Jump to content

Mūsdienu jaunatne.


Dundurs
 Share

Recommended Posts

Tātad klejojot pa internetu, pareizāk sakot, draugos uzgāju šādu Video

Nesaprotu, kā tādi deģenerāti un invalīdi var rasties. Var redzēt kāda būs mūsu nākotne. Skumji, bet tāds ir fakts. Pilnīgi nekādas cieņas pret izglītību un pret skolotāju. :(

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Mezavecis

    5

  • Bastjens

    4

  • edw

    7

  • Dupsis

    6

o jaa tik tiko arii redzeju ieksh traukiem shito video. nemaz nenoskatiijos visu, jo tur tik klaja necienjas izraadiishana pret skolotaaju ka nemaz neskatiijos visu, jo tas nekaadu moraalu baudu man nesagaadaa. taa jau skolotaajiem nesuuda nemaksaa + veel vinju darbu padara gruutaaki debiilaa jaunatne

Link to comment
Share on other sites

Tiešām vienkārši pretīgi... man pat nepietika dūšas noskatīties līdz galam. :vemj: Žēl učuka, un žēl daļēji arī valsti, kurā šie, kā jau dundurs teica, deģenerāti dzīvos. Diez vai no viņiem būs kādreiz kāds labums. Mana paaudze, dzimušie līdz 1989, ir vēl salīdzinoši normāla, pieklājīga un paklausīga.

Link to comment
Share on other sites

Var kāds pateikt, par ko viņi tur runā? Man darbā nav skaņas datoram :( bet pēc video grūti ko pateikt.

Link to comment
Share on other sites

Jāteic, ka ļoti daudz kas ir atkarīgs arī no skolotāja personības. Pats videni esmu beidzis jau pirms n-padsmit gadiem un varu teikt, ka bija atsevišķi kadri, kuru stundās uzvedāmies tieši tāpat. Toties pie citiem sēdējām klusi kā pelītes. Ja učuks jau sākumā sevi ir nostādījis dunduka lomā, tad ar to arī ir cauri. Un parasti tādi ilgāk par pusgadu skolā arī nenoturās.

Link to comment
Share on other sites

Tādus vajag mest no skolām ārā, redzēs pēc dažiem gadiem, ka bez izglītības nav kur tikt, un uz celīšiem rāpos uz vakarskolām.

Link to comment
Share on other sites

Tas ir nožēlojami :-(

Kā teica kāda mana paziņa kas arī ir skolotāja tad problēma ir apstāklī, ka bērniem ir tikai tiesības, bet pienākumu nekādu.

Link to comment
Share on other sites

Varu pastāstīt vienu atgadījienu, kad es vēl videnē gāju. Tipa bija mums fizikas učuks no vecās kalves. Disciplīna bija tāda, ka sēdēja visi pa vietām kā armijā, ne pīkstēja ne klepoja. Runāja tikai tad, kad atļāva. Mācījās visi kā negudri un pierakstus varēja izstādē likt. Bet kaut kāds šmurgulis septiņklasnieks reiz šamam uzskrēja virsū gaitenī un neatvainojies aizlaidās. Fiziķim tas nelikās gana labi un viņš šamo noķēra un pakratīja mazliet aiz auss vai kā tur, vopšim pilnīgs nieks. Bet šmurgulītim papucis kaut kāds šiška, kam tika izraudāta lielā bēda. Sākās tiesu lietas, vecajam ar sirdi palika slikti un neaizgāja uz tiesu kas vērta visu vēl par sliktu. Es tad jau biju videni pabeidzis un nezinu vai līdz cietumsodam nonāca, bet redzēju viņu vēlāk uz ielas - bija gada laikā novecojis par visiem 20 gadiem, pilnīgi sagrauts, darbu zaudējis.

Neticami tas skan, bet mūsdienās tiesības ir tikai skolēniem, bet pienākumi skolotājiem. ķīselis...

Link to comment
Share on other sites

nu jūs tā kā vecas tantes - atrodat tik iemeslu un nu tikai dodiet vaļā. pirmām kārtām šajā video nav nekā diskutēšanas vērta. un otrkārt iekš video ir attēlotas pasniedzēja un skolnieku problēmas, gar kurām citiem nevajadzētu būt nekāda daļa ...

Link to comment
Share on other sites

Firefox, es ceru, ka vismaz tu neesi viens no viņiem :(

Labots - badrap
Link to comment
Share on other sites

IMHO, lūk šito vajag palaist TV.

Tā būtu viela pārdomām kā skolēniem tā arī skolēnu vecākiem. Kā sakot, defacto , nekā personīga garšo sūdi, tad nu te ir ideāls materiāls kā lietderīgi aizpildīt ētera laiku....

