Jump to content

Lattelekom patvaļa vai likuma nepilnības?


connected
 Share

Recommended Posts

Biju lietojis Lattelekommājas komplektu, jūlijā no iepriekš pieminētā kantora atnāca vēstule ka tiks paaukstināts tarifs un ka mēneša laikā ir tiesības lauzt līgumu, ko arī it kā veiksmīgi dariju, lauzu līgumu ar 1 Augustu, bet shodien ierodoties mājās (2 nedēļas biju prom no LV) secinu ka atnacis smuks rēkins par Augusta mēnesi, zvanu shiem man paziņo ka ar pirmo Augustu nevarēja lauzt līgumu jo man būtu līgumsods, un man tas esot paziņots ka var lauzt līgumu ar 13 Augustu (tajā datumā man beidzas līgums ar lattelekom), pats paradokss ir tas ka man neviens to nav paziņojis ne zvanijis, ne rakstijis, kaut kā škrobīgi dubultā maksāt (mēnesi jau kā lietoju CITA provaidera pakalpojumus). Kur ir dzīves taisnība?

 

 

Palūgšu bez off topica!

Link to comment
Share on other sites

connected

Atzīmes nav jo sūtiju pieteikumu, pa faksu, pēc tam telefoniski viņi apstiprināja ka ir saņēmuši. Līgums bija līdz 13 datumam, paareejos datumus tev precīzi nepateikshu, bet viss bij OK, viņi paši to apstiprināja. Probleema ir taa ka kaads tirlis ieksh taa kantora ielicis atziimi ka esmu sazvaniits, bet iisteniibaa nav sazvanijis.

Link to comment
Share on other sites

connected

Nu skaade it kaa nav liela 14.5ls, nezinu vai ir jeega skraidiit pa instanceem un teereet laiku :) bet nu vienu noteikti zinu ka iesniegumu nesiišu pats un doshu pret parakstu.

Link to comment
Share on other sites

nu ja skatiities no principa viedoklja... LTC ir jaasoda! pat ja summa nav liela, lai citreiz tas viss neatkartotos. IMHO

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...