Jump to content

meklēju aktīvo subi priekš HI-FI stereo sistēmas


killersbeez
 Share

Recommended Posts

Labdien forum!

 

Manā īpašumā jau kādu laiku ir šādas grīdas tumbas http://eu.jbl.com/jbl_product_detail_eu/es80bk.html kuras ir saslēgtas kopā ar šādu stereo resīveri http://www.harmankardon.com/stereo-amplifiers/HK+3770.html?cgid=stereo-amplifiers&dwvar_HK%203770_color=Black#start=1 , esmu ļoti apmierināts ar savu pirkumu, lai gan šāda veida sistēma man ir kaut kas jauns. Tomēr esmu nonācis pie slēdziena, ka vēlos pievienot klāt subi un šeit arī sākas manas galvas sāpes. Skatījos JBL mājaslapā, šīm grīdas tumbām itkā nāk klāt šāds subis http://eu.jbl.com/jbl_product_detail_eu/sub-250.html bet palasot atsauksmes internetā, cilvēki saka ka nav tās naudas vērts. Internetā pats sāku rakņāties un esmu atradis pārīti par kurām viedokļi dalās:

 

1. Wharfedale SPC-10

http://www.wharfedale.co.uk/product.php?pid=40

 

2. KLIPSCH R-12SW

http://www.klipsch.com/products/reference-subwoofers#r-12sw

 

3. KLIPSCH R-10SW

http://www.klipsch.com/products/reference-subwoofers#r-10sw

 

4. SVS PB-1000

http://www.svsound.com/collections/outlet-specials/products/pb-1000-outlet-1

 

jautājums tāds, ko jūs sakāt par šiem 5 subwooferiem?! Protams būšu pateicīgs arī par citiem ieteikumiem, mans budžets subim ir apmēram ~450 eiro, bet protams jo lētāk dabūt var jo labāk.

 

Paldies par uzmanību.

Labots - killersbeez
Link to comment
Share on other sites

killersbeez

klausos vTuner( interneta radio), mūziku caur BT, filmas un ne pārāk tālā nākotnē domāju vēl pievienot plašu atskaņotāju.

Labots - killersbeez
Link to comment
Share on other sites

SVS ir labs risinājums... pats dzirdējis neesmu bet atsaukmes labas.

Man noteikti patīk B&W ASW610 ļoti muzikāls... XP izpildījumā būs vēl daudz jaudīgāks... lai gan to nevajag (ar ASW610 pietiek ~50m2 100% ;) )

Pats sev pēc vairāku sūbu testiem mājās paņēmu mazo DALI SUB E-9 F, lai gan tas ir kinozālei un mūzikai subu vajag tikai kad klausos klusu... ja klausos skaļāk, tad ņemu subu nost.

 

jautājums vai Tev maz vajag subu, tikai mūzikai... varbūt vajag jaudīgāku un labāku pastiprinātāju, resīveri?

 

 

 

 

ne pārāk tālā nākotnē domāju vēl pievienot plašu atskaņotāj

 

 

Lūk dēļ šī Tev vajag labāku pastiprinātāju... ;)

Labots - Regisss
Link to comment
Share on other sites

Mans jautājums bija par to pašu. Mūzikai tev trūkst basu, jo resoš tie nav ieplānoti jau no pirmssākumiem. Protams, ar subi to var labot, bet vai nav prātīgāk nopirkt pastiprinātāju, kas spēj ražot basus ar esošo alustiku? Ja tagad filmas klausies uz divām tumbām, tad pastiprinātājs derēs arī filmu skatīšanai.

Link to comment
Share on other sites

killersbeez

Regisss nu man tā telpa kurā adrosas sitēma ir ~45m^2 un paldies par ieteikumiem, atsaucoties uz Regisss un kurmis teikto, pēc kā var noteikt to ka resīveram nav/nebūs vai būs švaks bass, uz kādiem parametriem jāskatās, skatoties specifikācijā?! Klausoties mūziku pie -30Db un zemāk basi ir, bet pie -40Db un uz augšu knapi jūtami, tāpēc arī gribu subi, jo ne vienmēr mājās varu atļauties skaļi klausīties savu old school rocku/house un draudzenes nezinu pat, kas tas ir.

 

Nākošais jautājums no manas puses vai par tiem pašiem ~450 eiro varu dabūt pastiprinātāju ar DNLA, spotify un vai vTuner, BT, jo mūziku klausos caur smart TV vai savu androīdu vai draudzenes un šad un tad no laptopa servera.

 

kādēļ šis resivēris neder priekš plašu atskaņotāja?!

Labots - killersbeez
Link to comment
Share on other sites

Liela Tev telpa... tur basam vajag jau nopietnas skandas un nopietnu pastiprinātāju... Iespējams ka, ja neesi gatavs vismaz 3-5k EUR nolikt par pastiprinātāju un kaut cik normālām skandām, tad labāk ņem SUBu... Kaut gan ieteiktu patestēt kādu tīro stereo pastiprinātāju... varbūt atdzīvina Tava JBL grīdinieces (nav ne jausmas kā JBL skandas skan).

 

no stereo resīveriem Tev varētu derēt Yamaha R-N500 vai Yamaha R-N602 (šie būs daudz nopietnāki pastiprinātāji nekā Tavs resīvers). Zilzoba adapteris būtu jāpērk atsevišķi...

 

normālam platiniekam vajag phonokorektoru (kā to pareizi Latviski sauc)... un resīveriem daudziem tas ir iebūvērs... bet nu tāds pašvaks... šīm abām Yamahām arī tas ir iekšā, bet nu neesmu dzirdējis kā skan...

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Man gan liekas, ka vaina nav tajā amp, tas nav parasts 5.1 resīveris, bet normāls stereo resīveris, kas tām kastēm pietiek, tomēr laba jūtība, nav kritiskie 4om. Drīzāk Tu gribi vairāk kā tas komplekts var izdarīt. Subs radīs papildus troksni, vai skanējums uzlabosies kvalitātes ziņā, apšaubu. Pirmā problēma būs korekti salāgot subi ar priekšas skandām, tas nav 5.1 resīveris, kur var likt filtrus priekšas kanālam, regulēt kādas aiztures/distances, man domāt, ka subis kritīs ārā no kopējā skanējuma. Ja subu paņemsi jaudīgu, tad būs tas 2.1 lēto komplektu efekts, ka troksnis ir, bet paša svarīgāka, kas dot patīkamo kick tēsienu, tas ir mid nebūs.

 

Spēlēšanās ar izvietojumu nedot rezultātus ?

 

JBL subi atmet sākumā, bija man iepriekšējās paaudzes, 2 lieli mīnusi, nemuzikāls, baigi smagnējs, otra lieta fāzes regulācijai tikai divas iespējas.

 

Apskatot esošos esmu par jau ieteikto SVS PB-1000, jo ir normāla filtra regulācija un fāzes korekcija. Arī FR izskatās ok, ja nav samānījušies.

 

Par vinyl, šis amp der, ir ieeja.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Pats lietoju SVS SB-2000 un kolēģis nopirka SVS SB12-NSD. Varu teikt tikai to labāko.

 

Ņem gan vērā, ka bez mērmikrofona sabvūferi integrēt nebūs viegli.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ņem gan vērā, ka bez mērmikrofona sabvūferi integrēt nebūs viegli.

 

ko nu staasti pasakas, palaizh siinusu uz iedomataas krosa  F un pagroza tos klokjus, vislabaak jau, kad kaads cits pagroza to phase grozaamo , nu to jau uz ausi ( vienas konkreetas F izmainju ) diezgan normaali var dzirdeet , pat vairaak, nekaa muuziku klausoties ...

cita lieta, ka to subu parasti sagriezh taadaa liimenii, ka pat uz krosa F levels pret frontu ir 3-5dB pa augstu, kur nu veel paareejaa diapazonaa, kur buutu jaaspeelee tikai frontam. Tad atkariibaa no novietojuma pret frontu un pasham pret visu sisteemu kopumaa, tur var buut taadi dieva briinumi, ka cilveeks, kam sajeega no meeriishanas un rezultaatu interpreteeshanas, maigi izsakoties, ir nekaada ...... tur taapat neko nesaregulees

Link to comment
Share on other sites

Es jau nesaku, ka Tu to nevari izdarīt. Saku, ka parasti jūzeri reti ar to tiek galā. Rezultāts ir dunošs vai pārāk skaļš bass.

Link to comment
Share on other sites

Rude - parastam userim

1. nebuus mic

2. ja buus mic, nebuus kur to piesleegt

3. ja buus kur to piesleegt, nebuus softa ar ko meeriit

4. ja nu pirmie triis izpildaas, tad n nedeeljas paies kameer sapratiis ko vispaar var meeriit , un ko tie rezultaati noziimee....

 

un beigaas taapat, ja kko arii saregulees, tad buus aplauziens, jo subs itkaa ir, bet subu vairs nez kpc nedzird ... ibo tie, kas pashi laaga nedzird/nezin/nesaprot , un uzdod jautaajumus par datiem specifikaacijaa, diezvai dzenas peec superpareiza un neuzkriitosha basa

 

es teiktu ka suba piereguleeshanas teema pie fronta ir atsevishkja sadalja peec tam, kad autoram iekaartas jau maajaas. Ar nosaciijumu, ka subs tieshaam tiek izveeleets taads, kuram kaa minimums grozaams F un phase kaadaa diapazonaa ir ....  ( par frontu/ resiiveri un to dsp uzstaadiijumiem cik saprotu shobriid runas vispaar nav )

Labots - kevins
Link to comment
Share on other sites

Visam piekrītu un drīzāk savu repliku pārveidošu uz - subja integrēšana audiosistēmā nav triviāla un mēdz kopējo skanējumu sabojāt. Vienkārši, ja cilvēks pērk subi par pusštuku, tad kaut kādas pretenzijas pret skanējumu ir.

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc, lai nesarežģītu dzīvi ir jāpērk labs grīdas skandu komplekts + stereo pastiprinātājs. Pats esmu savulaik aplauzies ar resi kā produktu. Neticami, bet fakts. Kam viņi der - nezinu.

Lai gan tumbas tik lielai telpai nav diez ko, bet var mēģināt patestēt tās ar labu pastiprinātāju - redzēsi starpību! Nepērc, aizņemies! Diemžēl nekādi manuāļa cipari par skaņu tev neko daudz nepateiks.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Bet reāli, neviens jau nav pieminējis, kādas skandas, tad ņemt, lai būtu korekts skanējums(Hi-Fi) un tas tēsiens, ko meklē šai telpai. Man aizdoma, ka izvēles īsti nav!

 

Šobrīd tomēr ir 4 joslas, kur katrai kastei ir, kas dzen to gaisu, respektīvi spec:

 

xrrp3v6m0g5iarahzcug.jpg

 

 

Es domāt, ka autors grib ko vairāk, kā Hi-Fi līdz 1k eur spēj radīt :D Var skatītes tos pašus E100, kurus viens biedrs lieto kā reiz spiediena iegūšanai un arī nav tā tēsiena kā gribētos.

 

Ja autor esi Rīgā, tad būs vien jāaicina ciemiņi no malas, lai paklausās, padalās iespaidos :)

Link to comment
Share on other sites

killersbeez

Skatos pa šo laiku ir saradusies viela ko palasīt! Pēc visa izlasot, esošajam resīverim nav ne vainas( tas priecē), sapratu arī to, ka subi tā vienkārši nepieliksi un jautrība uzreiz nesāksies, vēl vesela procesu gamma kurai jāiziet cauri, lai to subi salāgotu ar skandām, ar ko galīgi nebiju rēķinājies un esmu tākā nedaudz  stūrī, jo tagad jāizdomā vai ir vērts tērēt naudu, jo beigas viss aiziet nevis uz cerēto bet pretējo pusi. pamēģināšu tās skandas pa izstabu pastaipīt riņķī, varbūt kaut kas mainās, bet kā jau teicu nedzirdu basu pie normāla skaļuma.

 

lasot radās jautājums par filtriem, ko raksta Kaspars12, vai tādu nevar dabūt atsevišķi, lai būtu līdzīgi, kā minētajam 5.1 un vai tas nemaksās tulkstošus?!

 

ņemot to ka gandrīz visi šī raksta konsultanti/ieteicēji ieteica SVS ražojumu un es to subi nopērku, vai ir cilvēki/firma, kas pa cilvēcīgām naudām ar mērmikrafonu būs spējīgi ieintegrēt viņu manā sistēmā vai var sanākt tā ka nekas neizdodas un man ir subis uz kura varu uzlikt puķu podu

Labots - killersbeez
Link to comment
Share on other sites

killersbeez

Apzinos ka manā īpašumā nav no krutā gala, bet nedomāju ka ir arī galīgi bēdīgi, priekš pieticīga cilvēka ir labi, tikai tas bass... Esmu Ogrēnietis. Kaspars12 kas ir tie E100?


Labprāt pamēģinātu paklausīties kā skan manas skandas ar stereo pastiprinātāju, bet ir problēma, ka nepazīstu nevienu, kas varētu iedot pamēģināt.

Link to comment
Share on other sites

Long John
Esmu Ogrēnietis.  Labprāt pamēģinātu paklausīties kā skan manas skandas ar stereo pastiprinātāju, bet ir problēma, ka nepazīstu nevienu, kas varētu iedot pamēģināt.

 

 

Es arī ogrēnietis (Ausekļa pr.). No daudzmaz pieklājīgiem pastiprinātājiem man ir tikai šāds:

 

        http://foto3.inbox.lv/janisf/Amplifier-receiver/JVC-AX-R551-FX-333.jpg

 

Ja uz neilgu laiku, varētu izlīdzēt (man it kā ir reāls pircējs, tik nezinu, kad viņš izdomās to pirkšanu līdz galam)... 

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

Par basu runājot. Klausos šos te, "basa" nav. Nu, tas ir, nav "basa" tajā izpratnē, kāda tā ir S90 klausītājiem. Vispār jau bass "ir". Tikai nedun..

post-81709-0-82035100-1452203734_thumb.jpg

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

Stāv komplekts izņemot atskanotāju!!! http://www.hiwtc.com/photo/products/21/01/39/13968.jpg Subis ir aktīvais,darbojas stereo,protams 5.1...ar pulti smuki var pielāgot bssus,kā arī frontalo,centru un aizmuguri,tas tā ja jūdz klāt kādai  kino sistēmai.

Mazo dinamiku vietā ko nopietnāku,jo krietni liels troksnis,mazie nespej vilkt ...Nezinu man liekas ka angļi daudz maz prot taisīt akustiku...subis skaitās 50w...pēc netiešiem testiem pārspēj tos kam virsū safilozofēts 200W!!!

Teikšu atklāti,dzīvoklim,garažai un pat mazai ballišu sarīkošanai pilnīgi pietiek,vidus ceļš!

Labots - kalibri
Link to comment
Share on other sites

 

 

Stāv komplekts izņemot atskanotāju!
Es ceru, ka tu esi trollis. Ja nē, tad tu esi pilnīgs apaļš idiots. Iebāz to savu '200W' 20$ vērto plastmasas kinozāli sev tur, kur saule neiespīd...
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

killersbeez

Long John atsaucoties uz tavu piedāvājumu, labrāt pamēģināšu, tikai kā mēs to randiņu varētu norunāt?!

