Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .

alusbundza
 Share

Recommended Posts

Tuubijs

Neprasi man - es tikai aizvedu kravu no punkta A uz punktu B, papīrus fīrē cita kasta.

Jurkins
Just now, Tuubijs teica:

Neprasi man

Es nesapratu. Aleksandrija tak ir Ēģiptē! 😲

Jurkins

Tu runā par vācu alu, kaut kādu muitu un ieliec karti ar uzrakstu Moscow... Nekad neesmu ar fūru neko, nekur vedis, tāpēc šobrīd esmu nelielā nesaprašanā. Vai man būtu jāzin, kas ir Aleksandrov?

Edited by Jurkins

Tuubijs

Tu izteici domu, es Tev atbildēju! Tālākais Tavs domugājiens paliek uz Tevis pašu.

Jurkins

Es izvēlos par to nedomāt, jo neko nesaprotu. Kād muita ES? Pričom krievānija? Da pofig. Sorry.

AlCohol

kā pa ceļam kaimiņš teica - "jebal to alu, reku paņēmu šņabi".

man vel pirmais gājiens suni staidzināt ar sausu rīkli, kad tas izstaigāsies, tad var iet mājās un tālāk uz veikalu. nolaidība bija, ka vakar pietiekami neiepirkās.

Edited by AlCohol

Tā jau ir Jāņos; cits par pohām domā, cits lai viņu vēl uz pohām neizvaro?😀

Mēs darba kolektīvā izlēmām, ka nesapisīsim Jāņu dienu ar domām, ka rīt jābrauc uz darbu. Nebūtu jābrauc ar auto, tad vēl poh. Rīt un parīt brīvs. Bet sadarbības partneri to nezin un tāpāt čakarēs telefonu.

Edited by ggg97

Nenoodzērāt izdevību Aliexpress piepirkties ķīniešu drazu kas visa bija -60% ?

🙊🙈🙉

1 stundu atpakaļ, Laxe teica:

Nenoodzērāt izdevību Aliexpress piepirkties ķīniešu drazu kas visa bija -60% ?

🙊🙈🙉

Da nu nax tos ķiniešu s*dus, cik pirku, tik viss bij nelietojami hlami.

strawberry8
4 hours ago, Laxe said:

Hehehe, nākotne Latvijai ja Auslanderus neizmetīs.

tapat ar to #MeToo, visas vinas pieradijumu trukuma del zaudeja tiesa un tagad jamaksa morala kompensacija utt(tpc nekas nav dzirdets vairs). interesanti tie video kuros ASV policijai jacinas ar 'tam' kuras saskatas visadas mulkibas

tie migranti normalos apstaklos sheit nevaretu tikt, vai deportetu, bet tagad visiem vajag letais darbaspeks laikam

Jurkins
Pirms 2 minūtēm , strawberry8 teica:

#MeToo

Nu tur tak viss elementāri - kad bija jaunas un svaigas, tad varēja karjeru caur gultu (laikam gulta šoreiz tāds literārs apzīmējums 🤣), a bet kad celulīts uz ļaškām sāka līst ārā un nevienam šās nakuj (tiešajā nozīmē arī) vairs nevajag, tad mēģina ar visperversākās pasaules varzas - juristu palīdzību kaut ko dabūt.

Pirms 12 minūtēm , Jurkins teica:

juristu palīdzību kaut ko dabūt.

Tu tā nesatraucies, tāpat kā es un tie analfabēti tur augstāk, no mums tādas necerēs neko dabūt, pat ar vispērkamāko juristu palīdzību.😀

• Haha 1

Vispār jau tajā laxes rakstā pāris lietas "aizmirstas"

Sievietei pirms tam bijusi sodāmība un, ka tas ārprāta sods viņai bija pavadīt nogali ieslodzījumā.

Protams tas neattaisno izvarotājus un viņiem nocirst olas. 

Galvenais uztaisīt labu virsrakstu un man vispār jādomā kur internetā ir jaaseerfo, lai tiktu līdz tik interesantām lapām 

• Haha 1

Jurkins

@Zin..., nav jāsērfo 😉. Tas tāpat kā par Magoni... ik pa reizei ieej tvnetā vai delfos un jau zini, ka Magonei atkal "tečka", bet kārtējais viņu ir uzmetis.

Domāju Tvnet tā ir salasīta lētas slavas kāru mazohistu grupiņa, kuri par samaksu pārdod savu intīmo dzīvi publiskai izķidāšanai, līdzīgiem komentāru rakstītājiem.Lai gan kas tie tagad par komentiem; pāris censoņi..? Toms veiksmīgi tos visus ir likvidējis, lai tikai viņu vienu pašu dzirdētu.🙂

Nu tā lapā ir "neatkarīgiem uzskatiem" un to tik vien runā kā par gejiem, lezbietēm, migrantiem un pārējo čerņu.

Starp citu tak netālu no manis meklē arī mūsu bāleliņu par diezgan smuku atlīdzību. Nu cik nu mūsu. Vārds viņam "Dolārs" 🤣

• Haha 1

Pirms 5 minūtēm , Zin... teica:

mūsu bāleliņu par diezgan smuku atlīdzību.

Diezin vai tabors arī par tik šo atdos?😏

Jurkins
Pirms 6 minūtēm , jacobs teica:

Domāju Tvnet tā ir salasīta lētas slavas kāru mazohistu grupiņa

Ne jau tikai tur. Visa mūsu dzīve tiek lēnām pārkārtota uz to.😉 Nē, nē, nekādas sazvērestību teorijas.

Edited by Jurkins

scAvenger
23.06.2024. , 15:10, Jurkins teica:

Konkordam jau arī skaņas ātrumu ļāva pārsniegt tikai virs okeāna un galapunktam pietuvojoties šis pārgāja uz zemskaņu.

Atvainojos, ka atgriežos pie iztirzātas tēmas, bet ne tikai virs okeāna :)

https://periodika.lv/periodika2-viewer/?lang=fr#panel:pa|issue:72193|article:DIVL292

https://periodika.lv/periodika2-viewer/?lang=fr#panel:pa|issue:552855|article:DIVL508

Pats dzirdēju vismaz vienu to konkordes blīkšķi, bija diezgan iespaidīgi.

• Patīk 2

pirms 2 stundām , Zin... teica:

Starp citu tak netālu no manis meklē arī mūsu bāleliņu par diezgan smuku atlīdzību. Nu cik nu mūsu. Vārds viņam "Dolārs" 🤣

Stop, es jau ienīsti migrantus pietiekami, tev nevajag mani pārliecināt vairāk

AlCohol

vroģi lepojos. bet nu skaudīgs ar esmu, ka neesmu ar rasisismu pagodināts.

Jurkins
pirms 7 stundām , scAvenger teica:

bet ne tikai virs okeāna

Bet tas bija sen. Kopš tiem laikiem daudz, kas mainījās. Tak tagad vispār ir ierobežojumi attiecībā uz troksni ļotenēm. Tāpēc, šķiet, ka krievānu tu-134/154 il-62? nevarēja sertificēties ārpus padumjās/krievānijas. Nu un ļoteņu tādu jau arī vairs nav, kam to trobeli taisīt.

Joprojām apbrīnoju tos malačus.

Ja ticēt statistikai, tad 67 ir nocelti ar grādiem virs normas, no kuriem pusei ir krimināls daudzums...

Protams, tam Volvo vadītājam vai varēs kaut ko piesmērēt laiks rādīs....

pirms 11 stundām , scAvenger teica:

Pats dzirdēju vismaz vienu to konkordes blīkšķi, bija diezgan iespaidīgi.

Es atceros 80-os, kad Miterāns lidoja uz Maskavu draudzēties un virs Rīgas bij pamatīgs blīkšķis, laikam jau arī Concorde.

pirms 4 stundām , M@R$$ teica:

Joprojām apbrīnoju tos malačus.

Ja ticēt statistikai, tad 67 ir nocelti ar grādiem virs normas, no kuriem pusei ir krimināls daudzums...

Protams, tam Volvo vadītājam vai varēs kaut ko piesmērēt laiks rādīs....

:) Svarīgākais vīrs pasaulē saka ka nedrīkst uzskatīt Dzeršanu un Braukšanu par noziegumu.

Tā kā vajag uzklausīt un beigt dzīvot mums akmens laikmetā ar drakoniskiem likumiem kas apspiež Latviešu pamatkultūru

Edited by Laxe
  • Patīk 1
  • Haha 1

Share

• Create New...