Jump to content

Tele2


mjurijs
 Share

Recommended Posts

Es biju klients Tele2 tikaj 1 menesi, bet nevaru salidzinat viņus ne ar vienu citu operatoru, pakalpojumu kvalitate tada zema, ko nav vardu izteikties. Es atsledzos no tikla, pagaja jau divi meneši, bet viņi navar izstadit normalo reķinu, jau ir seši varianti. Man bija četri numiri, porteti no Bites, sanaca dargak ne ka citos operatoros. Tagad vel Tele2 negrib atdot numurus citam operatoram. Tele2 galigajs otstojs, vairs nekad neiešu pie viniem un citiem ieteicu begt no viniem !!!

Link to comment
Share on other sites

Tas tiesa ka Tele2 sakaru kvalitāte ir zem katras kritikas :(

LMT ir laba sakaru kvalitāte + laba zona

Bite arī ir ļoti laba sakaru kvalitāte bet ārpus pilsētām dažviet nav zonas bet tas nākotnē gan būs un tad jau pat varētu izkonkurēt LMT.

Vispār nesaprotu kā tas urlu kantoris (tele2) pastāv laikam dēļ pa labi kreisi sviestajiem telefoniem un z zivīm kas ir iepuvušas

Link to comment
Share on other sites

Mjurisj LMT pēc pieredzes zona ir sliktāka nekā LMT, tepat mārupē. klientu serviss T2 ir suck, tam piekrītu, reāli raksti viņiem sūdzību 3 nedēļu laikā to izskatīs, LMT manās acis ir tikai viens pluss par to maksā darba devējs un ir nodrošināti nelimitēti zvani starp darba biedriem, viss pārējais ieskaitot balss pārraides kvalitāti ir sliktāks nekā T2

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Neesmu pamanījis, ka man būtu nekvalitatīva balss pārraide. Bieži tā ir telefona vaina nevis operatora. Un kas ir tas viss pārējais?

... LMT manās acis ir tikai viens pluss par to maksā darba devējs un ir nodrošināti nelimitēti zvani starp darba biedriem, viss pārējais ieskaitot balss pārraides kvalitāti ir sliktāks nekā T2
Link to comment
Share on other sites

Tele2: pārdod akcijas HTC S730. Kolēģis tādu nopircis. Par spīti ļoti aktīvai viņu supporta dīdīšanai, GPRS piedabūt strādāt nav izdevies. Toties LMT uzstādījumi ir jau iekšā telefonā pēc noklusējuma.

 

Kāda jēga no operatora, uz kuru nevar paļauties? Pat ja tas ir lētāks? Tas apmēram kā ar kabeļtelevīziju būtu ietaupīt pāris latus, bet nezināt, vai izdosies vakarā Panorāmu noskatīties.

Link to comment
Share on other sites

Tele2 ir ņergas

 

Turas uz minoritāšu kaktu kantoriem.

Link to comment
Share on other sites

visu dienu parrunas pievede pie ta ka Tele2 dod pieslegt numurus ZZ un pec tam varešu iet ar viniem kur gribešu. Skaidribas ar reķiniem pagajdam nav

Link to comment
Share on other sites

mezhavecis, jauns nokia 3500 classic, veco motorolu u6 mazliet glāba balss uzlabošanas tehnoloģija, taču T2 balss pāraide uz tā pašiem aparātiem ir labāka gan zvanot uz lmt, gan uz pašu t2, un biti ieskaitot, lmt klibo balss modulācīja vai zona, nu nezinu tik ļoti tehniskās detaļas, lai pateiktu konkrētu iemeslu, vēl viens - uz dažu ielu stūriem zūd lmt pašā rīgā, braucot ar ap 90 km/h unlietojot handfree es nevaru piezvanīt savam kolēģim, ar tele2 tas triks izdodas, pie tam nevienā gadījuma netiek ietota papildus mašinas antēna, man zvanot ja braucu lmt kvalitāte ir vienkārši briesmīga, bieži nākas zvanītājam palūgt pārzvanīt vai zvanīt pašam kad var apturēt mašīnu, ar T2 šādu problēmu nav, T2 problēma ir viena viņu supporti sucks, tīkla tehniskais izpildījums gan ir labāks priekš balss nela LMT

Link to comment
Share on other sites

(labots)

šodien Tele2 piekrita pie ta ka viņi bija nepatiesi un izstadija normalu reķinu, ari atvainojas par sagadatam neertibam.

izstadija rekinu 50,06Ls un tagad 29,05Ls man liekas atškiriba ir, un nepagaja divus menešus, ka tiekam skaidriba :lol:

Labots - mjurijs
Link to comment
Share on other sites

nigerskijs gangsterskijs

Man ar Tele2 nav bijushas nekadas problemas jau 4+ gadus, runaaju ljoti daudz. Pie LMT neieshu ne sitams, tieshi snobiskas atieksmes no vinjiem pashiem un vinju klientiem, un ari pretigo TV reklamu ar vardu salikumu "stiligs slaideris" deelj.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Atgriezos no Čehijas pirms mēneša, aizgāju uz TELE2 iesniedzu sūdzību par viesabonēšanas problēmām, bet atbildes vēl nav. Galvenais ir tas, ka nu man un vēl 2 ZZ lietotājiem ik pēc pāris dienām jāpārstartē telefons, jo pretējā gadījumā mums neviens nevar piezvanīt - saka, ka esot izslēgts telefōns, lai gan rāda, ka "zona" pilna. Vai ir kāds TELE2 jūzeris saskāries ar līdzīgu problēmu?

Link to comment
Share on other sites

njaa tele2 zona ir smagi problēmu mākta , cik reizes nav bijis tīkls aizņemts vai zonas zušanas gadījumi

Link to comment
Share on other sites

Bet tas notiek Rīgā, pilsētas centrā!! Ja tas būtu mežā, vai purvā... Galvenais, ka pats jau nezini, ka Tev nevar piezvanīt!

Link to comment
Share on other sites

Man ar Tele2 roumingu pat Marokā(Āfrika) nebija problēmas savulaik. Tīkla gļuks parādās man reizi mēnesī(apmēram) dēļ gļukaina Nokias telefona. Arī tas pats joks: zona pilna, bet sazvanīt tevi nevar. Neko, taisām restartu un viss notiek. Man tā ir konkrēti Nokias trubas vaina, daži failu formāti netiek atpazīti(piemērs: zvana melodija nomainās uz defaulto Nokias).... tas ir mājiens, ka laiks pienācis restartēties.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

gan septembri un oktobri Tele2 kaut ko laboja , internets bija sakains - modems e220 ( 3G un HSDPA ), bet tagad viss iet uz urā !!!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...