Jump to content

Kādus mobilos lietojam?


 Share


Recommended Posts

Леший

  • Neliels foto - 
sony-xperia-z1-compact-1.jpg
  • Ražotājs - Sony
  • Modelis - Xperia Z1 Compact (D5503)
  • Cik ilgi lietojat - Nedēļa
  • Atsauksmes
    • Tika paņemts, jo no mūsdienu "krutiem" tālruņiem, šim modelim formfaktors ir vistuvākais Galaxy S2, pie kura esmu ļoti pieradis. Ar milzīgām lāpstām esmu pastaigājis, nav mans, tas pats attiecās arī uz āboliem. Tāpēc izvēlējos šo modeli. Un jau 15 gadus ievēroju tradīciju - ražotāja vai modeļa pirmais burts ir S. Nav jau tā, ka speciāli, bet vienkārši tā sanāk.
    • Pirmkārt gribās atzīmēt aparāta kvalitāti - korpuss ir diezgan zolīds, telefons ir smagāks par galaxy-veidīgiem, plastmasa ir jūtami kvalitatīvāka. Ekrāns IPS, domāju to nevajag komentēt. Attēls ir ļoti kvalitātīvs. Dokumentācijā solīts, ka telefons iztur peldēšanu 1m dziļumā, bet to neesmu testējis.
    • Īpaši jāatzīmē kamera - ne velti Sony mājas lapā tas modelis pozicionējas kā cameraphone. Matrica ir ļoti laba, ātri reaģē, var filmēt tiešam kvalitātīvus video, nerunājot jau par bildēm. Ir arī visādi efekti - sepia, mirror, old film utt. Ir arī AR effect fīča - īsumā, var filmēt, ka tev istabā skraida rūķīši vai dinosauri. Protams, tā ir killer fīča, bez kuras nevar pastāvēt, un visi telefoni bez tādas fīčas ir metami. Rītdien pastaigāšos pie dabas un uzņemšu dažas bildes, lai biedri varētu novērtēt kvalitāti.
    • Defaultā nāk Andris 4.4.2 un nedaudz modificēts oriģinālais launcher. Attiecīgi, ir trūkumi - ne visi widgeti strādā. Esmu patestējis dažādus softus, problēmu nebija. Visādas 3D spēlītes lido, aparāts tiešām ir jaudīgs.
    • Baterija pēc pirmās uzlādes noturēja pusotru dienu ar ieslēgtu wifi, BT, lietojot netu, lasot ziņas, spelējot spēles utt. Power management uzrādīja, ka par to laiku, 45% baterijas apēda displejs.
  • Plusi - Korpusa kvalitāte, kamera, skaņa, ekrāns utt utjp.
  • Mīnusi

    Komplektā nāk pieci manuāļi, visi ir absolūti nesaprotamās valodās. Sapratu tikai, ka viena no tām ir ungāru, un vēl viena ir kāda no skandināvu valodām.

    Tāpat, Latvijā nav reāli dabūt to lādētāju ar magnetiņu. Nav jau tā, ka to nevar pārdzīvot (bez problēmām lādējas ar microusb), bet tomēr mīnusiņš.

    Starp pogām nav Menu pogas, to aparāts kompensē, dināmiski pievienojot to pogu kad vajag.

  • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - Pusotra diena. Power management uzrāda, cik ilgi vēl novilks telefons pie vidējas noslodzes un standby režīmā.
  • Links uz speceni GSMarenā - Sony Xperia Z1 Compact
Link to comment
Share on other sites

 

 

Mīnusi Komplektā nāk pieci manuāļi, visi ir absolūti nesaprotamās valodās.

 

Tā nav telefona problēma, bet gan Tavas izvēles iegādāties pelēko telefonu sekas.

Link to comment
Share on other sites

post-83694-0-69206400-1403992724_thumb.jpg

  • Ražotājs              Sony
  • Modelis              Xperia Z2
  • Cik ilgi lietojat    3 dienas
  • Atsauksmes

Savu Galaxy s4 apskādēju tādēļ nācās meklēt jaunu telefonu vietā.

