc ka vien slauka ietvi pie pils a otrs metru tālāk pie kāda privāta kantora, nu nav tā un nevajag te strīdeties par to - ja vēlies vari uztaisīt atsevišķu tēmu un drāgat vesels par to, es pat apsolu piedalīties

Link to comment
Share on other sites

Uzmanību! Negatīvs komentārs offtopic ar tendenci uz savstarpēju rēķinu kārtošanu. Lasi uz savu atbildību!
 

bet kas veel trakaak - vissmagaakaas formas sjizofreenija! personiibas dubultosjanaas. absoluuta. paskatiisimies faktus. vinjsj ieniist krievus, regulaari tiem spljauj, lamaa, baismiigi skataas aciis. tajaa pat briidii dziivo kopaa ar krievusjku, kura, visdriizaak neprot latviesju valodu. braikaa uz krieviju atpuusties e.t.c. nu tak divas dazjaadas personas.


D_L, Tu palaidi garām to, ka ne tikai tauta viņam apkārt ir pidori un dauņņi, bet pat par savu sievu viņš forumā nepieklājīgi izsakās.
Tu, Boni, vari lekties cik uziet, ka esi nobriedis, sabiedrības krējuma/inteliģences pārstāvis, bet labi redzams, ka tas ir uzspēlēts - nulles vērta. Neviens pieaudzis, inteliģents cilvēks savas ģimenes nesaskaņas nepasniedz svešiem cilvēkiem. Nelaimīgs divkosis tu esi!
Vispār, nez ko tava sieva teiktu par to, ka forumā salīdzini viņu ar vilku, kas visu laiku uz mežu skatās?

 

Turpmāk neļarksti, ka cilvēks, kas mēdz uzkāpt uz velosipēda prieka pēc vai lai transportētos no punkta A uz B, ir nenopietns/bērnišķigs utt. Tu pats vēl esi nenobriedis!

 

 

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

es ar vārdu planktons centos aizvietot milzīgu aprakstu par to ka ir domāti cilvēki kas dara vienalga ko betr visu dienu atrodas Rīgas centrā uz vietas savā darbavietā un nekur tālu no tās nepārvietojas, kaut vai sētnieki, var izdomāt kādu citu vārdu lai to apzīmetu

Link to comment
Share on other sites

versatile

 

 

Nu padomā pats 2 sētnieki pie Rīgas pils slauka ielu - viens maksā nodokļus otrs nē? Tikkai tāpēc ka vien slauka ietvi pie pils a otrs metru tālāk pie kāda privāta kantora, nu nav tā un nevajag te strīdeties par to - ja vēlies vari uztaisīt atsevišķu tēmu un drāgat vesels par to, es pat apsolu piedalīties

Ja tev šķiet, ka pārliekot pusi naudas no vienas kabatas otrā, ir mainījies naudas daudzums, man prieks.

Mani šī tēma necep tādā pakāpē, lai par to diskutētu. Uz papīra, protams, nodokļus maksā. Reāli nauda no viena Valsts kases konta pārceļo nākamajā un tad atgriežas citā Valsts kases kontā. Un noteikti ka ir sētnieki, par kuriem tiešām nodokļi netiek maksāti, ne uz papīra, ne kā savādāk.

Bet tev ir taisnība un tu esi gudrākais. Iešu ka kādu riteņbraucēju notriekt.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

šitā koalīcija - ar tādu kā noslieci uz opozīciju, žēl ka jau deg, jabrauc steidzīgi a to tzrakstītu te kaut ko

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...