Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .

alusbundza
 Share

Recommended Posts

AndrisBB

Nu bet arī par labējiem nē.

Apvienosies kriesie + centristi un būs vairākums.

• Haha 1

Jurkins
Pirms 15 minūtēm , AndrisBB teica:

Apvienosies kriesie + centristi un būs vairākums.

:haha: Jopcik! Nu šitādu demagogu vēl var pameklēt 🤣.

AndrisBB

Īsti nav saprotama problēma. 

Notika diezgan koordinēta taktiskā balsošana. Gan kreiso, gan centristu partijas atsauca kandidātus reģionos, kur LePēnai bij cerības iegūt lielāko daļu balsu. Un mudināja balsot par tiem kas palikuši, kautvai tā nebij vēlētāja primārā izvēle un jābalso par konkurentiem. Ne visos iecirkņos tas protams sanāca.

Ierasta prakse UK. Kur bieži Liberāldemokrāti un Leiboristi atsauc kandidātus iecirkņos, kur ja kandidēs abi, tad uzvarēs Konservatīvie. Nav nozīmes cik % savāc, uzvar tas as ieguva kaut par vienu balsi vairāk. Jeb katrs iecirknis ievēl tikai vienu deputātu, to kurš ieguva visvairāk balsu, nav nozīmes cik %. Francijā gan tur ir minimālie %.

Labots - AndrisBB
  • Patīk 1

pirms 5 stundām , AndrisBB teica:

Jā, izveidos Lionas kalifātu.

Arabic to Become Official Language in France

In a surprising turn of events, Jean-Luc Mélenchon, the Leader of the French Popular Front, has promised that Arabic will become an official language in France following today’s election result. This announcement has sparked both controversy and celebration across the country, with many speculating about the implications of such a decision.

Implications of the Announcement

Mélenchon’s promise to make Arabic an official language in France comes after he stated that “many Muslim brothers have voted for us.” This statement has raised questions about the role of religion and language in French politics, as well as the potential impact on the country’s cultural identity.

Enamel+oyster+rainy_32baee_11742083.jpg

Labots - Laxe

AndrisBB
Pirms 8 minūtēm , Laxe teica:

In a surprising turn of events, Jean-Luc Mélenchon, the Leader of the French Popular Front, has promised that Arabic will become an official language in France following today’s election result. This announcement has sparked both controversy and celebration across the country, with many speculating about the implications of such a decision.

Tik tas ka tie atkal ir meli. Apskatot fact-checkeri

This is entirely FALSE and made up. Jean-Luc Mélenchon has NEVER stated such things.

Pirms 24 minūtēm , AndrisBB teica:

Tik tas ka tie atkal ir meli. Apskatot fact-checkeri

This is entirely FALSE and made up. Jean-Luc Mélenchon has NEVER stated such things.

Ok vinš precīzi nepateica ka pieņems, bet nosauca viņus par brāļiem un ka aizstāvēs viņu intreses. so tas ka ratificēs to ko jau ~5 gadus grib lai atdzītu Arābu valodu par oficiālu ir tik laika jautājums.

Francija, Londona etc. tās vairs nav vietas Baltiem cilvēkiem.

nYXcU2S.png

Labots - Laxe

AndrisBB

Nu tad kad pateiks, tad varēsi postot.

Savādāk pagaidām nav manīts neviens posts no tevis, kas nav meli. Pats laikam tici visai tai huiņai.

Ok, nez ko jūs euromigranti tā priecājaties par šo uzvaru. Tas ir tā pat kā būt laimīgam ja Saskaņa vinētu Latvijā jo Priekš Francijas tas ir ekvalients mūsu krievu partijām iegūt uzvaru.

AndrisBB

Vai pretēji, lePēnas, Orbāni un citi Maskavas mosķi būtu ekvivalents Saskaņai?

Labots - AndrisBB

Lepeena vairāk ekvavilenta visādām Latvijas apgaismoto partijām.

Saskaņa gluži neiestājas pret Ukrainu, bet visādas stabilitātes, jaunlatvieši un Latvija pirmajā vietā gan

Orbaans tochna Šleseru un Lembergu atsit.

Jurkins

Nezin kāpēc Francijas kreisie svin uzvaru nevis ar Francijas bet pērtiķpalestīnas karogiem. Ja tas kādam šķiet normāli, tad ok - viedokļu brīvība😉. Un tāpēc mans viedoklis par tādiem "kādiem" - infantīli debīliķi.

Orbāns... nekad neesmu sekojis notikumiem Ungārijā - kas tur bija pirms tam, bet pilnīgi viennozīmīgi - iepriekšējie eksāmenu izgāza un vēlētāji viņiem ielika atzīmi.

Labots - Jurkins

Krištopans Eiropas Parlamentā darbosies eiroskeptiķu grupā kopā ar Orbāna un Lepēnas domubiedriem. LSM

AndrisBB

Tas viss ir atkarīgs kur skatās ziņas. Es kautkā ipaši nemanu nevienu ne-Francijas karogu. Ganjau ir 'ziņu' kanāli, kas speciāli piemeklē kadrus.

AlCohol

viens te kā tāds einuks, veljoprojām, uzvedas. cērt viņu iekš nr.2, bet šim vienalga, viss ir labi. vispār sāku domāt, vai kaut kur strādā, jo visu dienu šajā forumā pavada, pa retam tik nosvīst.

pirms 1 stundas , ggg97 teica:

Krištopans Eiropas Parlamentā darbosies eiroskeptiķu grupā kopā ar Orbāna un Lepēnas domubiedriem

Viņiem visiem (krištopāniem un pārējiem apgaismotajiem Latvijā ) šiem ir viena iezīme, arī tiem pašiem UK reformistiem, kas man te uzbāzās ar savu migrantu mešanu.

Varbūt Laxe vai Jurkinu man varēs paskaidrot kādēļ viņiem visiem ir šī iezīme.

Viņi visi it kā iestājas par francisku, anglisku, ungārisku, latvisku utt valsti. Viņi visi ir pret "globalizāciju", ir par tradicionālajām ģimenēm, pret it kā karu, pret NATO tieši vai netieši un visi kā sola samazināt atbalstu Ukrainai un tuvināties ar krieviem. 

Kādēļ tas iet roku rokā? 

• Atbalstu 1

AndrisBB
1 stundu atpakaļ, Jurkins teica:

Šis video ir feiks?

Nu un pastāsti, kuru tas interesē vai kautkādi satrauc, kāds palestīniešu karogu vicina? Tak lai jau vicina, ja patīk.

Labots - AndrisBB

Jurkins
Pirms 19 minūtēm , AndrisBB teica:

Nu un pastāsti, kuru tas interesē kādu karogu kāds vicina?

Nu es tak diezgan skaidri, šķiet, uzrakstīju par viedokļu brīvību. Un vēl skaidrāk savu viedokli 😉. A kāpēc karogu ar kāškrustu nepavicināt, ja jau visiem vienalga? Vai to ar sarkano zvaigzni?

Bet, cepuri nost, man patīk, kā Tu izlokies. 🤣

Pirms 22 minūtēm , Zin... teica:

varēs paskaidrot kādēļ viņiem visiem ir šī iezīme.

Žēl, protams, bet Jurkins nevarēs, jo viņš nedarbojas nevienā labējā Eiropas partijā. Bet minēt varu 😉. Redz, tas mazais cilvēciņš, kurš nav apmierināts ar savas valdības darbu un, jā, neizceļas ar īpašu einšteinisku situācijas analīzi, pavelkas uz "migrantus ārā" (tas vienkārši mans mīļākais piemērs 🤣, bet var būt cits), jo tie "gominīdi" jābaro un jāmaksā viņiem pabalsti. Bet lepetenēm ar to ir par maz. Ar ko vēl var nospēlēt uz to mazo cilvēku? Ar to, kas potenciāli pasliktināt viņa dzīvi. Nu lūk, un, ja esi pietiekoši advansēts daiļrunīgs melis, tad vari no jebkura Tevis pēdējā rindkopā minētā iemesla uztaisīt "ziloni". Un, ja mīļā valdība turpina taisīt sūdus, tad sūdi var sanākt vēl lielāki.

