Jump to content

Profesionāls DVD atskaņotājs


Didzis
 Share

Recommended Posts

Saskāros ar tādu pronlēmu. Vajadzēja parādīt publikai videofilmu uz liela ekrāna, bet kā izrādijās, to ar parastu DVD atskaņotāju nav iespējams izdarīt. Tas stulbais aparāts, ja to noliek uz pauzes, pēc piecām minūtēm pāriet uz demo režīmu un pa visu ekrānu rāda nevienam nevajadzīgus ķinķēziņus. Tā pat, visa publika redz uzrakstus, kurus nu viņiem galīgi nevajag redzēt. Tātad vajag DVD atskaņotāju, kurš stāv uz pauzes tik ilgi, cik tam liek, visa tehniskā informācija tiek padota uz atsevišķu monitora izeju, bet galvenā videoizejā neparādās visādi stulbi uzraksti. Aparātam nevajag tālvadības pulti, bet uz paša atskaņotāja ir izvietotas visas vadības pogas( lielas un pārskatāmas). Vēlams, lai atskaņotājs lasītu visus diskus un tam varētu pieslēgt flešku. Vajag arī visu tipu videosignāla izejas, bet stulbais skarts var nebūt. Nebūtu slikti, ja atskaņotājam būtu ātejās sinhronizācijas REF signāla ieeja(laikam ko tādu ir prasīt par daudz). Vārdu sakot, meklēju profesionālu DVD atskaņotāju.

Link to comment
Share on other sites

Krishius

Lētāk nebūtu izdzīt to uz, piemēram, DV un tad no, kameras/maģa atskaņot?

Ja lieto kameru vai maģi ar LCD kontroles ekrānu, tad tur taču var iekruķīt, lai OSD figņas rādās tikai uz šī ekrāna, bet netiek dotas ārā pa video izejām, turklāt, ja tas ir kaut cik sakarīgs maģis vai DVCAM kamera, tad arī genlock fīča būs.

Link to comment
Share on other sites

Man jau ikdienā sanāk strādāt tikai ar profesionālu tehniku. DVD praktiski nelietoju un tāpēc sanāca baigā škrobe par šiem mājas atskaņotājiem(cilvēki ar lielām pūlēm atturēja mani, lai es to sū** no Rimi veikala pēc pasākuma nesasistu pret stūri). Es jau arī saprotu, ka varētu filmu no kasetes, bet nelaime tā, ka mākslinieki atbrauc pirms paša pasākuma un DVD disku iedod pedēja brīdī. Papētiju to PIONEER DVJ-1000. Pogas ir īstās :-) , tikai man jau tā īsti nevajag skrečot tos diskus, vai arī mainīt ātrumu. Varbūt ir kāds aparāts uz PIONEER DVJ-1000 tipu, bet bez tās lielās ripas virsū. Kur tirgo PIONEER DVJ-1000, lai varētu aizčāpot uz bodi un paprovēt to aparātu?

Link to comment
Share on other sites

Moš portatīvo datoru šim mēŗkim labāk izmantot. Nokonfigurē vēl izeju, kā otru monotiru, uz pamatmonitora vrēsi darīt ko gribi. Varēsi flashus spraust klāt, arī ar formātiem nebūs problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Portatīvajam kompim parasti ir S-video izeja un ja projektors atrodas patālu(parasti tā ir), tad rodas problēma ar vadiem.Visas tās lētās pārejas no S-video uz kompozīto signālu noēd kvalitāti bildei. Tā pat, ir liels čakars nokonfigurēt videoizejas signālu. Vārdu sakot, tādu kompi neiedosi rokās parastam lietotājam, kurš prot nospiest tikai palaišanas un pauzes pogu.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc izmantot S-video, ja ar projektoru var savienot caur parasto monitora izeju, jaunākiem pat ir iespējas avienoties caur DVI.

Link to comment
Share on other sites

Ja DVD atskaņotājs stāv blakus projektoram, tad protams, bet ja projektors stāv ekrānam aizmugurē, un atskaņotājs zālē, tad nekā :cry: .

Link to comment
Share on other sites

To Demo režīmu tam dvd nevar atslēgt? Manam var, tiesa tas ir 2002 gada modelis, tāpēc marku nepūlēšos atcerēties...

Link to comment
Share on other sites

Lētajiem aparātiem, kuri ņem visus diskus, jau nekāa dižā meņuča nav. Vispār rodas iespaids, jo jaunāks atskaņotājs, jo štruntīgāks.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...