Jump to content

Gmail iesūtnē redzami e-pasti tikai par pēdējo mēnesi


ivo
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Vajadzēja šodien sameklēt vienu senāku e-pastu - neatradu. Un tad sāku ieglubināties un secināju, ka vispār iesūtnē redzu tikai e-pastus kopš 10. jūlija!!! Vecāku vienkārši nav.

Neko neesmu dzēsis, nekādi filtri nav likti utt. Vai kāds saskāries ar šādu problēmu? Meklēju risinājumu googlē - neatradu :(

Link to comment
Share on other sites

@ivo kā gmailu lieto? Uz telefona? Kāda - androīda? Ios? 

Ja no pc atver gmail.com - tur arī epastu nav? 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 13 minūtēm , ivo teica:

redzu tikai e-pastus kopš 10. jūlija!!! Vecāku vienkārši nav.

Nekad ar Gmail nav bijušas problēmas.

Esi drošs, ka skaties īstajā e-pastā? Nevis kaut kādā nesen izveidotā? 

Link to comment
Share on other sites

The public history of Gmail dates back to 2004.  Man iekš TheBat! ir visi vajadzīgie e-mail vēl no 2000. gadiem, ienākošie/izejošie, ar visiem pielikumiem !!!

Link to comment
Share on other sites

Pirms 21 minūtēm , Ronalds teica:

kā gmailu lieto

lietoju uz iOS un datorā uz Chrome. Nav ne tur ne tur


Pirms 21 minūtēm , TOoMoOT teica:

īstajā e-pastā?

Vēl nav pieGdiena un es vēl nelietoju stipros dzērienus ;)

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 minūtēm , ivo teica:

Vēl nav pieGdiena un es vēl nelietoju stipros dzērienus

Tev ir paveicies. Es bieži pieļauju stulbas kļūdas skaidrā. :D Neievēroju kādu sīkumu un tērēju stundas, meklējot bubuļus.

Link to comment
Share on other sites

Uz telefona var norādīt cik ilgā perioda ir redzami maili!

Link to comment
Share on other sites

Pirms 17 minūtēm , ivo teica:

un datorā uz Chrome. Nav ne tur ne tur

Nu tad būs izdzēsti...  Vēl var caur web interfeisu (caur chrome) iekš gmail miskastes apskatīties. Bet baidos ka ios būs izdzēsis. Būs kaut kur bijis ielikts ķeksis, lai vecos epastus dzēš.

Link to comment
Share on other sites

Ja tiešām nav arī webiskajā vesrijā no datora, tad raksti gmail supportam, varbūt paveicas.

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, ju teica:

gmail supportam

Nav jau kam uzrakstīt, ir tikai problēmu risināšanas vednis viņu lapā. Tas diemžēl nepalīdzēja.

 

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

abi, neuzbazies at savu The Bat pasta klienta programmu. Tam pilniibaa nav sakara ar epasta pazushanu vai nepazushanu. Viss tur ir vairaak sakars servera puse, ja pasts tiek izdzeests, tad ir izdzeests arii no servera. Protams atkariigs, ka pasta klients ir nokonfigurets. Man spami uz urraa staav epasta no pirmsakumiem (spama kontam).

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Pirms 16 minūtēm , INTRASERVERNET teica:

abi, neuzbazies at savu The Bat pasta klienta programmu.

Apskatījos TheBat mājaslapu, par maksu pro versija un par maksu arī mājas lietotāja versija. Boņuk, tu to programmu pirki?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 20 minūtēm , vvv teica:

programmu pirki?

viņš tik kažoku var "nopirkt"

Link to comment
Share on other sites

1 stundu atpakaļ, ieleja teica:

es gan arī visu e-pastu nolasu arī offline, atstājot to online krātuvē, bet:

- pamēģināt ieiet tajā lapā ar neGoogle programmu,

- iestatījumi/Pārsūtīšana un POP/IMAP - Mapju lieluma ierobežojumi

- skatīties Visas vēstules

- palaist meklēšanu kādai senākai vēstulei

- ...

 

TheBat! taču visi dati, mapes, pielikumi, paroles, adrešu grāmatas un sazin kas vēl ne ir pie tevis, tavā datorā un , ja esi uzlicis paroli, tad vēl arī konkrēti nošifrēts. Var meklēt, kopēt starp mapēm, veidot sagataves, sagatavot tūkstošiem e-mailu nosūtīšanai un daudz ko citu vispār bez interneta pieslēguma. Ja lieto Gmail adreses, tad vajag Google uzstādījumos uzlik atļauju pieejai no zemākas drošības klienta. Viņi tur ir iedomājušies ka viņu sdraņķis ir drošāks par normālu pasta programmu. Reizi pāris mēnešos atgādinās vai tiešām vēlaties turpināt dot peeju nedrošam pieslēgumam – sīka neērtība, bet ko nu par to. TheBat! ir e-pasta programmu pasaulē kā MikroTik rūteros – ja kaut kas nepatīk, nedarbojas, tad vienkārši neesi atradis pareizos uzstādījumus un saregulējis funkcijas.

 

Speciāli ex Rizla: caur TheBat! vari vispār nodzēst visus mailus no serveriem un viņi būs tikai pie tevis, vari katru nedēļu taisīt pa kādam backup failam un tad vispār būs drošāk nekā bankā.

 

@vvv pirkt vai iegādāties torentos ir katra brīva paša izvēle, ar pēdējo nav nekādu problēmu – lētāk un ērtāk. Var salikt uz visiem saviem kompjiem un būs pieeja no jebkuras vietas, jebkurā laikā, arī pastkastēm kuru operātori sen vairs neeksistē.

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

Pirms 21 minūtēm , rubb teica:

Muļķības! ?

"Pierakstīšanās, izmantojot lietotnes paroles
Lietotnes parole ir 16 ciparu piekļuves kods, kas piešķir trešās puses lietotnei vai ierīcei atļauju piekļūt jūsu Google kontam. Lietotnes paroles var izmantot tikai tiem kontiem, kuriem ir ieslēgta divpakāpju verifikācija."

 

Nah, lieku divpakāpju verifikāciju, it sevišķi ka ikdienā bieži slēgājies satarp google kontiem, tur taču nekādu nervu nepietiks!

 

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

Pirms kādiem 15 - 20 gadiem lietoju The Bat!, tagad neredzu ne mazākās jēgas no pasta klienta uz sava datora.

pirms 6 stundām , abi teica:

ir visi vajadzīgie e-mail vēl no 2000. gadiem

Nu kāda suņa pēc ???  Atsūta tev svarīgu dokumentu, foto, video vai ko nu tur  - lejuplādē un saglabā attiecīgā mapēs.  Ilgāk par pāris mēnešiem nekas, izņemot adreses, pasta klientā vai serverī nav jāglabā.

Pirms 17 minūtēm , abi teica:

ikdienā bieži slēgājies satarp google kontiem

Kāpēc ? Normālam cilvēkam viens darba konts (ar darbavietas adresi), viens privātais un viens spama, ko uzrādīt visādos interneta veikalos u.c. uz kura tad arī Burkina Faso mirušā miljardiera pārstāvji sūta man mantojuma paziņojumus :pleasantry:.  Pietiek pāris reizes gadā iztīrīt, vai vispār ļaut Googlei to darīt.

Labots - raiviic
  • Atbalstu 2
Link to comment
Share on other sites

sanāk slēgāties starp kontiem dažreiz.. manam paša kontam ir 2FA.. pilnīgi liek mieru, jo 1.reizi autorizējoties taču iekārtu vari ielikt baltajā sarakstā, lai atceras, turklāt papildus piepūli jaunai iekārtai neprasa.. izlec push notification mobilajā, ko apstiprini un viss... bet  ok, katram savs.. Lietoju gmail gadus padsmit.. i neko citu neprasās.. darbā thunderbird.. i ne vaina.

 

ā.. man mājās mans gmail konts iekš w10 ir ielikts pasta klientā.. lieki teikt, ka es viņu izmantoju retai reizei tikai apskatei.. ērtāk ir webā..

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

es ar to darbojos un tāpēc ir pa 4 kontiem diezgan daudzos pazīstamos servisos, jo tā vajag

Pirms 30 minūtēm , raiviic teica:

Nu kāda suņa pēc ??? 

Tāpēc ka tā ir ērtāk un drošāk. Nu re ku piemērs no sen neeksistējošas pasta adreses, cik mapītes ar failiem būtu jātaisa lai saglabātu šo informāciju, 10-20? Un kā ar komentāriem pie failiem, vēl aprakstu failus taisīt, kura versija, kas labots, kāpēc tā vai savādāk... un paprovē vēl pēc gadiem atcerēties kā saucās tas ko tu meklē, kāds bija konteksts utt. A tā, viss ir ērti atrodams

 

nodz.jpg

Labots - abi
Link to comment
Share on other sites

@abi, tev bieži kļūst aktuāla informācija no e-pastiem, kas vecāki pa 10 gadiem? 

Link to comment
Share on other sites

3-4 reizes gadā noteikti, bieži vien izlīdz kad fiziskais–drukātais papīrs ir sen noklīdis iznīcināts

Link to comment
Share on other sites

Kā nu kurš uzskata sev par ērtu. Man arī ir bijis, pat diezgan bieži, ka ievajagas kaut ko no veciem e-pastiem, arī no 10 gadu veciem un vecākiem. Tāpēc viena daļa no e-pastiem netiek dzēsta. Man vienalga, kā ir normāliem cilvēkiem :D.