Zināju ka jauno trubu gribēšu:

  1. ūdensizturīgu
  2. lai vizuāli labi izskatās
  3. ar labu kameru
  4. lai bača ilgi tur manos retajos veloceļojumos, izmantojot gps

Gribējās protams arī trieciendrošu, bet šo īpašību šoreiz noziedoju uz izskata rēķina. Galu galā, kad vajadzēs, var telefonu ielikt kādā gumijotā čeholā uz ceļojuma laiku.

Un tam bija jābūt tikai un vienīgi androīdam. Beigās izvēle krita par labu Xperia Z2

  • Plusi -

1.ir pieejami dažādi interesanti aksesuāri:

*manējam komplektā nāca krutās, trokņu slāpējošās austiņas. Vēl neesmu izbaudījis kā viņas darbojas trokšņainā vidē un cik ko slāpē, bet ir

  tiešām ērtas manām ausīm un skan lieliski!

*pasūtīju lādējamo dokstaciju. Tā nu gan ir viena lieliska fīča par ko man liels prieks! Ir tik forši atnākt mājās un nečakarējoties ne ar kādiem

  vadiem vienkārši ielikt telefonu dokstacijā, uzreiz parādās fona pulkstenis (to gan es uzliku atsevišķi, defaultā tā nav) un telefons lādējas.

  Un arī vāciņi ar blīvēm kas nosedz otru lādēšanas portu netiek lieki izļurkāti.

*var nopirkt arī ārējo mikrofonu (ap 50 eur)

*playstation fani varēs izmantot savas bezvadu pultis spēlējot spēles telefonā!

2.Ūdensdrošs IP58

3.Lielisks dizains un kvalitatīvi uzbūves materiāli, stikls+metāls. Tas laikam subjektīvi, bet man ļoti patīk kā viņš izskatās

4.Ir fiziskā kameras poga.

5.Ļoti kvalitatīva (salīdzinot ar citiem smartfoniem) kamera. Sensora izmērs 1/2.3''

6.Derēs mūzikas gardēžiem. Visādas labas audiolietas, austiņas, sony walkman aplikācija u.tt.

7.Ietilpīga, nenomaināma baterija 3200mAh

8.Ir radio! Pēc pāris gadu dažādu samsung modeļu lietošanas, šis jau liekas kā nāvīgā ekstra, beidzot man telefonā ir FM radio!

9.Telefonā jau defaultā ir Garmin Navigon Xperia Edition aplikācija. Tā ir pilnā programmas versija, bet kā izmēģinājums uz 30 dienām. Pēc izmēģinājuma termiņa beigām var vienkārši no GooglePlay paņemt parasto Navigon kā izmēģinājumu uz 30 dienām. Kopā sanāk 60 dienas. Tā vismaz es sapratu.

10.Lieliski uztver wifi un arī mobilo sakaru tīklu. Nedaudz baidījos ka dēļ izmantotajiem korpusa materiāliem tā varētu būt problēma, bet nē,

viss kārtībā :)

11.Labs displejs ar fantastiskiem skata leņķiem (tiem kam patīk skatīties šķībi ). Saulē gan prasās nedaudz spilgtāks.

 

  • Mīnusi -  priekš manis kā mīnuss ir tas, ka nav fiziskās home pogas, baigi nepierasti.

Izskatās ka telefons ir diezgan trausls un absolūti trieciennedrošs. Tas gan ir tikai mans iespaids un sajūtas, bet nekādu trieciendrošuma iespaidu tas tiešām neiedveš.

Pagaidām arī rokā gluži labi aparāts neieguļ un visu laiku nepamet sajūta ka var izslīdēt un nokrist. Priekš ērtas satveršanas un turēšanas plaukstā telefons ir par lielu un stūri pārāk kantaini, sajūta ka turi rokā noslīpētu stikla šķēli. Ar vienu roku darboties ir diezgan neērti. Cerams ka ar laiku pieradīšu.

LED gaismiņa jeb zibspuldze ir ļoti švaka. Salīdzinot ar Galaxy s4 uz pusi švakāka. Fotografējot telefona zibspuldzi neizmantoju, bet lukturītis dažreiz tumsā noder. Un ar šitādu te lukturīti tumsā kaklu var nolauzt.

*Vēl kā mīnusu varu atzīmēt diezgan kluso zvanu toni, precīzāk, īsziņu signālu, zvanu toņa skaļums vēl itkā ir ok. Bet, piemēram uzliekot watsapp'am ziņas signānu, man prasās stipri skaļāks. Darbā visādi trokšņi un tad man patīk dzirdēt kad atnāk ziņa. Izmēģinājos dažādas melodijas, bet īsti nav. Visdrīzāk ka tas ir dēļ ūdensnecaurlaidīgās membrānas priekšā tumbiņām. Varbūt kāds zina kā šito problēmu risināt?

 

  • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - ko nu saprot ar vidēju noslodzi... Baigi nemocot aparātu 2 dienas noteikti izvilks. Notestēšu-ielikšu cik ilgi tur.

p.s. notestēju staigājot pa nepazīstamu pilsētu ar ieslēgtu gps un mobilajiem datiem. Teikšu kā ir, sūds tas akumulators, pat pusi dienas lāgā neizvilka.

Ekrānā tik pa laikam palūrēju, visu laiku nespīdēja uz maksimumu! Laikam vajadzēja stamina režīmā mēģināt... Jebkurā gadījumā, spriežot pēc visa, man prasītos aparāts ar vismaz 8000mAh

Labots - aiko99
Link to comment
Share on other sites

Nja skatījos uz S4/S5 bet tad FM radio neesamība pārvilka svītru jebkurām velmēm, nu vot attīstība ept.... Palikšu ar savu S3 un miers!

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Леший

Xperia Z2

Cik zinu, tas ir tas pats Z1 Compact, tikai lielāks. Sakarā ar šo ir jautājums: vai izdevās saslēgties pa BT ar datoru vai citu telefonu, un vai izdevās sūtīt/saņemt failus?
Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Leshij, kaapeec lai nevareetu. Datora vajag noraadiit, ka atljauj failu sanjemsanu caur bluetooth.

Link to comment
Share on other sites

EpicDamage

Galaxy S2 jau trīs gadus griežas godam, tiesa beidzoties garantijas periodam uzreiz pārgāju uz Cyanogenmod custom ROM.

Link to comment
Share on other sites

Леший

Rizla, viss aizgāja, pārstartējot BT datorā.
EpicDamage, man tas pats, bet nu tomēr gribējās kaut ko jaunu.
 
Par kameru: nepatīkamu pārsteigumu sagādāja sarkanas krāsas uztvēre. Kā arī, solītie 20Mpix ir tikai 4:3 režīmā, maksimālais 16:9 izmērs ir 15.5Mpix. Te būs bildes:

http://i.imgur.com/wN9KW50.jpg
http://i.imgur.com/yQk6yGF.jpg
http://i.imgur.com/fcWJS6h.jpg
http://i.imgur.com/SBjw0pz.jpg

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

A tas Z1 Compact tāds labs izskatās! Sāku nedaudz šaubīties par savu izvēli.. :D Būs jāaiziet uz veikalu aptaustīt Z1 lai var salīdzināt.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Njāāā Ļohas bildes itkā nav sliktsa, taču.... aizvēsturisks fotoaparāts izdod kudi labākas

