Jump to content

Videokartes problēma saistībā ar mātes plati.


normis_161
 Share

Recommended Posts

Pagāšnedēļ nopriku jaunu videokarti: "Asus Hd3650 Silent ". Tā kā neapskatīju pirms tam cik jaudīgu barošanas bloku priekš viņas vajag, tad nācās arī to pirkt. Mājās pieslēdzu visu klāt, bet nekā. Monitors neieslēdzas, kad pieslēdzu viņu pie jaunās videokartes. Pēc tam aiznesu uz tehnikumu pārbaudīt vai ar barošanas bloku un videokarti, kā arī ar pāreju viss kārtībā, jo lai es pieslēgtu savu montioru, tad man vajag pāreju, jo videokartei ir savādāka izeja. Tehnikumā visu pieslēdza pie datora un viss strādāja. Varbūt kāds man lūdzu varētu pateikt, kas varētu būt par vainu? Vai patiešām šī mātesplate neatbalsta šo videokarti.

Mātes plates vārds: ASRock P4i65GV. Pēc būtības videokartei vajadzējā strādāt, jo pirms tam man bija GeForce 7600 GS, un apmaiņas ātrums bija AGPX8. Pēc tā arī es nospriedu, ka mātes plate ir AGPX8 datu apmaiņas atbalsts. Kā arī mājās es vēl BIOS mainīju šo: Chipest Configuration un uzliku Onboard/AGP/PCI, vai arī uzliku PCI/AGP/Onboard, bet tas neko nedeva. Ja kas, manuprāt, man ir pavecss BIOS:

BIOS Type : AMI

BIOS Version P1.80

System BIOS Date 08/26/04

Video BIOS Date 12/29/03

p.s.Sliktākajā scenārijā esmu paredzējis kaut kad pirkt jaunu (pēc iespējas lētāku) mātes plate..., ja atklāsies, ka tā ir viņas vaina :sad:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...