Jump to content

Savadaka nekustama ipasuma meklesana? - II


Rs84
 Share

Recommended Posts

Nepagaja ne menesi, kad esmu atradis dzivokli centra (tallinas/caka rajons), ta ka ir jau noslegts rokas naudas ligums, mazliet par objektu:

 

- 16000 eur.

- 2 istabas.

- 5 no 5 staviem.

- gandriz 40m2.

- gaze.

- vajdzigs kapitalais remonts.

- bez centralas apkures.

- zeme zem majas.

- bij paradi (kuri ieklauti 16000).

 

Ta ka pabrinietis par daziem te var, kas čeko jau hvz cik ilgi un neko nevar atrast, čekoju ik pa 5 - 6 strundam un netikai sludinajums...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Mezavecis

    7

  • Konstatators

    8

  • Žaks Noriss

    9

  • Rs84

    8

Popular Days

Top Posters In This Topic

Žaks Noriss

Neesmu heiteris, bet 5/5 vecā mājā ir visai riskants pasākums. Par 40 kvm arī nebūtu sajūsmā, kādreiz tādā dzīvoju un ja nav balkona vai palīgtelpas, veļa žāvējas pie gultas. Nav forši.

 

Ceram, ka ir gāze un atļaujas, lai ierīkotu apkuri. Tur ir vesels dancis ar LG, laikam arī skursteņslauķi, ugunsdzēsējiem, lai šito dabūtu gatavu. Plāni, skaņošanas utt. Turklāt ja nav skursteņa vai gāzes kapacitātes, tad to projektu tev cauri neizbīdīt.


Plus, tas ka tev nav parādi, nenozīmē ka mājai kopumā nav parādi. Ir dzirdēti gadījum, ka arī auksto ūdeni atslēdz un pieved cisternu. Katram spainis dienā. Nu tā tāda veco, slikti apsaimniekoto un pustukšo māju ekstriņa.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Kā tas ir, gāze, bet bez centrālās apkures? Krāsns apkure ar iespēju ievilkt gāzi? Apkure uz špaņa? 5 stāvs no 5? Varbūt vēl mājas stūris? Tad nu gan būtu ar ko dižoties...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tēmas autors kaut ko blefo. Es zinu Tallinas un Čaka ielas stūra ēkas, jo tajā apkārtnē dzīvoju daudzus gadus un tur nav māju, kurai būtu autonoma apkure uz gāzi. Uz Krāsotāju ielas ir būts mājās diezgan gan pabriesmīgā stāvoklī  uz malkas apkuri bez iespējas gāzi izmantot apkurei. Ja viens no šiem īpašumiem ir domāts, tad kontingents nav no labākajiem, kāpņu telpas remontu nav redzējušas pēdējos 50 gadus un pašas mājas arī pabriesmīgā stāvoklī, kam bonusā nāk risks, ka caura jumta dēļ hāti regulāri nopludinās, jo dzīvoklis ir pēdējā stāvā un diez vai kāds jumtu ir remontējis.

 

Gaidam nākošo topiku ar bezgalīgo cīņu ar apsaimniekotāju :) Ir arī tur tajā normālas mājas, ar normālu sētu un normālām kāpņu telpām, bet cenas vairākas reizes minēto ciparu pārsniedz. 

Link to comment
Share on other sites

Jautājums kādā stāvoklī jumts? Nebūs bezmaksas duša? :D :D :D

Kādā stāvoklī starpstāvu pārsegums - nenobrauks lejā uz 4 stāvu kopā ar vannu? 

Gāze gan jau ka gāzes plītij - lai pieslēgtu apkures katlu vesela epopeja ar LG, un var arī nemaz neatļaut, kā jau Žaks Noriss teica.

 

Lai to dzīvokli dabūtu dzīvojamā stāvoklī vēl vismaz 20k EUR vajadzēs.... Izmaksas 900 eur/m2..... Es uzskatu ka ļoti dārgi!

