Jump to content

kurs labaks? ps3 or xbox 360?


snaapers
 Share

Recommended Posts

lodzinjsh

Ja Tev patīk spēlēt spēles, tad uzlabo pc

Ja gribi jautrību draugu lokā, tad pērc wii

ps3 = x360 = invalīdu basketbols

Link to comment
Share on other sites

ps3 = x360 = invalīdu basketbols

Nde, redzu ka pat zhilitonu laikam esi tikai kamiņu Jankam redzējis, bet pats rokā turējis neesi.

 

p.s. par tēmu. jāskatās ko gribas vairāk, ja spēcīgāku dzelzi, tad ps3. Ja lētāku aparātu ar labām online fīčām, tad xbox. xkastei pagaidām ir lielāks spēļu piedāvājums un pastāv iespēja spēlēt nozagtās spēles (tiesa, flašojot kasti varam aizmirst par online). Bet nu kopumā ps3 ir spēcīgāks.

Link to comment
Share on other sites

lodzinj mulkjiibas..

njem x360, nevaidzees TV taadaa pashaa cenaa, buus vairaak, leetaakas speeles...

PS3 sux

ideaalaa variantaa buus x360 + Wii...

Link to comment
Share on other sites

playstation sux. bet ir viens bet - HD-DVD is dead. So jēga ņemt Xbox samazinājās. bija man x360 kādu laiku, bet ja nāktos pirkt vēlreiz, tad par nožēlu būtu jāņem PS3 blue ray disku dēļ.

Link to comment
Share on other sites

lodzinjsh

stulbie slimi cilvēki, es nodzīvoju ar to sūda ikskasti360 kādus 6 mēnešus! pirms 2 nedēļām veiksmīgi pārdevu. Vienīgās spēles kas uz tā mēsla bija spēlējamas - bomberman un Guitar Hero! Viss pārejais ir sūds n-tajā pakāpē. Es paspēlēju CoD 3&4, tur, 3.14zģec, notēmēt ir NEIESPĒJAMI. Tos mēslus spēlē cilvēki, kuri ir hārdkōr geiminga mazohisti un auni, kuri domā, ka tas ir stilīgi.

- grafika ir redzēta uz crt, lcd un lcd-tv(hd redī lol) un visur spēļu grafika izskatījās pēc 3x pārvemtiem sūdiem!

2 girls 1 cup ir acij tīkamāks, nekā tā "next gen" ūbergrafika.

vienīgais, kas uztur konsōļspēles pie idejas ir wii un psp.

Link to comment
Share on other sites

Man majās ir XBOX360 un PSP (playstation portable).

Varu padalīties pieredzē.

 

Xbox360 nav nekas dižs.

Pirmais xbox bija ļoti veiksmīgs (ko vērtas ir media fīčas un iespejas atskaņot divx, mp3 un pašas spēles no HDD (vajag softmodu). Cieto var bīvi mainīt. FTP serveris, uz kura visu var glabāt. + vel visādi labumi).

 

Xbox360 multimediju jomā ir pamatīgs solis atpakaļ. Grafika ir ciešama (tas ir piedodams, jo produkts ir samērā vecs). Multimēdiju iespēju NAV (iespējams ir tikai skatīties pirkās filmas (saraksts ir ļoti niecīgs). Nav nekadu upload iespēju).

Pati lielākā nožēla, kas mani pamatīgi tracina ir nenormali mazs spēlējamu spēļu klāsts (Tas liekas jocīgi, jo spēļu daudzums ir pats lielakais no visām konsolēm). Paspēlēt var DOA4, FightNigt 3, un vēl dažas citas.

 

Manai kastei ir softmods un normāli strādā Microsoft Live! (nevajag te ārstēt par banošanu, jo bano hardware modotas kastes). Ja nebūtu DOA4 un iespēja spēlēt online, es vispār būtu to kasti sadauzījis :-D . Microsoft Live! mēnešmaksai esmu atradis pamatīgu alternatīvu no Ebay - 2 dienu aktivacijas kuponi (man sanāk ļoti izdevīgi (~3Ls gadā, ja spēlē tikai sestdienas un svētdienas 8) )).

 

Laika nav īpaši daudz majās sēdēt, tāpēc esmu iegādajies arī PSP. Tā gan ir manta! Vari skatīties video, atskaņot MP3 + browsēt netu caur WiFi. Spēļu ielāde no MemoryStick vairs nevienu neizbrīna (ar homebrew firmwāri). Spēlējamu spēļu skaits ir krietni plašāks par Xbox360.

Pats labakais ir mobilitāte - gan mašīnā var paspelēt, gan gultā pirms gulēšanas. Ideāli. Grafika nav nekāda dižā - PS2 līmenis, bet priekš tāda maza aparātiņa tas ir pat ļoti OK.

 

Neesmu nekāds mega-geimeris, bet varu teikt, ka xbox360 nav veiksmīga lieta.

Esmu dažas stundas paspēlejis Nintendo Wii - tas gan bija jautri. Grafika ir nekāda, bet pats galvenais, ka Wii neatbaida sieviešu kārtas pārstaves, kas nav mazsvarīgs rādītājs :-D .

Labots - UnderV
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...