Jump to content

TrackID darbošanās Latvijā


Artanis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Lietoju SonyEriccson w880i tālruni, un jau kopš tā iegādes nebeidzu vien fascinēties par tā lielisko iebūvēto funkciju, dēvētu par TrackID - lieliska iespēja atpazīt 99% radio/televīzijā skanošo meldiņu, uzzinot to izpildītāju, nosaukumu un albumu. Toties tikai nesen pamanīju, ka laikam manās mājās Jelgavā šī funkcija negrib darboties, toties darbā Rīgā strādā kā nākas. Sāk likties, ka laikam TrackID darbojas tikai HSCD zonā. Varbūt kāds zin, vai tā tik tiešām ir?.. :roll:

 

Paldies jau iepriekš.

Link to comment
Share on other sites

tā nu gan nav, man ir SE k550i un man ar ir TrackID programmiņa, un strādā gan mājās, gan rīgā, gan čangalienā. tur pie vainas būs tas, ka ierakstot meldiņu, nebūs bijuši vārdi vai vārdu salikums tāds ko atpazīt.

Link to comment
Share on other sites

Khe, es ar taisni šito joku pasāku pētīt un mani arī šitā lieta intresētu, bet mans mobīlis i SonyEriccson w660i ko vakar veiksmīgi iegādājos :cool:

Labots - alone
Link to comment
Share on other sites

Man ir w610i arī ar TrackID pamaniju tik to kad dažreiz parāda ka nav interneta profils ( visticamāk ka telefons gļuko :grin: ) vai arī ka pakalpojums nedarbojas . Funkciju nelietoju parāk bieži tādēļ nevaru teikt kurā laika posmā tas viss strādā , pa dienu viss laika ir OK :)

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Saw - man tieši tāda pati problēma - Jelgavā mēģinot izmantot TrackID pasaka, ka nederīgs interneta profils. Savukārt Rīgā, neko nemainot iestatījumos, viss šancē ideāli. Hmm...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...