Jump to content

Par dzīvi Latvijā, par šo forumu, un kaut ko no tā..... .

alusbundza
 Share

Recommended Posts

Pirms 5 minūtēm , AndrisBB teica:

Nu i nafig tādu dibenu

Tev ir brīnišķiga spēja jebkuru pagātnes dibenu salīdzināt ar savējo moderno.🤣

Redz, ja to laiku kad visu to sabūvēja (ar rokām) aproksimētu uz mūsdienu iespējām un tehnoloģijām, sanāktu, ka mums rokas aug no dibena jeb precīzāk - ir tikai dibens 🤣.

Labots - Jurkins

Nu redzi kā sanāk, tavs vectēvs varēja, bet tu nē!:diablo:

Pirms 2 minūtēm , jema teica:

Nu redzi kā sanāk

Neiebilstu, ka tā. NEdzirdēju, ka viņam būtu bijis vajadzīgs kredīts vai līzings. Un sanāca gan laiks starp lauku darbiem...

p.s. Ilgi @jema noturējās (pūslis nepārplīsa🤣). Gaidīju jau, kad viņam būs kaut kas sakāms nevis par tēmu bet par mani :haha:. Tu arī man patīc, vecais p...i! :haha:

Labots - Jurkins

AndrisBB
Pirms 1 minūtes , Jurkins teica:

NEdzirdēju, ka viņam būtu bijis vajadzīgs kredīts vai līzings.

Vaitad tagad trūkst kas būvē bez kredīta? Tik būvē jau 10 gadus, jo piķa vienkārši nav. Ir pat radagabals, kas jau 20 gadus būvē un vēl nav pabeidzis.

Labots - AndrisBB
  • Patīk 1

Just now, AndrisBB teica:

Tagad pārāk daudz effektīvie, kas neko neļauj darīt.

Efektīvajam tāpat kā samurajam nav mērķa, ir tikai ceļš.🤣

Just now, AndrisBB teica:

Tik būvē jau 10 gadus

Ar uzsvaru uz šo 😉.

Var gadīties, ka kādi grādi 15 palikuši. Ir bijis gadījums, tikai ar sarkano stoļičnaja.😉

Puiši, arī tikai spirta zudums, pat ar nosacīti elpojošu korķi slēgtā, šņabja pudelē tomēr ir arī ārēji redzams.🙂

Šeit tas līmenis ir krities tikai par dažiem grādiem. Senāk jau arī pudeles izskatījas nevienādi pildītas, jo tās pašas nebija pilnīgi vienādas. 

• Patīk 1
  • Ļoti patīk 1
  • Atbalstu 2

Ticība, skaistam,  mirst pēdējā!

• Haha 2

9.07.2024. , 12:11, Zin... teica:

Pareizi sapratu, apšaut visus inteliģentos un pārtikušos un atstāt ārodniekus?

Visus nē, bet daļu varētu. Tas pats kovids skaisti parādīja cik daudz inteliģento patiesībā inteliģenti ir tikai uz papīra vai TV kastē/internetā.

Pirms 30 minūtēm , Tuubijs teica:

patiesībā inteliģenti ir tikai uz papīra vai TV kastē/internetā.

Es palu uz papīra... tualetē... :(

12.07.2024. , 10:26, AndrisBB teica:

Tu arī arī lasi? Diskusija bij par teorētisko, jeb paralēlo vēsturi, kur krievi nebūtu iebrukuši un Baltijā dzīvotu tagad kā Somijā.

Nekur nav teikts ka tā būtu, pilnīgi mierīgi iespējams ka dzīvotu vēl sliktāk.

Nekur kur tanī laikā bij diktatori, īpaši labi nedzīvojās, diktatoriem kautkāda tieksme pieņemt visai ekonomiku kropļojošus mērķus.

