Jump to content

Ko darit ?


FRICIS
 Share

Recommended Posts

Karochje ir baigie sūdi. Mani apčakarēja šitais dibenzellis- http://ss.ss.lv/msg/lv/59/2922/116875/UnUNH09mQQ==.html

Vinjs vienkārši paņem kādu vecu 10gb WD un uzlīme pa virsu etiķeti uz 400gb. m***a tāds. Ko tagad darīt ? Atslēdzis telefonu. Vai ir iespējams izsekot pēc Ip un kā lai vispār uzzin to Ip- ss.lv redaktori laikam jau neteiks. Pazvanīju mentiem,shie pasūta d***t. Ko darīt ??? Un nevajag man tagad d***t virsū, ka pac vainīgs,ka uzķēros u.t.t. Garīgās traumas šodien pietiek.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • CyberGhost

    3

  • ogre 69

    3

  • FRICIS

    29

  • stendec

    5

Top Posters In This Topic

Guest Kasparz

Izlasīju sludinājumu, jau pēc smakas fake.

Pats vainīgs, nav ko piebilst.

55Ls jau nav tāda nauda, lai tik zvanītu policijai un pistos. Man policija ir nodarījusi zaudējums 150ls apmērā, un nesūda neesmu saņēmis. Pat rakstot entos iesniegumus, un zvanot visiem, kuriem vēl ir nervi ar mani runāt...

Link to comment
Share on other sites

Manam draugam urla nozaga kluci- 7250. Izgaaja uz policiju. Peec meenesha nepilngadiigo urlu nokjeera. Draugs gaaja uz tiesu un dabuuja kompensaaciju 100ls.

 

Btw vinjs no saakuma neizrubiija telefonu,tikai meta nost. Parasiiju pazinjai lai piezvana,ka tjipa intereseejas par cietajiem. Shis saka "jaa ir, pa 55-lietoti, pa 70-jauni". Pazinja pateica,ka riit pazvaniishot un norunaashot tikshanos. Shis piekrita. peec dazham stundaam shis izrubiija telefonu. Bet ja riit atkal iesleegs un pazinja sarunaas... Oh my sweet revenge...

Link to comment
Share on other sites

Oh my sweet revenge...
Itkā forumā vardarbību propogandēt nav ļauts, bet... IEŠĶIL ŠIM KĀRTĪGI! ;)
Link to comment
Share on other sites

Es viņu neaiztikšu... Viņš manā rajonā dzīvo-negribu ejot uz mājām kādu dienu dabūt štiku vēderā,kā tas ir 100 reizes redzēts... Bet viņš dabūs pēc nopelniem...

Link to comment
Share on other sites

Ko lai piebilst - mācība priekšdienām, un šeit nu piebildīšu, ka šeit nu varēja būt lielākā daļa no mums.... Bet, 400Gb... 70Ls...Kaut ar mietu nosit... 8-)

Link to comment
Share on other sites

Bullshit... Man shodien obligaati vajadzeeja salikt kompi- nopirkt ramu un hdd. Ramu dabuuju knapi, bet hdd uz aatrumu njeemu,kas pagadiijaas. Jums viegli teikt, bet mani dzimshanas dienas 55ls... Nu pagaidi tik k**e...

Link to comment
Share on other sites

A tu skaties - ka tikai peec taa, ko vinjam taisies izdariit, nerodas iemesls uzraxtiit iesniegumu policijaa. Vinjam jau tavs tel. nummurs arii ir. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu un... Nomainiishu numuru... man nav piesleegums.... Da vinjsh neko nerakstiits- nevarees iziet no maajaam ar taadu gjiimi... Btw tik un taa invalīds bija...

 

Bet es shaubos,ka vinjs ierubiis telefonu... Apskataties arii- vinjs paardodot 1gb Kingston ddr400.Laikam arii kaads 128mb...

