Jump to content

Karš Gruzijā


Destructo
 Share

Recommended Posts

Varonis

sanāk ka diezgan patizli ir sajusties bezpalīdzīgiem, kas tur neko tipa nespēj darīt, arīdzan tizli būtu ņemt šaujamos un iet slaktēt tur nost kādu no pusēm, un tizli ir arī nelikties zinis. jo tā pelēkā ļaužu masa kas neliekas zinis ir bezpalīdzīga.

 

ko te var darīt?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Bastjens

    32

  • Trenz

    62

  • malinens2

    25

  • gringo

    45

Top Posters In This Topic

Posted Images

Igelkott

Nekas, drīz KF "palūgs" brāļiem igauņiem labprātīgi atdot seno krievu pilsētu - Narvu. Īpaši jau mani sajūsmina tas, ka Dienvidosetijā, lai gan tā nav Krievijas sastāvdaļa, lielai daļai civiliedzīvotāju jau izdotas KF pilsoņu pases..

Link to comment
Share on other sites

Principā Osetiju Gruzijai pievienoja PSRS laikos, tā kā vēsturiska faktora, kāpēc Gruzijai likumīgi pieder osetija nav. Katrā ziņā varētu būt jautri :) Ja vēl vaiss kaukāzs pavilktos uz šito un sāktos ar Krievijas iekšienē nesaskaņas... būtu labi.... izjuktu PSRS otreiz :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

"Tikmēr ANO Drošības padome joprojām nav spējusi pieņemt nekādu lēmumu šajā jautājumā, vēsta ārvalstu mediji."

 

 

Ar šo viss ir pateikts!

 

 

p.s. sagribējās 3 kariņu dažiem :|

Link to comment
Share on other sites

Destructo

Tak ANO vairums pārstāvju ir aizņemti ar Pekinu un ideālāku momentu iedomāties nevar!

Link to comment
Share on other sites

NU kā.. Gruzijas un Krievijas sportistus delagācijas diskvalificēt vajadzētu.

Link to comment
Share on other sites

100debija

Tieši tā ēdis, tāda vakar bija arī mana doma gājiena laikā, kā nekā pat senajā Grieķijā pārtrauca kara darbību Olimpisko spēļu laikā.

Link to comment
Share on other sites

"Российские миротворцы"- te pat kaķim jāsmejas.

Rossijskije golovorezi - tā būtu pareizāk.

---------------------

komentārs no TVNET ;) tieši 10

 

21.gadsimts,bet pasaulē nekas nemainās.Visuvarenajiem vienmēr taisnība.Un pasaule tik noraugās un izsaka vāju līdzjūtību un nožēlu... .

----------------------

delfi comments arii 10

 

Turklāt Krievijas armija nogalina arī civiliedzīvotājus.

----------------------

apollo ... kaads briinums ko

 

 

p.s. lasīt domeinus ar .ru tas ir tāpat kā zirgam klapes uz acīm - skriet tikai uz priekšu :mrgreen:

krievs ir melojis 50 gadus ... kāpēc lai pārtrauktu tagad

Labots - M@R$$
Link to comment
Share on other sites

Gestapo
Krievija arī paziņojusi, ka Dienvidosetijā tiek īstenota likumīga miera uzturēšanas operācija.

 

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

 

AvoC

Link to comment
Share on other sites

Viescha

NU kā.. Gruzijas un Krievijas sportistus delagācijas diskvalificēt vajadzētu.

Kas to dos - spēles tak sarkanajā Ķīnā notiek...

Link to comment
Share on other sites

Krievija - tā ir parodijas no valsts. Viena vienīga mafija pie varas.

Ko iegribas - to panāk.

 

Tomēr vecā karatehnika kaut kur jālikvidē un jāizmēģina jaunā!

Link to comment
Share on other sites

smartdevil

juus nedaudz parshaijiet par stripu, ne jau cilvekos ir kara manija, bet gan tajos ko cilveeki ieveel par liideriem, ja Latvijaa ieveeleetu veel atsaldeetaaku kaa jau ir pie varas, tad tas pats notiktu, atrastu kur un ko "pakasiit", un karu tak uzsaak tikai liideri, kurus ir pretlikumiigi gaazt, ...idiotisma kalngals ;)

Link to comment
Share on other sites

Puikas, neaizmirstaties - Krievija ir militāri otrā spēcīgākā valsts pasaulē! Protams, Ķīna ekonomiski to apsteidz, taču pavisam drīz nāks arī militārais spēks. Kosmosa izpētē Ķīna Krieviju jau ir apsteigusi. Atcerēsimies, ka Krievija ir kosmosa pionieris! Un Ķīna ir pārāka!

 

Latviju pašlaik pasargā ES un NATO - šādu vai citādu iemeslu dēļ - mēs esam daļa no attīstītās eiropas un lielās korporācijas aizsargās savu tirgu. Mēs esam patērētāji un tādēļ mūs aizsargās - tieši tāpat kā ASV aizsargā savu iekšējo tirgu. Šī iemesla dēļ visi Latvijas iedzīvotāji var justies droši. Lielās korporācijas šeit pelna naudu.

 

Taču tiem kretīniem, kas apgavo "mana pakaļa nedeg, līdz ar to man pofig" - šī iemesla dēļ Latvija pašlaik ir iedzinēja lomā. Pirms Otrā Pasaules kara Latvija bija viena no vislabāk attīstīstītām valstīm pasaulē. Pausaulē, nevis Eiropā. Ja rietumeiropas cilvēki nebūtu vadījušies pēc "man pakaļa nedeg" principa, mēs būtu daudz daudz labākā situācijā kā pašlaik.

 

Piedod NC, bet es patiesi ceru, ka visi cilvēki, kas vadās pēc "mana pakaļa nedeg, līdz ar to man pofig" principa - nomirs rīt. Jo tas nav veids kā būvēt labāku pasauli. Es tiešām ceru, ka reiz pasauli valdīs vienlīdzības un līdzcietības likumi. Nevis peļņa. Jā, es saprotu, ka tie ir naivi sapņi, taču es ļoti labprāt veltu jums visiem elles liesmas un pievienojos tām nekā atbalstu to, ko jūs pašlaik darat ar pasauli.

 

visiem tiem, kas neuztvēra - tas ir mans vidējais pirksts. ja tu neveido labāku pasauli - ej nomirsti.

 

un tam nav nekāda sakara ar to, ko dara lielās korporācijas - tu vai nu veido labāku pasauli vai vai neveido. and that's it. demokrātija - pilsiņu vaa, vai ne?

Link to comment
Share on other sites

pēc oficiālām ziņām vakar vakarā tika pārtraukts retranslēts visas krievijas tv kanālu programmas,tāpat uz doto brīdi vienīgie sakari notiek ar īsziņu palīdzību.praktiski lielākākā daļa rietumeiropas un savienotās valstis,ieskaitot tādus mēdijus k CNN,FOX NEWS un SKY NEWS atbalsts gruziju.tiesa,ja nedabūs gruzija palīgus(tuvāko 3 dienu laikā tiks iesaistīti gruzijas papildspēki-tiks atsaukta daļa no irākas dienošā kontingenta),Gruzijai vienai būs ļoti sarezģīti vienai tikt galā,jo piemēram vakar ik pa brīdim britu SKY NEWS salīdzināja abu valstu militāro potenciālu,un protams varat iedomāties kam labāki resursi.

p.s.starp citu vairākas krievijas mājaslapas sākušas banot/bloķēt lietotājus ar gruzijas IP adresēm.

Link to comment
Share on other sites

dzincha

nja...sazvanīt lv cilviņus uz gruziju šodien vairs nav iespējams.

vienīgi ar sms.

Video materiāli iekš cnn un bbc vienkārši pzdc.

Pazīstamie cilvēki bēg no borjomi uz erevānu vai turciju. Ir 2 versijas - nez kura ir īstā, ar sms pasaka ka bēg uz turciju, bet ar e-mail paziņo ka brauc uz erevānu.

Link to comment
Share on other sites

Da teorētiski, ja Krievi aizsūtīs VISUS spēkus uz Gruziju, tur pat kalns tiktu nolīdzināts. Krievijas armijā ir vairāk karēvju nekā Gruzijā iedzīvotāju ;)

 

Principā, ja labi gribētu, rīt varētu sākties karš pret Krieviju, jo reāli Krievija Eiropu čakarā ar naftu, gāzi,gaļām u.t.t. domāju ES, NATO vajag Krieviju iznīcināt :mrgreen: Vot tad būtu interesanti .

 

Bik spamojot... interesanti, ja tikto karš Krievijai pieteikts, vai visi LV kreivi, kuri tik aktīvi izrāda pieķeršanos Krievijai (karodziņi,uzlīmes, krekli u.t.t.) brauktu uz Maskavu pēc kalašņikova? :roll:

Labots - eedis
Link to comment
Share on other sites

Gestapo

domāju ES, NATO vajag Krieviju iznīcināt :mrgreen: Vot tad būtu interesanti .

Ceru, ka tad Tevi pirmo ķers kāda nomaldījusies lode, dies pasarg pasauli no šitādiem idiotiem un atpestī mūs no mokām, ja tādi tiek pie varas.

Padomā, ko vispār runā.

Link to comment
Share on other sites

Da labi, gestapo, tevī ir pārāk liels naids.

 

Padomājot loģiski, ja tagad visi izliksies uz to visu ar klusumu, tad parīt var ienākt kārta Baltijai un citām post PSRS valstīm.

Labots - eedis
Link to comment
Share on other sites

ta,ja savienotās valstis iesaistīsies,tad karš pāries citā līmenī,Kondolīza jau brīdināja rašu pārtraukt savas aktivitātes.reāli šaubos vai bez štatu teikšanas kas notiks,neviena ES,NATO vai ANO neiejauksies,kamēr baltais nams nepieņems lēmumu.starp citu pašlaik ANO neko nevar pieņemt,jo krievija kā tās locekle uzliek mīksto(veto),lai gan pārējās dalībvalstis kā jau teicu ir gruzijas pusē(ieskaitot britāniju un vāciju)

p.s.man te viens teica,ka nevar vairs normāli nevienu porno lapu apskatīties,sasodīdie krievu propogandas baneri lec kā traki :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Outsider

protams tasn ekadn enotiktu, bet iedomājieties kādas krievijai būtu acis, ja viņa sāktu noslaucīt gruziju un atreiktos pārtraukt un ANO un NATO valstis, neko citu neredzot sāktu krievus stumt vagonos un sūtītu uz krieviju atpakaļ, tas tik būtu skats.

 

p.s un tagad bez uzbraucieniem, tas bija tik liels murgs pasakot kā krievijai uztaisīt lielas acis un galīgāko šoku.

Link to comment
Share on other sites

Neaizmirstiet ka krieviem ir arī lielās bumbas :) ja arī visas valstis sacelsies pret krieviem tad agri vai vēlu kaut kas, kaut kur ies gaisā.

Link to comment
Share on other sites

gruzīni dabūs pizdi - nav ko līst osetijā ar saviem baušļiem un pielietot militāru spēku pret krievu vienībām ir pašnāvība ...

amērika viņiem palīdzēs - kā tad ...

karstās kalniešu asinis + nato čuras galvā dara savu ...

 

pašaus-pašaus pārsimts vīrišķu atdos galu cēlo bezmērķu labad un atkal būs miers uz kādu laiku ...

1. šķiet, oficiāli joprojām osetija ir gruzijas valsts sastāvdaļa.