Nešaubies, -lasu arī !, Gan latīņu, gan vēstures hronikas gotiskajā šriftā, gan slāvu kirilicā oriģinālvalodā,jeb krievu tā laika  periodiku. Somija ir tikai viens piemērs staļina diktatūras izraisītajam okupācijas karam un sekām. Somi līdz 90'to sākumam bija atkarīgi no psrs politbiroja labvēlības politiskā akcepta, gan arī uz vēlāku pamatīgu krīzi kuģubūvē un remonta industrijā. Jo viss šis sektors tika bāzēts pamatā uz savoku pasūtījumiem. Somi vēlreiz vēsturē grib uzkāpt uz šī grābekļa? Es pieņemu, ka nē un tādēļ ir  šobrīd pilnvērtīga NATO dalībvalsts lai pasargātu sevi no neadekvāta kaimiņa diktatūras šizofrēniskām  lēkmēm.    

• Patīk 1

Grossmeister
12.07.2024. , 11:27, Jurkins teica:

ja tante būtu ar kājām gaisā...

Un ar biksītēm rokā ...

AndrisBB

Problēmas ar CrowdStrike, kas noved pie "Zilā ekrāna" un bootloopa

https://www.forbes.com/sites/kateoflahertyuk/2024/07/19/crowdstrike-windows-outage-what-happened-and-what-to-do-next/

There is a workaround, he added.

1. Boot Windows into Safe Mode or WRE.

2. Go to C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike

3. Locate and delete file matching "C-00000291*.sys"

4. Boot normally.

Kaut kur, kur tas nebija paredzēts, padots NULL pointeris? Un trūkst pārbaudes?

AndrisBB

Nav jau obligāti nekur jāpadot null pointers, kāda cita koda daļa var pārraktīt atmiņu ar jebko citu.

Pieņemot ka tas ir draiveris un iet kernel speisā, tad 'nokarināt' visu OS nav jābūt lielai problēmai.

Labots - AndrisBB
  • Patīk 3

pirms 9 stundām , AlCohol teica:

bet nu vismaz kāds kaut ko sāk smadzeņot.

Da pļa, dolbajobi! Ko sāk smadzeņot?! Kā var smadzeņot, ja smadzeņu nav. Davai 8 joslu ceļu. Ja nevar iemācīties apdzīt tad, kad nenāk neviens pretī, tad iemanīsies uz 16 joslu ceļa nosisties, jo ceļš, joptvaju, tik plats, ka malu nevar saredzēt.

Kaut kad ļoti sen šeit kaut kādā tēmā par braukšanu bija cepiens. Biju tikko pavadījis Zviedrijā 2 nedēļas un uzrakstīju, kā nedēļas nogalē braucu no Linšēpingas uz jūru... ceļi perfekti un bezgala daudz zīmju "70". Un aiz manis tikpat mierīgi cik es ( uz ~70) brauca 911-tā porše pat nedomājot apdzīt. Un iedomājieties! Viens biedrs (ne no tiem, kas te pastāvīgi uzturās, slinkums meklēt vēsturē) aš aizrijās - wow, un tu tipa nodračīji, ka porše tevi neapdzina... 🤣. Lūk tāds ir vidējais intelekts LV. Par intelektu to nosaukt ir samērā grūti. Diemžēl.😉

Labots - Jurkins
  • Patīk 4

Pirms 16 minūtēm , Jurkins teica:

Da pļa, dolbajobi! Ko sāk smadzeņot?! Kā var smadzeņot, ja smadzeņu nav. Davai 8 joslu ceļu. Ja nevar iemācīties apdzīt tad, kad nenāk neviens pretī, tad iemanīsies uz 16 joslu ceļa nosisties, jo ceļš, joptvaju, tik plats, ka malu nevar saredzēt.

Kaut kad ļoti sen šeit kaut kādā tēmā par braukšanu bija cepiens. Biju tikko pavadījis Zviedrijā 2 nedēļas un uzrakstīju, kā nedēļas nogalē braucu no Linšēpingas uz jūru... ceļi perfekti un bezgala daudz zīmju "70". Un aiz manis tikpat mierīgi cik es ( uz ~70) brauca 911-tā porše pat nedomājot apdzīt. Un iedomājieties! Viens biedrs (ne no tiem, kas te pastāvīgi uzturās, slinkums meklēt vēsturē) aš aizrijās - wow, un tu tipa nodračīji, ka porše tevi neapdzina... 🤣. Lūk tāds ir vidējais intelekts LV. Par intelektu to nosaukt ir samērā grūti. Diemžēl.😉

vidējais lv intelekts ir beļi, kuri uz 40 velkas un Rīga-Liepāja fūres, kurām max 80 uzlikts. nu ko divās joslās tur izdarīt? nosisties? to jau pēdējos mēnešos esam pierādījuši.

Nu ko! Baidens čau!

Just now, AlCohol teica:

nu ko divās joslās tur izdarīt?

Nu, nu! Būtu interesanti paskatīties satiksmes intensitāti uz 2 joslu ceļiem citās valstīs, kur vidējais EGO ir par padsmit cm mazāks 😉. Nē, neesmu to darījis un netaisos (slinkums un pofigs), bet čujs saka, ka rezultāts būs paredzams.😉

Pirms 7 minūtēm , Jurkins teica:

Nu ko! Baidens čau!

Nu, nu! Būtu interesanti paskatīties satiksmes intensitāti uz 2 joslu ceļiem citās valstīs, kur vidējais EGO ir par padsmit cm mazāks 😉. Nē, neesmu to darījis un netaisos (slinkums un pofigs), bet čujs saka, ka rezultāts būs paredzams.😉

nu zin, man ar 315 hp galīgi nav problēmu pat divās joslās, bet vēlāk tikt iemūžinātam no kāda reģistrātora, kurš vadījis ford focus ar savu 1.6 dīzeli un vel nosauktu, kā jema teiktu - 3.14darasu, delfos tam video parādītos.. nu i nafig.

Labots - AlCohol

Un protams visi citi vainīgi pie tā ka Demokrāti un progresīvie bīdija par spīti vecu un klibu zirgu skriet sacīkstēs....

Smieklīgākais ka Kamelu tagad spiež, paši CNN jau sprieda ka viņa ir un-electable persona :D

Nu Nekas Oranžais vīrs nesīs mieru un anusu sāpes visiem liberastiem pasaulē.

Pirms 3 minūtēm , AlCohol teica:

man ar 315 hp galīgi nav problēmu pat divās joslās

Un tad vienā reizē, kad nesanāks, tad ai būs raudāšana. Ja tik ļoti gribās uz valhallu, varbūt, labāk pamēģini citu variantu - cianīdu piemēram, vismaz līķis tāds samērā normālā izskatā. Nebūs jāgriež no dzelžiem laukā.

Pirms 1 minūtes , Laxe teica:

Nu Nekas Oranžais vīrs nesīs mieru un anusu sāpes visiem liberastiem pasaulē.

Nu... man ir milzīga vilšanās - valsts, kuru reiz tiešām uzskatīju par garantu, taisa šitādas huiņas. Neatgriešanās punkts tiešām jau ir aiz muguras.

Labots - Jurkins

Pirms 1 minūtes , Jurkins teica:

Un tad vienā reizē, kad nesanāks, tad ai būs raudāšana. Ja tik ļoti gribās uz valhallu, varbūt, labāk pamēģini citu variantu - cianīdu piemēram, vismaz līķis tāds samērā normālā izskatā.

kas raudās? man būs miers mājās. :D bet nu jau, gandrīz, 20 gadus viss sagājis bez avārijām. šodien arī jūtos brīvi uz ceļa. redzu, ka nav nekas pretīm un iespiežu. divas sekundes un jau atpakaļ savā joslā. būtu kaut kāda miskaste ar kuru apdzīšanas manevrs jāveic 20-30 sekundes, tad jā, tas ir bīstami.

• Kādas šausmas! 1

Es par šito radijumu, cerams ka viņa līdīs iekšā :D vajag komediju dz;īvē

c6d89e0befa3e2c6c69c1fcf863df5cadbb64549

Pirms 8 minūtēm , Jurkins teica:

Nu... man ir milzīga vilšanās - valsts, kuru reiz tiešām uzskatīju par garantu, taisa šitādas huiņas. Neatgriešanās punkts tiešām jau ir aiz muguras.