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
INTRASERVERNET

930-ad-2x1-jpg.jpg

  • Ražotājs - Nokia
  • Modelis - 930
  • Cik ilgi lietojat - Aptuveni 2 meneshi.
  • Atsauksmes - Vizuali loti labi nostradats, kas priece lietotaja acis, ar kvalitati, dizainu un neitralitati. Cilvekam ar maziem pirkstiem nebus erti, jo biezuma zina nav no planajiem telefoniem.
  • Plusi - Svars ir paliels, bet panemot rokas tas ir patikami. Jo ja salidzina roka vieglu telefonu, tad rodas sajuta par kvalitati, ka uzlabo vertejumu par Nokia telefoniem. Otrais Windows Phone ar Full HD ekranu. Jasaka, ka gaidiju nelielu vilsanos par FHD ekranu  WP ierices, jo no 800x480 pareja uz 1280x768 bija ar kljuudaam un nepielagotam programmam utml. Bet ne tuvu un esmu gandarits. Beidzot radio. Ieprieksejam Nokia Lumia telefonam nebija radio. 930 modeli slimo ar purple hue. Gaidu programmas atjauninajumu, kas izlabo so problemu. Microsoft Nokia 930 pircejiem lidz 31 julijam piedavaja davana Bluetooth/NFC tumbinju MD-12, parnesajamo bezvadu ladetaju DC-50 un 20GBP voucheri applikaaciju iegaadei. Mmmm, paldies Microsoft. Lai gan siikums bet patiikami.
  • Mīnusi - Nav paplasinama atmina, tapec naksies iztikt ar 32Gb apjomu. Man dikti pietrukst Glance screen (kas izmanto so iespeju tie sapratis par ko runaju). Tie, kas gaida Nokia Lumia 930, tad naksies vilties jo international versijai ari nebus si iespeja.
  • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - 1,5 dienas ir ok, neko vairak ari negaidiju. Ja internetu izmanto, tad nu tas laiks bus stipri mazs uz vairakam stundam.
    Links uz aparāta speceni iekš GSMarena.com - lasam seit
Link to comment
Share on other sites

20.jpg

  • Ražotājs - Samsung
  • Modelis - samsung sgh-e250
  • Cik ilgi lietojat - Aptuveni 7 gadi
  • Atsauksmes - Normāls telefons, kas paveic visus no telefona tiešām nepieciešamos uzdevumus.
  • Plusi - Baterijas dzīve ir ļoti ilga, normālā lietošanas režīmā iztur vidēji 4  līdz 5dienas, un tas ir pēc 7 gadu lietošanas.
  • Mīnusi - Nepatīk slide out dizains. Nepatīk apdares materiālu izvēle, varēja būt izturīgāks pret skrāpējumiem, un būtu labi ja nelobītos krāsa, bet lobās.
  • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - 4 vai 5 dienas
     
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ražotājs - Samsung Modelis - samsung sgh-e250 Cik ilgi lietojat - Aptuveni 7 gadi Atsauksmes - Normāls telefons, kas paveic visus no telefona tiešām nepieciešamos uzdevumus. Plusi - Baterijas dzīve ir ļoti ilga, normālā lietošanas režīmā iztur vidēji 4  līdz 5dienas, un tas ir pēc 7 gadu lietošanas. Mīnusi - Nepatīk slide out dizains. Nepatīk apdares materiālu izvēle, varēja būt izturīgāks pret skrāpējumiem, un būtu labi ja nelobītos krāsa, bet lobās. Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - 4 vai 5 dienas  
 

 

Respect! 7gadi ar vienu telefonu...

Link to comment
Share on other sites

Neliels foto:

sony_xperia-spw2.jpg

 

Ražotājs: Sony

Modelis: Xperia SP (C5303)

Cik Ilgi lietojat: ~10 mēnešus

Atsauksmes:

Šis kalpo kā otrais tālrunis un netiek īpaši intensīvi lietots, vairāk laika pavada uz galda, tāpēc mazliet apbēdina fakts, cik tas ir kareklīgs un ķerīgs, tālrunis, kurā ir gandrīz tikai ražotāja aplikācijas, darbojas nožēlojami nestabili, jādomā, vai visi Android ir tādi? Šis pavisam nav vājākais, AnTuTu vērtē diezgan augsti, ko tad darīt ar tiem, kuri zemāk... 

 

Screenshot_2014-09-17-16-23-09.pngScreenshot_2014-09-17-17-07-14.png

 

+ 4G atbalsts

+ jau rūpnīcas PS3 kontrolieru atbalsts (lielas jēgas gan nav, skatīt -)

+ krāsainās diodes korpusa apakšā- man patīk, ka tās mirgo dažādos toņos ziņojot par notikumiem

+ ekrāna izšķirtspēja 720 x 1280 šāda izmēra tālrunī

+ Sony small apps, reizēm lieti noder

+ sejas atpazīšanas ekrāna atbloķēšana

 

+/- masīvs un smags korpuss, taču patīkami materiāli un labi salikts

+/- lādētāja ligzda sānā, kādam derēs, kādam ne, man personīgi patīk, jo izmantoju vertikāli kā auto navi un lādētājs smuki pievienojas no apakšas

 

- sudraba aplocei trausls krāsojums

- ļoti kareklīgs softs, nepārtraukti kaut kas crasho, programmas pašas pārtrauc darbību, HD spēles vispār nav iespējams paspēlēt, piemēram, Real Racing 3 vai Asphalt 8, izslēdzas jau loading brīdī.

- kamerai pārāk daudz hromatisko aberāciju, tāpat trokšņu līmenis ir katastrofāls, kā arī lēns un neveikls kameras softs, arī autofokuss nav ļoti ātrs.

- konkrētajam eksemplāram komplektācijā bija tikai USB vads, bez tīkla adaptera

 

Daži kameras attēli saulainā dienā:

DSC_0041.jpgDSC_0062.jpg

DSC_0015.jpg

 

Vakara krēslā:

DSC_0027.jpg

 

Un pilnīgā tumsā:

DSC_0017.jpg

 

Neviena bilde nav apstrādāta. 

 

Specifikācija: http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sp-5364.php

 

Link to comment
Share on other sites

Sorry par offtopic, bet Londonā tā ir saulaina diena? Tu biku melo. Pirmajā galīgi nav saulaina, otrajā tipa takā varētu būt, bet tas laikam vakars.

Trešajā vispār bezsaules pagalms, ceturtajā atkal vakara krēsla. Piekto nekomentēšu.

Bet ja tu saki, ka bija saulains?

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

Atvaino Zuxter, bet nu tavs komentārs ir pilnīga... Sailaina diena un skaidras debesis nav sinonīmi, ieraksti google sunny day un apskaties. Un expert, 2. bilde ir trīs pēcpusdienā, šajā gada laikā un platuma grādos tā vēl nav krēslas pievakare. 3. bilde ir nevis bezsaules pagalms, bet ielas mala un nevis bezsaules, bet pārīs mākoņi vairāk tieši saulei priekšā bildēšanas brīdī...

 

 

 

foto kamera ir hrenova un laikam arī tāds pats bildētājs.
Nu ka savu foto portfolio studijā, parādi savas foto prasmes un tad varbūt padiskutēsim tālāk par foto tēmu, ja nē, gaidu publisku atvainošanos.

 

Ja gribēji paspīdēt, dodu šādu iespēju!

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

@@kappa, es arī teiktu, ka vajag sākt ar vismaz kameras objektīva noslaucīšanu gar biksēm, lai nav tik sūnainas un matētas tās bildes. Pag, SP nebija tas ar metāla rāmi un nepiedodami švako wifi zonu? 

Link to comment
Share on other sites

@ŽaksNoriss Vispār tas metāla rāmis nav metāla, bet gan krāsota plastmasa... kamera nav nospeķota, bet tiešām rada ļoti mīkstas bildes, nekad nav bijušas tādas problēams ar iphone... 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Respect! 7gadi ar vienu telefonu...

A ko darīt, ja nav naudas cilvēkam? :(   "Normāls telefons, kas paveic visus no telefona tiešām nepieciešamos uzdevumus." nabagu standarta teksts!

Link to comment
Share on other sites

Nu ka savu foto portfolio studijā

Portfolio nebūs.

 

 

parādi savas foto prasmes

Ne par to ir runa.

 

gaidu publisku atvainošanos.

Atvainojos.

Bet, par ko es te.

 

attēli saulainā dienā

Lūk par ko. Jau pirmajā bildē nav saulaina diena. Te pat nav runa, kādas bildes sanāk (jā, tīri ok tādam verķim), bet nah dir.t. Kāds vēl padomās, ka tā ir saulaina diena, pat ēnu nav.