 

Un pac smieklīgākais- tas pac vecais 10gb wd pat neiet... Bet mani 55ls... varbuut tas jums ir maz, bet man tas ir daudz... Tik ilgi kraaju.... Tagad naaksies njemt k-kaadu 20gb hdd priekš savas jaunās sistēmas. Jo***ie krievi b***d !!! :evil:

 

P.S.- varat man likt forumaa banu,tagad man poh.

Link to comment
Share on other sites

P.S.- varat man likt forumaa banu,tagad man poh.
Nekas, vecais, turies - jūtu līdzi.. :(
Link to comment
Share on other sites

Eh... Nekad neesmu shitaa iekritis... Visam pienaak laiks... Moshka riit nopirkshu kaadu 10gb hdd un aizieshu liidz omei... Shai celeron kompis ar 40gb cieto... Samainiishu.. Kursh gan pamaniis... Vinja jau tocha ne... Nerubii no kompjiem... Pietam vel uz Win98... Nežēlīgi, a ko darīt. Jāpārdod savs vecais Teletech 21" Tv... Mētājas nevajadzīgs...

Link to comment
Share on other sites

Neapzodz omiti, vecus cilvekus nedrikst manit.

Labi, katrs jau doma ka apkrapt, bet sadi ka sis AjkbhbjPDAUZIbbvTAJS

krievs Vins ir pelnijis lai vinu kartigi ........... .

Un ja kadrez satiec tad paradi kur vezi ziemo bus maciba vinam

un varbut citi liedzigie sapratis ka sekas sadam izdaribam nav no tam jaukakajam.

Cik vins daudz citu cilveku ir apkrapis noteikt. Ir pelnijis.

 

Izsaku lidzjutibu, bet saja pasaule visi visus apkrapj, Si tev bija pirma reizeun ari bus nekama. Tapat ka man un ari citiem.

Link to comment
Share on other sites

Kas jums krievos nepatīk?

 

krieviem ir lielisks teiciens par šo lietu - Skopais maksā divtik...

Link to comment
Share on other sites

Guest r.5

skatos, ka te dažiem "fričiem" urlu valodu patīk lietot, bet paši krievu urlas nezkapēc nepatīk

Link to comment
Share on other sites

Guest shark

skatos, ka te dažiem "fričiem" urlu valodu patīk lietot, bet paši krievu urlas nezkapēc nepatīk

 

Izlasi visu augstākminēto un sapratīsi! :-?

Link to comment
Share on other sites

Ne pa tēmu, bet teiciens ir nedaudz garāks :

Скупой платит дважды, жадный - трижды, а лох – по жизни ..

 

Atvainojos par valodas lietojumu, bet šajā citātā svarīgi saglabāt oriģinālvalodu.

Link to comment
Share on other sites

gadās.

es analoģisku pirku sdram 512 mb.. no ss.lv, kas bija parasts 128 Mb divpusejais ar 512mb uzlimi, noloxohos, uzticejos, neprasiju parbaudit, cena ari bija pievilciga. Un vinja bija "sista", tas pats 128 mb negaja, logiski, ka telefons atslegts.. uzraxtiju pats prieks sevis vinja "portretu", visu ko par vnju zinaaju..chuss..

iespejams ceriba ir satikt kadreiz vinju uz ielas.

 

nesaprotu cilvekus, kas ap**ish citus un pectam baidities pa ielam staigat? Visu varenais visu redz gan jau, tadi ilgi nedziivo stradajot sliktos darbus ; )

 

un vispar ss.lv uz numuriem, kas ir ZZ un tmldz neskatos...

kaa jau viena topica kadreiz mineju, ja ieshu veel, tad lidzi draugs, kas no 15 metru aataluma uztaisa JPG ar pardeveja muuli. droshibai, bus ko paradit citiem, ja nu kas.

