Jump to content

Tele2 supports spārda - nav savznāms jau 24h..


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labadiena!

 

Ne nu kas tiks līdzēts še rakstot, bet nu tīri smieklīgi palika - es no sava Tele2 pieslēguma jau 24h no vietas (atskaitot nakts miega stundas) mēģinu sadabūt rokā Tele2 supportu (600). Zvanu ik pēc pusstundas, un gaidu tās 3 min, kamēr zvans tiks pārtraukts. Un joks tāds, ka vispār nav iespējams jamos sazvanīt.. :D

 

Varbūt kāds forumietis just for fun varētu pamēģināt - varbūt mana iepriekšējās reizes cīņa par to lai atslēdz man pāris pakalpojumus, kurus jamie bija by default uzlikuši, būs darījusi savu, un kopš toreizējās Tele2 padrāzšanas uz manu numuru supporta dienestā banu uzlikuši? :D

Link to comment
Share on other sites

LOL - arī atbilde uz 9911 vairs nenāk (līdz šim vienmēr bijusi 2 min laikā - tagad nav jau stundu).. :D Es pat nezinu ko domāt - mož Tele 2 vispār brūk nost?

Link to comment
Share on other sites

Armand - man jau vēl tikai līdz Novembra sākumam saistības. Tad brīvs cilvēks esmu (lasi - skrienu uz Biti).

Link to comment
Share on other sites

binladens

Tā bite tāda pati tele vien ir .. pagaidām... zonas nav zūd u.tt. :D :Dsviests konkrēts tad jau labak to pašu lmt un miers tas vismaz normāls + sencim jaunās skidkas kā 10 gadīgam abonentam firmai cenas PSC niecīgas..

Link to comment
Share on other sites

Es kādu nedēļu atpakaļ zvanīju - pēc ~ 12 min gaidīšanas pacēla.

Mainot darba vietu, alga aizkavējās, kā rezultātā nenotika Automātiskās apmaksas darījums. Pieslēgumam tiek atslēgti izejošie zvani jau 10. datumā, bet rēķins jāapmaksā līdz 15jam. T2 tiešām iespārda...

Link to comment
Share on other sites

Nu nē. Zini ko, kad kāds no, teiksim, LMT zvana uz Biti, nauda tik ātri tiek nosūkta nost. Vispār jau iesaku LMT tīklu - laba zona, kvalitāte utt. ;)

 

Priekšapmakses karti iesaku Amigo.

Taču pieslēgums LMT ir dārgāks par Tele 2.

Taču vismaz ziemassvētkos varēsi visus apsveikt, nevis kā ar TELE 2 (vismaz pirms gada apmēram) nevar nosūtīt neko, baigākā pārslodze viņiem šādos svētkos. :roll:

 

Agrāk bija saistības ar TELE2. Katru reizi, kad zvanīju uz supportu, arvien vairāk sapratu, kādi gudri cilvēki tur strādā.

 

Kā TELE2 lielās - pārklājums tur kautkādos 97% LR teritorijas. Mhm, tikai pilsētās. Izbrauc laukos, redzēs. Moš pārklājums ir, bet nereāli sūdīgs - raustās sarunas utt. Kā pie Salaspils (netālu no TEC-2) vispār šur tur zona nav. Ja ir, tad pāris svītras. Pārgāju uz LMT, pat pagrabā zona :arrow: :o

 

Karoče neiesaku pīties ar to TELE2. Īsts krievu un vecu veceņu operātors.

Labots - ElbruS
Link to comment
Share on other sites

binladens

Lmt pieslēgums dārgāks pa tele2 ... ? :o

Nu nez sencim ka pastāvīģam klientam kkādi 4ls tagad abonēšana un sava tīklā kkādi 2~sant uz pārējiem bisk vairāk kas tikuntā ir maz

Link to comment
Share on other sites

Nu pag. LMT dod labas atlaides tik pēc entajiem sadarbības gadiem.