2. nato šā gada samitā nolēma, ka gruzija kļūs par nato pilntiesīgu dalībvalsti, tā ka par matu tiesu gruzija jau ir nato.

3. cnn ziņo par 2000 līķiem...

Link to comment
Share on other sites

rikis15

Krievijai var locīties vai nelocīties ja gribēs tāpat uzbruks un sakaus visu baltiju un vēl paķers līdz somiju u.c :D Krievija ir spēks ar ko jārēķinās mums. bet krieviem jābaidās no Ķīniešu invāzijas :mrgreen:

Nu es domāju ka Krievija neuzdrošinātos aizskārt Eiropas savienības valstis. Un diezi vai arī kādreiz sāks karu Latvijā, jo izdevīgāk Latviju nopirkt (uzņēmumus, īpašumus, politiķus) un viņiem ir atbalsta punkts Eiropas savienībā gan ekonomikā, gan politiski.

 

Es nebrīnītos ja visu šo būtu uzsācis pirmais Gruzīns jo viņam ir populāras tās lietas ar asinsatriebību u.c

Tā teikt tā viņi ir draudzīgi, bet ja aizvainosi šie tev ar dunci metīsies virsū.

 

P.S otrā paules kara laikā mūs un vēl daļu Eiropas atdeva tāpēc ka Krievi bija uzvarētāji un tāpēc ka daudzas valstis pašas knapi noturējās piemērām Somija, Vācija un citas bija pārāk izpostītas lai uzsāktu cīņu vienīgi varbūt ASV vēl bija uz ko spējīga

 

cik žēl,ka nepiedzimu ASV,kas tiem nekaiš,ēd hamburgerus un un tālāk par savu štatu neredz :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

rikis, Baltija ir NATO dalībvalstis, un mūs sargā NATO līguma 5.pants - viens par visiem, visi par vienu... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Jurkins

Ļoti jau gribētos uzrakstīt, ka krievi maitas :mrgreen: , bet šoreiz kaut kā jāmet akmens gruzīnu dārziņā. OK, cel kipišu, ja esi pārliecināts, ka tiksi galā, bet sataisīt sūdus un, kad pakaļa sāk degt, tūlīt apelēt pie pasaules sabiedrības. Protams, bija jābūt Nostradamusam, lai saprastu, ka Krievija nestāvēs malā, bet bija jābūt pilnīgi debīlam, lai uzsāktu kaut ko tādu, neparūpējoties par to, lai tās 58. armijas tanku kolona nevarētu pēc dažām stundām piebraukt klāt. Patiesībā jau nav pilnīgi nekādas 100% ticamas informācijas, kas tur notiek, bet pēc tā "švilli" paziņojumiem ir pilnīgi skaidrs, ka, paldies dievam, Gruzija nav NATO (tur viņai vietas nav) un viņš ir pilnīgi debīls, vai otrs variants - no sērijas par slepenajām biedrībām un vispasaules sazvērestībām - viņu vada, un notiekošais ir kāda globāla plāna sastāvdaļa :mrgreen: .

Link to comment
Share on other sites

Cepums89

Latvija nosoda Krievijas militāro ofensīvu Gruzijā

 

Ņemot vērā militārā konflikta eskalāciju Dienvidosetijas reģionā Gruzijā, pieaugošo sadursmju intensitāti un cietušo skaitu civiliedzīvotāju vidū, kā arī Krievijas bruņoto spēku uzbrukumus objektiem Gruzijas teritorijā, kas atrodas ārpus konflikta zonas, ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) Latvijas valdības vārdā ir paudis nosodījumu šādai Krievijas rīcībai.

 

-----

 

Katik Krievijai tagad neuznāk lieluma mānija un nesāk uzbrukt visiem kuri viņus nosoda ...

