osscar Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 (edited) Nu tā, gaidot orkānu un ēdot V.Saules piegādāto picciņu aiz gara laika bakstos ar Mandrivu uz mājas stacionārās kastes (patīk kad viss ir estēstiski atšķirībā no darba kārbām ...) Mēģinu sakārtot desktopu Gribētos pasmelties idejas arī no bootistiem Kaut kur bija tēma par desktopiem - bet neatradu - laikam izdzēsta. :twisted: Atrādat savus desktopus nu pašlaik ir tā Edited October 27, 2008 by TokRa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ru Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 KDE vulgaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 (edited) skatos jūs Ktorrentu lietojat - man jams negāja.... bet nu patīk laika ziņas + kalendārs + i-neta radio vai mp3 ! bez šiem nevaru bet nu paldies par atsaucību ! un izskatās KDE ir lielākā cieņā Edited January 19, 2008 by osscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 nekontaktējās un viss. pamēģināju vēlvienu - tas ar negāja. (tur arī settingos nekas daudz nebija) Azureus aizgāja uzreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinens2 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 (edited) laikam aiz ugunsmuura seedi... Edited January 19, 2008 by malinens2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 (edited) iespējams. bet negribējās baigi mocīties tagad jau metu acis uz 64bitu distrām un kde 4.0 (pagaidām gan tikai alfas vien ) citādi 3 GB RAM dīkstāvē nu paprovēju šodien Gos ROCKET betu Labs. Live mode ātrs, atpazina wide ekranu korekti atšķirībā no pirmās versijas. MAc izskats - tas na ljubitelja eh kā deretu vēl viens HDD eksperimentiem paldies Tokra - būs japamēgina! Edited January 19, 2008 by osscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
tintix Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Re, mans Bubuntu. Default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 es ar te paris tapetes ar pingviniem esmu ievācis - ja vajag tavējie baigi vienkāršie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikis15 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 (edited) re mans desktop Gnome Edited January 19, 2008 by rikis15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginnnts Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 (edited) Man pavisam vienkāršs BSD... nekā lieka!! Edited January 19, 2008 by ginnnts Link to comment Share on other sites More sharing options...
viks Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 (edited) Vikam interesants + vēl tās doka ikonas Edited January 19, 2008 by osscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
viks Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Vikam interesants + vēl tās doka ikonas Tās doka ikonas ir Avant Window Navigator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ru Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Avant tev nederēs, tas Gnome videi, pamēģini KSmoothDock, KoolDock Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 man personīgi tie mac veidīgie doki nepārāk ērti liekas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instigater Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Gentoo, Gnome, dropline-neu ikonsets, custom DPI, lai nav kaa kjiinietim actinjas jaasasprindzina. Ik pa laikam palaizju Beryl, kad garlaiciigi sametas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikis15 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Instigater iedod linku kur dabūji ikonas man patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 lūk devēju temperatūras ir tas ar ko vēl netieku galā GPU rāda, bet CPU un MB nē.....ar sensors atkal būs japadarbojas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instigater Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Ikonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holmss Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 (edited) Pēc KDE kaut kas pietrūkst... Edited January 19, 2008 by Holmss Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImissimI Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 yeah! :twisted: this IS fleim bet tie skriini jums lielajiem *nixistiem ir nekādi.. nekā kustomizēta un paštaisīta un piestrādāta... ša iepostēšu savu dāčas PC standarta XP zaļo pļavu... commoon custom bashrc!! custom menus. blahblah... http://www.lynucs.org agrāk ka bij gurķa laiks kustomizēju kahakai wm un FVWM.. OU yeeea, beryyl yeaa youtuuube yeaaa 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viks Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Tauta mūsdienās ir izlepusi, daudzi nemaz nezin, kā ir sēdēt konsolē bez peles un lietot screen / lynx / pine / bitchx Man liekas tu pārspīlē... tauta zin un atceras... tauta pat atceras kas ir IBM360 termināļi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ru Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 