Jump to content

www hosting


Master
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
connected

Pats ntos gadus izmantoju garmtech.lv pakalpojumus, neko sliktu nevaru pateikt, dazhus projektus esu nohosteejis uz valsts.lv arii neko sliktu nevaru teikt.

Link to comment
Share on other sites

 

Nu, bet protams. Visdrausmiigaako hostingu iesakam.. . Varu ieteikt Edmunda Zalites kantori, paarbaudiitas veertiibas vairaak kaa desmit gadu garumaa. Valsts LV ar laikam labs, jo nekas slikts nav dzirdeets.

Peec pieredzes neiesaku no.lv, nano.lv un nu jau melnajaa sarakstaa ir nokljuvi serveris.lv, kursh peedeejaa meenesha laikaa ir izstraadaajis vairaakus briinumus ar klientiem.. . Tad blokjee uz meenesi piekljuvi lapai, tad citai lapai pazaudee datus, jo redziet, divivi cietie diski vienlaiciigi nospraagushi. Par no.lv un nano.lv jau teema ir izrunaata... .

Link to comment
Share on other sites

MartinsBe

hostnet.lv esmu vinju sadarbibas partneris

Labots - amplifierx2
Link to comment
Share on other sites

Guest Ihatelamerz

Jā jā... ja esi tranvestīts vai transvestītu atbalsta grupā tad hostējies uz valsts.lv ! :)

Vai arī ja piekrīti ka RAID5 nobirst vienlaicīgi 2 diski un serveru telpas normāla temperatūra ir 23 grādi tad ņem oNANO!

A ko gribi hostēt? Milzīgu interneta veikalu un portālu + download serveri ar 10gb trafiku dienā? Vai prastu lapu kuru apskatīs reizi dienā un tas būsi tu pats?

Link to comment
Share on other sites

OUch, kaads no administraacijas izdomaaja pareklameet garmtech... .

Ihatelamerz, ja tev ir aizspriedumi pret citaadi domaajoshiem, tad taas ir tavas probleemas. Neliec piit bizes koleegjiem. Vinji ir veel labaaki cilveeki, nekaa Tu, kas dziivo savos aizspriedumos... .

Hmm, izraadaas arii Nano bendeet divus cietnjus uzreiz vienaa piegaajienaa, ne tikai serveris.lv.

Link to comment
Share on other sites

Peec pieredzes neiesaku no.lv, nano.lv un nu jau melnajaa sarakstaa ir nokljuvi serveris.lv, kursh peedeejaa meenesha laikaa ir izstraadaajis vairaakus briinumus ar klientiem.. . Tad blokjee uz meenesi piekljuvi lapai, tad citai lapai pazaudee datus, jo redziet, divivi cietie diski vienlaiciigi nospraagushi. .

 

Vot par serveris.lv ar vislaik bij labas atsauksmes, bet tikko saskaaros ar forshaam iipatniibaam - pamanu ka divas lapas neiet. Meilus shiem nosuutiit nesanaak, neaiziet.. sazvanu, izraadas - esot serveriem nomainiijushi IP adresi, tagad dns jaaliek cita un viss buushot ok. Bet pazinjot??? Nebuutu nochekojis, vispaar neiedomaatos taadu fiichu...

Prasiiju lai kautvai tagad atsuuta meilu ar jauno IP, nevis vienkaarshi telefoniski - atsuutiija, peec 4 dienaam!

Normaals serviss.

 

ASh

Labots - AShs
Link to comment
Share on other sites

marrtins

Acīmredzot klientu par daudz...

Link to comment
Share on other sites

ImissimI

Vai visiem šiem hosting piedāvātājiem ir kautkur norādīts uz kādiem dzelžiem un kas par risinājumiem (vismaz apmēram) tiek izmantots..

 

"Raid5 nobira divi diski uzreiz un viss nogāzās"... tas neizklausās daudzsološi...

Link to comment
Share on other sites

pro-street

Lietojat hostingu? Tad pro-hosting.lv ir labākais Latvijā, kur var nopirkt hostingu , VDS, kļūt par reselleri , reģistrēt domēnu un vēl daudz iespēju. Ļoti ātrs un laipns atbalsta dienests!

Nekautrējies!

Ienāc un nopērc!

www.pro-hosting.lv

Link to comment
Share on other sites

Aleksejs

Kuri tieši parametri/tehnoloģijas/zināšanas/ padara to par labāko?

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Lēts un labs ir Valsts.lv - pats izmantoju ne vienam vien projektam.

Link to comment
Share on other sites

Ieskats hosteros no manas puses ...

 

a) nano.lv - anti, jo drausmīgi apgraiza resursus + pēc atteikšanās sūta joprojām mailus . Norādot mēnesi iepriekš, ka vēlies atteikties, pēc norādītā datuma atnāk rēķins par nākamo mēnesi ... tiesa, pēc sazvanīšanās (vēlu vakarā) , visu atsauca, izņēmot spamus =D

b) NO.lv - principa pēc neņemtu ...

 

c) tups.lv - neesmu dzirdējis nekadas sliktās atsauksmes ...

d) hihii, valsts.lv - neesmu dzirdējis nekādas sliktās autsauksmes, izņemot to, weblapa nav atjaunota, bet tas nav nekāds sķērslis ...

 

e) lathost.lv - kreisais kantoris, silti neiesaku ņemt. Atbild .ru valodā, un tas jau man kretinē + kastes mazjaudīgas + ātrums necils

f) serveris.lv - neesmu mēģinājis, līdz ar to nevaru neko pateikt :)

g) hostnet.lv - menedžeris riktīgi iespārda ... paņēmu akauntu uz testa laiku (nedēļa), pēc testa gribēja, lai apmaksāju rēķinu =D , paprasīju, lai parāda, ka esmu piekritis maksāt par testu ... sapsihojās un nosvieda klausuli :)

h) pro*shit .lv - neņemtu, jo jau pašā lapā sajauktas vietām valodas, pat nevar saprast, kas ir primārā - ru vai lv - kā arī demo panelī valda ru un eng valoda ... tiešām tracina ... Principā jau nepatīk paša titullapa...

Labots - zuicis
Link to comment
Share on other sites

ImissimI

Latvijā hostinga pakalpojumiem ir kur augt.. ir jau ārzemēs daudz sakarīgi risinājumi, bet lokālam, kvalitatīvam hostinga risinājumam, projektam, kas tendēts uz Latvijas auditoriju, ir tomēr priekšrocības..

 

patreiz izskatās, ka ir saradušies daudz mazie hosting biznesmeņi ar smukām templeitu lapām, kuriem hostings nozīmē, pieeju pie 100mb(lv protams), serveri ar kautkādu RAIDU, un rezerves barošanu..

 

droši, ka jāskatās, kādam projektam tiek meklēts hostings.. ja ar šo projektu tiek, vai tiks pelnīta nauda, vienalga, tieši vai netieši, tad nevajadzētu apsvērt piecu latu ekonomiju mēnesī, kā argumentu hostinga izvēlē, tomēr es nesaku, ka visdārgākais būs vislabākais..

 

Test a host's support before joining by calling in. You'll be surprised how many hosts with a toll free number never answer their phones, or have long hold times. Make sure you call the technical or support department. It's not unusual for a web host to have incredible response times for their sales department but lousy response times for their technical or support department.

 

šitas citāts man iepatikās... tā gan laikam gadās ne tikai ar hostinga pakalpojumu sniedzējiem...

 

vēl var pazvanīt un "paraustīt" ar jautājumiem, kas un kā pie viņiem notiek utml., tādējādi uzzinot mazliet vairāk par smuko templeitu un solījumiem webā..

Labots - ImissimI
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Nekurzeme

Esmu izmēģinājis daudz un dažādus, bet, manuprāt, serveris.lv viennozīmīgi ir labākais savā cenu kategorijā.

 

Nekādā gadījumā neiesaku nano.lv !!!

Link to comment
Share on other sites

Lietoju no.lvjau 2 vai 3 gadus un pagaidām ne par ko nesūdzos, nu labi, DB bija nostāstita vienreiz, bet man nav datubāzes bekapi uzlikti tā ka pats atjaunoju un viss rullē

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

b) NO.lv - principa pēc neņemtu ...

Iepriekš jau vēl kāds par to izteicās, tad paskaidrojiet, kas tur tik slikts?

 

no.lv lietoju jau vairāk kā pusgadu, nevienu reizi nav bijušas būtiskas problēmas,

uptime 99.9%, personīgi tik vienu reizi man negāja uz pāris stundām

cena lieliska, 0.17ls mēnesī ar 2.5gb hdd un neierobežotu traffiku!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Programmētājs

ewalk.lv Kāpēc mans hostings ir labs? Tāpēc, ka man ir 5 klienti, kas man piezvana uz mobilo un es viņiem palīdzu ieet e-pastā vai tamlīdzīgi. Dažiem pat palīdzu ar kādu skriptu uzrakstīšanu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...