Un zin, @Zin..., piemēram es nepavilktos. To ļoti labi parādi mans rakstītais šeit par vēlēšanām LV. Man ļoti nepatīk, ko dara valdošā klīķe, bet es tāpat aicinu balsot par mazāko ļaunumu - par viņiem.

Bet, ja lepetenes (absolūti nezinātniskā fantastika) būtu "Tečere-2", tad es būtu par viņu ar "kājām un rokām". Jā, zinu, es neesmu Francijā un neesmu francūzis. Savukārt LV atšķirībā no FR ir tik maza un iesaistīta pasaules procesos, ka neviens visgaišākais reformators ar viscēlākajiem mērķiem pilnīgi neko nevarētu izdarīt. Tāpēc mums pat "Tečere-45" neko nedotu.

Labots - Jurkins

AndrisBB
Pirms 1 minūtes , Jurkins teica:

Bet, cepuri nost, man patīk, kā Tu izlokies. 🤣

Kāds tur sakars ar izlocīšanos. Tiešām grūti iedomāties kā tas karogs kādam traucē?

Šodien visu dienu viens darba staigāja Nīderlandes karogā ietinies, nu tur saprotams ka velk uz 'kašķi' 😂

Jurkins
Pirms 1 minūtes , AndrisBB teica:

Kāds tur sakars ar izlocīšanos. Tiešām grūti iedomāties kā tas karogs kādam traucē?

Pilnīgi nekāds :haha:. Vispirms Tu raksti, ka pērtiķkarogu nav, pēc tam, ka tas nevienu netraucē.

Nu, Tev ir savs viedoklis, man savs.

AndrisBB

Pēc tevis rakstītā jau varēja noprast ka tur Triumfa arku pārkrāsojuši Palestīnas krāsās un Makrons sejas tetuvējumu uztaisijis, beigās izvelc video ar pāris karogiem.

Pa dienu uz veikalu ejot vairāk var saskaitīt, tāpat kā Ukrainas, ES un ja labi paskatās tad bezmavai jebkuras citas valsts.

Labots - AndrisBB

Jurkins
Just now, AndrisBB teica:

Pa dienu uz veikalu ejot vairāk var saskaitīt.

Ļoti slikti. Mīkstie eiropieši. Tāpēc, ka pareizā vieta tiem ir spļaujamtraukos.

Pirms 42 minūtēm , Zin... teica:

Viņiem visiem (krištopāniem un pārējiem apgaismotajiem Latvijā ) šiem ir viena iezīme, arī tiem pašiem UK reformistiem, kas man te uzbāzās ar savu migrantu mešanu.

Varbūt Laxe vai Jurkinu man varēs paskaidrot kādēļ viņiem visiem ir šī iezīme.

Viņi visi it kā iestājas par francisku, anglisku, ungārisku, latvisku utt valsti. Viņi visi ir pret "globalizāciju", ir par tradicionālajām ģimenēm, pret it kā karu, pret NATO tieši vai netieši un visi kā sola samazināt atbalstu Ukrainai un tuvināties ar krieviem. 

Kādēļ tas iet roku rokā? 

Kapēc visi Kreisie kā tu ir tik ļoti pret Eiropejisku eiropu kur katra valsts var saglabāt savu kultūru un identitāti?

Kapēc visiem vajag mixēties? un ļaut migrantu atpalikušām kulturām un reliģijām pārrakstīt Eiropiskās?

100% ja tagad dzīvotu mēs 1980 gadā tu brēktu virsū visiem Latviešiem kas negrib palikt par krieviem vai iebilts pret krievu migrantiem.  Un 100% dziedātu kā visi Baltiešu un Poļu nacionālisti ir ļaunums un sērga kas sprēgā pret Sovjetu multikulturālo sapni.

Labots - Laxe

Ne viens ne otrs neatbildējaat uz manu jautājumu - kādēļ visas šīs partijas kas tik ļoti iestājas par it kā to savu valsti un tik ļoti par savu kultūru, tradīciju saglabāšanu un balto Eiropu utt tikpat entuziastiski iestājas par labajiem krieviem un dziļo sadarbību ar viņiem. 

