Jump to content

Mazizmēra LCD displeji?


Artanis
 Share

Recommended Posts

Labsvakars vēlriez!

 

Domāju, ka daudzi no jums (gan tie, kas krāmējas ar datortehniku, gan tie, kas ņemās ar autolietām) ir redzējuši dažādās vietās izmantotus mazizmēra LCD displejus. Ar "mazizmēra" es domāju aptuveni 5 collas vai pat mazākus.

 

Pašlaik kā reiz vienu tādu, spraužamu pie VGA sub vai komponentu video izejas meklēju, bet pat ar uguni neatrast - pat ebayā nav.. :shock: Lielais vairums no tiem, kas bāžami autiņos, ir ar kautkādām mistiskām atbilstošo magnetolu ieejām, vai arī ar savu konsoli un ļoti dārgi. Savukārt tie kas nāk iebūvēti brendotajos HTPC ir.. njā ..iebūvēti tajos keisos. :D Tāpat arī daudzos jaunajos autiņos tādi nāk spoguļu vietās iebūvēti.

 

Vai tad tiešām Latvijā nav iegādājami maziņi krāsaini LCD?

 

Ja kādam ir kāda ideja vai links, droši rakstiet, būšu priecīgs par kādu norādi. :)

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Hm, tas par 169$ jau ir variants, tomēr ja pieskaita šipošanas izdevumus, tie sanāk kādi 90Ls vai vairāk. Gribējās ap 60-70 iekļauties.. :?

Link to comment
Share on other sites

Nu mazi krāsaini LCD jau pārsvarā ir tikai fotoaparātiem, mobilajiem telefoniem, vai portable TV. Protams, mūsdienās tie ir arī sastopami auto paneļos un citās iekārtās (gps, iphone utml). TV/Monitoru ar 7" displeju var nopirkt par 45-80 Ls, no kura pēc tam vari izvilkt displeju. Mazāki displeji (2,5-3") ir fotoaparātiem un telefoniem (1,6-2,5"). Varbūt vari kādu lietotu pameklēt, lai sanāktu lētāk tikt pie displeja. Atsevišķi displejus var dabūt tikai attiecīgo ierīču labošanas darbnīcās. 4-5" displeju tu diez vai kur dabūsi. 5" displejus praktiski nekur neizmanto, varbūt vienīgi kaut kādos retos LCD TV modeļos vai CCTV konsolēs, bet 4" displeji ir sastopami GPS iekārtās, ipodos.

Varbūt tieši portable LCD TV/Monitor (Mustek, Airis, Nash, Roadstar) tev arī vajag, jo tiem jau parasti ir kompozītvideoieeja.

Link to comment
Share on other sites

bobiksons

Mazos diez vai tik viegli dabūsi kopā ar kontrolieri, jo tie pārsvarā nekur netiek izmantoti sadzīvē un netiek ražoti patērētājiem. To ko iebūvē autiņos un citur ir spec pasūtījumi un t.t.

 

Populārākais ir 7"

http://www.b-billion.com/

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Man personīgi ļoti piedūra šis http://item.b-billion.com/XDX/7_TC_P070Z/X...70Z_billion.htm , bet jamiem ir salīdzinoši dārga šipšana. Tad tiešām drīzāk skatīšos uz Orion'a ieteikto variantu par LCD TV izvarošanu savām vajadzībām. Toties tiem savukārt ir zema izšķirtspēja.. :roll:

 

Paokšķerējos apkārt, un pavācu informāciju par dārgajiem HTPC datoru keisiem, un atradu to, ko meklēju - jamiem ir modeļi ar iebūvētu 4.3 collu displeju. Atradu pat bildi no otras puses, bet figu saprast, kas tas par agregātu, un kāds jamam modeļa numurs. Un, visticamāk, gan jau ka šos mazos smukuļus atsevišķi iegādāties nemaz nevar. :(

 

1212313758.jpg

 

1212313759.jpg

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Nu jau, nu jau.. Tad jau manis iepriekš norādītie kopā ar visu šippingu no ASV sanāktu daudz lētāki (104$ + 46$ = 75Ls)..

Link to comment
Share on other sites

Ebaja samekle 2.5 lcd.

Ar piegadi apmeram 25 lati.

Labots - mix
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...