 

Tele2 abonēšanas maksa lētākā ir 2.99ls. Ir jau arī Brīvais tarifs - abonēšanas maksa 0.00Ls.

Savā tīklā jau arī tur nav dārgi tai Telei. Un internets, šķiet, LMT dārgāks kā TELE2.

 

LMT laikam bija kautkur ~5Ls lētākais (izmantojams, nevis tāds, kur var tikai saņemt un rakstīt SMS) bez numura noteicēja. Bet vispār iesaku lietot priekšapmaksas kartes. Internetbankās var viegli papildināt, pietam, piemēram, Hanzenē diezgan labi bonusi nāk klāt. ;)

 

Pieslēgums, manuprāt, jau vairāk domāts biznesam un nopietniem cilvēkiem. Lai es maksātu 3-5ls/mēn tikai par abonēšanu + vēl par numura noteicēju... Priekškam ?

Jāņem Amigo vai Okarte un viss štokos. ;)

Labots - ElbruS
Link to comment
Share on other sites

Nu tele2 Valkā sūkā jau labi sen bieži pārlec uz igauņu zonu vismaz reizi mēnesī zona vispār pazūd.

Bite zona ir stabila gribēju pāriet uz biti bet atturēja tāds sīkums ka unibankas sms banka biti neatbalsta tākā sēžu uz O kartes dārgi bet vismaz stabili

Link to comment
Share on other sites

LMT ir tādi pieslēguma veidi kā Formula 8,18,28.. neviens par tādiem laikam dzirdējis nav.. :) jamiem nav abonēšanas maksas, kā arī par numura noteicēju un savienojumu nav jāmaksā.. un ir zemāki tarifi kā standarta pieslēgumam.. vienīgais kas ir.. fiksēta mēneša maksa.. 8,18 vai 28ls..

Link to comment
Share on other sites

Nu jaa, tele2 tik tiesaam ir garaam.. Vakar sezot skolaa vienu briidi iisti nebija ko dariit, paskatos telefonaa, zonas vienkaarsi nav, paradijas tikai peec kadam 2 stundaam..

Link to comment
Share on other sites

Dārgi ? Pārej uz Amigo, šis jau ar LMT ar tagad apvienojās.

Okartei tas nets tāds padārgs, cik atceros. Amigo sakarīga karte, ir visādas akcijas vislaik, piemēram, tagad var lietot internetu uz pusi lētāk, nosūtot īsziņu. Patīk arī tas, ka var Amigo.lv savam numuram uzlikt pats savu zvanu gaidīšanas signālu, kuru dzird zvanītājs, kad tev zvana. Var uploadot pats savu. Pirmo mēnesi šī fīča ir bezmaksas. 8)

Kā jau teicu, papildinot kredītu i-bankā, nāk neslikti bonusi. Kad papildinu par 4.99Ls, ienāk kādi 7.50Ls vai pat vairāk. :D

Esmu lietojis to Formulu 8. Šķita, ka par katru internetā notriekto MB noņem kādus 2ls :mad::)

 

Plāns - ejam uz Trodeks / Dual. Ņemam Mazcennieku, kāds patīk. Ņemam pašu lētāko tarifu bez nekādām fīčām. Bāžam iekšā Amigo / Okarte un maksājam mēnesī tos smieklīgos 3Ls par abonēšanu. :smile:

Labots - ElbruS
Link to comment
Share on other sites

man draudzenes mammai ir Amigo.. papildināju jamai kontu pa 9.99ls.. kopā kredīts sanāk ar bonusiem ~18ls.. un pietiek ~2-3īs mēnešiem...

 

p.s. par to zvana gaidīšanas signālu.. LMT arī tas ir... un nu jau kādu laiciņu.. :)

Link to comment
Share on other sites

Vēl Amigo var pieslēgt 3 draugus, ar kuriem būs īpaši tarifi. 8)

Scheisse ar nav bijusi ar šiem, vienmēr ir zona, nekādiem supportiem nav jāzvana, viss smird, rūc un griežās jau pāris gadus.