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

Atvaino Zuxter, bet man liekas, ka Tu kaut kā ne pa tēmu te iemaldies, Es jau teicu, izlasi, kas ir saulaina diena (ieraksti google sunny day un būsi pārsteigts par ieraudzīto rezultātu līdzību manām saulainajām dienām), tad iepostē savu foto mākslinieka portfolio (aizrādīji taču man par foto nemākulībām- nu tad uz priekšu, rādi savējās profesionāli) un tikai tad turpini bojāt šeit gaisu. Ja nav ko teikt, tad labāk paklusē! Tiešām jābrīnās, ka cilvēks savos 38 gados ir tik apdalīts. Pilnīga offtopic veicinātājs...

Link to comment
Share on other sites

 

 

ieraksti google sunny day un būsi pārsteigts par ieraudzīto rezultātu līdzību manām saulainajām dienām
Tā arī izdarīju, bet tur saule visur stipri spīd, un pie reizes izlaboju tekstu tajā topikā, ar ko šī saruna aizsākās, lai tev vieglāk ap sirdi.

 

google

 

Bet nu labi, projehaļi uže par to saulaino dienu!

Link to comment
Share on other sites

Tad Tu gribi teikt, ka bilde dēvējama par saulainu dienu tikai tad, kad frontāli spīd saules gaisma? Nu labi, lai nu paliek paša ziņā, bet nu cik man zināms, tad saule nespīd no 4 debesspusēm... Un mākoņi arī pārvietojas... vienā kadrā vairāk, otrā mazāk, ja diena ir saulaina, es to nedēvēšu par apmākušos tikai tāpēc, ka kādā kadrā par trim mākoņiem vairāk un kādam indivīdam iegribējās pakasīties par to, kas ir saulaina diena, cik mākoņi drīkst būt kadrā, lai to vēl dēvētu par saulainu dienu utt... Te vispār ir topiks par telefoniem, kāpēc cept tādu off man nav ne mazākās nojausmas...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

  • Neliels foto - lg-g2-d802-5.jpg
  • Ražotājs - LG
  • Modelis - G2 / D802
  • Cik ilgi lietojat - 3 mēneši
  • Atsauksmes - Principā viss ļoti patīk, lai uzrakstītu mīnusus jāpadomā kādu brīdi
  • Plusi - Laba baterijas darbība, laba kamera, ātrs, man ērts izmērs, patīk iespēja atbloķēt 2x uzsitot ekrānam.
  • Mīnusi - Nav microSD ligzdas
  • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - 2.5 dienas, un ja telefonu nenoslogo, tad procents turas ilgi, bez visādiem saudzēšanas režīmiem

    Links uz aparāta speceni iekš GSMarena.com - http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

      OneM8-Press-02-580-90.jpg

  • Ražotājs - HTC
  • Modelis - One M8 (2014)
  • Cik ilgi lietojat - 2 mēnešus
  • Atsauksmes - 2 mēnešus atpakaļ biju nostādīts grūtas izvēles priekšā, uzdevums - izvēlēties vienu četriem vadošo ražotāju flagmaņiem - Xperia Z2, Galaxy S5, G3 vai One M8. Zināju, ka ar telefonu nāksies draudzēties kādu laiciņu, jo tomēr tas būs nācis no augstākajiem plauktiem. Būdams uzticīgs Nokia telefonu lietotājs vairāku gadu garumā, izvēle par telefonu, kurš nāktu kopā ar Android OS nebija viegla, taču One M8 jau pirmajā brīdī pārliecināja mani, ka tā kolosālais korpuss ir katra iztērētā centa vērts. Elegantais dizains apvienojumā ar BoomSound speakeriem atstāja mani bez valodas. Zināju, ko vēlos un, lai arī sākumā skatījos uz kaut ko, kam būtu labāka kamera un ūdensdrošs korpuss, visas pārējās izvēles tika automātiski izsvītrotas pēc M8 apčubināšanas. Manā īpašumā nonāca šķietami jaudīgais Āzijas tirgus modelis ar mazliet lielāku procesora takts frekvenci nekā pārējiem tirgiem, Sense 6 veiktspēja - sava uzdevuma augstumos. Kamera, lai arī ne tā labākā, tomēr pietiekoši laba, lai nopelnītu arī kādu labu vārdu no manis (un reizēm sliktu). Tāda neliela ekstra kā FM Radio arī bonusā, telefona augšgalā IR blaster, ko reizi pa reizei pat izmantoju, lai paslēgātu mājās plaziminieku. Kārtīgs Premium feel telefons par kura iegādi joprojām jūsmoju,
  • Plusi - LCD IPS displejs, BoomSound skaļruņi, FM Radio, baterijas darbības laiks. Lai arī svars nav no tiem mazākajiem, telefons rokās ir salīdzinoši ērts, varbūt mazliet slidens, taču ne tik, lai uzskatītu to par mīnusu. Otra kamera, kas darbojās kā lauka dziļuma mērītājs arī ir sava uzdevuma augstumos un bieži vien atļauj izpausties bilžu rediģēšanā tā, kā sirds kāro.
  • Mīnusi - Metāla korpuss ir viegli uzņēmīgs pret skrāpējumiem, tāpēc praktiski vienmēr jācenšās telefonu turēt maciņos, lai neapskrāpētu tā aizmuguri. Ļoti liels mīnuss ir nereti dienas laikā uzņemtie attēli, kuri bieži vien ir Over-exposed. 
  • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - 1.5 dienas
    Links uz aparāta speceni iekš GSMarena.com - http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)-6074.php
Labots - Andis
Link to comment
Share on other sites

A ko darīt, ja nav naudas cilvēkam? :( "Normāls telefons, kas paveic visus no telefona tiešām nepieciešamos uzdevumus." nabagu standarta teksts!

 

Zini, tie, kas savu naudu notriec par pēc būtības nevajadzīgām drazām arī ir tie, kuri ir īstie nabagi, un vienmēr būs. Saproti, ne visiem ir vāja pašapziņa un ne visiem svarīgs sava statusa apliecinājums - kuram krutāks telefons/dators/auto, kurš bagātāks, kurš labāks par citiem. Man svarīgi lai ierīce pilda man nepieciešamās funkcijas, un nav svarīgi, vai ierīce manā lietošanā ir 7 dienas vai 7 gadus.

Labots - Morzek
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

 Atvainojos, ka ne gluži par tēmu. Pievienojos biedra Morzek teiktajam. Ziniet, esmu no malas redzējis daudz iestāžu, kur man ir sanākušas darīšanas. Arī to, kādi telefoni tajās iestādēs darbiniekiem, ne jau speciāli prasījis visiem pēc kārtas, parādi man savu telefonu, kāds tev telefons. Nu iezvanas kādam telefons, vai cilvēks izvelk telefonu, lai kādam piezvanītu. Nu jā, mani vērojumi ir tādi, ka lielākiem priekšniekiem ir vienkāršāki telefoni, labi, labi, ne jau visiem bosiem ir štrunta podziņnieki vai tamlīdzīgi. Bet rodas iespaids, ka lielākais mobilo telefonu flagmaņu īpatsvars ir starp palīgstrādniekiem nevis starp vislabāk apmaksātajiem darbiniekiem. Bariem puišu zinu, kuriem kabatā telefons, teiksim, viņu divu trīs mēnešalgu vērtībā. Paņem tādu mazcenas telefonu, vai kā viņus tagad sauc, par nulle pirmo iemaksu, tad divus gadus katru mēnesi maksā lielu naudu par to telefonu. Jopcik, ja jau jums tā patīk, tač dariet tā. Bet nesauciet cilvēkus, kam telefons kalpo gadiem, par nabagiem. Es arī staigāju ar telefonu, kamēr viņš sāk noklāties, vai baterija pārstāj turēt, vai vienkārši sāk gļukot no vecuma, vai arī pagalam bēdīgā izskatā paliek. Žēl tikai, ka mūsdienās telefoni vairs netiek ražoti ilgam laikam, gandrīz visi mani pēdējie telefoni sāk mirt drīz kā beidzas divu gadu garantija, citādi staigātu ar to pašu telefonu arī tos septiņus gadus vai ilgāk.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Lg GT540 (Optimus) Android 2.2.1 -> Htc Desire Android 4.0 -> Motorola Photon Q Android 5.0 (Zyx test kernel) 