Link to comment
Share on other sites

Guest shark

Es arī ss.lv esmu iegrābies - iegādājos nosvilušu pastūzi, jo nebija iespējas pārbaudīt... :roll:

Vārdu sakot bez pamatīga testa tur neko nevar pirkt :roll:

Link to comment
Share on other sites

ieshavas prata doma.. 1) ja tas hdd ir bijis vinja un nogajis pa pieskari, tur jabut datiem 2) visdrizak ka hdd nav bijis vinja.. parpirkts, iepirkts ar domu pardot talak 3) un ja tas ir vinja..laikam butu 4akars (ja jau vinjs negriezhas) meginat datus dabut ara.. ja nu kads email saglabajies, vai word documents ar parakstinju.

Link to comment
Share on other sites

AM/TG

Pamatojums:

1) par cilvēka godaprātu nesdpried pēc tautības, nebāz visus krievus vienā maisā, jo tad man nebūs jāuzstāda diagnoze, ka visi latvieši ir idioti, kas pērk kaķi maisā.

2) par tava paša personīgo attīstības līmeni liecina posts vecmāmiņas sakarā.

3) šajā pašā postā man pazuda ticības moments, tāpēc izsaku viedokli, kas viss ir izdomājums un nekā tāda reāli nav bijis.

Atspēko, ja vari.

Link to comment
Share on other sites

Guest r.5

Morālīte: Ja pats esi gtavs piečakarēt jebkuru, necepies, ja kādreiz arī tevi.... 8)

 

kāda vēl tur morālīte tipam, kurš gatavs savu omīti piečakarēt! kas būs nākošais? kaimiņu fedja, miesīgais tēvs vai dzimtene!?

Link to comment
Share on other sites

Apzagt vecus cilveekus... :) Vinja sev darbaa darbam ar Word nopirka Athlon64 3800+, 512mb ram, mb ar pci-e... Besii ss.lv Zheel,ka nav vairs boot.lv Pārdod sadaļa- būtu kur normāli pirkt lietas, nevis ķemmēt ss.lv, kur tik kāds kādam citam kādu sūdu iesmērēt... Padomā par to Type44... :???:

 

1. Nu ok. Nevajadzēja teikt, ka krievi slikti. Pašam sencis ir krievs, normāls vecis. Bet es esmu tik dusmīgs.

2. Nedomāju, ka apzagšu omi, jo es vinjai pusi kompja esmu nomainījis (protams uz labo pusi), jo agrāk, kad pašam nebija nets, gāju pie vinjas, vinja tik un tā nav mājās visu dienu. Vinjai bija Intel mātesplate ar int. 64mb vga bez agp. Nevarēju COD parubāt normāli. Uzliku pa savu naudu normālākas iekšas, bet viņa jau nepamanīja. Tagad varu bišku kompensēt ar cieto.

3. Tas viss ir patiesība. Ja netici- tavas tiesības. Taču varu pierādīt- vari viņam piezvanīt-būs atslēgts telefons un varu parādīt bildi ar to falšo hdd, ja neticas.

 

Un tu saki- pērk kaķi maisā. A ko darīt ? SS.lv ir vienīgā vieta,kur var kaut ko lietotu lēti dabūt.

Link to comment
Share on other sites

Padre(FMF)

1. uzraksti policijā iesniegumu.. tie patracinās ss.lv

2. turpini browset ss.lv un skaties uz liidziiga satura sludinaajumiem.. nez vai tam dzekinam buus tik daudz fantāzijas, lai izdomaatu kko jaunu..

sarunaa kaadu budiigaaku draugu un apstaigaa visus uber hdd/ram pardeveejus.. gan jau šis uzpeldēs..

tik vai 55ls ir pietiekams iemesls, lai katru dienu čakarētos..

vari norakstīt izglītībai veltītajos izdevumos..

 

3. vecomammu gan neaiztiec.. winxp lieliski salien arī 10 gb..

Link to comment
Share on other sites

Man nepietiek ar 10gigiem. Man veel vajadzees Tildi, Office, Cod2, Carbon, Battlefield 2...

