Jump to content

Gatavas Zupas Burkas- Kads jus vinas Edat?


www.MistersPimpausis.lv
 Share

Recommended Posts

versatile
1 stundu atpakaļ, Racer teica:

Spilvas Rasoļņiku un Boršču

Soļanku vajadzēja. Piegriež klāt mednieku desiņas un olīvas, un ir labais. Sevišķi uz paģirām vai slimojot, kad spēka gatavot nav.

Labots - versatile
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

pirms 4 stundām , versatile teica:

Soļanku vajadzēja.

Zinu, bet soļankas veikalā nebija kad fiksā ideka radās.

Link to comment
Share on other sites

kojots66
pirms 6 stundām , Racer teica:

Rasoļņiku sestdien pamēģināju, pieliekot zaļumus. Ja jauc kā pamācībā 1:1 ar ūdeni, tad nenormāli sāļš pasākums. Pielejot vēl 2x vairāk ūdeni, ar krējumu jau bij normāli ēdama zupīte. Attiecīgi secinājums - jāliek ūdens klāt 1:3 un

Tieši tā!Ja paši paburās,tad tās zupas var pataisīt tīri par ēdamām!

Link to comment
Share on other sites

kojots66
Pirms 57 minūtēm , Racer teica:

Zinu, bet soļankas veikalā nebija kad fiksā ideka radās.

Kā jau minēju,ja uzskrieniet  šīm paveidam,pameiģiniet! Zupa protam katru dienu  neriju zupas!Brīžam ņemu no edznīcām,pat pieved klāt! Pasūt vairāk ar apreiķinu ka vakarā  uzsīldīs ,nebūs jačakarējas ar taisīšānu! Tagat edināšanas "ir daudz pelēkā zonā",bet tas dzīves būtību nemain ,viņi  cinās par porcijas lielumu un kvalitāti-Mūsu galā par kvalitāti nav ko apspriest,vis garšīgs ,pa retam gadās ka sajūk pasūtījumi,bet tiem piegādātajiem makaroniem ar nav ne vainas!Par gļuku atvainojas,nakamā reizē pat saldo uzsauc!!

Vienīgais kas,ja rukā par minimālo algu,dienu dienā neatļausies ,kaut porcija 3 eiro!

Labots - kojots66
Link to comment
Share on other sites

martinno

@kojots66 - mierīgāk! Ievelc gaisu, izelpo. Nomierinies un raksti lēnāk - ar garumzīmēm un pieturzīmēm vajadzīgās vietās, uzrakstot visus vārda burtus, u.t.t.

  • Atbalstu 2
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

kojots66
Pirms 3 minūtēm , martinno teica:

@kojots66 - mierīgāk! Ievelc gaisu, izelpo. Nomierinies un raksti lēnāk - ar garumzīmēm un pieturzīmēm vajadzīgās vietās, uzrakstot visus vārda burtus, u.t.t.

Ēdot viņas nevaig!  Tev vajag?!

Labots - kojots66
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

martinno

Ceru uz solīto - restorāna kvalitātes zupu... Vīnu pat paķēru, lai radītu vajadzīgo atmosfēru.

 

PXL_20211004_155917099.thumb.jpg.171c1d0344a1ed3543d57cf582f25fc0.jpg

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

raivix95

Daži saka, ka ēdiena gatavošana ir nelietderīga čakarēšanās. Kā jūs aizpildat to laiku, ko citi pavada gatavojot? Ceru, ka lietderīgi.

Link to comment
Share on other sites

martinno

Puse zupas apēsts. Dodu 8 balles, otrreiz ēstu. Tikai radās jautājums - ko harčo saturā dara kartupeļi???

 

P.S.

B*e, @jema - tad kad Tev nākamreiz ir kāds jēdzīgs padoms, atsūti sms, savādāk ar novēlošanos izlasīju un gāja man tas secen.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

raivix95

Veči, es jums varu iedot labu labo harčo recepti. Ja nepaslinko un vēl siermaizes piecep klāt, tad jūra līdz ceļiem.

