Jump to content

LG garantijas probleemas


Guest Mansell
 Share

Recommended Posts

Rakstu sakaraa ar LG garantijas remontiem. Vai kaadam ir bijushas liidziigas probleemas ar LG garantijas remontiem.

 

Liidz shim esmu tikai 2 !!! LG monitorus vedis uz ELKOR Servisu (vieniigasi oficiaalais LG serviss) veikt garantijas remontu. Par laimi LG izbeidzas saliidzinoshi reti, bet ar abu monitoru remontu ir milziigas probleemas:

 

LG FB795E-UA

Klients atnesa ar defektu, iesilstot monitors rausta atteelu (zuumo).

 

1. remonts tika veikts 2 nedeelju laikaa, peec kura monitors nostraadaaja 2 nedeeljas un defekts atkaartojaas.

 

2. remonts tika veikts 2 nedeelju laikaa, peec kura monitors nostraadaaja 2 nedeeljas un defekts atkal atkaartojaas.

 

3. remonts tika veikts 2 nedeelju laikaa, peec kura monitors nostraadaaja atkal 2 nedeeljas un defekts atkaartojaas.

Peec garantijas remonta, man tika pieprasiita cheka kopija, iesniedzu pavadziimes kopiju, jo klients monitoru pirka liizingaa, un skaidraa naudaa nemaksaaja.

Peec remonta netika nopleests talons no garantijas talona.

 

4. remonts tika veikts 2 nedeelju laikaa, peec kura monitors nostraadaaja 2 dienas !!!!!!!!!!!!!!!!! un defekts atkaartojaas.

Peec garantijas remonta, man atkal tika pieprasiita cheka kopija, iesniedzu pavadziimes kopiju. Meistars draudeeja neremonteet, ja nesamekleeshot cheka kopiju!!!!!!

Peec remonta atkal netika nopleests talons no garantijas talona. Monitoru atgrieza.

 

Klientam atgriezaam naudu par monitoru, klients zaudeets :(

 

2.monitors

 

LG E700B

 

Klients atnesa ar defektu, monitors iesleedzot smird (deg), kuup duumi.

 

1. remonts tika veikts 2 nedeelju laikaa, peec kura monitoru 1. reizi iesleedzot atkal saaka kuupeet duumi.

 

2. remonts tiek veikts jau paari par 2 nedeeljaam.

 

 

 

Abos gadiijumos klientiem tika iedoti citi monitori uz garantijas remonta laiku, taa kaa iespeeja ka kaadas probleemas ar sisteemblokiem nepastaav.

 

Jebkura saruna ar ELKOR serviss tehniskajiem darbiniekiem ir nepatiikama, mums tiek atgaadinaats, ka monitorus bendeejam tiishi, lai sanjemtu vietaa jaunus

monitorus, regulaari tiek pieprasiiti dariijumu apstiprinoshi dokumenti papildus garantijas talonam, sarunas notiek TIKAI krievu valodaa, regulaari netiek sniegta

informaacija par shiibriizja monitora staavokli - monitors nav salabots, meistars ir pusdienaas, izgaajis, nav uz vietas u.t.t.

 

Shobriid netirgojam LG monitorus pat tajos gadiijumos, ja klients veelas tieshi LG.

 

Kaa ar to kantori jaarunaa? Jaabljauj klausulee? Jaasuuta draudu veestules?

 

Vakar caur GNT nosuutiijaam analogjisku veestuli LG headquarteram, gaidam oficiaalu atbildi.

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

visiem tak sen ir zinaama elkora attieksme

taa pat visiem zinaams, ka tas kantoris pastaav tikai krievu mafijas naudas atmazgaasjanas deelj

vai ir veel kaadi jautaajumi?

Link to comment
Share on other sites

Bljin, peerc veel kauto tajaa suuda Elkoraa! Meeslu kantoris, nekas cits!!! Es tava vietaa izdariitu taa, panjemt telefona klausuli, pazvaniitu galvenajam paardoshanas menegjerim vai veel augstaak staavosham cilveekam! Izstaasti savu beedu un beigaas saac stumt ka tev neapmierina shii veikala apkalposhana, garantijas remonts un citas lietas! Saac teikt ka grieziisies valsts instancees, lai atrisinaatu sho probleemu! Kjipa ieminies par Patērētāju tiesību aizsardzības centru :) Tad varbuut saaks domaat ar galvu, ja nee tad vecie labie tiesas darbi :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, smags gadijums (nav jau konkurences. t.i. nav cita servisa , kā tas ir citiem , piem auto tirgotājiem- Mazdām vismaz divi pārstāvji Rīgā). Man kau tkas līdzigs ar citu tehniku (ne datoru, bet toties baigi dārgu) vienīgais pārstāvis var tikai apkalpot un remontēt - tehnika , principā neslikta, bet tie pārstāvji , nu pilnīgs ārprāts (līkas rokas , būtu maz teikts)

Link to comment
Share on other sites

nu jā. elkors spārda bumbuļus :))

 

bet nu ieslīgsim pirmā monitora (iespējams arī otrā) tehniskajā analīzē.

iespējams (tas ir tikai pieņēmums), ka kaut kādu iemeslu dēļ nosvilst kaut kāda mikrene, kas tusējas iekš monitora. salabo, ieliek jaunu un viss normāli.

pēc noteikta termiņa tas pats..

tātad vaina ir nevis tajā mikrenē, bet gan piemēram spriegumā, kas plūst uz to mikreni.

tātad - jātaisa pilna shēmas diagnostika un jādetektē kas pa vainu. bet protams meistaram 'nav laika', lai salabotu - vienkāršāk ir nomainīt mikreni 10 reizes nekā vienu reizi iziet cauri visai shēmai (pieņemu, ka tas aizņems daudz laika, bet tomēr? kas svarīgāks - klients un darba izpildes kvalitāte vai paša meistara iegribas?!).

 

par mikreni, tas bija tikai piemērs - tas var būt jebkurš cits komponents.

un manuprāt, ja klients atgriež preci 2x ar to pašu defektu, tad meistaram vajadzētu piedomāt labāk.

Link to comment
Share on other sites

Man tfu tfu tfu LG F700P pirkts M79.. jau vairaak kaa pusotru gadu straadaa.. gluzhi kaa tikko pirkts.. :) Naf bijushas nekaadas probleemas... Un garantija ar 3iis gadi.... :) naf naacies izmantot :D

Link to comment
Share on other sites

Protams patikami, ka viss stradaa, bet nu tas jau nav atkarigs no firmas kur iegadajies to monitoru, tapat kaa jebkura cita datora dalja arii monitors var noplist jebkuraaa laikaaa, galvenais tikai lai firma uztur garantijas saistibas ..

Ari mes censhamies kaut kaa aizvietot monitorus, ja klients to nodevis garantijas remontaa un ilgaku laiku tas nav sagaidams (attiecas tieshi uz LG monitoriem).

Tepat nesen bija problema ar kadu LG 19" monitoru, kas garantijaa nostaveja vairak kaa menesi, tjip naca zime no elkor ka tas nav labojams (menesi !!!), un tur kaut vai atsperies, bet mes kaa nabaga tirgotaji tur nekaa absoluti nevaram darit!

Rezultataa smagi ciesh gan klients, gan firma, kas pardevusi monitoru ..

Link to comment
Share on other sites

Krishius
A ko gribam no zhiidu kantora ?!

Hehe...

Jaa, bet vispaar jau ir taa, ka klients ir samaksaajis par preci un vinjam ir tiesiibas, lai taa straadaatu taa, kaa tai jaastraadaa un vinjam NAV jaagaida, kameer k-kaads SUUDAINS ELKOR's vinju sataisiis. Kaapeec gan klientam buutu jaagaida uz garantijas remontu? Iznaak ka vinsh shiis dienas/nedeeljas/meeneshus netiek pie taa ko ir nopircis un kas pieder vinjam un nevar pilnveertiigi straadaat un turklaat garantijas laiks jau arii pamazaam iet. Kaapeec gan vinjam buutu jaaciesh uz k-kaadas smirdiigas firmas reekjina? Labi, es saprastu, ja remonts buutu 1-2 dienas, tad jau veel siikums, bet 2 nedeeljas... Drusku cuuciigi. Un taa jau sen zinaama patiesiiba, ka ELKOR SMIRD MUUZHIIGI MUUZHOS, un aamen!