 

Shaubos,ka menti darii kaut ko ar ss.lv. Pa mojemu vinjiem pie dibenss.

 

1.JPG

 

Man tak vajadzēja iedomāties,ka maxtoram nav šādas formas. Kā redzams bildē, es jau esmu bišku pačakarējis to papīru.

 

Eu ! Apskatieties ss.lv Viens cilvēks pārdod cieto 400gb Seagate pa 60ls - 5ls dārgāk,bet šoreiz esot pirkšanas dokumenti. Bet ja jau viņš pac viltoja uzlīmes, tad pirkšanas dokumenti ir nieks. Un tas pac cilvēks pārdod Kingston ddr400 2x1gb pa 50ls gab. Vakar vinjsh pārdeva 1gb Kingston pa 45ls, tikai šoreiz esot garantija talons... Viltot nav grūti. Un abiem cenas tikai pa 5ls augstākas un arī viens sludinājums ir pa pusei latviski, pa pusei krieviski, bet otrs tikai vienaa valodaa. Veelaak paprasiishu pazinjai vinjam uzvaniit. Pateikshu lai paprasa, vai nav veel citi cietie diski, citu firmu,jo esot nelāga pieredze ar Seagate.

 

Eu ! Apskatieties ss.lv Viens cilvēks pārdod cieto 400gb Seagate pa 60ls - 5ls dārgāk,bet šoreiz esot pirkšanas dokumenti. Bet ja jau viņš pac viltoja uzlīmes, tad pirkšanas dokumenti ir nieks. Un tas pac cilvēks pārdod Kingston ddr400 2x1gb pa 50ls gab. Vakar vinjsh pārdeva 1gb Kingston pa 45ls, tikai šoreiz esot garantija talons... Viltot nav grūti. Un abiem cenas tikai pa 5ls augstākas un arī viens sludinājums ir pa pusei latviski, pa pusei krieviski, bet otrs tikai vienaa valodaa. Veelaak paprasiishu pazinjai vinjam uzvaniit. Pateikshu lai paprasa, vai nav veel citi cietie diski, citu firmu,jo esot nelāga pieredze ar Seagate.

 

Eu ! Apskatieties ss.lv Viens cilvēks pārdod cieto 400gb Seagate pa 60ls - 5ls dārgāk,bet šoreiz esot pirkšanas dokumenti. Bet ja jau viņš pac viltoja uzlīmes, tad pirkšanas dokumenti ir nieks. Un tas pac cilvēks pārdod Kingston ddr400 2x1gb pa 50ls gab. Vakar vinjsh pārdeva 1gb Kingston pa 45ls, tikai šoreiz esot garantija talons... Viltot nav grūti. Un abiem cenas tikai pa 5ls augstākas un arī viens sludinājums ir pa pusei latviski, pa pusei krieviski, bet otrs tikai vienaa valodaa. Veelaak paprasiishu pazinjai vinjam uzvaniit. Pateikshu lai paprasa, vai nav veel citi cietie diski, citu firmu,jo esot nelāga pieredze ar Seagate.

 

Eu ! Apskatieties ss.lv Viens cilvēks pārdod cieto 400gb Seagate pa 60ls - 5ls dārgāk,bet šoreiz esot pirkšanas dokumenti. Bet ja jau viņš pac viltoja uzlīmes, tad pirkšanas dokumenti ir nieks. Un tas pac cilvēks pārdod Kingston ddr400 2x1gb pa 50ls gab. Vakar vinjsh pārdeva 1gb Kingston pa 45ls, tikai šoreiz esot garantija talons... Viltot nav grūti. Un abiem cenas tikai pa 5ls augstākas un arī viens sludinājums ir pa pusei latviski, pa pusei krieviski, bet otrs tikai vienaa valodaa. Veelaak paprasiishu pazinjai vinjam uzvaniit. Pateikshu lai paprasa, vai nav veel citi cietie diski, citu firmu,jo esot nelāga pieredze ar Seagate.

