Jump to content

Lattelecom pieliek ciparu


Volters
 Share

Recommended Posts

jup +1 par testa ņemšanu divos pieslēguma punktos, neiešu čakarēties ar viņiem, piekam, abos punktos internets tiek izmantots stipri zem 50gb mēnesī

Link to comment
Share on other sites

Daļa jau ir aizgājuši. Un nesūdzas :)

No LTC puses klusums atslēguma gadījumā? Mobilie operatori tomēr pacīnās par klientiem, kad šie domā pāriet citur.

Labots - dzincha
Link to comment
Share on other sites

Ko viņi man varēja piedāvāt? 10/0.8 Mbit DSL jau 10 gadus, absolūti bez jebkādām attīstības perspektīvām (48 māju ciemats 2km no Ādažu centra ar visām DSL kabeļu šahtām) un līdz nejēdzībai pārspiestu "HD" kā arī unikālo iespēju, turpinot šamos lietot, līdzfinansēt optiku hruščenēm?

Viņiem nebija ko man piedāvāt, izņemot to pašu, kas man jau bija.

 

gandrīz 2 gadus atpakaļ, paņēmu LMT 4G uz testu. Palietoju, nebija īsti labi bez antenas, pateicu LMT ka nav labi, atbrauca LMT cilvēks, piekrita, bez antenas nav labi. Iedeva antenu un pagarināja testa periodu vēl par 2 nedēļām. Tā arī lietoju. Pa šo laiku tornis ir apgreidots pa max, visas LMT atļautās 4G frekvences ieslēgtas. Sen neesmu redzējis, ka krīt zem 20/20. Pings - parasti 10...16ms. 

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

atslēdzu ltc dsl un pārgāju uz tele2 4g. ātrums nesalīdzināms. (ltc download 5mb, upload 0.2mb, tele2 50mb down, 20mb up) manā pusē stabils kā velns. ne pings kāpis, ne pazudis nets.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

anthropophagus

Man arī 1. nekādas izmaiņas nebija veiktas. Uzreiz dusmīgu vēstuli nosūtīju, kurā minēju, ka nebūs ok, ja mēneša beigās būs jāmaksā visi 17.50, kaut 1. aprīlī viss bija pa vecam. Šodien lasu, ka viss esot automātiski pārslēgts 01.04.2015. :D Tad nu šodien viņiem rakstu, ka viņi mani nepārliecinātu, ka pārslēgšanās ir notikusi laikā, ja teiktu, ka minimālais lejupielādes ātrums taču tika nodrošināts, bet portālā informācija tika atjaunota vēlāk. :D Vispār, kad man ierīkoja pakalpojumu, džeks teica, ka konkrētais pāris ir ļoti sliktas kvalitātes, tāpēc neesot nemaz vērts ņemt vairāk par 5 Mbit/s, jo ātrāk neies. Man gan parametri modemā izskatījās ok. Šovakar paskatīšos, kas un kā.

aNi, cik Tev tas izmaksā? Vai ir ierobežots apjoms?

Vai kāds Āgenskalnā mājās izmanto 4G? Tīkls nav pārslogots? Man atliek paciest LTC DSL, vai jāņem 4g.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Vai kāds Āgenskalnā mājās izmanto 4G? Tīkls nav pārslogots?

Ņem testu un konkrētajā vietā dzenā visos interesējošajos laikos abu nedēļu garumā.

Link to comment
Share on other sites

buldogs100

Bitei arī ir itkā bezlimits, bet reku šādu vēstuli es saņēmu -

 

 

Sveiciens Bites interneta lietotājam!

 

Esam ievērojuši, ka ikdienā esi ļoti iecienījis mūsu piedāvātos mobilā interneta pakalpojumus! Mēs ļoti novērtējam, ka Bites internets ir Tavas ikdienas neatņemama sastāvdaļa, un esam pamanījuši, ka Tavs ikdienā patērētais datu apjoms ir būtiski lielāks nekā pārējiem Bites interneta lietotājiem. Iespējams, to nosaka Tavi interneta lietošanas paradumi un izmantotie pakalpojumi.

 

Mobilā interneta darbības specifika nav paredzēta milzīgai datu apmaiņai, bet gan normālai ikdienas lietošanai. Tādējādi, lai visiem interneta pakalpojumu saņēmējiem nodrošinātu vienlīdz kvalitatīvu, drošu un paredzamu internetu, esam nolēmuši grozīt ar Tevi noslēgtā līguma noteikumus.