Esošais Google Nexus 5 5.0 (Custom Kernel)

Ticis jau pāršūt izņemot no kastītes un ar First boot :)

 

  • Neliels foto - lg-google-nexus-5-.jpg
  • Ražotājs - Google
  • Modelis - Nexus 5 D821 ''Red'' (laikam)
  • Cik ilgi lietojat - 2 Mēneši
  • Atsauksmes - Officialais Softs :rofl:  bet pāršūts uz Android L jeb Android 5.0 :)
  • Plusi - Viss darbojas
  • Mīnusi -  nēēsmu iedziļinājies bet tā teikšu nav O_O
  • Baterijas darbības laiks pie vidējas noslodzes - 3 dienas varbūt 4 ar power saving (normāli lai vari iedot sīkajiem paspēlēt tavas krutās spelītes uz telefona)
    Links uz aparāta speceni iekš GSMarena.com - http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-5705.php

    šis modelis manas acis pievērsa ļoti lielu uzmanību dēļ piemērotās cenas un arī dzelžiem kas mīt iekšā
Labots - kasharis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bez .iršanas lūdzu.

nopietni... jo neredzu jēgu likt baigi clockotos kernelus ... ta jau stocks ir ljoti nedraudzīgs ....  pašurī forumus un pats atradīsi sev vajadzīgo kernelu.. uzflasho un pieconfigure ko vajag O_O

vismaz kādus 400 hz njemu nost no normala strādāšanas kā arī scripts kad izslēdzas arā ekrāns monitorojošais samazinās ari un tā lūk tu ietaupi bateriju! nezinu vai Twrp ļāva to fīču bet CWM gan ļāva

tagad gudri pateikšu lai tu saproti :

  • Ekrāna spilgtums
  • wifi
  • bluetooth
  • NFC
  • Tikla savienojums 4g LTE;3g un tā tālāk jeb (Modem)
  • daudz nevajadzīgas aplikācijas kas ēēd tavu bateriju ( monitoring )
  • zvana skaļums

Vienkārši vari uztaisit profilus atsevišķus un sāc iefiksēties uz to !

 

 

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

 

 

nopietni... jo neredzu jēgu likt baigi clockotos kernelus ... ta jau stocks ir ljoti nedraudzīgs ....  pašurī forumus un pats atradīsi sev vajadzīgo kernelu.. uzflasho un pieconfigure ko vajag O_O vismaz kādus 400 hz njemu nost no normala strādāšanas kā arī scripts kad izslēdzas arā ekrāns monitorojošais samazinās ari un tā lūk tu ietaupi bateriju! nezinu vai Twrp ļāva to fīču bet CWM gan ļāva

Nu tās dienas būtu jāraksta pēdiņās, jo šaubos vai tev tur ir 8h OST 

Link to comment
Share on other sites

Nu tās dienas būtu jāraksta pēdiņās, jo šaubos vai tev tur ir 8h OST

Atvainojos par pareizrakstības kļūdām! nu ja nēesi slinks un vari vienu vakaru pasēdēt ar google kodiem no citiem mobilo kerneliem, daries. (pirmstam uzliec recovery)

Emulators ir par brīvu. Principā viss ir open softs. Nevajag lažoties un gaidit atjauninājumu!

Labots - kasharis
Link to comment
Share on other sites

Man pašam ir stock Lolipopsis are franko kernel. Nu nevari tu dabūt 8 ost un 4 dienas. Vienģii tas motorola resnais telefons ar milzu bateriju.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vienģii tas motorola resnais telefons ar milzu bateriju.

photon q 4g lte ? ja tajam bija baterija parlikta uz lielaku ! ja nemaldos no kāda droid X nu tur labi tikai mazliet zonas chakarejas

Link to comment
Share on other sites

  • rubb locked this tēmaa
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...