Jump to content

Parādsaistības ar pakalpojuma sniedzēju


Black Napalm
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!

Stāsts ir šāds - biju mobilā operatora Bite klients mazliet vairāk kā gadu, regulāri maksāju katru rēķinu, ko saņēmu, līdz izdomāju pāriet pie cita operatora.

 

Uzrakstīju iesniegumu un ar to pašu numuru pārgāju pie cita operatora. Kopš tā laika no Bites neko nedzirdēju - ne SMS ar "priecājamies, ka bijāt mūsu klients", nekā..

Tā mierīgi pagāja vairāk kā pusgads, taču pirms pāris dienām saņemu vēstuli no parādu piedziņas kompānijas "Lindorff Oy" ar tekstu, ka man jāsamaksā parāds: 18 lati par nesamaksātu rēķinu + 12 lati piedziņas izdevumi.

Biju mazliet pārsteigts, taču apskatījos internetbankas maksājumu vēsturē - tiešām, maksājums par pēdējo rēķinu nav bijis - acīmredzot aizmirsies..

 

Tātad, jautājums, kāpēc "Bite Latvija" man nepaziņoja par šo parādu iepriekš, un vai viņi maz tā drīkst darīt - ka pirmais atgādinājums jau nāk no parādu piedziņas kompānijas par summu, kas ir par ~70% lielāka, nekā parāds..?

 

It kā jau nav daudz, dēļ tiem 12 latiem badā nemirtu, taču tomēr - maksāt sanāk gandrīz divtik, pie tam, būtu jau arī samaksājis agrāk, ja būtu zinājis, ka esmu parādā..

Link to comment
Share on other sites

Mjā, tagad laiki tādi "Ja tu neesi ar mums, tu esi pret mums". Reklāmas bukletus sūta bez apstājas, bet "par lietu", kā partizāni, un nogrūž saviem biznesa partneriem, parādu piedziņas kantoriem... Bet tā netikai Bite, tagad tas daudziem moderni, un termiņš šai šaizei - 10 gadi...

 

edit:

glabā savus finansu papīrus vismaz 10 gadus....

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Black Napalm

Nē, nu, par to glabāšanu tas tā - es jau nestrīdos, ka būtu to pēdējo rēķinu nomaksājis - acīmredzot neesmu. Vienkārši liekas mazliet negodīgi, ka par to nepaziņoja agrāk, un nevarēju normāli, cilvēcīgi samaksāt..

Link to comment
Share on other sites

tiešām, maksājums par pēdējo rēķinu nav bijis

Rēķinam, kuru Tu neapmaksāji, ir uzdrukāts apmaksas termiņš. Kādu vēl atgādinājumu Tu gaidi?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...