Jump to content

FlexBox T202 HDCX (CX)


kuzmitch
 Share

Recommended Posts

Īsti speci raksta, ka pēc gada nobeidzas tranzistors (nevis kondensatori! ) :dance3:

Примерно через год постоянного использования, приёмники перестают включаться. Исправляется эта проблема очень быстро (перепайка одного транзистора)

http://pult.lv/product/486/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Didzis

    37

  • ggg97

    13

  • DreamMuca

    27

  • kuzmitch

    14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu kur nu mums līdz "istiem speciem". Mēs jau pa vecam mainam kondensātorus, bet mainīt tranzistorus, tā jau augstākā pilotāža :sarkasms: Nu jā, Yotas servisa centrā arī maina tikai kondensatorus- laikam nav īsti speci.

Ja nopietni par lodēšanu, tad solīdak tomēr ir atskrūvēt plati un cilvēcīgi pārlodēt kondensātorus. 470 mikrofaradi ir fiziski par lielu un grūti ielodējami.Man ienācas viens Flexbox, kurš jau bijis servisā un bija nomainīts viens no kondensatoriem. Yotas servisa drbs točna, jo kondensators uzlodēts un vecajām kajām no virsas. Tad nu nācās mainīt arī otru 100 mikrofaradu kondensātoru, lai aparāts atkal darbotos. Vārdu sakot, miniet uzreiz abus jau šet pieminetos kondensātorus. Interesanti, ka mans pirmais Flexbox, no pirmās Yotas partijas, joprojām darbojas bez kondensātoru maiņas.

Link to comment
Share on other sites

Es jau abus arī mainīju. 470mF un pietam 25 g veci, skaidrs ka viņi tagad ir pavisam citās vietās. Ar no citiem koņiem nokniebto garo kāju palīdzību. Plati bija slinkums skrūvēt, jo lai to normāli izdarītu, CONAX modulis arī jānoskrūvē, bet tik smalka skrūvjgrieža, izrādās, uz šo brīdi nav manā rīcībā. Vispār bija man tāds skrūvgriezis, bet acīmredzot tieši šogad aizgājis Ziemassvētkus svinēt...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vai uz Flexbox korpusa ir kāda poga, ar ko to var ieslēgt bez pults?

 

Pa telefonu jāmēģina tikt skaidrībā, kas noticis viena sirmgalvja Flexboxu. Nevar ieslēgt. Bija atslēgts no elektrības pusmēnesi. It kā bija līdzīgi iespriekš, kad ilgi nevarēja ieslēgt, taču pēc tam ilgi spaidot izdevās. Aparāts ir no pirmā pirkuma. Varbūt kondensatoru vaina? Kad aparāts ir silts, tad kapacitāte ir lielāka un aparāts darbojas?

Link to comment
Share on other sites

Kad kondensātors "sauss", tad neiet ne silts ne auksts aparāts. Ja deg sarkanā lampiņa un ar pulti neslēdzas iekšā, tad visdrīzāk jāmaina abi šeit jau pieminētie kondensātori. Nu vienīgi, ja pultij bačas nosedušās, tad arī nevar ieslēgt. Baterijas var pārbaidīt pulti pagriežot pret mobilā telefona kameru un paspaidot pogas. Ja pults diodīte mirgo, tad baterijas ir labas. Nu jā, tante jau to nevarēs pārbaudīt.

Link to comment
Share on other sites

Jā, telefona kamera ķer infrasarkanos starus un tajā var redzēt pults izstarojošas diodes darbību. 99%, ja kamerā diode murgo, tad jebkura tālvadības pults ir kārtībā. Man tikai vienu reizi bija gadījums, ka diode mirgo, bet pults nedarbojas, Izrādijās, ka pults mesta pret zemi un kvarca rezonātoram frekvence "aizpeldājusi"

Link to comment
Share on other sites

Man ir pults, kura darbojas, bet uz mobiļņika neko redzēt nevar. Izskaidrot nevaru. Vairāk tādas nav redzētas.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vai platei ar versiju 1.4 arī varētu būt vainīgi šie kondensatori? Nevaru atrast pirkšanas čeku, tāpēc izskatās, ka būs jālabo pašam.

