sram Ierakstīts Oktobris 1, 2008 Share Ierakstīts Oktobris 1, 2008 zinu ka tas ir suudigs un nelegals variants. bet ja nav naudas cilvekam ko nopirkt saakuma macu...ko dariit. dators vajadzigs parsvara audio un video apstradei .... iesakiet idealo konfiguraciju tam , cik saprotu svarigaka lieta kuras zinja nedrikst kludities ir M/B es domaju no draiveru viedokla ....parejais jau viss ies... interese kads no aktualiem m/b modoliem tads kaadu shobrid var nopirkt ieksh lv vairumniekiem.... paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(...) Oktobris 1, 2008 Share Oktobris 1, 2008 Meklē šādu mantu. un vēl var palasīt, ja tik ļoti gribās Link to comment Share on other sites More sharing options...
sram Oktobris 1, 2008 Author Share Oktobris 1, 2008 Meklē šādu mantu. un vēl var palasīt, ja tik ļoti gribās lasiju jau to topiku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliks Oktobris 1, 2008 Share Oktobris 1, 2008 Lasi te Un te Link to comment Share on other sites More sharing options...
sram Oktobris 1, 2008 Author Share Oktobris 1, 2008 Lasi te Un te nafig man taadu pashu konfiguraaciju ka psystar ? es pajautaju tikai maati kaadu labaak izmantot taada datora buvesanai !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
(...) Oktobris 1, 2008 Share Oktobris 1, 2008 (labots) Takš es tev jau iedevu linkus, ko tu vēl raudi. Un beidz citēt katru postu. MAC NAV DOMĀTS UZ "PARASTIEM DZELŽIEM". Labots Oktobris 1, 2008 - alone Link to comment Share on other sites More sharing options...
sram Oktobris 1, 2008 Author Share Oktobris 1, 2008 (labots) ko tu man iedevi tvnetaa raksta linku ? tas ka maks nav domats uz parastajiem dzelziem vari man nestasstit !!! bet uzlikt un straadat var ? var ! otrs limks ko iedevi ir par diskusiju vai mac ir labi likt uz pc un vai taa ir vai nav p0rnogfraafija.... kaadi tad makam tie asus razotie dzelži ir ar zelta lodeejumu pec tavam domaam ja jau reiz tie neesot parastie ? Labots Oktobris 1, 2008 - sram Link to comment Share on other sites More sharing options...
usins_pacina Oktobris 1, 2008 Share Oktobris 1, 2008 ja nemāki english, tad pats vainīgs... http://www.insanelymac.com/lofiversion/index.php/t24689.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!