To pāšu varēja teikt senču generācija kad Reigans valdija pār amēriku :)

Labots - Laxe

Just now, AlCohol teica:

ka nav nekas pretīm un iespiežu. divas sekundes un

Tev pretī kāds, kuram EGO 28cm 415hp un arī divas sekundes...

A bet, ja parasts autiņš ar 100+hp, bet EGO kā lambordžini, tad arī sākas problēmas.

Kurš maksās par tām 4 joslām? Tu?

Just now, Laxe teica:

cerams ka viņa līdīs iekšā

Cik saprotams, tad jau ir ielīdusi.

Pirms 3 minūtēm , Jurkins teica:

Tev pretī kāds, kuram EGO 28cm 415hp un arī divas sekundes...

A bet, ja parasts autiņš ar 100+hp, bet EGO kā lambordžini, tad arī sākas problēmas.

Kurš maksās par tām 4 joslām? Tu?

Cik saprotams, tad jau ir ielīdusi.

nav kaut kā dzirdēts, ka noškīlušies divi bīmeri. cik dzirdēts, tad pret fūrēm pasmērējušies, ne?

A kāda starpība? Jebkurā gadījumā pašam izlikās, ka ir garāks kā īstenībā.

Katrā gadījumā es esmu pilnīgi pret, ka dažu dolbajobu dēļ vajag būvēt autostrādi tur, kur ne pēc kādiem parametriem tā neprasās.

Labots - Jurkins
  • Patīk 2

Pirms 9 minūtēm , Jurkins teica:

A kāda starpība? Jebkurā gadījumā pašam izlikās, ka ir garāks kā īstenībā.

Katrā gadījumā es esmu pilnīgi pret, ka dažu dolbajobu dēļ vajag būvēt autostrādi tur, kur ne pēc kādiem parametriem tā neprasās.

tās četras joslas pirms Daugavpils izdevīgākas kā vietām uz A9 būtu?

Pirms 44 minūtēm , AlCohol teica:

vidējais lv intelekts ir beļi, kuri uz 40 velkas un Rīga-Liepāja fūres, kurām max 80 uzlikts. nu ko divās joslās tur izdarīt? nosisties? to jau pēdējos mēnešos esam pierādījuši.

Fūrēm nevis max 80 uzlikts, bet gan ekonomē uz degvielu. Citiem tas ir norādījums no darba vietas, citi vienk ekonomē, lai varētu noliet priekš sevis.

Pirms 6 minūtēm , AlCohol teica:

tās četras joslas pirms Daugavpils izdevīgākas kā vietām uz A9 būtu?

Kad pēdējo reizi brauci pa tām “četrām joslām pirms Daugavpils”?

Pirms 2 minūtēm , Jurkins teica:

tika uzceltas kad?

ideja!!! kapēc nevar vietām uztaisīt apdzīšanas joslas, kaut vai? smagie tur cauru gadu jājas uz ostu un čakarē visu to satiksmi. lai tādi tādi kā tu ar savu opel astra 1.6 atmosfērisko vari paspēt aizbraukt garām. tak nav rakstīts, ka pilnā garumā vajag izbūvēt. nauda no kurienes? sliedēs ielikt nav žēl, ceļā nevar ielikt?

Just now, Tuubijs teica:

Fūrēm nevis max 80 uzlikts, bet gan ekonomē uz degvielu. Citiem tas ir norādījums no darba vietas, citi vienk ekonomē, lai varētu noliet priekš sevis.

Kad pēdējo reizi brauci pa tām “četrām joslām pirms Daugavpils”?

17. jūnijā.

Un kāds sakars Dpils 4ām, max izjātām, joslām ar kkādu Liepājas trasi? :D

Pirms 2 minūtēm , Tuubijs teica:

Un kāds sakars Dpils 4ām, max izjātām, joslām ar kkādu Liepājas trasi? :D

cik ilgi gulējis esi? es pat pa izjātu ceļu labāk brauktu.

tobiš samainu pirkstus un amīšus reizi 3-4 gados, nekā ielieku fūrei purnā.

Share

• Izveidot jaunu...