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

var redzeet, ka nabagam rokas triic....

mhhhhh

жадность фраера сгубила....

ss jau ir peedeejais, kur iepirkties

Link to comment
Share on other sites

Ej uz policiju!! Vismaz visu būsi izmēģinājis, lai pats nesasmērētos.

Nav grūti to p..mpi sameklēt! Krāpšana, smags pants viņam sanāks!

Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

Pazvanīju mentiem,shie pasūta d***t. Ko darīt ?

Nevis zvani, bet ej. Un, ja pasūta, paprasi, lai uzraksta rakstisku atteikumu. ;-)

Ā, un neklausies nekādus "Davai, mēs neierosināsim lietu"

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

ADEX, ir maza nelaime

jamais noteikti ir nepilngadiigs un jamam uz policiju jaaiet ar sencjiem

a sencjiem teikt nedriikst, jo dabuus pa mizu.....

Link to comment
Share on other sites

Guest Kasparz

 

P.S.- varat man likt forumaa banu,tagad man poh.

Da es 100x prasot un spamojot nevaru atraut, lai izdzēš jūzeri.

A pa tēmu, cik vecs krievs? Pazvani policijai, pazvani tam džekam, sarunā ka pirksi ramu, un xrena vecim būs. A ja tas kautkāds sīks urļiks, tad vispār problēmu nebūs, paņem aiz pautiem un velk uz policiju...

Tas, ka tu viņam zobus izbliezīsi, tev naudu atpakaļ nedos.

Link to comment
Share on other sites

ADEX, ir maza nelaime

jamais noteikti ir nepilngadiigs un jamam uz policiju jaaiet ar sencjiem

a sencjiem teikt nedriikst, jo dabuus pa mizu.....

Mans skjiet,ka vareeja rakstiit iesniegumu no 16 gadiem, vai tad ne ? Tad ar to nav probleemu... Urla bija ap 35 g., apm. 170cm... :) Bet nevērtē cilvēkus peec auguma. Mans sencis īsāks par mani- 175, viņš gandrīz cilvēkus dažus sitot ir nogalinājis... Es jau viņam varētu prasīt,lai šis nokārto visu ar krievu, bet viņš tagad Norvēģijā strādā...

Link to comment
Share on other sites

Guest Kasparz

Uzraksti fiksi iesniegumu sava rajona policijā, pasaki kas un kā, un sarunā tikšanos ar to veci, kamēr tas vēl nav uzgājis šito topiku, un kamēr vēl citiem cilvēkiem nav nauda izkrāpta.

Link to comment
Share on other sites

Es jau nezinu vai tas sludinaajums ir no taa chuvaka. Vinjsh tjipa dziivo k-kur Imantaa netaalu no RRR. Btw ss atbildēja, ka ziņas par IP saka tikai pēc policijas pieprasījuma... Uzrakstīju šiem, lai cilvēciski izpalīdz, lai pasaka vai tā chuvaka IP saskan ar ieprieksheejo. Shie atteica. Paluudzu vinjiem ljot ljoti cilveecigi. Pashlaik neatbild. Varbuut atbildees.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kasparz

IIrc ss.lv stāv uz Harizma.lv serveriem. Es tur strādāju kautkad. Bet tieši tos atbildīgos nezinu, jo bija cits vecis, kas par auto.lv atbildēja...

Link to comment
Share on other sites

400GB ar Ide/ ATA 16Mb

Nav nedaudz tā kā LOL ? :lol:

Ta ne tikai tas:

Datu kopnes ātrums, Mhz: 300

Ide/ata disks ar sata2 ātrumu, kas turklāt vēl MHz norādīts, - tas ir kaut kas neredzēts.

 

Jā, nu vienkārši šis kārtējais gadījums, kas parāda kādas var būt sekas, ja neanalizē sludinājuma satura detaļas.

Vispār neieteiktu cietos diskus pirkt no rokas.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...