Vienkārši gaidu paskaidrojumu tam nevis apietu jautājumu. Un jā, visas Latvijas partijas, kas ir līdzīgas UK reformistiem, orbaanam vai lepeenai ir ar visām četrām par krieviju un vēl par krievu valodu (kas ir pretrunā par dižo mērķi par latvisku Latviju)

Arī tie paši laxes iecienītie adf ir par labajiem krieviem

• Atbalstu 1

Jurkins
1 stundu atpakaļ, Zin... teica:

Ne viens ne otrs neatbildējaat uz manu jautājumu

mēs es (par @Laxe nezinu🤣) varu atbildēt uz Tavu jautājumu, ja neesmu nevienā no tām partijām. Es izteicu, manuprāt, labu versiju. Vairāk ne ar ko nevaru palīdzēt.

Bet vispār 🤣. Pļa, nu ko es te mēģinu pierādīt. Un Tu, @Zin... , naivs esi? Ne par ko viņi neiestājas, viņi mēģina tikt pie varas jebkuriem līdzekļiem. Un vienmēr būs tādi, kam gāze bija lēta pie krieva un nebija sankciju un bija darbs (parmezānu eksportēt). Nu uz tiem arī spēlē. Citiem nepatīk, ka viņu rajons pārvēršas par sūdainu mošeju ar melnām ninzām. Ar tiem spēlē uz šo.

Bet vangoju, ka nemaz tik ilgs laiks nepaies un būs "labie krievi", jo efektīvie citu ekonomisko sistēmu nepazīst - visu izrakt, visu pārkausēt, visu sadedzināt un pārvērst ciparu aktīvos. Zini, cik daudz krieviem ir, ko izrakt, izkausēt un sadedzināt.

Labots - Jurkins

Jurkins
1 stundu atpakaļ, Zin... teica:

Bet piemēram man viņi nemaz nav iecienīti. Es ļoti atbalstu kādu daļu no viņu programmas (nē, neesmu lasījis, tikai cik no masu dezinformācijas līdzekļiem), bet, ja ideālu programmu iedod nespējniekiem un populistiem, tad pat čušs nesanāk. Bet neviena Bismarka, De Golla, Reigana vai Tečeres pat tuvu nav .

Ja mums ar pedofilu Pēteri garšo viena un tā pati alus šķirne, tas nenozīmē, ka es atbalstu pedofīliju.

Jurkins

Kirbijs esot paziņojis, ka šis trieciens nekādi neietekmēs administrācijas lēmumu neļaut šaut ar atakmiem tālāk par 100km.

Just now, Aigars teica:

Kas vieno Orbānu ar Maskavu?

Nu mums jau arī lielie čkisti bija (ir?) cienījami pilsoņi, ar kuriem valstvīri nesmādēja "sveicināties". Varbūt mums noveicās, ka neviens nebija Orbāna līmeņa mērglis.

Ne par ko viņi neiestājas, viņi mēģina tikt pie varas jebkuriem līdzekļiem.

Jauki, tad kādēļ viņi nepaziņo, ka izmetīs visus migrantus uztaisīs baltu Eiropu, bet tomēr paliks NATO un vēl krieviem pa dibenu iedos? Tā vietā lavierē krievu jautājumam apkārt un vēl stāsta, ka Eiropa vainīga pie Ukrainas nelaimēm. Kaut kā tas nepalīdz viņiem un nodzen uzreiz lejā, ik tieši Latvijā.

Un galu galā orgānam pat nav jāmakskere balsis, bet tā pati dziesma.

pirms 2 stundām , Zin... teica:

Ne viens ne otrs neatbildējaat uz manu jautājumu - kādēļ visas šīs partijas kas tik ļoti iestājas par it kā to savu valsti un tik ļoti par savu kultūru, tradīciju saglabāšanu un balto Eiropu utt tikpat entuziastiski iestājas par labajiem krieviem un dziļo sadarbību ar viņiem. 

Vienkārši gaidu paskaidrojumu tam nevis apietu jautājumu. Un jā, visas Latvijas partijas, kas ir līdzīgas UK reformistiem, orbaanam vai lepeenai ir ar visām četrām par krieviju un vēl par krievu valodu (kas ir pretrunā par dižo mērķi par latvisku Latviju)

nav īsti ko tev skaidrot, tu dzīvo pasaulē kur ir viss balts/melns, labs/slikts.  Tu visu laiku sāc piefantazēt par Krieviem un kā visi viņus atbalsta tikai tapēc ka neizstāv ar putām mutē kariņu/merkeli/makronu/ursulu.

Ir perfekts vecs meme kas perfecti fito tev. tik nomaini adolfu uz putinu.

everyone-i-dont-like-is-hitler-childrens

Labots - Laxe

Ja mums ar pedofilu Pēteri garšo viena un tā pati alus šķirne, tas nenozīmē, ka es atbalstu pedofīliju.

Es gan teiktu, tu ar to Pēteri esi uzmanīgs un daudz alu kopā nedzer gan...😀😀

• Haha 4

Pirms 13 minūtēm , Laxe teica:

nav īsti ko tev skaidrot, tu dzīvo pasaulē kur ir viss balts/melns, labs/slikts

Tātad tu gribi teikt, ka lepeena, orbaans, adf un reforsmiti nelaiza krievam? Tas ir tikai mans izdomājums?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/AfD_pro-Russia_movement#:~:text=A large part of the,foreign policy%2C and its allies.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2024/07/6/7464386/

https://www.reuters.com/world/uk/uks-nigel-farage-says-west-provoked-putins-invasion-ukraine-2024-06-22/

https://www.la.lv/latvija-neizpratne-putina-draugi-kristopans-ar-orbana-un-lepenas-domubiedriem-darbosies-jaunaja-galeji-labeja-ep-grupa

Par orgānu gan jau man nav nekas jāliek.

pirms 8 stundām , Laxe teica:

Tu visu laiku sāc piefantazēt par Krieviem

Nē, @Zin... atsaucas uz reālām politiķu darbībām un faktiem. Es šo jautājumu arī te uzdevu. Tu kaut kā neatbildi un demaģoski ej projām no jautājuma, noliedzot faktus. Kā jau rakstīju - man ir simpātiskas daudzas koservatīvo idejas par pērtiķu nelaišanu utt., bet tas tiešām iet roku rokā ar pakaļas laizīšanu pundurim, kas galīgi vairs nav simpātiski.

Švecu arī regulāri klausos, viņš laiž ir kā klausoties bērnībā "Amerikas balsi" radioaparātā īsviļņu diapazonā.  :)

Jurkins
pirms 8 stundām , Zin... teica:

Jauki

Nu bet es taču izteicu versiju dažus postus augstāk. Nu vairāk nezinu, ko piebilst.

Pirms 5 minūtēm , Racer teica:

man ir simpātiskas daudzas koservatīvo idejas par pērtiķu nelaišanu

Bet tās ir tikai idejas. Pat, ja tiem ākstiem šīs idejas neietu roku rokā ar pakaļas laizīšanu pundurim, viņiem visā pasaulē nav ne viena De Golla, kurš varētu to izvest dzīvē.

Un vai pundura Šolca nevēlēšanās dot Taurusus un staigājošās demences ietiepība par 100km nav pakaļas laizīšana pundurim?

Starp citu, gadījumā Orbāns nesaņem krievijas gāzi caur Ukrainas teritoriju?

Jurkins
pirms 8 stundām , Zin... teica:

Eiropa vainīga pie Ukrainas nelaimēm.

Sorry, @Zin..., es pašā Ukrainas kara sākumā teicu (arī šeit forumā, par ko mani centās apriet) un tagad saku tieši to pašu, ne par matu neesmu nostāju mainījis - krieviju tādu, kāda tā ir, uzaudzēja "demokrātiskie un brīvie rietumi". Signāli bija jau sen, bet, ja efektīvajiem galvenais ir pizness, pofig kāds un pofig, ar ko, tad ir tā kā ir.

Nē, vainīga nav, bet roka ir pielikta.

Vēl var pieminēt, ka ukraiņi paši nebūt nav nevainīgi.

Pirms 4 minūtēm , Jurkins teica:

Vēl var pieminēt

Var arī ar famīlijām, Frau Merkele vai manā redzējumā,-putina nopirkta  vieglas uzvedības sieviete.

Share

• Izveidot jaunu...