Jump to content

paliidziet ar padomu!


Guest
 Share

Recommended Posts

Man ir veelme iegaadaaties jaunu CRT monitoru ar vainu 17" vai 19" collaam pa diognaali. Kaadi parametri ir jaaskataas, peec kuriem var pateikt, kursh labaaks? varbuut kaads var uzreiz ieteikt kaadu konkreetu modeli?

Jau ieprieksh paldies par paliidziibu!

Link to comment
Share on other sites

Guest zaps

hmm, es njemtu ar trinitron trubu, jo tie visi plakani icon_smile.gif der gan sampo gan sony gan kas tur veel trinitronus liek..

apskaties cik maksaa samsungs un pieliec apmeeram latus 50 un buusi ieguvis labu minitoru grin.gif

Tikai netici visiem shitiem ultraflat, megaflat utt.. lielaakaa dalja no vinjiem melo wink.gif

 

(sor. par translitu)

Link to comment
Share on other sites

tasjau jā - tie vairums ir nevis plakani bet visuaļy flat - tas nav īsti labi:)

trinitrons ir arī CTX moņiem.(ja ar sony kineskopu)

 

Normālajam Cilvēkam --> tu ar dizainu ņemies? - vai kaukā kalibrē monitoru??? - jajātadkā?:)

Link to comment
Share on other sites

hmm' date=' es njemtu ar trinitron trubu, jo tie visi plakani [img']http://www.boot.lv/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif[/img] der gan sampo gan sony gan kas tur veel trinitronus liek..

apskaties cik maksaa samsungs un pieliec apmeeram latus 50 un buusi ieguvis labu minitoru grin.gif

Tikai netici visiem shitiem ultraflat, megaflat utt.. lielaakaa dalja no vinjiem melo wink.gif

(sor. par translitu)

 

 

Kur tu taadus UltraMegaFlat esi redzeejis, Mego?

And Samsung nav ne vains, laba cena, kvalitaate.

Peerc veikalos, kur visi modelli ir piesleegti(vai vismaz pirms pirkshanas izej uz shaadu veikalu) un ar aci vari apskatiit bildes kvalitaati vai stuuros nav glluki utt.

Link to comment
Share on other sites

Guest zaps

Uz ofiisu bij atnaacis kautkaads HP piedaavaajums un shiem bij kautkaads ultramegasuperekstraFlat (nepateikshu kursh vaards iisti;) nu un tur kautkaads meesls 17" kuram priekshaa taisns stikls pielikts, tip baigs flat grin.gif

 

Nu ja gribaas leetu moni tad Samsungs ir labs, bet n unekaadi ne labaakais icon_wink.gif

Link to comment
Share on other sites

PANTONE® COLORVISION® Spyder™ Master Suite (CRT/LCD version) - w/site license $566.95 icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Link to comment
Share on other sites

jopsā! - j';ameklē vai kāds labais cilvēks to brīnumu nav nošārējis:) - pantone, blablabla....:)

Link to comment
Share on other sites

Nu es skatiitos moni peec izshkjirtspeejaam un herciem, man tas jau buutu ideaali, ja 17" monis vareetu pavilkt 100 Hz pie 1024x768 un tas buutu kaartiigs FLAT ekraans, ar tiem trinitron trubaam suudiigi ir tas ka var redzeet 2 liinijas kineskoopaa, nu ar to tiek veidots tas plakanais efekts icon_confused.gif , ja nemaldos, veel labas kineskopa trubas, kas speeja pavilkt labus hercus un izshkjirtspeejas, ir Mitsubishi ! Veel kad peerc jaunu moni skaties, lai tas neraustaas pie aatraam kraasu raustiibaam uz ekraana, ir redzeeti ka daudzi baigi diivaini uzvedaas :lol: Nu es nenjemtu Samsung moni icon_rolleyes.gif

Link to comment
Share on other sites

Nu es jau palieku pie vecā apgalvojuma, ka ir divi normāli CRT trubu ražotāji: Sony un NEC/Mitsubishi (ja pareizi sapratu, tad priekš Mac jamie iet zem Mitsub. brenda, PC - kā NEC)

 

Vienīgi par tiem ir pavairāk jāatpogā naudiņas, tā ka ja tas nav īsti maizes darbs, tad, iespējams, nav vērts.

 

Pēc savas pieredzes (un, atzīšos, izvirtušajām prasībām) esmu novērojis to, ka vistraģiskākā bilde ir Philips un CTX, labākā, līdz šim - NEC.

 

P.S. Starp citiem parametriem nepiemirsti ekrāna punkta izmēru, lai nesākas miglas bilde pie lielām izšķirtspējām, t.i. jo mazāks jo krutāk.

 

P.P.S. Es te protams nerunāju par tādiem pārpratumiem, kā Sampo, Beko un kādi tur vēl H*jeko. No tiem turies pa gabalu un centies pat veikalā viņos neskatīties! icon_smile.gif Tur ir TĀDI brīnumi redzēti!

Link to comment
Share on other sites

kas tas ko pielipina?

 

atcereejos taadas...

uzliimes holograafiskaas, kuras var nopirkt iepakotas cd vaacinjos..un saka ka viena aizsargaa no starojuma pie monitora un otra pie mobiilaa tad tas ir bulshits ..pie mums darbaa vinjas drukaaja..un tur nekaa nav taada kas aizsargaatu ...vienkaarsha hologramma icon_smile.gif ..taada pati kaa mashiinas tehniskaas apskates uzliime icon_smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest hess

Īsak sakot bija tā:no rīta nebija garīga un, nolēmis pielietot noskaņokuma uzlabošanai smieklu terapiju,ielīdu(lai mani v...)viena lapā ar aņukiem, sāku tos lasīt.Un ,pēkšni,viens(lai autors uz vietas...)mani tā sasmīdināja,ka tikko no kafejas tases iemalkotais šķidrums ,man pašam rīstoties smieklos, iesprausloja tieši monitorā tādejādi atstādams uz tā savas kofeīna pēdas,kas vēlāk pārvērtās tik riebīgos pleķos,kā manas sievas leoparda ādas mēteļa plankumi(labāk kafeju dzert kopā ar sievu,nevis pie monitora).Kopš tā brīža,bet tas bija vakar,ekrāns laistas visās varavīksnes krāsās-i no 140 grādu leņķa,tā no 170!!!KOo Darīt,ar ko tīrīt LCD ekrānu,ja notiek tāda trobele.

P.S.Ceru,ka kāds ko līdzīgu jau ir piedzīvojis un zinās ieteikt tādu līdzekli, kas izturējis pārbaudi lietā.Iepriekš pateicos.

Link to comment
Share on other sites

Guest hess
Īsak sakot bija tā:no rīta nebija garīga un' date=' nolēmis pielietot noskaņokuma uzlabošanai smieklu terapiju,ielīdu(lai mani v...)viena lapā ar aņukiem, sāku tos lasīt.Un ,pēkšni,viens(lai autors uz vietas...)mani tā sasmīdināja,ka tikko no kafejas tases iemalkotais šķidrums ,man pašam rīstoties smieklos, iesprausloja tieši monitorā tādejādi atstādams uz tā savas kofeīna pēdas,kas vēlāk pārvērtās tik riebīgos pleķos,kā manas sievas leoparda ādas mēteļa plankumi(labāk kafeju dzert kopā ar sievu,nevis pie monitora).Kopš tā brīža,bet tas bija vakar,ekrāns laistas visās varavīksnes krāsās-i no 140 grādu leņķa,tā no 170!!!KOo Darīt,ar ko tīrīt LCD ekrānu,ja notiek tāda trobele.

P.S.Ceru,ka kāds ko līdzīgu jau ir piedzīvojis un zinās ieteikt tādu līdzekli, kas izturējis pārbaudi lietā.Iepriekš pateicos.[/quote']

pac tiiru ar DYSAN tiiraamo - tip pudele ir spriceejamo + visprastaakais virtuves papiira dvielis

Paldies par padomu!Atliek cerēt,ka virtuves papīra dvielis nekļūs par iemeslu manam nakamajam lūgumam palīdzēt ar padomu.icon_smile.gif

P.S.Ja pēc tīrīšanas ar DYSAN man sieva,kura ir apbrīnojami tīrīga visos ar stiklu saistītos jautājumos,man pārmetīs ,es visa vainošu normālu cilvēku,bet brīdī,kad viņa nebūs nolēmusi ieturēt maltīti..icon_smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...