Jump to content

Antiņš varēs jāt stikla kalnā tikai samaksājot!


egils
 Share

Recommended Posts

q64silver

Domājams, ka tā tiks nodrošināts ārzemnieku komforts un iespēja nesatikties ar vietējiem bomžiem: studentiem, penšiniem un citiem ierindniekiem.

Link to comment
Share on other sites

nu tak bibliotekai nav vajadzīga visa eka. pusi izveidotu par bordeli un tad ne tikai trūkstošos milijonus nosegtu, bet pat par uzturēšanu valstij nebūtu tik daudz jāmaksā un būtu kur sekstūrismu novirzīt...

Link to comment
Share on other sites

taču vēlāk, kad to vairāk sāks apmeklēt ārvalstu viesi, nekā vietējie iedzīvotāji

 

shis te reaali iespaarda :D

 

nafig to bibleni vispaar, ja paredzams, ka to apmeklees tikai aarzemnieki nevis vieteejie??? ko ta aarzemnieki brauks uz bibleni kaa uz kaadu pasaules briinumu apluukot? :D lasiit kaut kaadas megaunikaalas graamatas? taksh aarzemniekiem pie vienas vietas taada lettinju biblene :D aciim redzot jau taga skaidrs, ka to bibleni lettinji neapmeklees :)

 

nju ja es zagtu, ta man pietiktos ar 100 shtukaam gadaa atliektiem galiem :D var jau arii uzreiz 2 ljimonus un ta dziivot no procentiem :) tas buutu pat labaak :D

Link to comment
Share on other sites

kādam jokdarim rīgas domē reiz ienāca prātā ideja iekasēt maksu par zelta tilta skersosanu, tas laikam tikai tāpēc pieklusa ka tauta šobrīd ir pārāk sakaitināta, vēlāk jau drošvien pacels augšā.

 

Nē nu, helēnītes drosme vispār ir apbrīnojama, pēc dziesmusvētkiem izspļāva ka jāceļot būs tomēr jauna estrāde.

Link to comment
Share on other sites

Neies tāpat tur neviens ne par maksu ne bez tās. Moken kādi studenteļi un penžas. Būtībā vienalga par šito ziņu, vienīgi jābrīnās cik tālu tad iesim...

Link to comment
Share on other sites

Pēdējā laikā latviešu tauta līdzinās trakumsērgas nomocītam sunim...

Labots - gringo
Link to comment
Share on other sites

p.s. Visi uz referendumu!

 

Tieši tā. Es arī iešu un balsošu PRET. Kā viens jauns cilvēks tv teica: "Paši vainīgi ko ievēlējām, 4 gadu būs jāpaciešas, pēc tam būs iespēja kļūdas labot ar savu balsi."

 

Zinot stulbo tautu kam pietiek ar skanīgiem saukļiem un krāsainām reklāmām, paredzu ka pēc grozījumu pieņemšanas kāds rosinās atlaist saemu ik pa pusgadu. Vajag to tik pareizi pasniegt un haoss varēs sakties. Katrs kam ticis māzāks gabaliņš no lielā pīrāga kurīnās tautu uz balsošanu- tipiski piemēram JL. Penžus sakacināt ļoti vienkārši. Tas viss protams IMHO.

 

P.S. Nedomāju ka tauta 2 gadu (laikā) būtu īpaši izauguši no idiotu līmeņa. Tas par vēlēšanu rezultātiem.

P.P.S. Pats nepiedalījos, nebij par ko atdot balsi, un tolaik nebij pašam nekādas skaidrības kas ir un kas nav labi.

Labots - Jeasus
Link to comment
Share on other sites

KinDzaDza

Neredzu citas iespējas kā ietekmēt 100 taukmūļus...

Tad, kad šie jutīs kāda cita elpu pakausī, tikai tad šie sāks kaut ko sakarīgu darīt!

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Kuļam tukšus salmus. Gribēs - uzcels, gribēs - iekasēs u.t.t. Vienīgi te pavīdēja doma par pensionāru kūdīšanu. Tam gan +6, jo pats to uz savas ādas pārbaudīju ar vecvecākiem. Šie ikdienā sakarīgi, izglītoti, pat varētu teikt eiropeiski ļaudis. Bet kā sākas runas par 46 tūkstošiem dziesmusvētku veidotāju prēmijās, tā iet spalvas pa gaisu. Nu sorry, tādiem jau var piesolīt 5Ls pie pensijas un viņi pašam velnam ellē ragus nolauzīs.

Link to comment
Share on other sites

Bet vajag to gribēšanu lietderīgā gultnē ievirzīt.

 

p.s. Šveice ir referendumu lielvalsts. Esmu tur dzīvojis-strādājis, kā inženieris. Es noteiktu zinu, viņi tur sūdīgi nedzīvo.

Link to comment
Share on other sites

līdz referendumiem ir vēl jāizaug. Šeit atkal var pieminēt penžus un manipulēšanu un visu pārējo ;)

Link to comment
Share on other sites

Ar referendumiem ir tāpat kā ar autovadīšanu, bez parktiskajām nodarbībām arī 100 gudras grāmatas nepalīdzēs.

 

(latviskais termins iemaņas)

Link to comment
Share on other sites

p.s. Šveice ir referendumu lielvalsts. [...] Es noteiktu zinu, viņi tur sūdīgi nedzīvo.

Tikai referendumi nav viņu labklājības iemesls :)

Link to comment
Share on other sites

Tiesa, tas ir tikai viens no viņu labklājības iemesliem. Un vēl, viņiem jau sen nabija pāri gājušas "kultūras", kurās dominantes nabadzība ir viena no kultūras sastāvdaļām.

 

p.s. arī tur var satapt BOMŽ-us

Link to comment
Share on other sites

Mums, līdz normālai demokrātija vel , ui cik tālu. Visnejedzīgākais ir tas ka jēdziens kreisie un labie ir apgriezsts ar kājām gaisā . Ja kāds sāk aģitēt vai ko citu nedaudz kreisi , tad automātiski tiek asocēts nevis ar kreisajiem , bet ar cittautiešiem . Tāpēc jau ir tik dīvaina situācija , kad latviešu peņši ar rokām un kājām balso par labējiem TB , kaut pēc definīcijas , labējie jau nu gan nav orintēti uz sociāli maznodrošinātajiem . Citur , Eiropā , tūdus sabrūvē labējie , kreisie tiek pie varas. Kreisie salaiž ekonomiku grīstē , pie varas atkal labējie. Pie mums , vienmēr pie varas būs labējie ( tādad nav jāstreso par to ko dara) . Tas ka kaudze partiju , neko nemaina , jo palasāt ko sola - visi vienu un to pašu . Pie tam , jāsola ir tik knapi pus gadu pirms vēlēšanām , bet pēc tam ... ( nu tipisks piemērs TB un Jūrmalas mēra skandāls - klausieties mūsu vārdos, bet neskatieties uz mūsu darbiem) . Personīgi, mani uzskati ir labējie ( jo kreisie , parasti , ekonomiku agri vai vēlu salaiž grīstē ) , bet tomēr jābūt politiskai konkurencei . Pie mums , kas visvairāk kaitina , ja esi no kādas listes ticis Saimā, tā .... vari pārmesties uz pavisam citu nometni, bet izdabūt no Saimas nevar . Kad es balsoju, es balsoju par konkrētu partiju darbību , nevis par indulģencēm kādiem konkrētiem cilvēkiem. Izstājies/ izmeta no kādas partijas , ar kuras palīdzību tiki Saimā - noliec mandātu .

Link to comment
Share on other sites

Visnejedzīgākais ir tas ka jēdziens kreisie un labie ir apgriezsts ar kājām gaisā . Ja kāds sāk aģitēt vai ko citu nedaudz kreisi , tad automātiski tiek asocēts nevis ar kreisajiem , bet ar cittautiešiem .

Nu 60 gadi PSKP paspārnē arī ir darījuši savu :)

Link to comment
Share on other sites

...Pie mums , vienmēr pie varas būs labējie...

Nezinu gan. Diemžēl kreisie mūsu politikā zem sociālā aizsega velk iekšā savu nacionāli slāvisko propogandu ar tai raksturīgo domāšanu.

Velk uz to, ka drīz pie varas būs arī pretējā nometne, un tad .... nelojālo pilsoņu pulciņš būs lielāks, naturalizēties varēs bez rindas, un lai vēl jaukāk būtu, varēsim lasīt ceļa zīmes divās valodās.

Link to comment
Share on other sites

DDžunga

Santīmu nekrāsi, pie ļimona netiksi ! Kā mani šie ''tautas varoņi'' jau ir nokaitinājuši, labi gribēdami, mēs varētu iesūdzēt šos tiesā par krāpšanu, sīkāk skatieties likumdošanā!

Labots - DDžunga
Link to comment
Share on other sites

Sākotnēji ieeja jaunajā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā būšot bez maksas, taču vēlāk, kad to vairāk sāks apmeklēt ārvalstu viesi, nekā vietējie iedzīvotāji, iespējams, tiks ieviesta ieejas maksa. [..]
Čo za...?! Kurš neaprakstāmais stulbenis vispār pieļāva būvēt biliotēku ar šādu provizorisko apmeklējumu prognozi? Kas par pilnīgāko bezpredjelu valstī vispār notiek?
Link to comment
Share on other sites

No stikla, laikam, tāpēc, lai uguni nevar pielaist...

 

varu derēt, ka apkārt arī visu noasvaltēs, lai nebūtu akmeņu ar ko mest!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...