Jump to content

garšīgs alus


Roberts3
 Share

Recommended Posts

Kuri aliņi diskusijā pašlaik ir līderi?

 

No manas puses Cēsu Brūža Ziemas Porteris, garšīgs alus un :) skaista etiķete.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Zux

    5

  • androidz

    6

  • Gestapo

    6

  • Roberts3

    8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Varbūt te kāds vai autors var uztaisīt balsošanu(nezinu kā te tas darbojas,kas drīkst taisīt)?

Tik neieliekot visas iespējamās alus markas.Varbūt populārākās pieminētās vai pēc alus tipa(gaišais,tumšais,pilzenes,lāgers,porters,uc).

Lai būtu pārskatāmāks mūsu iecienītākais alus tips. :)

Link to comment
Share on other sites

Mans šī brīža favorīts:

Kasteel_Donker900.jpg?1383221770

 

Edit: Var dabūt Prizmā (ja nav izpirkts) brāļi Kasteel Rouge un Kasteel Blonde ne tik ļoti patīk.

Labots - Aleksejs
Link to comment
Share on other sites

versatile

Jā, Lennevārdena ziedonis man ar ne pārāk. Bet Godu alus ir ok.

Brūvēts Leišos, tas tiesa.

Link to comment
Share on other sites

intervall

 

 

labs alus ir tikai paša brūvēts....  

To gan neviens pie pilna prāta neapšaubīs.

Pavisam piemirsu, tepat pie Pļaviņām ir ļoti labs alus no Bursh - ne tikai tirgo, bet arī paši brūvē.

Link to comment
Share on other sites

Starp citu, arī pirtī uz akmeņiem var uzliet tikai normālu alu. Pagājušziem paņēmu veikalā kaut kādu Faxe un lētā gala Cēsu, ar domu nevis dzert, bet uzliet uz akmeņiem kas parasti ir ticis darīts ar užavnieku vai "чешское барное", Finālā dabūjam mukt no pirts ārā - tāds sīvais gars nāca, ka acis koda ārā - nezinu no kā tos alus taisa. :D 

Link to comment
Share on other sites

Ja jau no rīta daži par alu vien, tad vakardiena, varu tikai minēt, kā noslēgusies.... :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

no Bursh - ne tikai tirgo, bet arī paši brūvē.

 

Var teikt, ka kaimiņi, bet alus ir šausmīgs, stiprs, salds, putas nav, rūgtuma nav. Labāk bļin no bundžas lēto Cēsu iecirst....

Link to comment
Share on other sites

Racer, tu pa taisno? Tad jau piedeg. Vajag pieliet uzlejamam ūdenim vienu šļuku. Cik ta lej, ka atmaksājas pirkt atsevišķu pudeli :D

Link to comment
Share on other sites

Užavas gaišais, Bauskas tumšais. Tērvetes ir ok, bet nav vairs tik labs kā pirms gadiem 10. Laba cenas garšas attiecība ir Piebalgai

Link to comment
Share on other sites

 

 

Racer, tu pa taisno? Tad jau piedeg. Vajag pieliet uzlejamam ūdenim vienu šļuku. Cik ta lej, ka atmaksājas pirkt atsevišķu pudeli
 

 

Neesmu nekāds guru - leju pa taisno uz akmeņiem- izsmidzinot no pudeles. Par padomu sajaukt bik ar ūdeni, paldies. Parasti atsevišķi nepērku - ko dzeru, to leju uz akmeņiem. tas bij īpašs gadījums, kad dzert alu negribējās, tāpēc ar pirku lētāko, ko uz akmeņiem uzliet. ;) 

Link to comment
Share on other sites

intervall
Var teikt, ka kaimiņi, bet alus ir šausmīgs, stiprs, salds, putas nav, rūgtuma nav. Labāk bļin no bundžas lēto Cēsu iecirst....

Pagājušo gadu uz Jāniem tika paņemti 20L, bija ļoti sabalansēta garša(neriet - nessmu nekāds alus eksperts, alu kā tādu vispār neciešu, neskaitot 2 ražojumus), nebija ne stiprs, ne salds - ļoti līdzīgs Brālim gaišajam 2l stikla pudelē, tikai mazliet stiprāks.

Varbūt uz sliktu partiju esi uzrāvies. 

Labots - intervall
Link to comment
Share on other sites

Tiem mazajiem kovbojiem jo neizrunājamāks (tizlāks) nosaukums, jo sliktāks alus :)

Link to comment
Share on other sites

 

 

Varbūt uz sliktu partiju esi uzrāvies. 

Pieņemu, ka ir runa par gaumēm. Jo mans vecais arī burshu tirgo tā kā esmu bijis klāt no šūpuļa līdz šodienai :) 

Patika, ka šovasara viena amerikāņu grupa pēc degustācijas rēca, ka neies ekskursijā pa ražotni, jo negrib redzēt, ka darīt alu nepareizi :D

 

Lai nu kā, prieks, ka ir viņa produkcijas fani un vēl lielāks prieks, ka saimnieks tur sakopis to stūri, Eiropas naudas iesaistīja, pats lielu piķi ielika un tagad nodarbojas ar savu sirdslietu :good: 

Link to comment
Share on other sites

 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...