 

Mēs esam pārskatījuši godīgas lietošanas politiku (GLP), tāpēc, sākot ar 2016.gada 30. aprīli, Tev būs iespēja lietot internetā to, ko iepriekšējie noteikumi liedza: failu apmaiņas programmas, kuras izmanto tā saukto p2p (peer to peer), piemēram, BitTorrent, kā arī lietot videostraumēšanu jeb droši vari skatīties iecienītākos raidījumus vai mūzikas klipus. Interneta dati, ko būsi izlietojis laikā no plkst. 00:00 līdz plkst. 07:00, netiks uzskaitīti nemaz, bet pārējā diennakts laikā bez raizēm un jebkādiem ierobežojumiem varēsi izmantot veselus 100GB mēnesī! Ja gadījumā kādreiz nesanāks iekļauties šajā interneta apjomā, internets Tev būs pieejams ar ātrumu 512kb/s, kas ir pilnībā pietiekošs, lai Tu varētu sekot līdzi jaunumiem sociālajos tīklos, lasīt jaunākās ziņas vai lietot darba e-pastu!

 

Ja līdz 2016.gada 30. aprīlim nesaņemsim no Tevis ziņu, ka vēlies atteikties no pakalpojuma ,,Bite Bezgalīgs interneta apjoms’’, uzskatīsim, ka esi piekritis jaunajiem noteikumiem.

 

 

Informāciju par izmaiņām varat uzzināt Bites salonā vai zvanot uz 1601!

Link to comment
Share on other sites

Sodien sanemu atbildi no LTC - 

 

 

Atbilde 04.04.2016 08:37:01
Sveicināti!
 
Paldies par Jūsu vēstuli!
Atsaucoties uz Jūsu vēstuli, diemžēl tehniski līnija nevar nodrošināt vairāk par 5mb/s lai tā darbotos stabili. Ja ātrums tiks pacelts tā var sākt radīt vairāk problēmas nekā lietošanas iespējas.
Jauku dienu ! 
Atbildes uz jautājumiem aicinām meklēt arī mūsu mājas lapas Palīdzības sadaļā - http://palidziba.lattelecom.lv/lat/palidziba_majai/.
 
Izskatas,jabrauc sodien pie  Tele2 pec testa iekartas :)
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Izskatas,jabrauc sodien pie Tele2 pec testa iekartas

Nobrauc arī gar LMT veikalu un paņem testu arī tur.

Link to comment
Share on other sites

ar tiem testiem veči neieskrienās.

Tāpat kā ar jaunu sievu.No sākuma labi,a pēctam paši zin.

Link to comment
Share on other sites

Testēt vajag uz tīkla stabilitāti un vidējo ātrumu. Nevis pīķiem.

Ja pieejami - testēt vajag visus 3, Vislabākais Tarifs nedod neko, ja zona švaka.

Link to comment
Share on other sites

anthropophagus

Ja es zinātu, cik GB šobrīd patērēju mēnesī, varētu mēģināt palīst pat zem LTC jaunās cenas. Liekas, LTC modemā varēja kaut kādu statistiku dabūt. Būs jāskatās. Tele2 bija tas stāsts ar zviedru IP, ne tā? Tā kā regulāri skatos tvplay, tad sveša IP man nepatiktu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ja es zinātu, cik GB šobrīd patērēju mēnesī, varētu mēģināt palīst pat zem LTC jaunās cenas.

Dažiem wifi rūteriem ir datu skaitītājs.

DD-WRT ir smuki pa mēnešiem sadalīti grafiki.

Ja bieži skaties tv-play un citus video materiālus, tad domājams ka 60-100GB mēnesi aiziet.

Link to comment
Share on other sites

anthropophagus

LTC roboti šancē? :D 1. aprīļa pēcpusdienā rakstīju LTC:

 

Sveiki,

Šodien ir diena, kad bija jānotiek pakalpojuma maiņai. Kādēļ izmaiņas nav veiktas? Ļoti ceru, ka mēneša beigās nebūs jāapmaksā pilna jaunā pakalpojuma summa, kurš norādītajā datumā vēl nav pieslēgts. :)

LTC man atbild:

 

Atbilde 02.04.2016 10:26:53

Sveicināti!

Pateicamies par Jūsu jautājumu.

Informējam, ka pakalpojums tika automātiski mainīts uz Starta internetu ar abonēšanas maksu 17,50 EUR/mēn. Saglabāt iepriekšējo pieslēgumu un abonēšanas maksu nav iespējams.

Patīkamu dienu vēlot,
Jūsu Lattelecom
www.lattelecom.lv

(Sākotnējā atbilde koriģēta 04.03.2016 12:50:08)

Es atkal rakstu:

 

Sveiki!

Pakalpojuma maiņai bija jānotiek 01.04.2016 00:00, taču skaidri zinu, ka šīs dienas vakarā nekādas izmaiņas vēl nebija veiktas. Šī portāla sadaļā "Mani pakalpojumi" joprojām atradās 5 Mbit/s pakalpojums, kā arī Jūsu tīkla konfigurācijā izmaiņas nebija veiktas, jo ātrums bija nemainīgs. Ja Jūs man paskaidrotu, ka viss ir bijis kārtībā, jo līgumā taču norādīts, ka minimālais lejupielādes ātrums ir 2 Mbit/s, tas mani nepārliecinātu par laikā veiktajām izmaiņām, taču ar novēlošanos atjaunotu informāciju pašapkalpošanās portālā. :) Jauku dienu!

LTC:

 

Atbilde 04.04.2016 10:25:55

Labdien!
Paldies par vēstuli!
Pakalpojuma maiņa uz Starta internetu ir veikta, turpmāk pakalpojuma abonēšanas maksa būs 17,50 EUR/mēn. Sīkāka informācija par pakalpojumu pieejama Lattelecom mājas lapā: https://www.lattelecom.lv/lv/majai/internets/majas-internets/cenas/starta-internets.
Patīkamu dienu vēlot,
Jūsu Lattelecom
www.lattelecom.lv

(Sākotnējā atbilde koriģēta 04.03.2016 12:50:08)
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

daudz sievas esi notestējis jau?

vienu,tāpec zinu.

 

neesi gadījumā no Ikšķiles?

nē 

Link to comment
Share on other sites

Manuprat drizak izskatas,ka DSL privatais lietotajs LTC ka tads vairak vispar neinterese :)

 

p.s.

 

anthropophagus - palasi,Tele2 noteikumus - pirmo menesi ir brivais tarifs,ja ari panem 60GB tarifu,lai apmeram izzinatu,ck Tev bus nepieciesams

 

un kur problema uzlikt kaut ko tadu - 

 

https://www.softperfect.com/products/networx/

Labots - dsks
Link to comment
Share on other sites

 

 

LTC roboti šancē?

Ar Lattelecom viss kļūst iespējams :)

 

Man 2 Megabitu augšupielādes nav un nebūs. Saistībā ar šo ir pielikums līgumam, kur pateikts, ka būs tikai 1 Mbit/sec.

Tātad!? Varbūt arī Tev nekā nebūs :D Varbūt kaut kad uzraksti, kā beidzās?

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Tikpat utopiski teikt, ka labu vadītāju nevarētu atrast par 10x (5x vai vismaz 2x) mazāku algu. :rus_roulette:

Labots - Volters
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

 

 

Gulbis ir ļoti labs uzņēmuma vadītājs ... vienkārši ideāls

Nu, ja.

Kad sakārtos lietas ar LMT un Lattelecom pārdošanu, tad varētu iet par vadītāju Liepājas Metalurgam, tur kā reiz stipri prasās pēc sakārtošanas. Labi, ka mums ir tādi spējīgi vadītāji.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Latvijas valstij LMT un Lattelecom apvienošana ir tas, ko sauc par zero sum game. Nav tam nekādas vajadzības. Teorētiskais pāris miljonu ietaupījums, apvienojot uzņēmumu administrācijas, rezultēsies zaudētos cilvēkos, kuri aizbrauks uz ārzemēm. Jo te par viņu kvalifikāciju samaksāt nevarēs.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ieleja, spējīgs vadītājs tāpēc ir spējīgs vadītājs, ka viņš var. Jā, LM ir privāts uzņēmums, bet tas taču nav šķērslis uzaicināt spējīgu vadītāju par uzņēmuma vadītāju, un tas varbūt ir tieši tas, kas daudzus gadus LMam trūka. :sarkasms:

 

Šajā stāstā vissmieklīgākais ir tas, ka simt gadu nebūtu tāda alga šitam Gulbim, ja Lattelecom būtu pilnībā privāts uzņēmums. Pasaules mērogā ar tādas algas ir lielas, kur nu vēl kaut kāda pakalpojuma sniedzēja uzņēmumam ar potenciālo pakalpojuma ņemēju daudzumu vienas palielas pilsētas mērogā... Un nevajag jaukt algu ar to ko var nopelnīt biznesā (dividendes utt.).

Labots - vvv
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Ko Jūs par viņa naudu, viņam ir proceni no peļņas, ja uzņēmums noPELNA 30milj. un apgriež nepilnus 200milj gadā, tad ir iemesls. Nopelnīs 1milj, nu nesaņems tos 500k.


 

 

uzņēmumu administrācijas, rezultēsies zaudētos cilvēkos, kuri aizbrauks uz ārzemēm. Jo te par viņu kvalifikāciju samaksāt nevarēs.

 

Klauns esi vai kā ? Tie nav augsta ranga inženieri, kas pārklāsies tik ļoti, bet reklāmisti, administratori un dirnētāji veikalos.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ko Jūs par viņa naudu, viņam ir proceni no peļņas, ja uzņēmums noPELNA 30milj. un apgriež nepilnus 200milj gadā, tad ir iemesls. Nopelnīs 1milj, nu nesaņems tos 500k.

Pēc šīs loģikas, piemēram, Rīgas satiksmes vadītājs nevis kaut ko saņem, bet no savas kabatas maksā... :sarkasms:

Neko nesaku, lai jau saņem liela pelnoša uzņēmuma vadītājs daudz. Tas ir loģiski. Tik šīs tēmas sakarā tā loģika tāda: palielina pakalpojumam cenu, pakalpojuma kvalitātei nepaaugstinoties -> naudu ierauš vairāk -> vadītājs sāk saņem vairāk -> vadītājs kļuvis spējīgāks... :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

brutto ieliktā bilde apraksta esošo situāciju ap ltc par visiem 100 procentiem! fascinējoši.

 

atslēdzu ltc un tie zvanījās, piedāvāja īpašu deal: interaktīvā + internets uz gadu pa 14€ mēnesī. atteicu, jo kas būs pēc gada? televīziju skatos ļoti reti. iztikšu ar 4G internetu un netflixu, kas kopā sanāk the same like ltc internets + tv.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Klauns esi vai kā ?

 

Izskatās jau pēc "vai kā". Pēc tavu tekstu gramatiskā izpildījuma spriežot, pašam tev klauna nosaukums vairāk piestāv.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

anthropophagus

 

 

Man 2 Megabitu augšupielādes nav un nebūs. Saistībā ar šo ir pielikums līgumam, kur pateikts, ka būs tikai 1 Mbit/sec. Tātad!? Varbūt arī Tev nekā nebūs :D Varbūt kaut kad uzraksti, kā beidzās?

Iepriekš man bija 5Mbit/s ar garantēto down 1 Mbit/s un garantēto up, ja nemaldos, 512 Kbit/s. Tad nu tagad visi līguma skaitļi divkāršoti. Izņemot cenu. LTC labi, to tikai par ~70% palielināja. Aizbraukšu mājās un notestēšu, kas tur darās. Skaidrs, ka būs jāpaņem arī 4G uz testiem kādu dienu. Lielāks ātrums man īsti nav nepieciešams - 10 Mbit/s priekš video skatīšanās uz  viena kompja pietiek, jo pat ar 5 Mbit/s bija ok, taču ja var iegūt pakalpojumu ar zemāku cenu, tik pat stabilu un ar pietiekamu GB skaitu, tad, protams, mainīšu operatoru. Kad sāku attiecīgo mitekli īrēt, ņēmu DSL cenas dēļ, bet tagad, kad cena ar biti vai tele2 varētu būt pat labāka, tad ir vērts visu pamatīgāk papētīt.

Link to comment
Share on other sites

 

 

āpaņem arī 4G uz testiem kādu dienu

Iesaku paņemt no kāda, kas jau kādu laiciņu reāli lieto un kam tas steroīdiem bagātinātais testa periods ir jau pagājis.

 

 

 

var iegūt pakalpojumu ar zemāku cenu, tik pat stabilu

Vot te gan ir jātestē. Ja, nedod Dievs, mājās ir sat-šāre, tad uzreiz kļūs skaidrs, ka neviena mobilā tehnoloģija nebūs tas, kas bija iepriekš - ar vadu DSLā.

Uz to mūsu pusē iekrīt ļoti daudzi. Un tad lamājas ne pa jokam :D

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Optika ir ievilkta, mikrorajonu publika savākta, dtv ieviests! Gandrīz viss, vēl tik atliek apvienot ar LMT un pārdot. Nauda nāk griezdamies!

Link to comment
Share on other sites

Pēc lattelecom jau citi ar to pašu optiku savilka. Ja ne līdz dzīvoklim, tad līdz daudzstāvenei un ar to jau tāpat ir vairumam gana. Klientam pat ērtāk - dzīvoklī tik parastais tīkla kabelis ienāk un viss.

Vispār šis te gājiens ar minimālās cenas pacelšanu var diezgan smagi atspēlēties.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...