Jump to content

Iestrēdzis VGA vads monitorā!!!

Lameriz
 Share

Recommended Posts

Jāā jāā atkal es ar savām dīvainām problēmām! Bet nopietni nevaru dabūt ārā vga vadu no monitora viņš tur laikam gadus 7 sēdēja un pelēja, to apakšējo paša vadu itkā ar knaiblēm spēju dabūt, lai kustas. Bet problēma tai mazā dzelzs sudā, kas ir monitorā un tas griežas pa riņķi. Es pat nesaprotu kā viņIMG_20230924_210703.thumb.jpg.acc51a6a5f248179a46e19fbf6b8785c.jpgu nozāģēt?????? tur ir 1mm šķirba

• Kādas šausmas! 1

jau atkal pilnmēness tuvojas? velns, cik ātri laiks skrien. Iedzer vēl kādas 4-as sarkanvīna pakas, iespējams, ka pats aizdomāsies līdz šim vienkāršajam un acīmredzamajam risinājumam.

Edited by Jainit
  • Patīk 2

pēc 2 pakām sarkanā un apskatot kā ataisīt monitoru es tomēr pusceļā beidzu to darīt pēc youtubes instrukcijām. šito verķi jātaisa no priekšpuses un ne ne

otra mana ideja ir nopirkt kau kadu dzelzs zāģi kā virve ta varetu to sudu nozaģēt

Nu ganjau tas uzgrieznis, kas pie monitora griežas uz riņķi un nevar to skrūvi atskrūvēt.

Kautkā jau viņu vajag pieturēt, lai negriežas.

• Patīk 2

pirms 1 stundas , Lameriz teica:

tur ir 1mm šķirba 

Flex disks plānākais 0,6mm 😉

• Patīk 1

es nav tik dumja. Protams ieliku sūdus, lai tas monitora dzelzis beidz griezties. Abi ir galigi beigti, gan zilais , gan no monitora dzelzs kaka. kaut kā nozāģēt???

Anonīms Alkoholiķis

Nafig tērēt zāģi, rauj vienkārši ārā. Ja vajag, pirms raušanas kàrtīgi atvēzējies... 1 un 2.. būs kā zobs ārā..

Nozāģēsi un ko pēc tam?  Jauno štekeri ar skoču līmēsi (ja vispār ņemot ārā veco, nebūsi visu sačakarējis)? Monitoram vismaz 7 gadi?  Uz šejieni un pēc tam uz tuvāko datorbodi.

Pirms 25 minūtēm , raiviic teica:

Nozāģēsi un ko pēc tam?  Jauno štekeri ar skoču līmēsi (ja vispār ņemot ārā veco, nebūsi visu sačakarējis)? Monitoram vismaz 7 gadi?  Uz šejieni un pēc tam uz tuvāko datorbodi.

37 un pat dešuku nemaksā, pilnas miskastes ar tādiem.

Das ist fantastish !!!

Neticama māk atrast problēmas vai arī atkal kārtējā stulbošanās  !

Kā jau teica - pieturēt to uzgrieznim līdzīgo priekšmetu, kas pie monitora, un skrūvēt vaļā.

Vēl neesmu sastapies ka to savienojumu nevarētu atskrūvēt.

• Patīk 3

problēma bišk sarežītāka. Man pc atrodas 5 metru no monitora cita istaba ar 5  metri pagarinataja vadu un es nevaru pat nomainit to kaku vadu veco. Jāgriež viss vads nost?

Edited by Lameriz

Ja vads nav iestrēdzis arī pc galā, tad tu vari nomainīt vadu kopā ar monitoru. Ja iestrēdzis arī otrā galā, tad kopā arī ar videokarti.

• Haha 1

pirms 1 stundas , Lameriz teica:

problēma bišk sarežītāka

Problēma tur ir tad, ja abas rokas kreisās, pie tam aug ne jau no pleciem. Beidz troļļot, bet ja tiešām problēma, tad paņem 2 plaķenes (vienu plānāku, otru jebkādu) un atskrūvē. 

• Patīk 3

spitaligais

Tas "mazais dzelzs sūds" ir prasts mātes plates distancers.

Atskrūvējam brīvo VGA skrūvi līdz galam.

Raujam ārā vadu UN VIENLAICĪGI skrūvē vaļā otru skrūvi.

Pofig ka tas distancers nāk ārā.

Kad atskrūvēsi, ar divām plaķenēm savienojumu VGA vada skrūve-distancers izjauksi.

Cik savu laiku šitā nav bijis.
Pirmo reizi bail, pēc tam jau lieta zināma.

• Patīk 3