base7 Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 pirms 2 stundām , Jurkins teica: Jūs jau te trubu izvēlaties vēl trakāk kā sievu Nu tu salīdzināji. Sievas izvēlē pietiek apskatīties viņas sociālo tīklu aktivitātes, bet ar tālruni ir daudz grūtāk. Katram ir savs viedoklis. Dažkārt diametrāli pretējs. Ej nu sazini, kuram taisnība. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 pirms 3 stundām , uldise teica: viss atkarīgs, ko dari. man wifi off, mobīlie dati off, ar manu (ne)lietošanu iet apmēram 10d no vienas uzlādes. wifi/datus ieslēdzu pie vajadzības. 10 dienas, un tāds čakars. Ir brīži kad es tos cilvēciņus reāli nesaprotu. Bet varbūt tā ir labāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uldise Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 Pirms 1 minūtes , M@R$$ teica: es tos cilvēciņus reāli nesaprotu. Bet varbūt tā ir labāk... pilnīgi piekrītu, katram savs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 A es, a es! A es, kad eju ielās, izslēdzu wafeli un ieslēdzu mobnetu. Kad sēžos uz poda, novelku bikses, kaut arī varētu pa māju staigāt ar plik pakaļ. Kad eju ielās, uzvelku apavus un dažkārt jaku, kaut arī varētu iet basām kājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 Pirms 23 minūtēm , ggg97 teica: Kad sēžos uz poda, novelku bikses, WoW! Inovācija! 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCohol Posted November 18, 2024 Share Posted November 18, 2024 pirms 4 stundām , jacobs teica: A jūs to mobīlo ieslēdziet tikai, kad pastnieks telegrammu atnes, ka tikos un tikos saruna gaidāma.😀 Akumulators mēnesi tad turēs.😃 Manā jaunībā, saņēmi telegrammu, kad gaidāma tālsaruna, devies uz tad uz tuvējo sakaru mezglu. man arī dators padusē, pa lielam visu tur ar apskatos. telefonam tik ieslēgts tas wifi, lai dzirdu fonā, ka kaut kas jauns atnācis uz whatsapp/tg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrisBB Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 pirms 16 stundām , uldise teica: viss atkarīgs, ko dari. man wifi off, mobīlie dati off, ar manu (ne)lietošanu iet apmēram 10d no vienas uzlādes. wifi/datus ieslēdzu pie vajadzības. Neiet krastā, ja offisā visas durvis ar WiFi atslēgu 😂 (nu durvju atslēga jau ar vadu, bet WiFi vajag lai atslēgtu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Elektromobili lādēt ik pēc 100km (jā, jā, biku pārspīlēju) ir kruta , bet trubu vajag reizi 10 dienās 😉. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uldise Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Pirms 3 minūtēm , Jurkins teica: Elektromobili lādēt ik pēc 100km (jā, jā, biku pārspīlēju) ir kruta tad tāpēc man nav electromobīlis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 (edited) Vajag trubu ar dīzeli 🤣. Edited November 19, 2024 by Jurkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
versatile Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Pirms 29 minūtēm , Jurkins teica: Elektromobili lādēt ik pēc 100km (jā, jā, biku pārspīlēju) Nepārspīlē. Es regulāri lādēju ik pa 60km, citreiz ik pa 80. Gadās, ka arī ik pa 20. Cik nu dienā nobraucas, vakarā pieštepselēju un pa nakti mierīgi lādējas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigars Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 1907.gada elektromobilis varēja nobraukt 340 kilometru (apollo.lv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
base7 Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Ko jūs te atkal esat piespamojuši tēmu bezjēgā. Marš uz darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurkins Posted November 19, 2024 Share Posted November 19, 2024 Pirms 14 minūtēm , base7 teica: Marš uz darbu. Tev kauna nemaz nav 🤣. Pēcsvētku dienā! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts