Jump to content

ViewSonic P seerijas CRT


Vilx-
 Share

Recommended Posts

Guest Maniac
Kur Latvijaa (ieteicams Riigaa) var nopirkt ViewSonic P seerijas 17" CRT monitorus? Shur tur veikalos ir pa kaadam E seerijas monitoram' date=' bet P seerijas nekur nav... :([/quote']

 

Pagaidaam nekur :((. Vinji nav nekur vairumnieku stokos :((. Izskataas, ka Viewsonic saak pamazaam nonjemt CRT daargo galu no razhoshanas, taa vietaa liekot LCD, jo cenas izliidzinaas.

Link to comment
Share on other sites

Vai patiesi tas ir tik daargs? Man likaas, ka CRT, lai arii P seerija, tomeer buus leetaax par LCD. Un LCD tomeer nav tik speejiigi kaa CRT.

 

Zjeel, protams... Kuras firmas 17" CRT monitorus tad iesakiet kaa visvisvislabaakos? CTX laikam veel bija topaa, un Lacie... bet peedeejais toch nebuus pa kabatai!

Link to comment
Share on other sites

Guest Maniac
Vai patiesi tas ir tik daargs? Man likaas' date=' ka CRT, lai arii P seerija, tomeer buus leetaax par LCD. Un LCD tomeer nav tik speejiigi kaa CRT.

 

Zjeel, protams... Kuras firmas 17" CRT monitorus tad iesakiet kaa visvisvislabaakos? CTX laikam veel bija topaa, un Lacie... bet peedeejais toch nebuus pa kabatai![/quote']

 

P seerija, ja atminja nevilj, no 170 uz augshu, LCD ap 200, protams ir starpiiba, bet nav jau daudz taadu idinju tjipa kaa es, kas LCD ciest nevar uz seezh uz P modeljiem, man pasham ir Mitsubishi Diamandtron 17'. Protams, ka LCD nav speejiigi tik daudz, bet iestaasti to Shirpotrebam. Ja vajag P modeljus, tad tagad man liekas, ka tikai SONY ir dabonami :(.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...