 

Gribi lētus sakarus, ņem TELE2 / ZZ. Kādu naudu maksā, tādu attieksmi arī no viņiem gaidi.

Labots - ElbruS
Link to comment
Share on other sites

Nu abiem savi + un - :)

Tagad jau laikam jāmaina pavediena nosaukums - Amigo vs Okarte :smile:

Link to comment
Share on other sites

nezinu peec ~ 5-10 min gaidiishanas man 67060600 parasti atbild ;)

a vot zona pa retam gan norausta ,.,,

Link to comment
Share on other sites

tak uzzvani uz biznesa klientu liiniju, tur cita runaashana, ilgi jaagaida liidz pacels arii nav sanaacis.

Link to comment
Share on other sites

Ilgi nebija nācies dzirdēt(t.i. lasīt) kārtējās pērles TELE2 a la LMT1 Kad tauta beidzot sapratīs, ka ir savi + un - katram operatoram.

Ir tāda paruna :"vienam patīk māte, otram meita, citam kleita". Apnīk ja šie kari forumā.

Es personīgi kopš '99 gada esmu Tele2(kādreiz Baltcom) klients un NEVIENU, vēlreiz saku NEVIENU reizi nav bijušas problēmas ar supportu, apmaksām utt.

Un zonas pazušana ir ļoti stipri atkarīga no mobilā, tas jau ir pārbaudīts, vairākkārt!!!

 

Un kopš ir pieejams Mans TELE2 vispār problēmu nav. Atbildes stundas laikā, uz jebkuru atbilstošu un pareizi noformulētu jautājumu!!!

Link to comment
Share on other sites

Kā pasniedzējs teica:

Tele2 katru nedēļu uzstāda pa divām bāzes stacijām, bet pārklājums kā paliel 97% tā paliek...
:mrgreen: Labots - NIAJ
Link to comment
Share on other sites

usins_pacina

LMT ir labaki datu parraides varianti, straumeshanu ar atbalsta :) vinji vienkārši ir kvalitatiivaaki.

Link to comment
Share on other sites

Tele2 ir lielisks operātors ar normālu cenu vienmēr, pats lietoju jau no 2000 gada(baltcom), neesmu ne reizi vīlies, runājot par izslavēto LMT, tad tam reizēm zūd zonā pat maskavas ielas daudzstāvu namos, ārpus rīgas arī ir vietas, kur uztvere ir draņķīga un reizēm zūd zona, kā zinu man ir divi pieslēgumi, personiskais Tele2, darba Lmt, bez tam lmt ir sliktāka balss pārraides kvalitāte

Link to comment
Share on other sites

Kaut kāds "bull shit" ar to LMT superzonu un superapkalpošanu. Nav viņiem labāka zona kā Tele2 un nav nekāda superīgā apkalpošana.

 

Lai arī Tele2 klients esmu tikai dažus mēnešus esmu pilnībā apmierināts ar viņu servisu - zona ir nedaudz labāka par LMT (ar LMT es savā ražotnē nevarēju ne saņem, ne veikt zvanus), labāki subsidētie telefoni, bezmaksas sarunu izdrukas, varu zvanīt savam aģentam, ja ir kādi jautājumi, biznesa klientu līnija vienmēr ir sazvanāma, tele2 biznesa klients ir sākot no 1 pieslēguma, nevis 3 kā LMT.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

jā ar to tele2 sanāk vispār sū*īgi :) līgums bija uz 18 mēnešiem(sagribējās ņemt jaunu tel.) aizeju uz galveno biroju, man saka jums vēl jāgaida līdz februārim.. es paskaitīju mēnešus sanāca, ka tad ira 22 mēneši.. tad aizeju pēc līguma, atnesu to tai sievietei. rādu tai, ka jau 18 mēneši bija sepembrī. viņa cip saka, ka tad dators noglukoja un uzrakstiija 18, bet vajadzēja 24 :D tad es viņai rādu, ka februārī(kā rāda datorā cip man iztek 24 mēneši), tad viņa aiziet kaut kur, kad atgriežas saka, ka mēs palīdzēt nevaram un gaidiet līdz februārim.. vsjo NACH to tele2. februārī iešu uz LMT:excl:

Labots - shawnX
Link to comment
Share on other sites

LMT ir tādi pieslēguma veidi kā Formula 8,18,28.. neviens par tādiem laikam dzirdējis nav.. :)jamiem nav abonēšanas maksas, kā arī par numura noteicēju un savienojumu nav jāmaksā.. un ir zemāki tarifi kā standarta pieslēgumam.. vienīgais kas ir.. fiksēta mēneša maksa.. 8,18 vai 28ls..

 

Es esmu stulbs un nesaprotu, ar ko atšķiras fiksēta mēneša maksa no fiksētas mēneša abonementa maksas.

 

Man tagad ir Formula8. Domāju pāriet uz tele2, jo zvanīt uz citiem tīkliem ir lētāk.

Link to comment
Share on other sites

shawnX, nu un ta pateici paldies par atveeleeto laiku un aizgaaji ja? vareeji droshi pieprasiit, ka veelies runaat ar kaadu augstaakstaavoshu personu, jo liigums tachu parakstiits uz 18meeneshiem un viss. Domaaju buutu nedaudz uzstaajiigaaks, dabuutu savu trubu.

Link to comment
Share on other sites

shawnX, nu un ta pateici paldies par atveeleeto laiku un aizgaaji ja? vareeji droshi pieprasiit, ka veelies runaat ar kaadu augstaakstaavoshu personu, jo liigums tachu parakstiits uz 18meeneshiem un viss. Domaaju buutu nedaudz uzstaajiigaaks, dabuutu savu trubu.

da lai tas tele iet di**t xD tik un tā firma maksā par maniem sakariem.. bet paldies!! vajadzees šodien pat aiziet ! :) ieshu uzreiz pie direktora.. viņš tur cip kā konultants (piestrādā) :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Radeons

LMT ir u n paliek tikai Latvija, bet TELE-2 ir visaa Baltijaa , Krievijaa, Zviedrija !Krievijaa liidz par Izevskas regionam. !

Link to comment
Share on other sites

Ventolin.. ar to, ka pa tajos 8,18,28ls ir iekļauts principā viss.. tu vari runāt, sms`ot, pa internetu ložņāt.. utt.. bet abonēšanas maksa atšķirībā no šitā ir jāmaksā vēl pa virsu tam visam..

 

Piemēram: Formula8 - tu esi norunājis 8ls.. tik arī ~rēķinu saņem..

Vietējais pieslēgums - tu esi norunājis 8ls + vēl maksā tos 4 ar kapeikām par abonēšanu + 1ls ar kapeikām par nr. noteicēju...

 

saprati atšķirību?!

 

http://www.lmt.lv/lv/index.php?pageid=3005003011 - par Formulām..

Link to comment
Share on other sites

malinens2

nafig visus lmt un tele2 bez iznjeemuma. ja nebuutu Bites, tad buutu taadas pashas cenas kaa vienmeer (ZZ sazvanoties ar citu ZZ karti par minuuti vajadzeeja maksaat pat 25 sant!), Veel nenormaalie gandriiz 1 Ls par 1 MB tarifi, kas bija visaam ieprieksheejaam karteem (amigo, okarte, ZZ). Un veel par tele2 interneta aatrumu es vispaar neizteikshos- neviens tornis Riigaa nevar tiem tureet slodzi. Un starp citu Bitei ir ljoti stabils internets un interneta aatrums liidzinaas LMT un supports aatri straadaa nevis kaa tele2 un lmt (vismaz pirms gada taa bija).

Jaa un tie kas ir pabijushi citaas valstiis gan jau ir pamaniijushi un sapratushi cik nereaali daargi pie mums ir tie mobiilie sakari.

Lai gan cenas ir nokritushaas vienalga mums ir daargi sakari...

