Jump to content

LMT i birojs


dundukss
 Share

Recommended Posts

Sveiki, esmu iegaadaajies jaunu datoru un nesanaak piedabuut to i biroju straadaat, dators ir hp pavilion dv2615en, lmt centraa cilveeki tieshi uz shaada datora to jau ir uzstaadiijushi, bet shodien negadiijaas tur neviens taads, kam tas izdotos, pats modems ir HUAWEI e800, vinjam it kaa iesprauzot to iekshaa pasham vajadzeetu ieinstaleeties, jo disks liidzi nenaaca, bet taa nenotiek.

Opereetaajsisteema ir vista.

Link to comment
Share on other sites

canis_lupus

Diezgan interesanta situaacija, paskaties, vai ieksh Device manager shii iespraustaa karte tiek atpaziita, ja karte tiek uzraadiita kaa nezinaama iekaarta, tad mekleejam peec draiveriem, ja karte tiek atpaziita, tad mekleejam lietojumprogrammu ar kuru darbinaat karti, ja uz kartes diode ne reizi neiedegas un dators "neredz" to karti, tad ejam atpakalj uz turieni, kur mums to karti paardeva. Cits tiikla operators nemin neko par kartes draiveriem, jams tikai piedaavaa programmatuuru ar kuru shii karte jaalieto. Info no vodafone: http://www.vodafone.co.nz/personal/plans-s...Huawei-e800.jsp

Parasti shaada tipa karteem liidz naak draiveru disks ar nepiecieshmo programmu ar kuras paliidziibu tu vari darboties ar karti. USB sprauzhamajai datukartei ir vismaz sava atminja, kuraa glabaajas nepiecieshamie draiveri un lietojumprogramma.

Link to comment
Share on other sites

device manigerii karti atrod kaa usb atminju.. nekaadu disku liidzi nenaak... lmt bezmaksas telefonaa visi ir s****i! :D domaaju, ka kaads mo6 zin kaa to izdariit, bet nu jau lmt centraa viss nokaartots...

Link to comment
Share on other sites

Kautkur lasiju, ka visa instalācija viņam iekšā atrodas. Ja viņš Tev uzrādas kā disks, vai tad viņš ir tukš?

Link to comment
Share on other sites

ver vaļā to flašs karti, tur viiss softs ir iekšā!

un strap citu rtfm vai 800076

Link to comment
Share on other sites

man liekas ka ju tepat forumā bij raksts par šito prikolu kad uz vistas to medēmu piedabūt ir diezgan liels čakars. bet piedabūt varēja(un ne jau tā kā reklāmē pieslēdz un pats uzinstalēsies )

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

viņam instalācija ir iešūta iekšā.taču nezināmu iemeslu dēļ viņa nepalaižas.secība sekojoša,iespraud šamo usb,pagaidi līdz viss kas instalējās pieinstalējās,ja prasa instalēt spied tik next next.kad viss beidzas iekš my computer jāparādās sarkanai ikonai ar nosaukumu mobile connect.ja ir palaid un uzinstalē.tad visam it kā vajadzētu iet.

 

problēmas sākas kad tā mobile conect neparādās pati no sevis.tad nu jāvelk no mājas lapas huawei.com

ši gan ir debīlākā mājas lapa ko esmu redzējis.ātrums ir vienkārši unikāls.man tie draiveri vilkās kādu dienu.ar download menedžeri nez kāpēc velkas taču kad paliek 1mb vēl ko vilkt pēkšņi viss apstājas.tad nu nekas cits neatliek kā vilkt ar browseri.

 

majas lapā javelk fails e220-hostb107d03sp00c03

 

novelc pamēģini uzinstalē,ja nesanāk novelc to otro un trešo,tās nav lmt taču uzinstalējot šamās un pēc tam uzinstalējot atpakaļ īsto viss aiziet.

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

a,ātrumā neievēroju,taču sistēma varētu būt līdzīga,mošk softs tik cits.....

jo problēma bija tā ka nevarēja korekti uzstādīt softu,draivers jau uzstādās uzreiz....

Link to comment
Share on other sites

gogolis pēc atslēgvārdiem "huawei e220 vista" izmet kaudzi ar instrukcijām, kā to verķi piemest pie 32 bitu vistas. Ar 800 nav tik skaisti. Varbūt tādēļ, ka tas nav USB modēms?

Link to comment
Share on other sites

canis_lupus

Tad jau Tev tik atliek tam USB devaisam pārinstalēt draiverus, tie draiveri, kas iekš tās flešatmiņas glabājas, tos iekopē uz HD, tad attiecīgi tai flešatmiņai uzliec reinstall drivers un norādi ceļu līdz izkopēto draiveru mapei. Tādā gadījumā to ierīci windows pieinstalēs kā SIM vai USIM datu karti un tad jau varēsi instalēt to programmu, kas ļaus tev pieslēgties un atslēgties no attiecīgā tīkla. Šo nelielo čakarešanos iekš šīs jaunās operētājsistēmas esu jau veicis kādas piecas reizes dažādiem klientiem ar dažādām datukartēm. Visu beidzot ja mums datu karte ir veiksmīgi uzinstalēta un lietojumprogramma arī uzinstalēta, tad tikai atliks vien tāds sīkums kā norādīt aktīvo interneta piekļuves punktu - internet.lmt.lv vai internet.tele2.lv. Neaiziet? Tad zvani uz to 8000076 numuru un palūdz kādu tehniķi, kas tev palīdzēs to štruntu pieinstalēt un lietot. Parasti tajā numurā atbild kāda dāmīte, kurai rokās ir saraksts ar noklusētajām atbildēm.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...