Jump to content

Kur likt veco tehniku?


JFH
 Share

Recommended Posts

kaut kur pie lielajiem veikaliem bija, zinu, ka pie alfas, tik pedeja laika neemu redzejis, bet pie mola vel var nodot. ;)

Link to comment
Share on other sites

Zaļā punkta mājaslapā ir norādītas daudzas vietas, kur var nodot. Par tirdzniecības centriem gan nekas nav teikts. Ar Googles palīdzību var atrast 1.5 gadus vecas ziņas mēdijos par savākšanas vietām pie Alfas un Spices - bet vai tas tur vēl ir, nemāku teikt. Ja būtu pie Spices, es būtu ekstāzē - citādi pārdaugavā nekā nav. :(

 

Vai tas par to Molu ir droši? Tad tas būtu visērtāk sasniedzamais no Pārdaugavas...

Link to comment
Share on other sites

Tak nesen L&T dikti reklamējās ka šie pieņem veco tehniku. Viņi pat brauca pakaļ. Tikai cik tas maksā. Nu bet tā - teļuks un monis - tie paši augstāk minētie miskastsvīri ievērtēs.

Link to comment
Share on other sites

Mefistofels

No Latvijas Vestnesa:

 

Jaunais Dabas resursu nodokļa likums (publicēts "LV" 29.12.2005.) pieņemts, lai sakārtotu videi kaitīgo atkritumu izmešanu un apsaimniekošanu atbilstoši ES prasībām. Likums izriet no ES direktīvas, kurā teikts, ka katrai ES valstij ir pienākums nodrošināt iedzīvotājiem iespēju bez maksas atbrīvoties no nolietotās sadzīves tehnikas, kas arī likumā klasificētas kā prece, kura var negatīvi ietekmēt vidi, cilvēka veselību vai dzīvību.

 

Veco tehniku atpakaļ uz veikalu

 

Neatkarīgi no tā, vai tirgotājs pats uzņemas elektrisko un elektronisko preču apsaimniekošanu vai ne, viņam ir jānodrošina iedzīvotājiem iespēja šīs preces nodot. Respektīvi, pērkot jaunu elektropreci, cilvēks var nodot veikalā veco. R.Vesere apliecina, ka nav pat obligāti jāpērk jauna prece. Ja pašreizējā jau nolietota, to droši var nest uz tuvāko tehnikas veikalu neatkarīgi no tā, vai vecā sadzīves tehnika pirkta tieši tur. Tikai ar nosacījumu, ka veikalā tirgo tādas pašas preces vai ar līdzīgām funkcijām. Ja tirdzniecības vieta telpu trūkuma vai citu objektīvu iemeslu dēļ to nespēj nodrošināt, tad pircējiem obligāti turpat jābūt pieejamai informācijai par to, kur to var izdarīt.
Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka lielākajā daļā veikalu būs objektīvs telpu trūkums, kā rezultātā man pastāstīs par Zaļā punkta mājaslapu, vai labākajā gadījumā - par kādu tajā pieminētu savākšanas punktu. ;) Tā kā daudz prātīgāk ir uzreiz noskaidrot kādu savākšanas punktu, un doties pa tiešo uz to.

 

Kā tur ir ar to Molu - ir tur savākšanas punkts vai nē? Kas zin?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...