Labots - malinens2
Link to comment
Share on other sites

malinens2

Jaa to es zinu. Taas ir taas blondiines veikalos. Man arii ir naacies vinjaam paskaidrot dazhas lietas :D Bet pa telefonu runaajot vis ir normaali

Link to comment
Share on other sites

Iesaku pariet uz LMT nevis BITI. LMT zona vienmēr ir un cik man ir bijusi nepieciešamība 076 ar sazvanīt var un apkalpošana ar viņiem ļoti laba nevis tākā Bitei, kur tiešām neviens nehuja nejēdz. LMT tarifi ar mani apmierina vismaz visi mani draugi ir LMT. Un ja grib pārnākt no cita operatora, tad mazcenas saistības nav šķērslis tikai būs jamaksā līgumsods par līguma laušanu.

Link to comment
Share on other sites

Tātad, sanāca tā, ka savu Zelta Zivi nomērdēju badā. Vienkārši ilgāku laiku (tas laiks ātri gan skrien) nebiju viņā ieskaitījis naudu (tā teikt, iesaldēts kredīts). Tā kā pats lietoju LMT pieslēgumu, tad tā ZZ nebija diez ko aktuāla.

Savukārt, ja kādam mājiniekam ievajadzējās to aparātu, tad ZZ kontā atkal ieskaitīju kādu naudiņu.

Tā nu pirms kādas nedēļas izdomāju, ka vajadzētu atkal atjaunot...aktivizēt. Ieskaitīju Ls 0,99 un gaidu. PAiet stunda, paiet otra. Telefons uzrāda - Meklē TELE2 tīklu. Nu ok. Nākošā dienā vēl tas pats.

Tā kā tas ir mans vecais telefons, kurš ir mests pret sienu, tad ar zonu viņam, es pieļauju, varētu būt tā švakāk.

SIM karti ieliku citā telefonā...Atkal tas pats - meklē TELE2 tīklu. Izvēlos no saraksta un apstiprinu manuāli - "nepieņem karti".

 

Nu labi, Ieeju Tele2 mājas lapā un uzdodu šiem jautājumu, ka tā un tā - neesmu ilgi lietojis ZZ un tagad gribās viņu atkal... Vai iespējams viņu aktivizēt.

 

Nākošā dienā atceros, ka biju uzdevis jautājumu; skatos e-pasta kastē, jā, šie ir atbildējuši:

"Labdien! Iesakuma Tele2 velas izteikt pateicibu par Jusu izradito uzticibu, izveloties Tele2 piedavatos pakalpojumus! Lai varetu sniegt precizu atbildi uz Jusu jautajumu, ludzam atsutit atkartotu atsauksmi noradot taja numuru kuru velaties papildinat.

Ar cienu,

 

Inta Knese, Tele2 klientu apkalposanas dalas parstavis"

 

Piebildīšu, ka numuru es biju norādījis, bet nevis tekstā, bet gan speciālajā lauciņā, kas apzīmēts ar "*" un aizpildāms obligāti.

 

Pēc kādām pāris dienām (a kur steigties?!:) aizsūtu šiem atkārotu jautājumu, tikai papildinot to ar savas ZZ numuru.

 

Nākošā dienā izlasu atbildi:

 

"Labdien! Iesakuma Tele2 velas izteikt pateicibu par Jusu izradito uzticibu, izveloties Tele2 piedavatos pakalpojumus! Atbildot uz Jusu atsutito jautajumu, velamies informet, ka Jusu prieksapmaksas kartes Zelta Zivtina numurs 26755369 28.09.2007. tika atslegts, sakara ar to, ka kartes kredits ilgu laiku netika papildinats. Ta ka sis numurs jau ir nodots otrreizeja pardosana, aktiviýet so numuru vairs nebus iespejams.Paldies par jautajumu! Ar cienu,

 

Ingrida Juriseva, Tele2 klientu apkalposanas dalas parstavis"

 

Njā, nu tā iet, ka jāuztur LMT sim karte tuvam cilvēkam, lai nezustu visi tie bonusi, pa gadiem. Tai pat laikā mans pirmais mans vienīgais mobilais (ZZ) nr. tiek pamests novārtā.