Link to comment
Share on other sites

DDžunga

Nja, tik dzili esmu ieracies olimpiskajos notikumos, ka aizmirsu par to , kas notiek Gruzija, es ceru, ka nebus nevienas 3. puses, kura veletos iesaistities karaa, jo tad jau bus ari citiem iemesls list ieksa. Ludzam Dievu, lai nekas tads nenotiktu, lai gan katra cilveka dziviba ir darga!

Labots - DDžunga
Link to comment
Share on other sites

Tmag336

Piekritīšu DDžunga`m, ka tikai tie jeņķi nesāk vēl pa vidu jaukties, tad toč būs globāli sūdi

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

vjetnama, afganistaana, iraaka (mazaak), gazas sektors - visi uzskaitiitie konflikti ir krievi vs usa

Link to comment
Share on other sites

malinens2

Ir daudz efektiivaaki veidi kaa ciiniities pret Krieviju. Piemeeram, krievijas prechu blokaade utt nevis karsh. Zheel tikai, ka Krievijai visur ir veto tiesiibas, citaadi jau Krievijai sen buutu piemeerotas abrgas sankcijas.

Link to comment
Share on other sites

Tominjsh

rikis, Baltija ir NATO dalībvalstis, un mūs sargā NATO līguma 5.pants - viens par visiem, visi par vienu... :wink:

ehhh....... :roll:

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

krievija beigs blatot kad samejiem beigsies resursi vai kko izdomat varetu lai nepirktu no siem gazi

Link to comment
Share on other sites

locoone

Piemeeram, krievijas prechu blokaade utt nevis karsh.

 

Teiksim, Latvija varētu boikotēt Krievijas naftu un gāzi...

Link to comment
Share on other sites

Resursi krieviem nebeigsies, ja vinji dabuus to antarktikas apgabalu, kur ir bagaatas dabas gaazes un naftas ieguves vietas, kas ar globaalaas sasilsanas ietekmi kljuutu daudz pieejamaaki.

Labots - fox656
Link to comment
Share on other sites

Ar laiku visi resursi beigsies. Vai mums no tā kļūs labāk vai sliktāk - prognozēju, ka sliktāk.

Link to comment
Share on other sites

jx, nemuldi, par citiem, ka cilvēkiem deg pakaļa, un grib mukt citur. Tici man, es neesmu vienīgais, kas ir dienējis.Visi mani senči ir karojuši līdz pēdējam visos karos.

 

Pats esmu bijis Afgāņos PSRS laikā, laimīgā kārtā tiku caur tikai ar savainotu plecu, jo vairākums nāca mājas cinka zārkos, esmu dienējis Bosnijā un Hercogvnīnā SFOR sastāvā, daudz kritušie ir redzēti, diemžēl vairākums - civilie. Un otreiz vēl paspēju nodienēt Afgāņos, kad Latvija iesaitijās Afganistānā. Tici man, es neesmu ne pirmais, ne pēdējais kam apnicis karot. Un es vēl pazīstu latvieti, kurš ir Amerikas latvietis, cilvēks gados jau pie 60, un dienēja Vjetnamā, viņš ir pulkvedis, kas ir ļoti augsts sasniegums it īpaši priekš "iebraucēja", un viņa vadītā komanda vienā no ASV bāzēm Vjetnamā uzvilka mastā Latvijas karogu, kas simbolizēja patriotismu un cieņu pret savu valsti. Jo diemžēl viņa vecāki izdomāja pamest Latviju, kad jams knapi piedzimis bija.

 

Ir vēl melnbalta bilde, bet pats viņš tagad arī neko par karu negrib dzirdēt, ne par Afganistānu, ne par Irāku, ne citu karadarbību, jo katram karavīramm pienāks laiks, kad viss ir līdz kaklām un vienk. grib dzīvot mierā, nezinot, kas notiek ārpasaulē. Vienk. to parastam civilajam nesaprast.

 

Taka jx, patur savus "kad pakaļa deg" komentārus pie sevīm, un nemal sūdus, ja pats nezini kā tas ir.

 

Pēc visas karadarbības kuras pats esmu piedzīvojis, vismazāk gribas dzirdēt, ka pasaulē kautkur karš notiek. Tāpēc ir cilvēki kuri grib nokļūt vienk. tādā vietā kur pa pasaules s*dus nedzird. It īpaši ja tajos iesaistas ASV vai Krievija, jo tas liecina, ka atkal puikām būs jāiet karot. Saproti, karavīri ir apkopēji, kas saslauka valdības mēslus. Un tie kas ir "kopuši" šos mēslus kopā ar mani, vairākums jau ir kā rezerves virsnieki, vai kautkur štābos sēž pie dokumentiem, jo riebjas dzirdēt, ka kautkur karo. Jo pats zinu kā tas ir, un pats esmu atdienējis savu laiku. Ir laiks karot, ir laiks mieram. Un katrs karš noved tuvāk pasaules iznīcībai, jo ar katru karu, nākošais karš būs ar vēl advancētākiem ieročiem. Līdz kamēr Zeme nepazudīs no piena ceļa galaktikas.

 

Kamēr vēl 6dienas alus "dod pa galvu", gribu pateikt to, ka Latvijai nevajadzēja atcelt obligāto dienestu. Pat ja dienests ir 1 gadu, tas padara puņkainus puikas, par vīriem. Jo tur, tev ir jāpastāv par sevi, un tagad jau valstī pietiek atsaldeņu, vot mļin iesūtīt viņus uz hoķ bi gadu dienestā, 85% būtu reāli noderīga sabiedrības sastāvdaļa. Pat ja vecāki un skola ņifigā neko negrib darīt, tad armija izmācīs, un padarīs par kārtīgu un gādīgu vīru un tēvu.

Labots - Trenz
Link to comment
Share on other sites

Trenz

Es tev personīgi neuzbraucu. Tāpat arī nevienam citam kareivim. Esi inteliģenta persona - nesāc arī pats.

 

Ir atšķirība starp ignorēšanu un iesaistīšanos. Nevienai valstij un nevienai personai nekad nebūtu jāiesaistās militārā konfliktā. Nevienam. Nekad.

 

Diemžēl mēs nedzīvojam ideālā pasaulē. Es ticu teicienam, ka "viss, kas nepieciešams, lai ļaunums uzvarētu, ir lai labi cilvēko nedarītu neko". Tādēļ pasaulei ir jāreaģē uz militāriem konfliktiem. Krievijai daudzko piedod naftas un gāzes resursu dēļ - es neesmu ar to mierā. Mani tiešām satrauc fakts, ka kāda valsts var bombardēt citu valsti un pārējā pasaule uz to mierīgi noskatās. Vienalga vai tā būtu Krievija, ASV vai cita. Tas nav ok. Mazā Latvija var mierīgi būt nākamā.

 

Par obligāto dienestu - es neesmu valstij parādā gadu no savas dzīves tikai tādēļ, ka esmu šeit piedzimis. Es maksāju nodokļus tāpat kā visi citi. Es maksāju par ceļiem, dakteriem un poličiem. Tikai tādēļ, ka kāds ir pārāk liels memļaks, lai kļūtu par saprātīgu pilsoni, es neziedošu gadu no savas dzīves. Es šo laiku izmantoju vērtīgāk iegūstot zināšas augstskolā un veidojot savu ģimeni. Es piekrītu, ka ir cilvēki, kam tas palīdzētu, taču tā nav mana problēma. Krievu tanki pie robežas ir, katra individuālais stulbums nav.

Link to comment
Share on other sites

pilnīgi piekrītu, ka obligāto gadu gāja lauzt tikai atsaldeņi - normāliem cilvēkiem tur nebija ko darīt

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Trenz, krievu armijas paliekas noteikti neatstaj labas sekas. Kāds tad tur kontingents lielākoties novācās?

Link to comment
Share on other sites

 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...