Link to comment
Share on other sites

Paulis, edz tur ir tā problēma, ka citiem vajadzētu gan būt kādai daļai tur - 1) dažu kretīnu dēļ priekšmetu neapgūst visa klase 2) kretīnus no skolas izmest līdz 9. klasei laikam vispār nedrīkst 3) skolēni drīkst darīt jebko un skolotājs nedrīkst pat neko iebilst, jo skolēnam ir "tiesības" - lielākajai daļai no pamatskolu urlēniem (lai arī skolu beidzu jau laiciņu atpakaļ, redzu kāda ir jaunākās māsas klase) būtu jāatrodas mazgadīgo kolonijās, nevis skolā. Tādi paši neko neapguvuši nokļūst arī vidusskolā un turpina bojāt dzīvi visiem pārējiem visu atlikušo mūžu. Braukt trolejbusā un klausīties kā 2 krutie vidusskolēni apspriež, kurā klubā lētāk un labāk lsd dabūt.. tas ir psz.

 

Par pamatskolas izklaidēm (neskaitot dzeršanu kad un kur vien var), ko brālēns stāstīja par savu klasi - džeki savācas barā, spļauj gaisā un ķer atpakaļ mutē...

Link to comment
Share on other sites

Rodas arī jautājums kādēļ pasniedzējs to pacieš? Es viņa vietā būtu jau sen izgājis no klases, ņemot vērā ka fizisku spēku izmantot nevar.

Link to comment
Share on other sites

divritenis

Njā, redzēju arī šito...

 

nostaļģija uznāca bik..

 

kāds mums videnē bija fizikas učuks, M. Zariņa kungs

lai arī fizika kā tāda, man lāgā nepadevās, kā daudziem, bet vecis uz goda bija, tīri aiz milzīgas cieņas dēļ reti kurais uzdrīkstējās stundas traucēt runājot.

 

vecis uz šitādu sīko zubraucieniem būtu viņu pašu manierē atbildējis, ka žoklis atkārtos, bet tajā pašā laikā haļava pie viņa kontriķos nebija, atlaides nevienam nebija, teksti vispār viņam bija zelts..

Link to comment
Share on other sites

Zariņš vēl joprojām R64 māca :) Vienu murmuli no māsas klases aiz apkakles no klases izmeta pirmajā stundā (cik sapratu, tad tiešām burtiskā nozīmē). Teksti kaut kad draugiem.lv bija apkopoti pāris pavedienos skolas grupā (tur jau gadu neesmu, nezinu vai nav izdzēsts/pazudis).

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

fui pat negribās skatīties to video, cilvēki atsaldeņi, kur tādi rodas.psc žēl to skolotāju.

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

mums arī līdzīgi šitiem gāja kautkādā 6 klasē. var teikt ka kopija šitiem kas ir tajā videoklipā

Link to comment
Share on other sites

divritenis

Delta

 

redz, pat lielāki raspizģaji pie Zariņa aiz cieņas sēdēs klusu.

 

tos izteicienus zinu, apkopoti ir, bet tikai nelielu daļu cilvēki no malas var saprasti, bez konteksta grūti.

 

Zariņš ir vecis uz goda.

Labots - divritenis
Link to comment
Share on other sites

Heh un vēl te bērnu tiesību aizstāvji kladzina - noliec siksnu! Kā lai šitādus noliek pie vietas!? Labāk kārtīgi atdauzīt, lai smadzenes, kas pakaļā sagājušas atkal nostājas vietā, nekā savu tizlo eksistenci beidz cietumā šāda 21. gs atvase!!!

Birojā skatījos video bez skaņas, jo kauns kādam ko tādu likt klausīties, noskatīšos mājās ar skaņu, ja spēšu... bet nu saprotu, kādas pērles tur notikās, ja skolotāja priekšā uz tāfeles uzraksta m@uka :\

 

Man jau šķiet, ka nevajag visu šo dramatizēt. Tupumu vienkārši vairāk pamana uz kopējā fona. Īpaši mūsdienu informatīvajā pasaulē. Vienmēr un visos laikos ir bijuši tādi vai šādi subjekti, kam kaut kur nedaudz (vai daudz) nav līdz galam kārtībā... Iepriekšējie nekur jau nav pazudiši - tikai pieauguši un spēlē jau nākamajā līmenī, radot sev pēcnācējus. Un, jo tālāk, jo turpāk... Klasiskā pasaules "tupumizācija".

 

IMHO

Kam dzimst daudz bērnu? Vājprātiņiem. Vienmēr un visur.

Ko dara vājprātiņ bērni? Rada sev atkal jaunus un jaunus pēcnācējus.

Kas notiek?

Pasaule ar katru paaudzi paliek arvien stulbāka.

 

Heheh šī doma attēlota filmā Idiocracy, ja kāds nav redzējis, tad reku links par šo filmu:

 

http://www.imdb.com/title/tt0387808/

Labots - The_Saint
Link to comment
Share on other sites

Guest Kasparz

Es arī uzskatu ka jānoliek siksna. Vardarbību neatbalstu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Cilvēciskāk būtu iemidzināt. Ar siksnu tāpat paliks dzīvs.