ImissimI Neredzu iemeslu kāpēc man vispār būtu kaut kas radikāli jāmaina no defaultā KDE desktopa, viss ko vajag ir, es tak nesēžu un nelūru un desktopa bildi vai ikonām stundām, bet ar to daiktu strādāju - Openofficā pārsvarā. Un rokas nost no *nix`ustiem - labāk mazliet sasprindzināt pelēko vielu nevis dzīvot uz nelegālas OS. :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instigater Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 yeah! :twisted: this IS fleim bet tie skriini jums lielajiem *nixistiem ir nekādi.. nekā kustomizēta un paštaisīta un piestrādāta... ša iepostēšu savu dāčas PC standarta XP zaļo pļavu... commoon custom bashrc!! custom menus. blahblah... http://www.lynucs.org agrāk ka bij gurķa laiks kustomizēju kahakai wm un FVWM.. OU yeeea, beryyl yeaa youtuuube yeaaa 8-) Vai tu starteejot winduli katru reizi uzbudinies, un katru reizi beidzeejot notiiri monitoru no baltaas kjeepas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viks Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 tauta pat atceras kas ir IBM360 termināļi Nostaļģija: RTU datorklases Ausekļa ielā 7, VM/ESA sistēmas termināļi uz pseidografiskajiem termināliem, REXX un MAINTBB (aka Baiba Dzērve), no kuras visi baidījās, bet daži arī kaitināja... 1996 / 1997.gads manā mūžā He he... tad jau mums laikam vajadzēja tur saskrieties:D 1995.. līdz beigām, kad tos pārveda uz meža lielu... TA5S217 varbūt tas kautko atgādina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADEX Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Ja nu par to, tad tauta vēl atceras (tiesa - diezgan miglaini) Ausekļa7 datorklasi 87-ītajā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisha Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) es arii uz nevienas kastes neesmu iesprindzis ar desktopiem, jo taapat vinju redzu tikai plakantaarpu iesleedzot. Edited February 20, 2009 by grisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikis15 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 nu ko jūs te ar konsolēm ņematies linux konsole ir ļoti smuka salīdzinot kaut dos konsoli Un par konsoli praktiski var aizmirst pēc os un progu instalēšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADEX Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Bez komentaariem sakaraa ar gliemezhiem. Piedevaam fails ir 304.74 KB liels. Postos nedrīkst likt attēlus (img tags), kas hostēti ārpus Latvijas, ja klāt nav attiecīga atsauce, kā arī vajadzētu atturēties ievietot postos attēlus, kas lielāki par 300KB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImissimI Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 ru, vai nepārprati, par nix useriem teikto mana postā, vai postu izlasīji? nopietni? hm, nu jā, a kur īmeslis Tavu radikāli nemainīto KDE te apskatīt tagad, daudz labāki, nezinu, bet ganjau screeni ir KDE lapā, arī ganjau ka radikāli nemainīti tie tur atrodās.. Instigater, kas ta? TokRa, nuu kaukā tā.. (nē, ircii ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
steam Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Pasaskaņoju krāsas, ikonas, KDE pats par sevi ir gōna smuks, tikai jāpieskaņo gaumei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grossmeister Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Gada laikā gandrīz nemaz nav mainījies - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Pāris drausmīgi veci un ne pārāk izdevušies (imo) screeni. Attēlos redzami : freebsd5.2, freebsd6.0, fedora6 un pcbsd1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muca Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Radinam sievu pie pingvīna Gentoo, Xfce, beryl, adesklets Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 tas labi ka radini pie pingvīna būs man ar` jāradina pashlaik jau esmu piešķīlis HDR imigu tūli, raw atpazīst tagad ar PDA synce un raki cīnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest drunk_lizard Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 paskatiijos.... kde saak un uzvar nez kur visi gnomisti pacjibeejusji.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 (edited) D_L tavs backgrounds pēc Åland vai SE Edited January 23, 2008 by osscar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instigater Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 paskatiijos.... kde saak un uzvar nez kur visi gnomisti pacjibeejusji.... Rekur viens ir! [flame_on] KDE suukaa, jo nav tik eerta un smuka kaa gnome [flame_off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ru Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Instigater Ko tu saki... V'el tikai fleims Gnome vs KDE forumaa truuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karass Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Vēl viens Gnomiks . :ninja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts