Jump to content

CTX monja izdaribas


gix
 Share

Recommended Posts

Tātad ar visu pēc kārtas, vienu dienu pēc monitora aktvizācijas(pec screen saver atslegshanas nokustinot peli) atklājās nepat;ikams pārstigums

1-monitors bija ieguvis taadu kaa miglas okrasu

2-kljuvis tumsh

3-visus multimediju video failus rada melnbaltaa krasaa

ir variants, kad tumshaka krasa ir delj iespejms, izdegushas monitora lampas delj, bet nu, nezinu, vienkarshi citu domu nava, bet kapec melnbalti faili, nezinu gan

Jau ieprieksh pateicos par jusu komentariem!

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja video (un tikai video) failus raada melnbaltus, tad domas driizaak nesas uz to, ka vaina vareetu buut grafikkartee vai softaa, nevis monitoraa! Pameegjini kaadu Live-On-CD Linuxu. Iesaku Knoppix. Ar to arii vareesi skatiities filminjas no HDD. Vai tam arii ir shaadi defekti?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

nav gluzji par teemu, ar kuru iesaakaas shis topiks, bet joprojaam saistiits ar CTX (shai gadiijumaa VL951T) monitoru.Lieta taada, ka monitors kaut kaa nedabiigi silst (lai gan tas arii tiek noteikts tikai ar taustes paliidziibu), un taa rezultaataa bilde saak..hm..kaa lai raxturo..saak njirbeet/raustiites (tas nenotiek pa visu ekraanu, bet visbiezjaak ekraana apaksheejajaa un aughseejaa daljaa).peec nelielas atdzeseeshanas (tiek izlseegts un atveerts logs) viss atkal ir normaali.

Taatad,gribeetu zinaat kas tam vareetu buut par vainu (puteklji,beigtas peles, kaut kas cic..) un kaa iespeejams tikt no taa valjaa.

p.s.garantija veel ir

Link to comment
Share on other sites

Taatad' date='gribeetu zinaat kas tam vareetu buut par vainu (puteklji,beigtas peles, kaut kas cic..) un kaa iespeejams tikt no taa valjaa.

p.s.garantija veel irJautaajums sevii ietver arii atbildi.Nes uz garantiju kameer veel ir,lai vinniem par to saap galva ne tev.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...