 

Tornis, tas ir tātu klausies un nedzirdi to ko vēlies dzirdēt :)

 

Vakar sāku rakt un rakt internetā salīdzinājumus starp pastiprinātājiem un resīveriem un nonācu pie slēdziena, ka jā, pastiprinātājs tomēr jaudas un audio kvalitātes ziņā ir ļoti pārāks kā resīveris, bet maksā jūtami dārgāk un nav manu ierasto mūzikas klausīšanās iespējas caur bezvadu fīčām, atsevišķi klāt jāliek vēl interneta audio players, kas protams jau izskatās kopā skaisti, tikai tik labi neplenu, lai varēu atļauties nolikt ~2000 eiro kopā par abām sistēmām, kas noved pie tā ka jāver vaļā krājkonts vai jāņem subis ar sakrustotiem pirkstiem ka vis izdosies no tā ko vēlos iegūt.

Labots - killersbeez
Link to comment
Share on other sites

Takš nav jāpērk tūkstošu vērts pastiprinātājs, lai saprastu, ka resis ir sū.. Tie piekariņi arī nemaksā simtos.

ja pirksi ti dārgu pastūzi, tad tumbas arī būs jāmaina...

Link to comment
Share on other sites

killersbeez

kurmis, varbūt līdz galam visu neesmu sapratis, bet skatoties hi-fi.lv stereo pastiprinatajus, lai arī būtu tie pašī +- 100w uz kanālu labi maksā, ko neesmu sapratis ir tas, teiksim stereo pastiprinātājs ar 60W vai 80W uz kanāla būs jaudīgāks teiksim par resivēri kuram ir max 120W uz kanāla.

Link to comment
Share on other sites

Sapratis tu neesi daudz ko! Kāds sakars jaudai ar basu? Ko tu sauc par hi-fi pastiprinātāju?

Labots - kurmis
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12
stereo pastiprinātājs ar 60W vai 80W uz kanāla būs jaudīgāks teiksim par resivēri kuram ir max 120W

 

 

killersbeez neesi visu pareizi sapratis, stereo pastiprinātājs ir pārāks ar dempingfaktoru, labāku THD, spēj bez problēmām darboties arī 4om slodzēs un vēl dažiem parametriem no manual neredzēt! Resīveri (5.1/7.1) parasti blēdās, un jaudas uzrādā lielākas, bet pie sliktākiem apstākļiem, ja stereo patiprinātājs norāda, ka 70w ir pie 8om un 0,05% THD, tad resīveris var uzrādīt 120w pie 8om un 1% THD. Bet nejaukt, Tev nav multimedijas resīveris, bet stereo resīveris, kas ir pavisam cita opera, uz labo pusi, protams.

 

Es palieku pie sava, ka vaina nav tajā Harman Kardon stereo resīverī, bet skandās un tajā, ka autors vēlas vairāk, kā tās kastes spēj. Tomēr tas HK ir diezgan ok - 120W x 2 into 8 ohms, 20Hz – 20kHz, at <0.07% THD, with all channels driven simultaneously.

 

Sirdsmieram vari paņemt pastiprinātāju no Long John, bet domāju, ka krasu izmaiņu nebūs! 

 

Reālākais tomēr vien būs ņēmt to subu, salāgot tā, kā pašam liekas, ka ir ok un lietot, ja galīgi liksies, ka nav ok, pieaicināsi kādu palīgu!

Labots - Kaspars12
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Iebāz to savu '200W' 20$

Tur labi teikts ka 50W,"200W" parasti uz kādiem auto sabūfer kastēm sadzejoti,tas nekas ka sī 50w iekārta izkonkurē to:) ! Jā komplekts ar nemaz vairāk nav vērts ka 20$,tur tev taisnība! 

kastes ir no biezā  un plānā finiera ....maziem mesliņiem priekšas no plastikāta....Jekas vecs modelis,sen būtu izmetis ja nebūtu pamanījis atšķirību no lērums ka saki plastikātiem....

Labots - kalibri
Link to comment
Share on other sites

alusbundza

@@kalibri,

tās tavas JBL grīdenieces priekš 45 m2 varētu būt arī pa švakām ar jebkādu pastūzi..., manuprāt tur palīdzēt var tikai subis 

Link to comment
Share on other sites

ieteikt neko nevaru :D gribējās tik padalīties ar personīgo viedokli.Kādreiz biju līdzīgā situācijā un meklēju klāt savām JBL e100 klāt subi.Tieši tos pašus ,ko topika autors norādīja.Protams laikam ejot mainījās pastiprinātāji (nevis resīveri Heh ) un viss nostājās savās vietās.Protams, ka es80 ir par mazu utt. Autoram vien atliek uzklausīt visus un mazliet piepirkt kko klāt un nomainīt resīveri.

 

Visi zin ka labas lietas maksā.Daudziem gribās  no Home Audio grīdas tumbām utt. uztaisīt tādu meistardarbu kā AUDI RS6  ar diviem režīmiem (Soft mode) and (Race Mode). Tāds arī man mērķis un kkad nākotnē būs rezultāti.

 

Pateicoties foruma biedriem  rodas sapratne kā vispār var kko tādu izveidot.Nepieciešams labs sākotnējais produkts un tādi Home Audio ir reti sastopami (Nu es domāju Hi-Fi klasē nevis Hi- End protams). JBL E100,dali concept 10 ,Klipsch RF 7 ,Dynavoice Dynamite u.c.

Katrām tumbām ir daudz ko upgreidot.Taču šā vai tā kvalitatīvs Home audio(RACE MODE) būs spiests apvienoties ar  PRO AUDIO.

 

Kaspars12 projekts nepaliek bez uzmanības.Izskatās varen jaudīgi skan noteikti arī. Tikai vienu es nesaprotu,kur tādas sistēmas var darbināt uz max? Tā jau saimniekam principā jauna problēma.Heh..Nu vismaz man tā ir.

 

No pieredzes varu teikt ka JBL e100 tesienu dod lielisku pie ļoti labas tehnikas + High Fidelity. Mazākās istabās spiediens ir superīgs un gandrīz pat pietiekams.Lielākās telpās jau nepietiek ar viņām-gribās gan dziļo basu, gan vēl lielāku tesienu.Nu visulaiku jau gribās vairāk un vairāk.Kā arī  tie tomēr nav Studijas monitori ar super mega muzikalitāti.

 

Nu nevar visu gribēt vienlaicīgi.Jākonfigurē un jāpielāgo viss tā kā pašam gribās :)

Labots - andys22
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Takš nav jāpērk tūkstošu vērts pastiprinātājs, lai saprastu, ka resis ir sū..

Ehmz, par kādu resi te iet runa? 


 

 

Klausoties mūziku pie -30Db un zemāk basi ir, bet pie -40Db un uz augšu knapi jūtami

Kādreiz pastiprinātājiem parasti nāca podziņas, kas saucās Loudness. Tagad resīveriem bieži vien ir tikai toņu regulators, ar kuru palīdzību var mēģināt izdarīt kaut ko līdzīgu, kā savulaik tika darīts ar iepriekš minēto pogu. 


Ja es nejaucu tumbas, tad tām specenē skaitās, ka -3dB ir pie 45Hz. Tajā pat laikā, ja čalis šajā linkā ir pareizi nomērījis, tad pie 45Hz tur drīzāk ir -10dB nevis 3, un tā izskatās, ka tām skandām bass sāk pamazām gāzties pie 60Hz. 

Nu ar to problēmu var mēģināt līdzēt atstarojumi no tuvējām sienām jeb room gain

 

 

pamēģināšu tās skandas pa izstabu pastaipīt riņķī, varbūt kaut kas mainās, bet kā jau teicu nedzirdu basu pie normāla skaļuma.
 

tikai tajā gadījumā tās skandas nav jāstaipa pa to iZstabu riņķī, bet gan jāstiepj tuvāk sienām vai vislabāk dziļāk iekšā stūrī!

Link to comment
Share on other sites

Iebāz to savu '200W' 20$ vērto plastmasas kinozāli sev tur, kur saule neiespīd...

 Iebāzu kā liki,tikai tavai mātei...

