Jump to content

1394 Net Adapter


Mao
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Man pieder HP Pavilion dv6000, loti nopriecajos ka var dabut visus draiverus vinu majas lapa, lidz bridim kad atklaju ka nestrada internets uzinstalejot vinu piedavato NVIDIA nForce Chipset driver and Network Controler (sp33411.exe)

 

saku citigi meklet google palidzibu un izradas ka jaunais draiveris ir slikts attieciba uz Ethernet jomu un ir nepiecieshams vecakas versijas draiveris. ta ari daru atrodu vinu ieteiktos draiverus sakuma nForce 5.10 un pecak nForce 11.16 Unified remix, bet nevienu no shiem draiveriem uzinstalet nevaru jo tos dators pasludina par zemakas kartas draiveriem tadiem ka 95 un vel vecakiem OS (piebildishu ka esmu noistalejis visus iepriekshejos un domadams ka kautkur kludijos pat parinstaleju xp professional, lai saktu tieshi ar shiem) tatad rezultats 0, velak uzskreju tadam draiverim ka nForce 6.86, sho gan vareju uzinstalet virsu bet rezultata pec kadas minutes notiekas debuging un ar to vis ari beidzas.

 

Ludzu, palidziet, ja varat es no savas puses esmu izterejis jau veselas 18h neparspilejot, jutos noguris un izbesijies.

 

Ar cienu.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Sauciet mani par durnu, bet kas pie velna ir šis apvienotais VGA un tīkla draiveris???

 

uzinstalejot vinu piedavato NVIDIA nForce Chipset driver and Network Controler (sp33411.exe)
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Liec mierā 1394 Net Adapter, tas vispār nav jāizmanto.

Link to comment
Share on other sites

Nju jaaizmanto jau vinns ir, bet ne lai piesleegtos tiiklam, un cik ira noveerots tad XP un Vista vinnu takaa pieinstalee automaatiski! Kaut uz dv6000 likt XP nava praata darbs, tas taa paardomas par teemu!

Link to comment
Share on other sites

(labots)

par cik zinam ka uz patreizejiem datoriem vista ir par labu un apskatot neta draiverus, pietam vinu pashu majas lapa piedava prieks xp ari, tad kapec gan lai nenomainitu uz xp kas neprasa tik daudz resursus ka vista, m ?

 

kas attiecas uz 1394 tad ja vins nedarbojas kartigi ka tas ir man tad ari pats nets neruka. paldies par jaunu adresi draiveriem.

 

Labojums, http://www.notebookera.com, tas ko piedava shi majas lapa piedava ari hp majas lapa.

Labots - Mao
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Neko nesapratu no tava pēdējā komentāra. Ja vēl pieturzīmes un garumzīmes būtu, mošk skaidrāks kļūtu.

Link to comment
Share on other sites

Mao peec visa spriezzot nelasa komentaarus, kas tiek rakstiiti vinna atveertajaa teemaa!

Mao ko pieseejies tam 1394 adapterim???

Link to comment
Share on other sites

kas tur ko nesaprast, vardu nozime ipashi nemainas ar garumzimem vai bez.

 

Kas attiecas uz to 1394 tad man uz vina stav izsaukuma zime, tatad kautkas trukst vis parejais ir, atskaitot internetu un komentarus lasu, savadak es tak nekadu apskaidribu negutu.

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

khmmm, lai paraadiitos internets, drosji vien nepieciesjams tiikla iestaadiijumus ieksj tcp/ip propertijiem ierakstiit....

liec vienreiz firewire mieraa!

Link to comment
Share on other sites

Tak saciiju ka nava praata darbs uz tiem aparaatiem likt XP! Un neesmu saskaaries ka uz 1394 zem XP buutu izsaukuma ziime, ja vien tas aparaats ir paredzeets XP un nava beigts!!! Tagad saprotu kapeec NC un kkirzaka saak lamaaties! UN tas 1394 nava pilniigi un nemaz saistiits ar interneta darbossanos vai nedarbossanos, takaa liec orgginaalo vistu, aplasi efektinnus un ruuks arii taa vista, un netraumee nervus sev un citiem! Peec kaada briitinna saaksi uzdot jautaajumus, kaapeec man zilie logi aiz nekaa metaas un tamliidziigaa stilaa! :-)

Link to comment
Share on other sites

skaidrs ar jums. Gan pats atkodisu ka var dabut netu ari bez "gudriem komentariem" par labu vistai. saprotu ka esat vistas useri un ka jus pilniba apmierina vina.

Link to comment
Share on other sites

Jaunais cilveek, Juus jau nejautaajaat kaa dabuut netu, ja nu kas! Ieliec, screenu savam device manager, tad ar varbuut ko varees Tev ieteitk! Otrs, saac ar to ka izstaasti savu neta piegaades sisteemu! tressais, nelecies!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...