Jump to content

Iespējas strādāt mājās.


normaaLs
 Share

Recommended Posts

Labdien.

Vēlējos apjautāties, kā ir ar reālām darba iespējām mājās, pie datora. Neinteresējos ne par kādiem banneru klikšķinātājiem, reģistrēšanos dažādās lapās u.t.t. Vai ir iespēja dabūt reālu darbu internetā. Esmu dzirdējis, ka daži džekiņi iekārtojas i-net veikalos un atjauno dažādu info u.t.t. Protams runa neiet par xxx latiem mēnesī algu.

Tātad, vai tas ir daudz-maz reāli dabūt tādu darbu? Kur tas būtu jāmeklē? Un vēl, esmu nepilngadīga persona.

Link to comment
Share on other sites

jā ir. Ir dažādas webizstrādes firmas kur ar jauno darbinieku tiek noslēgti līgumi (pašnodarbinātā) un tiek iedota pieeja datubāzei°, kurā ik pa laikam parādās dažādi piedāvājumi, piem. uztaisīt tādu un tādu banneri, likme 20 ls , uztaisi - pārskaita naudu un tad gaidi līdz nākamajam uzdevumam .. un tas iet ne tikai ar banneriem bet arī ar skritpiem un t.t. latvijā zinu tikai divas šādas datubāzes, viena no tām ir iekš itm.lv .. ārzemju saitos šādus darba piedāvājumus var atrast diezgan daudz bet ir jāzina perfekti angļu valoda un pirms kautko dari jānoslēdz līgums, kas ir ķēpīga padaraīšana, bet tā ir tikai viena joma , ir arī fotobankas kur vari pārdod savas fotogrāfijas un t.t. ja fišku rubī tad var nopelnīt uz fotobankām diezgan lielas summas, viss ir atkarīgs no tavas prasmes fotografēt un protams zināšanām šajā lietā, nemaz nerunājot par dzelzi ar kādu fotogrāfē .. ar šo visu vēlējos patiekt tikai to, ka viss ir atkarīgs no tevis paša, prasmēm attiecīgā nozarē un vēlmi izmantot googli.

Link to comment
Share on other sites

Vecais labais teiciens. Nav samdzeņu, nav naudas. Internetā nevar nopelnīt neko nezinot. Gribi strādāt mājās??? Sēdi un mācies, taisi intrneta vietnes, zīmē grafiskos dizainus utt. Vieglas peļņas nav, atceries to un dzīvē būs daudz vieglāk dzīvot, nekā tagad tu te ceri uz viegliem ienākumu avotiem.

Link to comment
Share on other sites

tieši ta, iespējas ir daudz. uztaisi sarakstu ar visiem iespējamajiem darbiem kurus var veikt ar datoru, un lielākā daļa arī būs tādi kas veicami attālināti, sazinoties caur interentu un strādājot mājās. var weblapās atjaunot informāciju, var taisīt weblapas, var nodarboties ar grafisko dizainu un poligrāfiju, tulkot tekstus, gŗamatas. rasēt rasējumus, būvēt 3d modeļus vai interjerus, vai vizualizācijas, ar programmēšanu, datortīklu uzraudzību utml. nu tādā garā:) tiešam ir lērums darbu. arīdzan, lai dabūtu darbu, tomēr savā jomā vajg sasniegt kautkādu pienācīgu profesionalitāti, lai būtu spējīgs to uzņemto darbu paveikt. tad gatavo darbu paraugus, portfolio, darba pieredzes izklāstu, cv var piedāvāt darbadevējiem...

Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

Ja nerunājam par klikšķināšanu, tad uzsvars ir uz strādāt. Bet strādāt ir jāmāk. Nav rociņu - nav cepumiņu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...