Jump to content

Kaa/kur var labot monitoru


Vilx-
 Share

Recommended Posts

Monitoram bilde ir ~7.5cm platumaa... Jau vakar saaka pamazaam kljuut taads shauraax, liidz beidzot shoriit, pamatiigi noriistiijies un nosprakskeejies shamais palika taads... Tagad ir jauns. Vecajam vecums jau cieniijams, protams, bet buutu jauki, ja vareetu salabot. Kas tur vareetu buut pie vainas, cik vareetu izmaxaat remonts & kur to dara?

Link to comment
Share on other sites

es savu moni biju aizstiepis uz net service vai kaut kaa tamliidiigi, un Jelgavas ielas pretii TTP depo

cena bija 15 + PVN ja nekaadu iipashi daargo detalju nav vajadsziigs

Link to comment
Share on other sites

Man arii bija jautaajums par monitoru: Braalim monis iesleedzot raada kaa vajag taksh ar laiku bilde (teksts) kluust miglains un saak acis saapeet, jo jaapiepuulee lai vareetu lasiit. Vai vareetu buut ka deel tumbaam kas staav metru no vinja, tas kaut kaa magnetizeejas, vai arii vinsh mirst (a mosh var sataisiit)?

Link to comment
Share on other sites

Nu labaak nest ir tur, kur ir oficiaalais serviss, izplatiitaajs! Tobish katru firmu monjus labaak labo specializeetos servisos! Protams cenjiks daargaaks buus, bet vismaz ceriiba ka sataisa :)

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard
Man arii bija jautaajums par monitoru: Braalim monis iesleedzot raada kaa vajag taksh ar laiku bilde (teksts) kluust miglains un saak acis saapeet' date=' jo jaapiepuulee lai vareetu lasiit. Vai vareetu buut ka deel tumbaam kas staav metru no vinja, tas kaut kaa magnetizeejas, vai arii vinsh mirst (a mosh var sataisiit)?[/quote']

vispaar truba mirst...

atrauj vaaku un pieregulee fokuseejosjo spriegumu, tas daraas pie rindu izveerses trafinja. tikai reekjinies, ka tur ir ap 6kV un uz trubas anoda ap 25 kV ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest kaalis

vispaar truba mirst...

atrauj vaaku un pieregulee fokuseejosjo spriegumu' date=' tas daraas pie rindu izveerses trafinja. tikai reekjinies, ka tur ir ap 6kV un uz trubas anoda ap 25 kV ;)[/quote']

 

elektriķi kļūdās tikai 2x...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...