GonZOo Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Taka manas pieredze ar Mac un tā OSu teicās uz nulli, nesen iedomajos ja jau jaunie maci ir uz Intela CPU, tad jau sanāk ka es uz sava PC /P4 vai amd k7/ ari varu uzlikt MacOS, un ja var vai to var irzdariti ari uz AMD64?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecais Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Oj, vecīt, pameklē forumā - tas jau ir apspriests 1000-iem reižu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonZOo Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 (edited) Pēdējo postu citēt aizliegts! Nu skaidrs, tikai zhel ka pat nevarei atbildet ja vai nee, Vecais a uz Mac Win var uzlikt ??? ))) NU nezin neniz es te palasijos kautka neredzēju ko šādu! Precizēšu jautajumu, vai var uz i386/amd64 paltformaam uzlikt MacOS, ja var tad kadās versijas!??? mininova atradu shādu: MacOSX86 10.4.6 For Amd Intel Edited August 27, 2007 by TokRa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecais Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Tu laikam nerimsies, kamēr kāds neibaros ar karotīti mutē. Slabo atrast pašam? Mac OS uz PC Saprotu, ka datoros orientējies visai vāji. Jā, uz Apple datoriem Win var uzlikt. Ja tas būvēts uz Intel platformas, tad bez problēmām un bez emulatoriem, ja uz PowerPC, tad caur VirtualPC. Vēl paprasi kas ir emulators, Intel un PowerPC... Vēl kaut ko nespēj atrast forumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonZOo Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 (edited) Uhh ka noblatoja, taa varēji jau sakuma izdariit. Skatos boot ir miris līdz ar pokemonu pardašanos, saprotu ateceos ka tas bija kad saka shietie varianti "kas man sanak par 70ls" nav jau brinums ka tagad tik visi sūta pagoglee Es neanaku šiet pagogle bet gan pakomunicēt! taka!!! A uz AMD64 bāzes? Mja ja lasīju jau to "pavedienu" tur smaka diskusija par to ka Vai Mac ir miri vai nav! Bet net par likshanu nekaa! Jasnijs ar jums! Bezjega shiet irpadalities ar iespaidiem! BOOT is DEAD! Pokemons 4ever! Edited August 27, 2007 by GonZOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecais Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Forumā parasti apspriež problēmu risinājumus, nevis stumda mākoņus. Vot sākumā uzliec JasOSX uz sava AMD64 un pēc tam padalies pieredzē - būs lielāka jēga, nekā krāt postus. Vai, piemēram, meklē atbildes uz jautājumu: "Ko es daru nepareizi? Jau 5088. reizi mēģinu, bet joprojām nevaru uzinstalēt MacOS uz sava AMD64..." :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
indy Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 a toch nevar neviens atbildeet vienkaarshi JA vai NE hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts