kikiss1 0 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Lieta tāda, ka es nesen nopirku baigo dušu... Un tur ir iebūvēts telefons, bet pa māju tā kā vadu negribās nekur vilkt... Tātad vai ir iespējams tāds kā bezvadu telefona vads, ka es iespraužu nu tajaa vietaa, kur ir telefons kaut kādu raidītāju un tajā dušā uztvērēju??? Ja nu gadījumā ir tad būtu vēlams kādu vietu kur kaut ko tādu var iegādāties... Paldies. Quote Link to post Share on other sites
amo 1 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Staav dushaa un runaa pa telefonu . Nu gan labi izstiepi :arrow: Quote Link to post Share on other sites
superKrona 121 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) http://www.johnlewis.com/230430350/Product.aspx Vieglāk gan vadu vilkt būs un vispār meklē gūglē wireless phone jack Edited August 27, 2008 by superKrona Quote Link to post Share on other sites
Chief 0 Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) Tak noperc radio telefonu. Kaut vai sadu philipsu,kas uz DECT tehnologijas balstits. edit: Tik vienigas, varetu but problemas ar mitrumu. :/ Edited August 27, 2008 by Chief Quote Link to post Share on other sites
Guest drunk_lizard Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 autors ir diezgan tuvu gjenialitaatei seviskji man patika "taads kaa bezvadu vads, kuru iesprauzj tajaa vietaa".... Quote Link to post Share on other sites
_Mads_ 0 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Starp citu iisteniiba aktuaals jautaajums, es ar iepirku dushu ar telefonu, DVD un raadio.. viss iznjemot telefonu fukcionee.. tagad zinaashu... Citaadi negriibaas jau baltajaa apdaree lieku vadu vilkt Quote Link to post Share on other sites
hidro 0 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 a runājamā klausule gadijumā nav tā pa kuru nāk laukā ūdens??? Quote Link to post Share on other sites
Didzis 1,570 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) Nu telefons dušā man atgādin multeni par karlsonu un bralīti. Tur arī mājkalpotāja kautko runāja ar dušu Cilvēki jau vienkārši nepamana, kad iestajas atkarības. Runaties pa telefonu dušā ir vienkārši pastulbi un kurš tad vēl zvana uz parasto telefonu Edited August 28, 2008 by Didzis Quote Link to post Share on other sites
Cosmos 2 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 nu jau gan idejas mājas iekārtošanai :? Quote Link to post Share on other sites
stendec 1 Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Dušā vajag tosteri! Quote Link to post Share on other sites
base7 547 Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 ko tik cilvēki neizdomā,es piemēram gribētu vannā sēžot spēlēt videospēles. p.s.autor,tev gadījumā mājās tualetē nav apsildāmais klozetpods un papīra turētājs ar FM radio.zin cik forši sēdēt un klausīties latvijas radio programmu klasika:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts