Jump to content

Samsung LE-40A786R2F


puce666
 Share

Recommended Posts

redzēju veikalā ar demo video, bilde bija ļoti laba - salīdziniot ar citiem samsungiem, bet šaubos ka šamējais var konkurēt ar Philipsa 9sēriju

Pagaidām nevaru atbildēt uz Tavu jautājumu

Labots - Mr.Sports
Link to comment
Share on other sites

uh, vienīgais,kas tam modelim ir tas ir LED back laits un tas arī viss.

Ja tā godīgi, starp 6sēriju un 7 neredzēju būtisku atšķirību, pie mūsu signālu dig. un analog.

P.s. viņš ir švakāks par Philips 9 sēriju.

Link to comment
Share on other sites

Galvenā lieta ko gaidu no aparātiem ar LED aizmugures apgaismojumu ir krietni mazāks elekttrības patēriņš.Cik šis aparāts patērē?

Link to comment
Share on other sites

LED backlight varētu būt aktuālu, ja tu TV skaties no UPS veidīgas ierīces, jo 50w pārvēŗšot $$ ir 1/2 santīms. Un diez vai tie 2 santiimi dienaa, ko tavs televizors vairaak elektriibas pateerees tev jelkad dzīvē atmaksāsies. - šobrīd tie būtu 7Ls gadā, un ja tu TV nopērc par 100Ls dārgāk, lai taupītu elektrību, tad gudrs tu neesi.

 

Bet es taa arii nesapratu no autora ko viņš saprot ar vārdu labāks televizors?

* lielāks ekrāns?

* vairāk HDMI ieejas

* eertaaks DTV tuneris?

* DTV esamība?

* smukāks dizains?

* ergonomiskāka pults?

 

visās pārējās lietās, parasts lietotājs atšķirību neredz.

Visi ir FullHD, visiem ir liidziigs kontrasts, reakcijas laiks, utt. Man ir Samsung 37m87 un es īstenībā nezinu, ko man vēl viņam šobrīd vajadzētu.

Es varu skatīties b-com digitālo TV, es varu pieslēgt kompi caur hdmi, es varu pieslēgt veco DVD pleijeri ar scart, es varu no tv audio line out skanju palaist uz pastiprinātāju un man nevajag klausīties glupo TV iestrādāto skaņu.

Link to comment
Share on other sites

Kādu iespaidu atstāj backlight uz bildes kvalitāti es redzu tu neizproti.Par tiem 7 ls gadā parādi kā izrēķināji.50 vatu spuldze gadu degot notērē mazāk par 100 kwh?Un padomā cik ietaupās kopsummā kautvai tikai Latvijā ja katrā māja ir vismaz viens televizors.

Šim aparātam vēl ir paliels patēriņš,ceru nākotnē tas paies zem kineskopu televizoru patēriņiem.Savādāk tagadējie plazminieki tērē tikpat cik krievu laikā lampinieki.

Link to comment
Share on other sites

Es izprotu to ka LED backlight ir mazlietiņās pareizāk balts, nekā tās lampas, kas tagad stāv aiz LCD ekrāna, līdz ar to mazliet korektāk krāsas tiek attēlotas. un tas arii viss, kas attiecās uz bildes kvalitāti. Ir vēl strāvas patēriņs, ir svars, ir siltums, ir izturība, bet tie ir otršķirīgi faktori.

Tas ka man telefons izgaismots ar led, bet televizors ar cold-cathode fluorescent lamp nenozīmē ka attēla kvalitātē kaut kas drakoniski mainās. Vienkārši krāsu spektrs ir precīzāks tam, kā tas būtu uz CRT televizora.

 

a par tiem 7 Ls gadā nu parēķini, ja ietaupījums ir 50w / h, tad ņemot, ka 1kw/h maksā ap 7 santīmiem, lai notērētu 7 santīmus mazāk strāvas, TV jāskatās 20h. pieņemot, ka cilvēks skatās TV 5h dienā, tie ir 250w dienā, jebšu ~ 2 santīmi. Un tālāk 2 *365/100 = 7.30Ls

 

Tā kā es savu televozoru neizmantoju lai sagatavotu darbus prieksh drukāšanas, man šī niecīgi nekorektā krāsu attēlošana itin nemaz netraucē, līdz ar neizjūtu vajadzību uzreiz pēc tās skriet.

Link to comment
Share on other sites

Konkrēti ja apskatam šo modeli, tad varu teikt, ka viņš neatmaksājās.Diezgan sūdīga detalizācija, tas būtu,piemēram, rāda bildi,kas sastāv no 3 krāsām, melns kvadrāts ar sudrabotu maliņu, kuras paša kante ir balta. šajā TV tika novērots, tas ka melnā, sudrabotā un baaltā saplūst vienā veselā un TV attēla apstrādes procis nespēj nodrošināt detalizāciju. Ja jau viņš tik sūdīgi spēja nodrošināt šāda default attēlu, tad pie 7 karāsu attēla tas vispār bija ne baudāms.Proči nevelk to noslodzi,kas viņiem ir paredzēta.

Runājot par akaņu, skan kā no mucas, 3 cm diametrā 2 skaļruņi neko jēdzīgu nespēja sniegt kaut cik kvalitatīvu skanējumu.

Menu TV ir tāds pats kā visos pārējos Samsungos tizls, ja regulē vienu tad arī reiķinies ka būs jāregulē visi pārējie.

Runājot par DVB-T, forš menu, bet tik lēni viņam viss dalec, tā tad informācijas procesori arī ir diezgan lēni.

nu tas tā sīkumos, nemaz nurunājot par pūlti,kas ir nežēlīgi liela un neērta.

Var teikt to ka 6.sērijas bilde bija baudāmāka nekā nekā 7.sērijas bilde

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...