Jump to content

Ukrainas specoperācija... Putin kaput!!!


alusbundza
 Share

Recommended Posts

Pirms 23 minūtēm , alusbundza teica:

vidēji 15 min

Tad jau stobrs nebūs jāmaina.

Labots - Jurkins
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

pirms 2 stundām , alusbundza teica:

tanks paredzēts  vidēji 15 min kaujas laukā

 

Pļe, tad jau tanka vadīšana ir kaut kas līdzīgs seksam. Tu iepazīsties, pavadi laiku kopā, tad priekšspēle un BAM, gatavs, labākajā variantā uz redzēšanos! 😄

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Reku, dāmu mierinātājs izteicās, ka svarīgākais nav tanku daudzums, bet fakts, ka rietumi šajā punktā ir zaudējuši nevainību. Paliek vēl divi punkti - atakmi un aviācija.

Man šī versija patīk.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Par F16 Slaidiņšovā kāds no zāles pastāstīja, kāpēc ukraiņu lidlauki nav piemēroti F16. Jo tam dzinēju gaisa atvere ir apakšā, un vajag ļoti tīru skrējceļu, smilts nedrīkst iekļūt. F15 derētu, jo tam gaisa atveres sānos, bet to kautkā neizskata, kaut arī vismaz 50 gadus sens projekts, kaut arī pastāvīgu uzlabots. Bet visām viņu piekarēm nepatīk lidlauki no betona plāksnēm. Šturmovikam A10 dzinēji ir vispār augšā, tas derētu.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , ggg97 teica:

Par F16 Slaidiņšovā kāds no zāles pastāstīja, kāpēc ukraiņu lidlauki nav piemēroti F16. Jo tam dzinēju gaisa atvere ir apakšā, un vajag ļoti tīru skrējceļu, smilts nedrīkst iekļūt. F15 derētu, jo tam gaisa atveres sānos. Bet visām viņu piekarēm nepatīk lidlauki no betona plāksnēm. Šturmovikam A10 dzinēji ir vispār augšā, tas derētu.

A10 vajag izteiktu kundzību gaisa telpā. Hz, kurš UA gaisā ir saimnieks...

Link to comment
Share on other sites

Pirms 1 minūtes , RudeWolf teica:

Hz, kurš UA gaisā ir saimnieks...

Pēc tā, ka gandrīz katru dienu ukri nogāž pa suškai, krievi neizskatās pēc saimniekiem.

Link to comment
Share on other sites

HVZ, kā tur ar tiem F-16. Nez vai Ēģiptei ir ellīgi tīri skrejceļi. Bet nu... kas to zin.

 

Saimnieka gaisā gan jau īsti nav. Krievu S300/400 no savas teritorijas kontrolē diezgan plašu joslu ap robežu. Un vēl krievam ir tāda pretīga kuiņa - R-37 gaiss-gaiss raķete ar ~400km darbības rādiusu apvienojumā ar A-50. Runā, ka esot vasarā daži ukraiņu iznīcinātāji Kijevas apkaimē notriekti. Sākumā neesot sapratuši, kas notiek. Bet nu spriežot pēc pēdējiem notikumiem, ukraiņiem arī pga ir līmenī. Tā kā ne šis ne tas.

The R-37M has, since October 2022, been the main threat against the Ukrainian Air Force. The Ukrainian Air Force has a significant lack of fire and forget missiles. They relied on the R-27 missiles, both the R-27ER and R-27ET, the R-27ET's range is 60 miles. The Ukrainian pilot must illuminate the Russian aircraft with their radar to guide the missile to the target. Russian pilots firing active radar, fire and forget, R-77 give the Russian pilots the ability to launch their missiles and then take evasive action. Ukrainian pilots were forced to "exploit ground clutter and terrain-masking to get close enough to fire before being engaged".

A report by the Royal United Services Institute states that in October some six R-37Ms were being fired at the Ukrainian Air Force a day. The Su-35S is also used as a carrier for the R-37M. Four MiG-31 were also deployed to Crimea.[citation needed]

In August Russian forces maintained a Combat Air Patrol of either a pair of Su-35S or MiG-31s on station to shoot down Ukrainian aircraft. Since Ukrainian forces launched a counteroffensive in August they have lost "four MiG-29s, six Su-25s, a Su-24, and one Su-27". The Royal United Services Institute has credited most of the kills to the R-37M writing: “The VKS has been firing up to six R-37Ms per day during October. The extremely high speed of the weapon, coupled with very long effective range and a seeker designed for engaging low-altitude targets, makes it particularly difficult to evade.”

Link to comment
Share on other sites

Just now, Stasss teica:

Tie degvielas patēriņi tādi "dīvaini" iespaidīgi..

Visticamāk tā ir taisnība, jo to ~60tonnas smago konservu bunžu uz priekšu kustināt ar kāpurķēdēm, tas nav viegli...

