Jump to content

Filmas raada miglainas . wtf ?


Guest alien25209
 Share

Recommended Posts

Sveikinji . Es te draugam windu paarliku .Bija totaali nobeidzis ,pat safe modee netiku iek6aa . Saliku visu kaa pieklaajas .Last Direct X,motherboard driver,video driver ,sound card driver .tātad pamatskolā nemācījos gramatiku un tāpēc šādi ķēmojos uzmetu progas kaadas prasija ,piereguleeju bikiit .viss ok bija , bet tagad 6is man raksta skypee ka filmas miglainas un taadas gai6as esot . Nemaz nezinu kur vareetu but vaina . Foto un speelees esot perfektas bet filmas galiigi sux .Ieteicu paarlikt XP kodeks pakas vietaa K-lite kodeks paku .nekas nemainaas .Galvenais ka visi video playeri taa raada (vlc,wmp11,wmp classic,winamp) Maybe video kartes draiveris vareetu buut pie vainas ? Paldies jau iepriek6 par sakariigaam atbildeem

Link to comment
Share on other sites

Guest alien25209

sorry ADEX ,bet tas se6inieks nez vai ir nejau6s :wink: Maacos no pokemoniem ,negribas ka mani uzskata vai arii atpaziist kaa vecu krabi .tātad pamatskolā nemācījos gramatiku un tāpēc šādi ķēmojos maskeejos ;-)

Link to comment
Share on other sites

videokartei jāapskatās settingi. ir tā, ka var uzlikt atsevišķi, ka priekš video ir vieni regulējumi un priekš visa pārējā - citi. nez kāpēc tev tā ir jau svaigu uzinstalējot, bet der ielīst settingos un paskatīties.

Link to comment
Share on other sites

Guest alien25209

Paldies Uldiss. maybe ka tur taa vaina ,kaut gan tur nemaz neliidu .Uzliku tikai iz6kjirtspeeju jeedziigu un viss .Parasti jau tur nav nekas manuaali iipa6i jaaregulee

Link to comment
Share on other sites

Rododanders

Cienījamais, alien25209, ja būtu uzreiz pieminējis kas par VGA un kāds monitora modelis, tad problēma būtu ātrāk atrisināta (šoreiz paveicās Tev).

 

P.S Autor, cieni sevi un pārējos, 6 tāda burta nav LV alfabētā

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...