Jump to content

Apple sasniegums


Vilx
 Share

Recommended Posts

Neviens neuztver ironiju. Tikko forumā bija arī salīdzinājums ar mūsdienu ķapļapiem,

 

bet šis vairāk raksturo aklo fanu nespēju izvērtēt konkrēta modeļa trūkumus.

Link to comment
Share on other sites

Uztver, uztver, bet nu to nevar salīdzināt ar aizvēsturisku verķi Commodore ar jaunāko air :mrgreen: Bišku tomēr ir laika perioda starpība, bet apsveicami, ka tik tālu tikuši ir, gan jau ka vēl pēc gadien 5 - 10 būs visādi brīnumi....

Link to comment
Share on other sites

Nu ar to Apple ir interesanti. Pāris dienas atpakaļ The Inquirer bija diezgan nikns raksts (pat kaut kur pārspīlēti), ka Apple fani pat neapjēdz to ka MacBook Air ir patiesībā jau divus gadus atpakaļ Intel prezentēta tehnoloģija kuru nu tagad Apple pasniedz kā savu (... I am left in complete awe at how stupid the mac fanbois, the general public, and sadly almost all of the IT press is). Arī šodienas rakstā par to ka investori zaudē ticību Apple ir minēts, ka Leopards ir gļukains softs un Apple (kas tiek dēvēts par "toymaker") ir pārrēķinājies domājot ka cilvēki katru gadu mainīs savus gadžetus un dēļ tā ierobežo garantijas laikus. Izrādās ka tomēr katru gadu nemaina.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, lai katru gadu mainītu MacBook tomēr būtu jāsasniedz zināms līmenis arī Latvijā :mrgreen: Lai arī cik bagāts katrs no mums nejustos, tomēr to nevar atļauties, bišku pa šerpu beigās tad sanāks tas joks.

Link to comment
Share on other sites

Apple ar šitām izdarībām aizdzīs visus savus fanus..

bet nu tas ir zinātniski pierādīts, ka daudzi (ne visi, nelekt man virsū, tas vienkārši tā ir) mac fani vienkārši nav normāli..

piemēram, ir dzirdēts, ka viens jūtas labi nod*ršot win userus un tāpēc liek savus video iekš YouTube..

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, bet ir taču arī līdzīgi pīši, bez visiem fairvairiem, optiskajiem draiviem utt.

 

Tas dators ir paredzēts:

1) darbam ar ofisa lietām (ne jau videomontāžai, sazin kam vēl) - tur nekas no tā visa nav vajadzīgs. Datus var ierakstīt USB flašā, tīklam var pieslēgt ar bezvadu risinājumiem.

2) cilvēkiem, kas to var atļauties, nevis santīmp*sējiem, kam baudu sagādā ņerkstēšana.

Nu un, ka nav SD slota? Ja var atļauties Mac, tad var atļauties nopirkt USB karšu lasītāju, kas ne sūda neaizņem un kuru var ielikt mac'a somā vai vienalga kur (neba tur 5x dienā katru dienu no kartēm kopē infu).

Tas pats ar optisko draivu - nu vajadzēs un piepirks uz USB. Neba parkā sēžot kāds diskus rakstīs... Ja arī baigi vajag diskus rakstīt - nu tad nepērc šito Macu. Tak pilna pakaļa ar laptopiem...

Labots - Krishius
Link to comment
Share on other sites

Guest alien25209

Nez kāpēc jēdziens "Apple fani" man arvien biežāk asociējas ar vārdu "sekta"?

 

Tokra-man liekas tu tiko aizkjeeri biki Artani .Tas arii apslimis ar aabolu ,gan jau arii sektaa sastaav :mrgreen:

Labots - alien25209
Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot man apriebies lasīt kruto \m/\m/ Windowzistu īdēšanu. Jopcik - jūs paši uz sevi kaut reizi paskataties? Neviens no jūsu ilgi un dikti noliktajiem "nenormālajiem MAC'istiem" nekad nav iebraucis tādās auzās kā jūs, visu laiku vietā un nevietā kasoties par lietotās kārbas brendu. Nu i pof - PC vai MAC! Kā mēdz teikt - "hotj bi čelovek bil harošij - huj stajil i djengi bilji..". Tātad - ne jau kārba cilvēku padara par uzpūtīgu vai skaudīgu.

 

Es pats vienlīdz daudz lietoju kā PC ar Windu tā MAC'u ar Leopardu, un netaisos nekādus krustakarus sākt par platformām - kas patīk, to lieto, un ja nepatīk, tad pieturi muti un nekakā virsū tam, kas kādam citam mīļš.

 

Lai gan joks labs un ironija īsti vietā (mani arī izbrīnīja Air koncepcija - ok, dizaina manta, bet nu tomēr apgriezt visu funkcionalitāti tikai dēļ izskata, nē paldies..) pavediens Slēgts dēļ neproduktīvajām diskusijām.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...