Labots - kalibri
Link to comment
Share on other sites

Resīveri diemžēl ir uztaisīti tā, ka bez suba uz tumbām pilnvērtīgu basu nedod. :( Izmantoju Kenwood resīverus - veco uz vasaras mītni aizvedu un 5 gadi jauno Rīgas mājā izmantoju, bet tā kā pamatizmantošana ir 5.1 filmu skatīšanās, tad tam pilnībā pietiek ar lētu sabu, kuru pielāgoju no datora Creative, kur bij 2 tumbiņas un sabs. Tumbiņas ka centrs, sabs, kā sabs, Priekšas kanāli vēsturiskās Baltek 50, aizmugurē vēl vēstusriskākas S20. Sarunāju mūzikai 2 kanālu Kenwood pastūzi, lai normāli mūziku klausītos, tik būs jāpiedomā par savienošanu ar pārslēdzi tumbām - mūzikai no pastūža un filmām no resīvera. :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Resīveri diemžēl ir uztaisīti tā, ka bez suba uz tumbām pilnvērtīgu basu nedod

 

Man tieši tāda pati pieredze, pie radiem paziņām. Pie kam, tie daudzkanālu reši - vidējā klase. A vot tikko biju padzert pie čoma,  kurš Yamaha stereoresi ar iebūvētu FM rādžiņu bija pie S90 pieslēdzis, visi basi un tembri, atbilstoši S90, bija vietā. Modeli nepiefiksēju, pēc dizaina drīzāk jauns, kā vecs. 

Link to comment
Share on other sites

Ko Jūs te visi ņematies ar tiem resīveriem ???... autoram jau esot STEREO resīveris un vēl piedevām Harman Kardon, kas varētu būt labāk par yamahu ....

Link to comment
Share on other sites

 

 

Resīveri diemžēl ir uztaisīti tā, ka bez suba uz tumbām pilnvērtīgu basu nedod.

Ja kaut kāds tur vidējās klases Kenwoods ir bijis sūds, tas nozīmē, ka visi reši ir tādi paši. Apbrīnojama loģika, tiešām. Gluži kā kādā anekdotē: 

 

 

 

 Sēž zaķītis lasa grāmatu par loģiku. Pienāk vilks un jautā: - Eu zaķi a ko tu tur lasi? - Grāmatu par loģiku. - A kas tas ir loģika? - Klausies, tev sērkociņi ir? - Ir - Tātad tu pīpē, vai ne? - Jā - Ja pīpē tātad dzer, vai ne? - Jā - Ja dzer ir nauda. - Jā - Ja ir nauda ir vecenes.. - Nu jā - Ja ir vecenes tātad neesi gejs vai ne? - Bet protams! - Tā arī ir loģika Vilks domīgi: – Iedod palasīt Zaķītis iedod. Pienāk Lācis pie vilka: - Eu, vilks ko tu tur lasi? - Grāmatu par loģiku - A kas tas ir loģika? - Tev sērkociņi ir? - Nē - Nu tātad tu esi gejs….
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vidējas klases sony un yamaha, tas pats. Nav tembrāla basa no tikai frontālajām skandām.

Daudzkanālu reši manā skatījumā ir marketings, lai tikai pirktu un pirktu visādus pričendāļus klāt. Varbūt augstajos plauktos ir savādāk.

p.s.

Basa trūkums - biju domājis  daudzkanālu rešus.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Huan Kaktus

Atļaušos savas domas izteikt aplūkojamajā jautājumā. Mansam šķiet, ka Hharman Kardon stereo resīverim šinī setapā nav ne vainas. Bet ka tās JBL kastītes gan ir drusku par švaku priekš tiem 45m2. Nemaz nerunājot par to, ka tās principā nav nekādas basīgās. Ar subi, protams, var radīt zināmu skanēšanas ilūziju, ja tiks galā ar visām saskaņošanām, par kurām Kevins un RudeWolf rakstīja, bet tas tāds nedaudz dīvains un ne gluži muzikāls risinājums būtu. Drīzāk varbūt jādomā kaut kas cits esošo kastīšu vietā.


 

 

Nav tembrāla basa no tikai frontālajām skandām.
Konkrētais Harman Kardon ir STEREO resīveris. Kādas, pie joda, frontālās skandas?
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...