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

Ir kas mainījies firmware/s sakarā? Vai arī ķīnietis šim produktam neko jaunāku nepiedāvā?

Link to comment
Share on other sites

Volters

Dažas dieans atpakaļ paziņa nopirka ši modeļa klonu. Digiline T0660. Nedaudz paspēlējos, palīdzēju ieskenēt kanālus. Ir jauna grafiskā miziņa. Pavisam savādāka. Funkcionalitātē itin nekas nav mainījies. Izskatās, ka klonētāji to vien dara, kā vizuāli apļepē vienu un to pašu softu.

Domāju, ka nav cerību šai saimei sagaidīt kaut kādas izmaiņas. Solījumi USB funkcionalitātes paplašināšanai laikam paliks vienīgi ierakstīti līki iztulkotajā instrukcijā.

Link to comment
Share on other sites

Didzis
(labots)

Tak visi tie dekoderi ir pagaidu variants un būtībā nedzīvi radīti. Gan Lattelekoma zvaigžņu kastei neviens vairāk jaunas programas nerakstīs, gan arī Flexbox aparātiem, gan arī citu firmu ražoumiem. Rāda un labi, ko vēl vajag? Es vispār nekad nesapratīšu cilvēkus, kuriem nagi niez mainīt programnodrošinājumu. Nu nafig to darīt? Ja kas nepatīk, vajag jaunu televizoru pirkt, nevis ar dekoderiem ņemties.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

Guest biivers
(labots)

Nu johaidī... atkal Tu sāc! Nejau man versijas ciparu citu vajag... Cerēju ieraudzīt tādu lietu kā ieraksta funkciju uz USB flash vai ko tamlīdzīgu, k-vai failu atskaņošanas iespēju...

Labots - biivers
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Volters

+1 biivers

Būtībā klienti ir uzmesti, jo instrukcijā tik tiešām ir skaidri solīts, ka aparāta funkcionalitāte "nakotnē tiks paplašināta"

Didzi, vai gadījumā Tev uz datora vēl nav aizķēries arī win 3.11 ?

Link to comment
Share on other sites

Didzis
(labots)

Flexbox nav un nekad nebūs ieraksta iespējas uz USB- procesors to nevelk. Tā man pateica veči no Yotas servisa. Flexbox ir jāpieņem ka uztvērēs ar ļoti labu jūtību, bet par jaunu programnodrošinaumu aizmirstiet. Tāds nekad nebūs, jo šādi aparāti ir noiets etaps un pasaulē tos nevienam īpaši nevaag. Ja kas parādīsies, tad lielajam Krievias tirgum, bet tur citi uztvērēji būs, jo mūsu digitālās TV formāts jau ir novecojis. Krieviā ievieš DVB-T2

IpMan, es tiešm nesaprotu, kapēc daudziem niez nagi dažādiem aparātiem jaunu softu dzīt iekšā. Ja aparāts labi darbojas, tad tas ir galvenais, a sū** ar programetāja ķūdām nav ko pirkt.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

Volters

Piekrītu, ka softu mums neredzēt marketinga dēļ, bet par par to, ka nevelk procis - pilnīgi noteikti nepiekrītu! Yotas veči teica? Tak viņī tur daudzko saka. :party: Ne tādi vien proči velk un ne to vien!

Tīri loģiski padomājot, ja uztvērējs spēj dekodēt HD strīmu, tad nekādu dižo jaudu nevajag, lai parastu SD strīmu bez dekodēšanas vienkārši saglabātu nesējā.

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers
(labots)

Mja, Tu Didzi gribi teikt, ka Seltekas 402HD procis kurš ja nemaldos bija tas pats PNX8935E velk gan HD kanālus, gan ir spējīgs ierakstīt pārraidi, bet tajā pašā laikā Flexbox ar savu T5202 ST 40 proci to nav spējīgs izdarīt? :o Un to Tev teica servisa veči? Starpcitu, veiktspēja abiem ir stipri līdzīga... Nu jā, ko var gribēt no tādiem, kas kondensatorus lodē pa virsu...

