Jump to content

Analogā skaņa no CD-ROM uz AUX


Johny_JK
 Share

Recommended Posts

Tātad, man datorā ir divas CD/DVD ierīces un vajag, lai no abām varētu dabūt analogo skaņu, kas nāk caur speciālo kabelīti. Kabelīši abām ir vienādi. Vienu pieslēdzu pie CD1 skaņas ieejas uz pamatplates (MB ir P4S333 ar iebūvēto skaņas karti) un viss strādā. Otru domāju slēgšu klāt pie blakus esošās un tāda paša veida AUX1 pieslēgvietas. Abas pieslēgvietas ir fiziski identiskas, tikai CD1 ir melna, bet AUX1 - baltā krāsā. Tā arī saslēdzu, bet CD-ROM, kas pieslēgts pie AUX1 tā arī nekādu skaņu neizdod. Pārbaudīju, ka ierīce un kabelis nav bojāts, jo pievienojot pie CD1 skaņa nav no jebkuras no CD/DVD ierīcēm.

 

Kur varētu būt problēma, ka AUX1 neņem skaņu? Iepriekšējam datoram sanāca, bet tur tas AUX1 pieslēgums bija nedaudz citāds - tur es kabeli pievienoju ar mazo balto spraudni (vienā galā kabelim ir gan melns, gan balts spraudnis), kas būtu loģiski, jo arī uz pamatplates pieslēgvieta bija balta un mazāka, bet šai pamatplatei abas pieslēgvietas atšķiras tikai ar krāsu, bet forma ir vienāda.

 

Kabelis varbūt katrai pieslegvietai citada veida nepieciešams? Ja jā, tad kādu vajag pie AUX1, ja tāds kā pie CS1 neder?

Labots - Johny_JK
Link to comment
Share on other sites

Ja tev ir XP (W2k, Vista, par Linux nezinu), tad kāda velna pēc tas vajadzīgs? CD/DVD skaņa ir digitālā formātā un ir atskaņojama bez kādiem kabelīšiem no analogās izejas.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Johny_JK

Vajadzīgs tas bija vairāku iemeslu pēc. Bija vajadzība to izmantot iekš Win98 (tas gan bija tikai uz laiku) un mazliet samazināt procesora noslodzi nelietojot Digital audio. :)

Bet nu jau problēma ir atrisināta. Izrādījās ļoti muļķīga - iekš skaņas uzstādījumiem vienkārši programmiskā veidā Aux skaņa bija atslēgta. :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...