Labots - Kasparz
Link to comment
Share on other sites

Hehe... tikai kad rakstīju jau reply ievēroju, kas kasparz apakšējajā labajā stūrī piedrukāts klāt... :grin:

 

Nu bet nopietni, tā jaunatne iet nepārprotamā sviestā!

 

heh:

Noliec siksnu (neefektīva) - sit ar LĀPSTU....

Link to comment
Share on other sites

ir cilveki/pasniedzeji kam tadu siksnu nevajag, sikie vienkarsi klausa uz vaarda. tas pats uz vecakiem attiecas, kad savu vecaku busanu esi nolaidis lidz tadam klinkjim ka janem siksna. tie slimu cilvēku video, ir vienkarsi izlaisti siichi. 100% gimenes(ari sabiedribas) spogulis

Labots - Jeasus
Link to comment
Share on other sites

Visi tādi sitēji un midzinātāji ka d***t gribas...

redzēs kādu dziesmu dziedās, kad pašu sīči tādus sūdus vārīs...

Link to comment
Share on other sites

Guest Kasparz

Ir 1001 iespēja kā nolikt sīci pie vietas, pēctam uz ceļiem lūgsies piedošanu. Pašam sīči nav, bet ir bijusi darīšana ar dažiem labiem sīkiem pašdomātājiem.

Jeasus pareizi saka, viss atkarīgs no skolotājiem/vecākiem.

Link to comment
Share on other sites

Man jau vislabāk patīk frāze: "Parādīsim šito direktoram kā viņš māca, uzreiz no darba atlaidīs".

 

Gribētos precizēt, ka no skolas izmetīs viņus :D pie tam, šo video redzēju draugos, autors no kādas vakarskolas izskatās vai kas tāds.

 

Bet nu jā, jaunā paaudze degradējas un pamatīgi, pietiek iziet uz ielas, lai tādus sastaptu.

Pēc pieredzes varu teikt, kamēr neatraujas pa muti vai nenonāk policijā, viņi turpinās iesākto.

Link to comment
Share on other sites

Totāli atsaldeņi. Šitādus vienkārši vajag ar dēli sist. Nekādas cieņas pret vecākiem cilvēkiem. gribētu redzēt kā tie sprukstiņi kko tādu pateiktu kādam stipri jaunākam un stiprākam skolotājam ... mazie mīzalas.

 

Tā ir tikai vecāku vaina. Pazīstu paŗis līdzīgus kadrus un zinu viņu vecākos. Paŗsvarā ta'di ir tikai no nelabvēlīgām ģimenēm. Dzērājiem utt.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kasparz
Starp citu, nav jau labi tā teikt, bet palasot dažu labu komentāru, arī pēršanas neatbalstītājam - pašam lietotājam Kasparz, bērnībā būtu vajadzējis iemizot par šo to, ko vecāki visdrīzāk nav izdarījuši. Vai arī iemizojuši, bet iemesls nav nonācis līdz "čerdakam". Galvenokārt par necieņu pret citiem foruma biedriem un rakstisko izpausmes stilu. Zināšanas viņam atsevišķās jomās ir labas, pat ļoti, bet attieksme pret forumu un tā biedriem, kā arī viedokļiem, kuri nesakrīt ar paša dzīves redzējumu, diemžēl nav tālāka par pubertātes vecuma uzvedības modeli... Un kā vienmēr - problēma ir attieksmē. Bet kopumā ņemot, katrs jau pasauli redz tādu, kādā ir pieradis atrasties.

Nu i vēlviena tupele.

Audzinājuši mani ir kārtīgi. Domājams ka man ir bijuši stingrāki vecāki nekā tev.

Redzi, es gan skatos un brīnos, kur tādas nulles var izdīgt kādas bieži vien ir redzamas netikai šajā forumā, bet arī dzīvē.

Saku vēlreiz izliekos par pārgudro un stāstiīšu es virsū tādiem, tur neko nevar padarīt. Ja esi stulbs, turi mutīti un nesaki/neraksti savas muļķībs lai nākamais neizlasa tavu tuftu un nepaliek tāds pats.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kasparz

Tie nav lamuvārdi, tā ir skarba valoda. Savādāk dažus labus vienkārši nav iespējams aprakstīt.

Tikpatlabi izlasi savu parakstu un tad sākam par tevi runāt.

Labots - Kasparz
Link to comment
Share on other sites

kaparz un, kas tev nepatīk vārdā suka ? Parasts latviešu valodas vārds. Suka.

Ja tu nezināji tad suka ir priekšmets ar kuru sukā matus. ;)

Link to comment
Share on other sites

Kasparz, varu derēt, ka darba kolēģi iet ar līkumu tev :) Sēdi viens pats būdā kā suns uz siena kaudzes :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...