Arnis2002 Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 kartupeļus piemizot klāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 (labots) 1 stundu atpakaļ, Racer teica: Spilvas Rasoļņiku un Boršču Soļanku vajadzēja. Piegriež klāt mednieku desiņas un olīvas, un ir labais. Sevišķi uz paģirām vai slimojot, kad spēka gatavot nav. Labots Oktobris 4, 2021 - versatile 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metrs Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Mans favorīts - ukraiņu borščs ar pupiņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 pirms 4 stundām , versatile teica: Soļanku vajadzēja. Zinu, bet soļankas veikalā nebija kad fiksā ideka radās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojots66 Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 pirms 6 stundām , Racer teica: Rasoļņiku sestdien pamēģināju, pieliekot zaļumus. Ja jauc kā pamācībā 1:1 ar ūdeni, tad nenormāli sāļš pasākums. Pielejot vēl 2x vairāk ūdeni, ar krējumu jau bij normāli ēdama zupīte. Attiecīgi secinājums - jāliek ūdens klāt 1:3 un Tieši tā!Ja paši paburās,tad tās zupas var pataisīt tīri par ēdamām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojots66 Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 (labots) Pirms 57 minūtēm , Racer teica: Zinu, bet soļankas veikalā nebija kad fiksā ideka radās. Kā jau minēju,ja uzskrieniet šīm paveidam,pameiģiniet! Zupa protam katru dienu neriju zupas!Brīžam ņemu no edznīcām,pat pieved klāt! Pasūt vairāk ar apreiķinu ka vakarā uzsīldīs ,nebūs jačakarējas ar taisīšānu! Tagat edināšanas "ir daudz pelēkā zonā",bet tas dzīves būtību nemain ,viņi cinās par porcijas lielumu un kvalitāti-Mūsu galā par kvalitāti nav ko apspriest,vis garšīgs ,pa retam gadās ka sajūk pasūtījumi,bet tiem piegādātajiem makaroniem ar nav ne vainas!Par gļuku atvainojas,nakamā reizē pat saldo uzsauc!! Vienīgais kas,ja rukā par minimālo algu,dienu dienā neatļausies ,kaut porcija 3 eiro! Labots Oktobris 4, 2021 - kojots66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 @kojots66 - mierīgāk! Ievelc gaisu, izelpo. Nomierinies un raksti lēnāk - ar garumzīmēm un pieturzīmēm vajadzīgās vietās, uzrakstot visus vārda burtus, u.t.t. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojots66 Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 (labots) Pirms 3 minūtēm , martinno teica: @kojots66 - mierīgāk! Ievelc gaisu, izelpo. Nomierinies un raksti lēnāk - ar garumzīmēm un pieturzīmēm vajadzīgās vietās, uzrakstot visus vārda burtus, u.t.t. Ēdot viņas nevaig! Tev vajag?! Labots Oktobris 4, 2021 - kojots66 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoma Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Tad ēd, bet neraksti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Ceru uz solīto - restorāna kvalitātes zupu... Vīnu pat paķēru, lai radītu vajadzīgo atmosfēru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Populārs ieraksts jema Oktobris 4, 2021 Populārs ieraksts Share Oktobris 4, 2021 Kreklu neaizmirsti izgludināt! 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivix95 Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Daži saka, ka ēdiena gatavošana ir nelietderīga čakarēšanās. Kā jūs aizpildat to laiku, ko citi pavada gatavojot? Ceru, ka lietderīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Puse zupas apēsts. Dodu 8 balles, otrreiz ēstu. Tikai radās jautājums - ko harčo saturā dara kartupeļi??? P.S. B*e, @jema - tad kad Tev nākamreiz ir kāds jēdzīgs padoms, atsūti sms, savādāk ar novēlošanos izlasīju un gāja man tas secen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivix95 Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Veči, es jums varu iedot