Protams, kaut kāda summiņa tur iekšā bija un tā tiek zaudēta..

 

Vai tad tiešām nevar Tele2 atsūtīt kādu SMS, ka "lielais" termiņš iet uz beigām un ka tiks likvidēts numurs?!

To telefonu es laiku pa laikam uzlādēju, tā kā no ārpasaules viņš atgriezts nebija.

 

Nē nu, pats jau vainīgs.

Visa šī stāsta morāle ir tur, ka TELE2 suports atbild diezgan veikli; vismaz pa e-pastu!:)

Link to comment
Share on other sites

Iesaku pariet uz LMT nevis BITI.

Ja pareizi notrāpa ar atnākšanas laiku, tad papildus pusgada abonēšanas nemaksāšanai var vēl pusgadu piecīša atlaidi sarunām ik mēnesi saņemt.

Link to comment
Share on other sites

Var jau arī atvērt avīzi "Diena"... Ja nav ieslēgts baneru bloķētājs, arī tur izdosies saskatīt.

 

P.S.

Nu pag. LMT dod labas atlaides tik pēc entajiem sadarbības gadiem.

Bez pirmā gada nav entā.

Link to comment
Share on other sites

Arī piebiedrošos LMT atbalstītājiem. Iespējams, ka mēnesī sanāk pāris latus vairāk samaksāt, taču vismaz var droši zināt, ka piezvanīt varēs.

 

Pirms gada apmēram notestēju, kāds kuram operātoram pārklājums manos laukos (Cēsu raj.). Bite - kā neatrada zonu tā neatrada. Tele2 signāls svārstijās no zema līdz vidēji stipram. Taču lai LMT izkustinātu no max iezīmes vajadzēja pagrabā ielīst :D

 

Vēl patīkami bija tas, ka pagājušajā jaunā gada pasākumā bija bez problēmām iespējams sarunāties, un tā rezultātā atrast dažus noklīdušos svinētājus (Tele2 bija nelietojams vēl līdz kādiem 2iem - 3iem).

 

Galu galā jāizvēlas, kas tev svarīgāks - mazākas izmaksas vai uzticamāks savienojums.

Link to comment
Share on other sites

malinens2

Man bija LMT liigums ar mazcenas mobiilo. Kad es lauzu liigumu, man vajadzeeja atmaksaat mazcenas mobiilaa pilno summu...

Tiikla paarklaajumu (cik sviitrinjas ir uz mobiilaa) nosaka operators nevis tavs telefons meera cik laba zona (vismaz taa esmu dzirdeejis).

Man nekad nav bijushas probleemas ar bites zonu gan Riigaa, gan Liepaajaa.

Un tici man tagad par bites paarklaajumu nevajag uztraukties

http://www.bite.lv/lv/about/network/coverage

Saliidzinot ar triatel, bitei ir dauz lielaaks progress mazaakaa laikaa..

Un par tele2 vispaar negribu runaat- vai tad pa 6 vai cik tur gadiem tieshaam nevar izveidot stabilu paarklaajumu?

Un no LMT aizgaaju, jo reekjins vienmeer bija 25+ Ls...

Labots - malinens2
Link to comment
Share on other sites

Man bija LMT liigums ar mazcenas mobiilo. Kad es lauzu liigumu, man vajadzeeja atmaksaat mazcenas mobiilaa pilno summu...

Ja nav beidzies mazcenas līguma termiņš un ir vēlme šo līgumu lauzt, ir jāmaksā līgumsods, kura apmērs tiek fiksēts mazcenas līgumā un kurš ar katru mēnesi kļūst mazāks. Ja līgumsoda apmērs neapmierina, ir izespēja izvēlēties citu mazceņa modeli vai vispār neslēgt šo līgumu.

 

Katrā ziņā apgalvojumi par "pilno summu" ir blēņas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...