Link to comment
Share on other sites

A ko gribam no zhiidu kantora ?!

Hehe...

Jaa' date=' bet vispaar jau ir taa, ka klients ir samaksaajis par preci un vinjam ir tiesiibas, lai taa straadaatu taa, kaa tai jaastraadaa un vinjam NAV jaagaida, kameer k-kaads SUUDAINS ELKOR's vinju sataisiis. Kaapeec gan klientam buutu jaagaida uz garantijas remontu? Iznaak ka vinsh shiis dienas/nedeeljas/meeneshus netiek pie taa ko ir nopircis un kas pieder vinjam un nevar pilnveertiigi straadaat un turklaat garantijas laiks jau arii pamazaam iet. Kaapeec gan vinjam buutu jaaciesh uz k-kaadas smirdiigas firmas reekjina? Labi, es saprastu, ja remonts buutu 1-2 dienas, tad jau veel siikums, bet 2 nedeeljas... Drusku cuuciigi. Un taa jau sen zinaama patiesiiba, ka ELKOR SMIRD MUUZHIIGI MUUZHOS, un aamen![/quote']

 

garantiju parasti paildzina par tik, cik iekārta ir tusējusies remontā.

+ negarantijas remontiem, normāli servisi dod savu garantiju (par izdarīto darbu)

Link to comment
Share on other sites

hehe, te manu 19'' jau piemineeja. Elkoraa vieniigaa iespeeja ir zvaniities nepaartraukti, vinji man piemeeram apgalvoja, ka esot man zvaniijushi, lai gan nu toch es bez zonas nevareeju ne mirkli buut. ko lai dara, vinjiem esot 2 nedeeljas jaagaida kaut kaadas izzinjas no kijevas LG centra, ka monitors tieshaam ir bojaats un ka LG apsolaas tirgotaajam kompenseet zaudeejumus. Bet uz izzinjas, ko shiis gaidiishanas rezultaataa es dabuuju, bija tikai elkor ziimogi etc. elkor forever... [ne jau rullez... :)]

Link to comment
Share on other sites

Guest Maniac

A ko ta gribeejaat no zhiidu kantora? Peerciet veel Elkoraa, un buus jums probleemas :))).

Link to comment
Share on other sites

Guest Mansell
A ko ta gribeejaat no zhiidu kantora? Peerciet veel Elkoraa' date=' un buus jums probleemas :))).[/quote']

 

Elkoraa nekas netika pirkts un arii netiks, tikai visi, jebkur pirktie LG monitori tiek piespiedu kaartaa remonteeti Elkor Servisaa.

Link to comment
Share on other sites

Raksti uz LG reģionālo pārstāvniecību.

Angliski vai krieviski, atkarībā no tā, kur tā pārstāvniecība ir.

Link to comment
Share on other sites

Guest Jazz

Kārtējo reizi pirādās Elcor komunisms... Mans darba kolēģis stāstīja līdzīgu gadījumu, arī par monitoru. Neatstāstīšu, bet nosaukums tam varētu būt: "Jauns sporta veids - stafete - Elcor "servisa" apmeklējumi ar ilgstošām nepatīkamām izjūtām pēc tam" :)

 

Pēc tās epopejas kolēģis ir nozvērējies kāju nespert nevienā iestādē, saistībā ar Elcor...

Link to comment
Share on other sites

Guest Mansell

Piektdiena naak ar patiikamu zinju: LG garantijas remonts ir uzticeets arii ServiceNET, kompaanijai ar kuru straadaat ir tikai patiikami, no riita monitoru ieved uz garantijas remontu, peec pusdienas jau pienaak mails - monitors gatavs.

Paldies par moraalo atbalstu :)

 

Topiku var sleegt!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...