labu labo harčo recepti. Ja nepaslinko un vēl siermaizes piecep klāt, tad jūra līdz ceļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzhua Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 ^^ Atgādina - atsūti man pm, tad pateikšu ko es varēju uzrakstīt rakstot šo debīlo postu. Arī manī šodien ielija Spilvas Harčo. Nočakarēju mazliet, jo pielēju tikai 1:1, vajadzēja vairāk ūdeni, bet garša un konsistence ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Pirms 15 minūtēm , Edzhua teica: pielēju tikai 1:1 Tev likās pārāk piesātināta/spēcīga garša? Man 1:1 likās kā reiz ideāls variants, kur neko papildus nevajag likt klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzhua Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Priekš manas nopīpētās mēles pat šķita pa sāļu. Visādi citādi es neko citu klāt pat neliku, saturs pietiekošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racer Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Apēdu šodien to Spilvas boršču - tīri nekas, labāks par Rasoļņiku un nebija tik daudz jāšķaida, sāls mazāk pēc sajūtām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAP Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 (labots) pateicoties būtam, vīri tiek novesti no ceļa un uzsēdināti uz burciņzupām ok, sakārdinājāt.. rīt par prieku @Stasss iečāpošu bodē un pa vecam nopirkšu ar.. Labots Oktobris 4, 2021 - CAP 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boņs Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Man parasti ar burciņzupām ir līdzīgi kā tai pasakā par zupu no cirvja - piemet klāt tik daudz citu labumu, ka burciņas saturam vairs īsti nav liela nozīme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raimonds1 Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 Tēmas autors patiesībā piestrādā par reklāmas menedžeri pie burciņzupu ražotājiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Oktobris 4, 2021 Share Oktobris 4, 2021 (labots) Šodien aplauziens, domāju pa ceļam no sporta zāles piestāšu pie leišu veikala un nopirkšu to Spilvas Restoranto boršču, bet skuju, pustukši plaukti. Ilgi nebiju bijis tur, vainu dēļ Covida vai Breksita, tukšums. Nu vismaz kāpostus, Dzintara sieru, kautkādu leišu rupjmaizi un šprotes dabuju Labots Oktobris 4, 2021 - AndrisBB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Populārs ieraksts laikamTak Oktobris 4, 2021 Populārs ieraksts Share Oktobris 4, 2021 Pirms 2 minūtēm , AndrisBB teica: kāpostus, Dzintara sieru, kautkādu leišu rupjmaizi un šprotes dabuju kaut kāda zupppa tak tur sanāk? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateushs Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Kādā pārgājienā vai savādāk, kad vajag ātri pagatavot kaut ko, burciņzupas varētu būt noderīgas. Savādāk, es dodu priekšroku sagriezt burkānus, bietes, kartupeļus, sīpolus, čilli pipperu klāt un savārīt kārtīgu katlu asas zupiņas! Iztīra visas aizdegunes, izdezinficē visu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e = d Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Šņauc to zupu? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateushs Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 2 minutes ago, e = d said: Šņauc to zupu? Pipars dara savu darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateushs Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 13 hours ago, raivix95 said: Daži saka, ka ēdiena gatavošana ir nelietderīga čakarēšanās. Kā jūs aizpildat to laiku, ko citi pavada gatavojot? Ceru, ka lietderīgi. Viss ir atkarīgs no tā, kādu ēdienu un kādā kvantumā cilvēks gatavo. Arī kvalitāte ir cita, pie nosacījuma, ka māk gatavot Link to comment Share on other sites More sharing options...
e = d Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Pirms 18 minūtēm , Mateushs teica: Pipars dara savu darbu. Dibengalu ar iztīra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raimonds1 Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 "Māk gatavot" dažām receptēm ir tāds diezgan relatīvs jēdziens. Ielej katlā ūdeni. Ieliec gaļu. Vāri. Nosmel putas. Pieliec burku saturu. Vāri vēl dažas minūtes. Viss. Nu, ja neesi drošs, ka neaizmirsīsi, ka kaut ko gatavo vārot un tas viss sāks cepties, turpat virtuvē vien paliec. Lai gan indukcijai, pat mazajām viena riņķa plītīm ir gan jauda, gan taimeris, gan temperatūras iestatījumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateushs Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 15 minutes ago, e = d said: Dibengalu ar iztīra? Ja Tu gribi sev to iztīrīt, padzeries kārtīgi svaigi spiestu ābolu sulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiviic Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Pirms 45 minūtēm , Mateushs teica: Pipars dara savu darbu. Ar piparu labāk šādu "zupiņu" pagatavot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Pirms 21 minūtēm , Mateushs teica: svaigi spiestu ābolu sulu Iedarbīgāka būs skābētu kāpostu sula, vismaz 1L 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Tik vēlams pēc uzņemšanas nebūtu tālu no mājas, šmucīte var sanākt Kā tagad atceros, ka litriņu uz paģirām iztriepu, nu i na.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Šīs sulas uzņemšana savā organismā ir cītīgi jāieplāno - spontāna sulas uzņemšana neradīs pozitīvas atmiņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoma Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Zirņi un rūgušpiens - naktī deķis stāvēs kā parašūts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxygen Oktobris 5, 2021 Share Oktobris 5, 2021 Ja pieliek klāt šos piparus ( ja tik patīk asi) tad var pat ''no cirvja kāta zupu'' . Nu visādā ziņa , pirms šiem biešu zupa galīgi negāja pie sirds, bet tagad.... ''nemu lielo karoti'' un vicoju iekšā to zupu. Nu man patīk sablenderēti un klāt pie zupām. Arī labi pielikt pie salātiem . Baigi uzlabo garšu. Nu tad vajag minimāli sāli. Tas protams tiem kam patīk asi ēdieni. Starp citu , ir arī Mikado ražojums, bet tie to mantu ir pārsālījuši un kad pieliec klāt, tad arī , faktiski pieliec kārtīgu devu sāls. Žēl ka šādi nav nopērkami mazākos iepakojumos. Ir Spilvai , bet tik zaļie. . Sarkanie ir krietni garšīgāki. Laikam tāpēc ka zaļie ir negatavie, bet sarkanie ir gatavie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Oktobris 6, 2021 Share Oktobris 6, 2021 2021.10.5. , 09:34, e = d teica: Dibengalu ar iztīra? Nākamajā dienā bail iet kluci likt, zina ka pēc tam pusdienu pakaļa sūrstēs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo Oktobris 6, 2021 Share Oktobris 6, 2021 2021.10.4. , 22:27, CAP teica: uzsēdināti uz burciņzupām Te laikam vieni zupēdāji novākušiem. Man personīgi biežāk kā reizi nedēļā zupa galīgi neprasās - kartupeļi ar kotletēm/karbonādēm labāk iet pie sirds. Nemaz nerunājot par pelmeņiem - tos varētu arī nakts vidū ēst. Ja nebūtu, kas mājās gatavo, tad droši vien iztiktu ar sviestmaizēm, pelmeņiem, gatavajiem maximas salātiem un daudz daudz alus. p.s. pie zupas alus klāt neder, tas vien jau ir liels trūkums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Oktobris 6, 2021 Share Oktobris 6, 2021 Pirms 3 minūtēm , ivo teica: par pelmeņiem Ceru, ka ne veikalā pirktie, bet savām rokām "uzražoti"? Pirms 4 minūtēm , ivo teica: pie zupas alus klāt neder Ja ir kāds asāks zupas eksemplārs, tad noder arī alus pa rokai Link to comment Share on other sites More sharing options...
jema Oktobris 6, 2021 Share Oktobris 6, 2021 Pirms 16 minūtēm , ivo teica: p.s. pie zupas alus klāt neder, tas vien jau ir liels trūkums. Un tas ir arī pareizi, kapēc muļķi dzīt? Ja var no saldētavas izvilkt augstu šņabīti! Vienīgi tad atkal tā burkas zupa traucē 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!