Labots - biivers
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Didzis
(labots)

Es tikai atkārtoju, ko man teica. Cik tie vīri kvalificeti, nepateikšu. Par cik man pilnīgi neinteresē Flexbox ieraksta funkcija un mediju plaijera funkcija vēl jo mazāk, es pat neesmu apskatījies, kāds tur procesors. Mani tas aparāts interesē tikai kā jūtīgs uztvērējs tāluztveršanai, vai arī priekš parastiem lietotājiem, kuriem nerodas problēmas ar bildes klučošanos no vāja signāla vai piemēram Triatel modēma traucejumiem. Tās funkcias Flexbox nodrošina arī ar pirmo softu. Filmas jāskatās uz citiem aparātiem.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

oxygen

Da štrumts par USB ierakstīšanu,bet to ģļuku ,kad nojūdzas skaņa Baltcom kabeļtīklā, gan varēja salabot. Savādāk man tam pielietojums tik fazendā vasarā, bet mājās nācās pirkt citu. Principā no visas tā sev izdariju vienu secinājumu: nepirkt agregātus ,kam pēc aprakstiem ir iespējami atjaunojumi bet nav nav nopietna ražotāja. Nu tas Baltcom gadijums ir tipisks pieērs. Droši vien vajag minimālas izmaiņas bet nav jau kam uzrakstīt par problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Didzis

Šai pasaulē nav nekā ideāla. Visiem tiem cilvēkiem, kuriem uzliku, vai ieteicu Flexbox, bija tikai viena problēma, kad nobeidzās ķīniešu elektrolīti. Tā nu tiešām bia laža, bet citādāk ļoti labs uztvērējs. Nu nevaag vidusmēra cilvēkam filmas kruķīt uz Flexbox aparāta un pērk to privatmāju īpašnieki, kuriem Baltkom kabeļtīkls nespīd. Protams, būtu labi, ka šos uztvērējus ražotu kāda nopietnāka firma, bet, kur tad tos pasaulē pārdot? Latvias tirgus jau aizrujās. Šādi aparāti tak vajadzīgi tikai digitālās TV ieviešanas pirmajā brīdī, kamēr cilvēks nopērk jaunu televizoru. Nav SAT uztvērēji, kuri der visā pasaulē un nekad nebūs iemontēti televizoros. Ar DVB-T ir pilnīgs bardaks. Japāņiem sava sistēma, amerikāņiem sava, Eiropa izmanto veco MPEG2, krievi ievieš jauno DVB-T2.

Link to comment
Share on other sites

janispauls
(labots)

Pēc nostātiem, lētajiem aparātiem esot viens un tas pats softs,tikai piedzīts pie konkrētā aparāta,eksplotācijas gaitā tikai tiek novērstas lažas,neies tak ražotājs lētajam tirgum,kas ražots Ķīnas pagrabā,ieguldīt līdzekļus katru mēnesi jauna softa izveidei, Krievijas plašajam tirgum,kur ir liels noiets ir ieintresētas lielas firmas http://pda.cnews.ru/...12/02/28/479291 šeit ēdiet ko dod :pooh_lol: ja grib kombainu,kurš pļauj,kuļ un sēj,tas nebūs no lētā gala,piemēram ar brendu Humax, Samsung http://www.woolworth...r/750771787.prd http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_BD_C8500__7828520

Labots - janispauls
Link to comment
Share on other sites

Didzis

Tas, ka Lattelekom neieviesa DVB-T2 ir nopietna laža. Vismaz uztverēju tirgū jau nu noteikti. No lētaijem Eiropas MPEG2 uztverējirm atteicās un ieviesa MPEG4, kas itkā ir labi, bet DVB-T2 standartā nesāka raidīt. Jā, var jau teikt, ka pirms diviem gadiem šis standarts vēl nebija līdz galam apstiprināts, bet tad nafig vispār vajadzeja steigties? Būtu mums viena televīzijas sistēma ar Krieviju, būtu pa pilno lētu uztvērēju ar nepārtraukti atjaunojamu programnodrosinājumu. Gan jau Eiropa arī ar laiku pāries uz DVB-T2, jo visiem gribās HD bildi virszemes apraidē.

Link to comment
Share on other sites

janispauls

Nesaki gop,mūsu lielās galvas izdomās ka vajag naudu un sāks bīdīt DVB-T2

Link to comment
Share on other sites

A kāda problēma, vai tad tie T2 uztvērēji nerādīs MPEG4? Ja rādīs, tad jau mums tāpat derēs tie krievu uztvērēji no lielā tirgus. Cita lieta, ka krieviem varbūt nebūs CONAX codēšana, bet kautkāda cita, tad gan mums nederēs uztvērēji no lielā krievu tirgus.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

(САУ) Роскрипт-Про и Роскрипт-М 2.0

 

Ja šitā ir tā kodēšana, tad tā laikam nebūs CONAX. Tad nekā.

 

Bet vot šitas ir jautri :

Причем сигнал ГО и ЧС за счет внутреннего аккумулятора должен воспроизводиться 15 мин. после отключения внешнего питания."

 

...ārējā ienaidnieka tēls joprojām dzīvs.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Didzis

Nu bet protams, krieviem tak radiotranslācija vēl joprojām darbojas un variants, ka uztvērēam jāvar dot ziņoumu bez elektrības, tak ir no tās pašas sērijas. Nevienam tak nepielec, ka aizsūtīt isziņu uz mobilo telefonu ir daudz vienkāršāk. DVB-T uztverējs protams darbosies arī pie mums, taikai kam to tagad vajag? Vot pirms diviem gadiem tas būtu aktuāli.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Digo TV ka parshut softu ja vins pie boot ekrana nokaras? kondikji nav pie vainas. IZskatas ka softs nokaries

Link to comment
Share on other sites

Te jautājums, cik Tu dienā pelni un cik dienas jāsies ar tā softa pāršūsanu. Gatava jauna nekur nav un ari nekad vairs nebūs. Atsevišķi uztvērēji ir noiets etaps DVBT ieviešanā.Es ieteiktu ieiet tuvakajā lielveikalā un nopirkt jaunu Flexbox. Man liekas, ka pat Maxsimā es redzēju tos pārdošana un cena bija zem 30Ls.

Labots - Didzis
Link to comment
Share on other sites

Jaatzīst,ka nezināju par Digo programnodrošinājumu.Man jau vairāk darīšana ar Flexbox un tam nav nekā. Nav ari nekad bijusi vajadzība pāršūt.

Link to comment
Share on other sites

Šamie tak it kā dvīņi...Nav kāds provējis iebarot šo pašu softu Fleksim?

Link to comment
Share on other sites

Didzi kapec japerk ja vinu var atdzivinat?

Wodka man vajag rinisinajumu ieliet imidzu ja neiebutojas softs

Labots - Aphopis
Link to comment
Share on other sites

DreamMuca

Šamie tak it kā dvīņi...Nav kāds provējis iebarot šo pašu softu Fleksim?

dviinji vai nedviinji, bet nekas nesanaax. lasi pavedienu ruupiigaak #97

 

EDIT:

Nu tad nekā nevaru palīdzēt.

Varu paliidzeet, piedaavaajot savu flexi. (PM)

Labots - DreamMuca
Link to comment
Share on other sites

Pareiz,bija te runa- veca galva. Es jau esmu kategorisks softa pāršūsanas pretinieks. Ja aparāts iet, tad nafig to aiztikt. Flexboxši iet un neviemam nav vajadzējis neko pārprogramēt. Es visu laiku vados pēc krievu sakāmvārda- samij boļšoi vrag harašo, eto lutše!

Protams, ja Digo nepalaižas, tad var mēģināt pāršūt. Cits jautājums, kapēc softs nokārās.

Link to comment
Share on other sites

DreamMuca

iespeejams, ka vaina ir ieksh USB. ne katru vinji njem pretii.

 

@Didzis: "sam slamaju, sam i pachinju"

Link to comment
Share on other sites

Mož kāds zin, kā nomest uz rūpnicas pin kodu DigoTV (Flexbox T202)?

 

 

Atradu. Universālais kods 2517

Labots - Viktors
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...