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Teikšu tā, ka vienu ziemu pirms 20 gadiem dzīvoju tieši 5. stāvā vecajā mājā ar malkas apkuri 4 istabām un pie 100 kvm. Sanest malku, briketes bija nežēlīgs darbs. Tika gan ar elektrību piesildīts, lai noturētu temperatūru rītos un pa dienu, kad neviena nav mājās.

Link to comment
Share on other sites

niekalbis

 

 

Sanest malku, briketes bija nežēlīgs darbs

Pirms 20 gadiem briketes vēl nemaz nebija izdomātas. Un, jā, tas ka ir gāze, nozīmē tikai to, ka varēsi dedzināt skābekli ar četriem plīts riņķiem- LG gribēs atsevišķu pieslēgumu apkurei.

Bet galvenais jau, ka afftars laimīgs.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

@@niekalbis, precizitātei - 19 gadi un briketes bija. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

minerālūdeni nopirku - Darida, baltkrievu.

Gāze ir?
Link to comment
Share on other sites

rememberme

Izmantošu šo topiku, lai pateiktu paldies biedram @@Roberts3, kurš liidziigaa teemaa, iemeta ss linku  uz dziivokli Iecavaa. (467 seerija,4 istabas, 75 kvm 2/9 staavs 18k €)  Kuru mees driizumaa nopirkaam un tagad paleenaam remonteejam. Riigu mees nepavilkaam un šis kompromisa variants mums lieti nodereeja. Laikus paspeejaam krediitu noformeet, jo tagad bankaam ir skarbaa pirmaa iemaksa. Tad nu PALDIES :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

 

 

čekoju ik pa 5 - 6 strundam un netikai sludinajums...

Būtu vismaz padalījies ar savām "zelta" āderēm..

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nepagaja ne menesi, kad esmu atradis dzivokli centra (tallinas/caka rajons),


P.s. Kad aicināsi uz sālsmaizi ? ;)
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Man patīk arī piebilde par gandrīz 40kvm... Nu 36 arī ir gandrīz 40, vai ne? 30 arī ir gandrīz 40, nu tik 10 pietrūkst. Padumaješ, nu nieka 10kvm, kas tad tas ir? Apm. kā veikalos - atlaides līdz 70 procentiem!! Reāli 20% atlaide, bet samelots jau nav, jo 20 taču ir līdz 70 vai ne? :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

niekalbis

@ZaksNoriss - nestrīdos, pats pirmo reizi pirku 97.-jā pie trolejbusu parka Jelgavas ielā par laikam 30saņi pakā.

Šobrīd 2. stāvā 120kvm - šajos laika apstākļos 20kg briketes jeb 2 pakas dienā.

Protams, kā nobrauc līdz -10 vai vēl zemāk, jāstiepj 3x vairāk.

Lai vai kā, afftaram būs sexis, jo drošvien kurināmo arī nebūs kur glabāt (ja vispār ir krāsnis). Varēs katru dienu ar ragaviņām braukt uz Grīziņkalnu- Foer Ata ielā.

Link to comment
Share on other sites

vienu, divus, sešpaku? 

Vai tad sešpakas ir pakas ir? Es pērku četrpakas.

 

 

Par autora pirkumu, kā _Rolands minēja, remontā vēl 20K aizies, bet ja autors pats ir celtnieks, un lielāko daļu darbu veiks pats, būs lētāk, un nav jāuztraucas ko darīt brīvajā laikā, tāds dolgostrojs var sanākt...

 

 

wtf? Te nāk ierakstīt, kas ir ticis nopirkts?

Njū autors, ja nemaldos bija taisījis topika ar jautājumu kā atrast NI alternatīvā veidā, tika noriets, tagad atskaitās par rezultātiem. 

 

 

dziivokli Iecavaa. (467 seerija,4 istabas, 75 kvm 2/9 staavs 18k €) 

Cena laba, gaiss svaigāks un galvenais rīdzinieku mazāk :) Prātīgs pirkums...

Labots - androidz
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Šis cipars ir krietni pārspīlēts, jo man uz 160m2 māju pat mazāka summa salasījās bez apkures. Cits stāsts, ja grib pa kruto ar krutiem materiāliem. 

 

 

remontā vēl 20K aizies

 

Diez vai tēmas autors nopērkot šādu lētuci, kaut ko tādu plāno. Nez kāpēc man aizdoma, ka tēmas autors sapratīs, cik daudz darba jāiegulda un ka malkas apkuri nevar apgreidot uz ko citu, pārdos to dzīvokli tālāk. Kaut kādu līdzīgu ūķi brālēns bija iepircis liesajos gados, lai varētu bez kredītiem dzīvot, bet veiksmīgi tika no tā vaļā, jo šīs pirmskara ēkas nav nekāda pasaka un reti kad pati māja uzturēta labā stāvoklī. Aizsalušas trubas, arhaiska kanalizācija, veca elektrosistēmā ievieš savas korekcijas. 

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Korekcijas, neērtības un sarežģījumi, bet nu centra švīts, nevis kaut kāds tur Bolderājas aborigēns... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

:lol: :lol: :lol:

 

Nu ko saksim atbildet

 

- dancis ar LG ir tikai tad, ja nav sakaru un pareizo pazinu ;)

- maja ir normals kontingents, cik noverots no 30 dzivokliem 5 jau notiek remonti.

- orginali malkas apkure, ar gazi plitij.

- Mezaveci, kur tev kas teikts ka Caka/Tallinas sturi, nevis STURI, bet RAJONJA!!!

- JUMTS - pagajuso gad uzlikts jauns.

- 20tk remontam, ar GALVINU DRAUDZEJIES - ir svas gimenes meistars ar zelta rokam, max remonts (bez autonomas gazesapkures) lidz 6 tk.

- ieraksts tapa tapec, ka dazi klauni nevarot gadiem atrast dzivokli ar manis izvirzitajam prasibam, tema ko izveidoju pirms menesa, bet es atradu uz pusi zemaku cenu, ka ieprieks tika izvirzits.

- ZELTA ADERE - meklesana + macesana runat-kauleties.

- SLASMAIZE- domaju kad februari vajdzetu but.

- speciali KONSTATORAM - 37,8m2

- kapnu telpa nav nekad diza, bet biju pie apsaimniekotaja (Rigas namu parvaldnieks) ir lidzekli iekrati un nakam gad plano likt jaunos logus pogi un kosmetiskais kapnu telpa + runats ar vairakiem tas majas iedzivotajiem, visi ka viens - nu jau te normals kontingents, alkasiem dzivokli ir atnemti un tais sobrid notiek remonti vai tie jau ir veikti.

 

- vel kadi?

Labots - Rs84
Link to comment
Share on other sites

 

 

Šis cipars ir krietni pārspīlēts, jo man uz 160m2 māju pat mazāka summa salasījās bez apkures

 

Tev māja bija katastrofālā stāvoklī? Varu iedomāties kāds tas dzīvoklis izskatās... Tur visticamākais jāmaina pilnīgi viss - sākot ar santehniku, elektrības vadiem un beidzot ar grīdām, logiem un durvīm. Un ja būs iespēja uzlikt gāzes apkuri tas arī nebūs lēts prieks.   

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

ronalds_

Da labi, grīdas arī tika mainītas, santehnika nemaksā tūkstošus un elektrības vadi arī šāda izmēra dzīvoklim nav kilometros. Logus var arī uzreiz nelikt.  Nevajag arī pārspīlēt. 20k remonts dzīvoklim ir augstākā pilotāža nevis akūta nepieciešamība. Tu tak autiņu 100% nepārkrāso, ja uzmetušies daži rūsas pleķi. 

 

Protams, caur prestižu firmu pat 4m2 dušus telpu noflīzēt maksās vismaz štuku. 


Varu saderēt, ka tādas iespējas minētā vietā nebūs :)

 

 

Un ja būs iespēja uzlikt gāzes apkuri tas arī nebūs lēts prieks.   
 
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

 

 

Varu saderēt, ka tādas iespējas minētā vietā nebūs


Ja nav, tad atradīs, jo viņam esot BLATS! :mrgreen:
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Blats :D Tur jau arī muļķi nestrādā. Gāzes veči uz pārbaudi nāk pa pāriem kā policisti, lai grūtāk un dārgāk kukuļot.

 

Tas tāpat kā mūsu valsts iedzīvotāju vēlēts prezidents. 100 muļķus ir ļoti dārgi kukuļot, protams, to dara, bet visi vienmēr nevilks segu vienā virzienā.

 

Lielu pilnvaru prezidentu gan ir daudz vieglāk "pagriezt" pareizajā virzienā. Un ja vēl jukušais tiek pie stūres, tad zapte garantēta. Drusku off-topic...

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Jūs visi tādi jocīgi, puika uzrakstīju ka visi idioti, bet viņš sagribēja un viņam viss ir uzreiz!!! Te ir jāpriecājas, ka viņš no saviem augstumiem nokāpa un padalījās ar mums.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Paldies ak jel lielajam un labajam!

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nu ko jūs visi tādi skeptiski, var tak būt, ka puiks dabūja perspektīvu dzīvokli par limonādi no kāda žūpas, kam nākotne aprobežojas ar rītdienu vai vecas 16. gadā (zīmīgs cipars) dzimušas penZonāres, kam saprašana par dzīvokļu cenām ir apaļa nulle un tagadiņ iedarbinās puika savus starptautiskos sakarus un pazīšanās lielajos kantoros pie lielajiem čiekuriem, Savickis sastrādātām rokām atvilks trubu pa gaisu no tuvākā pievada, radagabals-celtņieks par pusdienu tiesu un paldies vēl jevroremontu uztaisīs no darbā "pāri palikušiem" materiāliem... un beigās zars būs tik zaļš, saule šinī dzīvoklī spīdēs tik spoži, ka visi muļķi, kad pusgadu meklē dzīvokli un vēl loka par to 40 stabus, tie nosprāgs aiz skaudības... :sarkasms:

Labots - Konstatators
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

versatile

Da ko piesējāties - nopirka un ir priecīgs. Katram cilvēkamm, katram vecumam un vajadzībām savs.

Mums ar otro pusi ir par šauru ~70 kvadrātu trīsistabniekā. Bail domāt, kas būtu ar 2 sīkajiem, piemēram... Katram savs.

Turklāt... Haļavas gadās.

 

Te jau arī auto topikos par 1500 Eur visus baida ka neko braucošu par to naudu nopirkt nevar un viss būs rūsā. Bet puse valsts ar tādiem auto brauc...

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

 

 

- ZELTA ADERE - meklesana

Nu pasaki konkrētāk, meklēšana kur? sskā? Vēl kur?  

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

e=d piedāvātais variants absolūti pietiekams 5 ķīniešu ģimenei... :>

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Varēs katru dienu ar ragaviņām braukt uz Grīziņkalnu- Foer Ata ielā.
 

 

Vai tad dzīvokļiem ar malkas apkuris nav obligāti jābūt aprīkoties ar brūkošu malkas sķūnīti pagalmā?

 

Bet par dzīvokli, nekāda sviestmaize jau īsti nav. Bet nu lai autoram veicas, rajons pilns ar alkašiem, bet nav ļoti krimināls. Man tur daudzi draugi gadiem dzīvo.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Izskatās klaustrofobiski. Visu cieņu ja 10 kvadrātos ir pods un gulta. Pat dažas izlietnes un franču tipa balkons. Vienīgi laikam tur vilciens iet 24/7 garām. Toties attīstīta infrastruktūra - menti, kapi un ķurmis.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...