Link to comment
Share on other sites

da nez.. man google arī ir epasti no pašiem pirmsākumiem :D

 

šad un tad gan izveicu revīziju un padzēšu.. meklēšana ērta un tādā ziņā @abi var piekrist.. tiesa, ne tādā kontekstā, ka tagad speciāli viņa izslavētais The Bat! tam vajadzīgs :D Turklāt arī viss pieejams no jebkuras ierīces ar internetu :D

 

ak jā.. savā laikā, kad man bija vairākas epasta adreses, gmail izmantoju kā epasta hub.. tobiš no pārējiem epastiem nāca iekš galvenā epasta visi epasti.

 

image.png.f40ed2b17d20188ba2f0e0f2c2af4bc8.png

Labots - CAP
Link to comment
Share on other sites

nu ir jau kaudze citu funkciju un īpašību kāpēc tā mīlet TheBat!

Nu par piemēru vienkārš gadījums iz dzīves tev vajag rīt no rīta bez 10 deviņos nosūtīt 35 cilvēkiem gandrīz vienādus e-mailus ar 15 sīkiem pielikumiem (atšķiras uzruna un pa kādam failam, nav viņiem savstarpēji viens otru jāuzzin, pieņemsim konkurss uz kādu darbu veikšanu). Sagatavot to šodien ar pāris klikšķu palīdzību un sakopēt 35 eksemplāros un dažādās izejošajās e-pasta adresēs ar TheBat! var 10 minūšu laikā, bet kā būtu jānočakarstējās pirmdienas rītā tādam pašam darbiņam ar Outlook Express...

Link to comment
Share on other sites

Pirms 16 minūtēm , abi teica:

Outlook Express...

Vai tev tāds vēl ir? Atceros, bija XP iebūvēts, toreiz nelietoju to Outlook Express, īsti nezinu, ko tur varēja, ko nevarēja. Ja tu domāji MS Outlook, kas nāk iekš MS Office, tas ir gana labs, domāju, tevis aprakstītās darbības arī var izveikt bez «nočakarēšanās pirmdienas rītā».

Link to comment
Share on other sites

bija bija mums pat darbā tika izmantots OE... tiesa.. modernos laikos sāka kārties pie 2GB sasniegšanas :D bija daudz problēmu.. tad arī sāka lēnām pāriet uz thunderbird..

 

Pirms 31 minūtēm , ieleja teica:

kādi 200 000+

ppc spamers :D

 

man google šobrīd ap 4,5k.. bet daudz jau padzēsts.. 

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Es esmu meginajis lietot dazhadus epasta klientus un datora vienmer atgriezhos pie MS Outlook. Lai cik butu izskaistinati dazhadi klientu programmas ar uber, duber iespejam, bet kontakti, kalendars, epasti viss labak sinhronizejas ar Outlook.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Katram savas vajadzības un ieradumi. Man ir risinājums kurš jau 20+ gadus nodrošina visu ko man vajag++ un vēl virkni lietu ko man nemaz nevajag. Protams, ka es nekad vairs šajā sakarā neko nemainīšu. Tas, starp citu, ir 2x ilgāk nekā Gooogle eksistē...

Kopš nomocījos pirmsākumos gan ar Outlook Express/Outlook (nezinu cik tieši patreiz, bet kādreiz tam bija tieša saikne ar M$ Office, kuru nelietoju jau padsmit gadus), tā... risinājums ir atrasts un mainīts netiks nekad, no vārda pavisam nekad, saku pavisam droši

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hmm, tagad jau vecākais e-pasts no 25. jūlija. Tātad process turpinās. Būs jāmeklē vai neesmu uzlicis kādu e-pasta appu uz kāda no kompjiem...

Link to comment
Share on other sites

Pirms 8 minūtēm , CAP teica:

varbūt uzlikts dzēst vai arhivēt??

Man stāv - paturēt Gmail kopiju iesūtnē

Link to comment
Share on other sites

Jau kādus gadus 20 izmantot POP3 protoklu ir mazohisms! 

Tikai un vienīgi IMAP! Lai visi epasti paliek uz servera, lai arī nosūtītie tur sagalabājas, lai folderi sinhronizējas! 

Link to comment
Share on other sites

Pirms 6 minūtēm , Ronalds teica:

Jau kādus gadus 20 izmantot POP3 protoklu ir mazohisms!

Ne vienmēr. Piemēram, es negribētu darba datorā savu personīgo e-pastu zem IMAP, bet zem POP3 varētu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...