Link to comment
Share on other sites

^^

Atgādina - atsūti man pm, tad pateikšu ko es varēju uzrakstīt rakstot šo debīlo postu.

 

Arī manī šodien ielija Spilvas Harčo. Nočakarēju mazliet, jo pielēju tikai 1:1, vajadzēja vairāk ūdeni, bet garša un konsistence ok.

Link to comment
Share on other sites

martinno
Pirms 15 minūtēm , Edzhua teica:

pielēju tikai 1:1

 

Tev likās pārāk piesātināta/spēcīga garša? Man 1:1 likās kā reiz ideāls variants, kur neko papildus nevajag likt klāt.

Link to comment
Share on other sites

Priekš manas nopīpētās mēles pat šķita pa sāļu. Visādi citādi es neko citu klāt pat neliku, saturs pietiekošs.

Link to comment
Share on other sites

Apēdu šodien to Spilvas boršču - tīri nekas, labāks par Rasoļņiku un nebija tik daudz jāšķaida, sāls mazāk pēc sajūtām. :) 

 

borscs_m-1-202x250.jpg

Link to comment
Share on other sites

pateicoties būtam, vīri tiek novesti no ceļa un uzsēdināti uz burciņzupām :D

 

ok, sakārdinājāt.. rīt par prieku @Stasss iečāpošu bodē un pa vecam nopirkšu ar..

Labots - CAP
  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

Man parasti ar burciņzupām ir līdzīgi kā tai pasakā par zupu no cirvja - piemet klāt tik daudz citu labumu, ka burciņas saturam vairs īsti nav liela nozīme :)

Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

Tēmas autors patiesībā piestrādā par reklāmas menedžeri pie burciņzupu ražotājiem!

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Šodien aplauziens, domāju pa ceļam no sporta zāles piestāšu pie leišu veikala un nopirkšu to Spilvas Restoranto boršču, bet skuju, pustukši plaukti. Ilgi nebiju bijis tur, vainu dēļ Covida vai Breksita, tukšums.

Nu vismaz kāpostus, Dzintara sieru, kautkādu leišu rupjmaizi un šprotes dabuju :D

 

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Mateushs

Kādā pārgājienā vai savādāk, kad vajag ātri pagatavot kaut ko, burciņzupas varētu būt noderīgas. Savādāk, es dodu priekšroku sagriezt burkānus, bietes, kartupeļus, sīpolus, čilli pipperu klāt un savārīt kārtīgu katlu asas zupiņas! Iztīra visas aizdegunes, izdezinficē visu...

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Mateushs
13 hours ago, raivix95 said:

Daži saka, ka ēdiena gatavošana ir nelietderīga čakarēšanās. Kā jūs aizpildat to laiku, ko citi pavada gatavojot? Ceru, ka lietderīgi.

 

Viss ir atkarīgs no tā, kādu ēdienu un kādā kvantumā cilvēks gatavo. Arī kvalitāte ir cita, pie nosacījuma, ka māk gatavot :D:D:D 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 18 minūtēm , Mateushs teica:

Pipars dara savu darbu. 

Dibengalu ar iztīra?

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Raimonds1

"Māk gatavot" dažām receptēm ir tāds diezgan relatīvs jēdziens.

Ielej katlā ūdeni. Ieliec gaļu. Vāri. Nosmel putas. Pieliec burku saturu. Vāri vēl dažas minūtes. Viss.

Nu, ja neesi drošs, ka neaizmirsīsi, ka kaut ko gatavo vārot un tas viss sāks cepties, turpat virtuvē vien paliec.

Lai gan indukcijai, pat mazajām viena riņķa plītīm ir gan jauda, gan taimeris, gan temperatūras iestatījumi.

