Jump to content

Iesakiet LCD


Guest bariga
 Share

Recommended Posts

Varbūt izklausīsies nejauki, bet... pēdējā laikā pārņem sajūta, ka ko zābakforumam tiešām VAJAG - vienu jaunu sadaļu blakus "pērk/pārdod": sadaļu "iesakiet..."

 

"Iesakiet videokarti līdz 100Ls" - nu vismaz 2 dienā. Iesakiet to šito, ko labāk ņemt - to vai šito... Nu OK, itkā jau cilvēcīgi jautājumi, bet:

 

a) ne mums vajag; 90% atbilžu ir kāda brenda fanāti, pārējiem ir pH;

 

B) cilvēks, kam būtu paaugstinātas attapības iezīmes, parakātos, pameklētu un tad pajautātu konkrētu jautājumu, kas arī ļautu viņam izlemt, balstoties uz atrastajiem parametriem un jautājot par lietām, kas viņam nav skaidras.

 

Ja cilvēks meklē preci pēc konkrētiem parametriem, meklē reālas jūzeru atsauksmes par konkrētiem jautājumiem (!) tad ir OK.

 

Bet kaut vai šādā gadījumā: nu nemeklēsim mēs tev tagad monitoru, ko tu pats varētu atrast, iemetot gūglē sevi interesējošos ciparus un tālāk jau plosoties pa reālu tirgotāju lapām. Nu tak protams, ka ne. Vienīgais, uz ko var cerēt - ka pieteiksies kāds ļoļiks, kas ir par gana lielu piķi iepircis līdzīgu devaisu un lielīs no ādas ārā līzdams.

 

Tu, tov. Bariga, tikai neuztver to personīgi. Kaut kā tev vienk. sanāca būt tam pēdējam pilienam, pēc kura sagribējās šito iepostēt. Peace! icon_smile.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...