Jump to content

DvD faili


švāģeris
 Share

Recommended Posts

sveiki tautieši, partijas biedri un citi klātesošie!

 

 

Vot zinu, ka rokas par līku, bet lūdzu sakarīgā valodā izstāstiet par DvD ierakstīšanu un dabūšanu DvD pleijerī.

 

Tātad torrentus nepazīstu, draudzējos ar Dc++, ko es tur redzu - ir kaut kādi 1,...Gb lieli video formāti. Tie laikam nav DvD. Ejam tālāk - ir 4,... videko faili, vot tie saucas DvD, bet lasot te pamācībā (kā ierakstīt Nero), tad secinu, ka tie arī nav īstie, jo pamācībā rakstīts, ka jābūt video_ts un audio_ts mapēm, bet Dc++ neko tādu neatrodu. Kas par štepseļiem?

 

Attiecīgi, tā kā nav to video_ts, tad rakstu (ar Nero8) caur nero vision vai kaut kā tā, paņemu ieraks'tīt DvD, un šis man tad raksta 4h!! (vēl nez kāpēc iet pa ekrānu tā filma ko ieraksta)

 

Nu tāda lūk man te problēma Mazpisānos :D

Link to comment
Share on other sites

Ideja 1 - velc uzreiz ISO vai cita veida images tiem diskiem, un cep kā images - mazāk problēmu.

 

Ideja 2 - ja tā nevar dabūt, tad Tev vajadzēs tos failus, kas iet iekš VIDEO_TS mapes - tie būtu kāda čupiņa ar .IFO, .BUP un .VOB failiem. IFO ir mazi faili - tie apraksta visu pārējo diska saturu. BUP ir IFO backup kopijas. VOB satur pašu video. Bet DVD ir ierobežojums, ka viens VOB nevar būt lielāks par 1GB, tāpēc diskā var būt vairāki VOBi. Tas nekādā veidā neietekmē atskaņošanu. Kad nu šos failus esi dabūjis (vai pats izveidojis ar kādu nebūt softu), tad iekš Nero ņem jaunu DVD-Video disku (tur ir tāds diska tips) un samet visus tos failus attiecīgajā mapē.

Link to comment
Share on other sites

Filmas pērkam veikalā vai skatāmies TV.

Šajā forumā zagļus necienām.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...