Link to comment
Share on other sites

Krievu armijas 131 zils ēda apmēram 50L uz simta 93 benzīna, tur neekonomē

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

25.01.2023. , 13:51, Jurkins teica:

Tā kā vienīgā saistība ar militārām zinībām ir bijusi kara katedra, tad tā pavisam īsti nesaprotu, kāpēc tie tanki tiek prezentēti kā izšķirošais spēks Ukrainas teritorijas atbrīvošanai. Pie tam ne jau tūkstoši, pat ne simti.

https://www.apollo.lv/7699975/zelenskis-tanku-koalicija-ir-jau-12-valstis

Šeitan rakstīts, ka otro leopardu skaits vien varētu būt "līdz simtam".

Par ASV kaut ko raksta, ka sūtīšot ~30 abramsus.

Polija papildus saviem leopardiem esot piesolījusi vēl 60gab PT-91 Twardy (tas tagad; pirms pusgada+ jau esot kaut kādus 250gab nosūtījuši).

Tūkstoši gluži nav, bet pamazām kaut kādi simti var arī savākties.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Un jau atkal - kas saprot ru valodu (intervētāja runā ukrainiski), tad te diezgan garš video, bet Svitans, kā jau rezerves pulkvedis un lidotājs/instruktors ir zinošs un pamatīgi analizē gan tanku, gan F15/17 gan citu rotaļlietu iespējas un prasības.

Link to comment
Share on other sites

Ne visu stāsta tautai, stāsta tikai faktus, kas būs tuvākā brīdī. Tauta ir tupa un viņa nedrīkst zināt visu, lv pošu pipeles pierādīja, ka info tiek izmantots saviem sūdīgajiem biznesiem!

90 gadu sākumā, kad atjaunoja kara klausību pēc pSRS kara komisariātiem, Ogrē bija civilajai pārvaldei ielikts pulkvedis latvietis, kas dienestu vilka tālākos austrumos pie Japānas, par cik mēs sākām apkalpot viņam kopēšanas tehniku viņa birojā, mums bija daudz interesantu saruna par viņa pieredzi. Viņš ir pavadījis uz iznīcinātāja viņu patruļas, tas viss noticis brīvajos ūdeņos, blakus lidojuši pavadot US mašīnas, viņi visi viens otru esot zinājuši vārdos, izrunājuši, kas kur mācās un kā bērni dzīvo, karš esot kabinetos, gaisā viņi esot bijuši draugi! 

Link to comment
Share on other sites

Stepselis

Tas nav nekas jauns.

1.pasaules kara laikā arī vācu un latviešu karavīri brāļojušies, kopīgi uzpīpējuši, u.t.t. - to mans vecaistēvs stāstīja, kurš piedalījies Ziemassvētku kaujās.

Link to comment
Share on other sites

30.01.2023. , 00:11, laikamTak teica:

pēc lavrova vizītes Āfrikā, tur sākusies padziļināta krievu valodas apguve

I keep hearing "your bunny wrote" there... Not sure what was the other phrase.

I'm wondering, why didn't they teach them other well-known phrases, like "peace death" or "chop is dish?"…

Link to comment
Share on other sites

Pieaugušo kārumnieku vietne Onlyfans vairs nav pieejama Krievijā un Baltkrievijā. Vismaz tā vietējie runā. Turklāt kompānija pārtraukusi meitenēm un zēniem no RU un BY izmaksāt naudu par viņu likto saturu. Daudziem tas bija vienīgais ienākuma avots.

Viltus trauksme. Esot tehniskas problēmas.

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Nu jau pusgadu atpakaļ stāstīja ka UA piloti mācās uz F-16, domāju ka drīzumā arī tie būs! Mums jau st';asta žurnālisti lai mēles un reitingus celtu, valdības jau strādā klusumā!

 

Link to comment
Share on other sites

Krievijas jaunā filma Čeburaška (Чебурашка) kļuvusi par skatītāko filmu Krievijas vēsturē un pārspējusi visus skatīšanās rekordus. Apsteidzot ne tikai Холоп (līdz šim skatītākā pašmāju filma), bet pat rietumu Titāniku un Avataru (līdz šim skatītāka ārzemju filma).

Tik populāra, ka Kislovodskā (pilsēta Krievijā, tur notika filmēšana) ir čeburaškam ir atklāts piemineklis.

Tagad miljonus krievu vieno ne tikai mobilizācija, ukraiņu gānīšana, bet arī rausītis.

 

 

220px-Cheburashka_and_his_Friends_Garden_in_Holon.jpg

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Pirms 3 minūtēm , base7 teica:

rausītis

Rausītis ir колобок. Чебурашка nosaukums ir radies no krievu autonomā interneta Čeburnet. Tā pat aizdomīgi, ka tēla nosaukums satur "raška" 

Link to comment
Share on other sites

Ar internetu gan tam nav ne mazākās saistības. Čeburaška bija jau tad, kad vēl pat pirmais kompis nebija izdomāts, kur nu vēl internets.

 

Link to comment
Share on other sites

pirms 1 stundas , base7 teica:

Čeburaška (Чебурашка

Ir nosperts no japāņiem. Es vispār kontekstā ar Ukrainas karu, izdzēsu visas krievu filmas kas bija arhīvā. Manī ir pamodies ļaunums...

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...