Link to comment
Share on other sites

Mateushs
15 minutes ago, e = d said:

Dibengalu ar iztīra?

 

Ja Tu gribi sev to iztīrīt, padzeries kārtīgi svaigi spiestu ābolu sulu

Link to comment
Share on other sites

Pirms 45 minūtēm , Mateushs teica:

Pipars dara savu darbu. 

Ar piparu labāk šādu "zupiņu" pagatavot:biggrin:.

Untitled.jpg.4517dd2545fff1bcab4142526233a4a6.jpg

Link to comment
Share on other sites

martinno
Pirms 21 minūtēm , Mateushs teica:

svaigi spiestu ābolu sulu

 

Iedarbīgāka būs skābētu kāpostu sula, vismaz 1L :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tik vēlams pēc uzņemšanas nebūtu tālu no mājas, šmucīte var sanākt :D
Kā tagad atceros, ka litriņu uz paģirām iztriepu, nu i na....

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

martinno

Šīs sulas uzņemšana savā organismā ir cītīgi jāieplāno - spontāna sulas uzņemšana neradīs pozitīvas atmiņas :)

Link to comment
Share on other sites

Zirņi un rūgušpiens - naktī deķis stāvēs kā parašūts :D

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ja pieliek klāt šos piparus ( ja tik patīk asi) tad var pat ''no cirvja kāta zupu'' . Nu visādā ziņa , pirms šiem biešu zupa galīgi negāja pie sirds, bet tagad.... ''nemu lielo karoti'' un vicoju iekšā to zupu. Nu man patīk sablenderēti un klāt pie zupām. Arī labi pielikt pie salātiem . Baigi uzlabo garšu. Nu tad vajag minimāli sāli. Tas protams tiem kam patīk asi ēdieni. Starp citu , ir arī Mikado ražojums, bet tie to mantu ir pārsālījuši un kad pieliec klāt, tad arī , faktiski pieliec kārtīgu devu sāls. Žēl ka  šādi nav nopērkami mazākos iepakojumos. Ir Spilvai , bet tik zaļie. . Sarkanie ir krietni garšīgāki. Laikam tāpēc ka zaļie ir negatavie, bet sarkanie ir gatavie,

Link to comment
Share on other sites

2021.10.5. , 09:34, e = d teica:

Dibengalu ar iztīra?

Nākamajā dienā bail iet kluci likt, zina ka pēc tam pusdienu pakaļa sūrstēs :D

  • Kādas šausmas! 2
Link to comment
Share on other sites

2021.10.4. , 22:27, CAP teica:

uzsēdināti uz burciņzupām

Te laikam vieni zupēdāji novākušiem. Man personīgi biežāk kā reizi nedēļā zupa galīgi neprasās - kartupeļi ar kotletēm/karbonādēm labāk iet pie sirds. Nemaz nerunājot par pelmeņiem - tos varētu arī nakts vidū ēst. Ja nebūtu, kas mājās gatavo, tad droši vien iztiktu ar sviestmaizēm, pelmeņiem, gatavajiem maximas salātiem un daudz daudz alus.

p.s. pie zupas alus klāt neder, tas vien jau ir liels trūkums.

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

martinno
Pirms 3 minūtēm , ivo teica:

par pelmeņiem

 

Ceru, ka ne veikalā pirktie, bet savām rokām "uzražoti"?

 

Pirms 4 minūtēm , ivo teica:

pie zupas alus klāt neder

 

Ja ir kāds asāks zupas eksemplārs, tad noder arī alus pa rokai :)

Link to comment
Share on other sites

Pirms 16 minūtēm , ivo teica:

p.s. pie zupas alus klāt neder, tas vien jau ir liels trūkums.

Un tas ir arī pareizi, kapēc muļķi dzīt? Ja var no saldētavas izvilkt augstu šņabīti! Vienīgi tad atkal tā burkas zupa traucē :diablo:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...