Jump to content

monitors gluko..


Guest GIGGS
 Share

Recommended Posts

Ir ta, ka uz balta fona, kaut vai atverot Wordu valja, var rezdet tadus ka horizontalus caurspidigus vilnishus ejam pari visam monitoram... Rodas tada sajuta, itka varetu frekvenci saskatit vai kkas tml..., kgan sobrid ir 1280 x 1024 un sezhu 100Hz.. Kad samazinu frekvenci uz mazaku (80Hz), vilnishus saskatit mazliet grutak, bet tapat ir... Vai kadam nav gadijies lidzigi? varbut tur videnei vaina?

Link to comment
Share on other sites

Guest redline

tev monitoram tuvumaa nestaav mobila vai kautkaads tam liidziigs priekshmets piem radiio vai radio telefons ! man arii taa ir es vienkaarsi ignoreeju ! :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Guest GIGGS

ja, ja, tas efekts ir kkur lidzigs, kad telefons blakus stavetu, bet NEE! Nav ne telefona ne kka cita... JA nu vienigi nesen iegadajos 2.1 skalrunjus no Labtec, bet subwoofers atrodas zem galda un to skalruniem diez vai kas tads varetu but, jo tie atrodas ~ 30cm attaluma...

Link to comment
Share on other sites

mnja, man arii taadi ir.. :/ Bet uz 85Hz praktiski nepamanaami. UZ citaam frekvenceem labaak redzami. Muteres monitoram gan pavisam beediigi - ilgi nnoseedeet nevar.

hvz, kas ata pa fignju. Tev jauns monitors vai jau pavecs?

Gan manam, gan muteres ir pa paaris gadiem...

Link to comment
Share on other sites

Motorcraft

Man shitaa ir bijis tad, kad OS neatpazina precizu monitora modeli un shams stradaaja ar defaultajiem draiveriem. Kad nokachaaju netaa un uzliku pareizos monitora draiverus, visi vilniishi pazuda. Ignoreet vinjus un stradaat taapat man liekas nepienjemami. Drausmiigi nogurst acis.

Link to comment
Share on other sites

urramingash

lieta taada ka shiis seerijas monitori no LG ir peedeejie meesli suudi kakas, miskaste. Bljaaviens, un man arii viens taads ir. PIlniigi jauns - nevajag? Aizvediishu uz maajaam pie tevis! 110 Ls

 

LG FLATRON F720P

 

 

Shodien arii maniiju taadus pashus vilniishus! Padomaaju, ka tas monis, kas aiz sienas to dara... Nu izsleedzu PC (vajadzeeja), atnaacu atpakalj un viss pa kedu.

Link to comment
Share on other sites

Guest valc

F 720B monitoriem arī ir tāda šaize. Pamēģini kādu pilnīgi zemu refresh rate, kas tad notiek?

Link to comment
Share on other sites

Guest GIGGS
Paskaties, vai monja kabelis neiet gar kādu no sākumā minētajām ierīcēm (tumbas, sabwoferis, upsis, mobtjelfobtjel;) utt.) Klau!? A tam monim kabelis pie monja pasha ir iebūvēts, vai skrūvējams, kā vecu vecajos labajos laikos. Iespējams kabelim prosta ekranizācija bēdīga, jo dzltenie uhh kaadu krutku laiž tirgu!

 

Nju ir tas kabelis skruvejamais gan pie monja, gan, protams, pie videnes! Vinam vel ir tas USB savienojums ar dakji ar!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...