Jump to content

Beernu dienu priecinji


Igelkott
 Share

Recommended Posts

Tiem, kas nesaprotas pa slavjanski - sami vinovati... ieksj fishki net izrakts... Uzjundiija siltas juutas par svetloje djetstvo 8)

 

 

 

Что-то вспомнил про карбид. Помните такой камень был, его в газосварочных аппаратах использовали. В воду кидаешь и он выделяет горючий газ.

Этож был самый удобный предмет для развленчения:

1. Берем пластиковую бытылку. Заливаем водой, кидаем несколько камушков карбида. Плотно закручиваем крышку. Ложим возле людной дороги отходим и смотрим. Как бутылка лопнет и кого нить обрызгает. гыгыгы.

2. Берем использованую бутылку изпод дихлофоса. снимаем часть где крепится распылитель. сбоку делаем дырочку в 4 мм. кидаем несклько камушков корбида. Плюем в большую дырку, трясем. подносим спичьку к маленькой дырочке. Залп.

 

А еще тема…

 

 

…кидать ампулы и бутылки из под дихлофоса и подобные в костер.. токо отойти надо. Или газовые балончики для сифона в котором делали газированную воду.

А еще тема спиздеть у отца капсуди и взрывать их патронами. Но за эту тему если ккапсулей заметно отхватить пиздюлей можно огрести нехилых ремнем...

А еще тема делать пугачи. Но можно опалить лицо. а это бля очиня-очиня больно... Особенно в первом классе...

А еще тема была купить в аптеке жгут и делать рогатки. Из дерева или толстой алюбинивой проволки. И стрилять по ногам.

А еще тема была мазать доску мылом или свечкой. Но это 100% пиздофф от завуча.

А еще тема тырить на рынке арбузы и дыни. А потом в детском саду возле дома сидеть и есть их компанией.

А еще тема пиздить куски кабеля на телефонной станции и потом плавить свинец в формочках.

А еще тема поджигать политиленовые бутылки. И капать огоньками. Главно на руку другому не капнуть (глянул на шрам гна руке)

А еще тема мерить глубину луж когда едеш из школы. Токо лужа может оказатся ямой и учебникам в ранце придет пездос.

А еще тема взять в мешочек дома пирожков и на весь день уйти на речку. Придти звтемно домой. Получить нагоняя от родителей и пойьти спать.

А еще тема взять удочку, червей, пару кусков хлеба с огурцом и пойти в 4 утра на рыбалку за город (а сейчас нашим детям такого не узнать)

А еще была тема пойти рыбачить, налваить ведро раков - подумать "нах мне эти ужасы" и перед возращением домой выкинуть их.

А еще тема рано утром с отцом рыбачить или охотится на уток.

А еще тема купить соску(резиновую бля! А не то что вы дебилы подумали). Набрать в нее воды из колонки. и брызгать из нее или пускать эту рокету в воздух. Удачная соска вмещяет пару литров воды. Что достаточно для хорошего облива друга.

А еще тема была взять или спиздить в радиокружке конденсатор электролитический. зарядить его в розетке и ебануть по товарищю. Электрошок отдыхает

А еще тема была взять банку накидать карбида потрясти. подумамть "чото не вылетает крышка" посмотреть на крышку. Тут же получить поиблу этой крышкой. И в глаза смесью воды с карбидом. И пиздовать домой мыть глоза. И удивлятся чож они потом болят

 

У меня было счастливое детство. Несмотря на то что оно было трудное.

Link to comment
Share on other sites

Jā, standarta lietas :)

 

Vēl bija pīlādži un trubiņas un piemīzt Sārai uz paklājiņa pie durvīm un bundžas gumijā iesietas pāri ielai un uz sliedēm viss, ko vien var uzlikt, un 6m liesmas bloķeņu pagalmā un alkānam Borjam izjaukt zaperi pa pirmreizinātājiem un sasiet trepenē pretējās durvis ar šņori un zvana pogās sērkociņus bāzt un, mūkot no sargiem stroikā, ielekt stikla vates blāķī un šīferi pakšķināt un hlapenēs alumīnija pulveri bērt un no sērkociņiem, papīra, adatas un diega šautriņas taisīt un skolā spēlēt 'nazīšus' ar vīlēm bez rokturiem koka grīdā un tās pašas vīles vienu pret otru...

visu dienu var rakstīt un atcerēties...

Link to comment
Share on other sites

Skolā no tādiem tizliem lokaniem plastmasas lineāliem dūmenes taisijām, ķip salauz lineālu sīkos gabalos un sabāz cīgu pakas spīdīgajā papīrā. Spičku klāt, nopūt un met kaut kur.

Link to comment
Share on other sites

q64silver

Karbīdu spert nekur nevajadzēja. Vienkārši pēc kārtējiem ūdensvada remontdarbiem brīvi varēja savākt... vietējie bērni. Silitra arī pārbaudīta. Nevienam nekas nav atrauts vai amputēts. Tā nu dzīvojām, spēlējot kariņus :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Par taam celtn, patronaam - pasjam rokaa skjemba palikusi 8) - pizdjiits tika vairumaa - pie strojkas seetas tika piesliets motocikla izpuuteejs, tajaa samesta cjupinja patronu un apaksjaa pielaists uguns... Efektiigi... tad veel vecajam kuupinaatava bija - a mees tur sagruudaam ieksjaa papi, nu tjipa, darva tika svilinaata taa, ka beigaas sanaaca norauties ne pa jokam... Karbiids... Skolas kjiimijas kabinetaa sanaaca pa mazdruscinjai, un turpat skolas tualetee izlietots... No pirmaam apziniigaam dienaam ar piicku uz mazo Daugavu kazragus un mailes, preciizaak, viikjes kjerstiit... Tad veel no depinja tika pizdjiitas veco RM tramvaju detaljas, no kuraam "sjtaabaa" sanaaca tiiri jauka kolekcija beigaas - kreesli, kompostieri, kaloriiferi, mhh... Sjautuvee pa kaklu arii ne mazums dabuuts - kad patronas un skjiivjus gaajaam nacionalizeet - cjetrgadiigi liidz sesjgadiigi beernjuki, rajona neliesji:D tad veel daarza buudinjas ar sjiifera jumtiem... bail pat uzskaitiit visu...

Araabs - tevis mineetos lineaalus atceros - dega un kuupeeja kaa velni :mrgreen:

Labots - Enrike
Link to comment
Share on other sites

rabarbers

Moderatorei FEJAI sveiciens.Ir iznakusi JS-baltija(JS-Latvija-4).manus.cd keys izdzesat bet sho terorisma propagandu atstajat nemanitu.NEZOLIDI no administracijas puses.P.S.atvainojos Tildes birojs 2005 pats pielavu kludas.

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

Moderatorei FEJAI sveiciens.Ir iznakusi JS-baltija(JS-Latvija-4).manus.cd keys izdzesat bet sho terorisma propagandu atstajat nemanitu.NEZOLIDI no administracijas puses.P.S.atvainojos Tildes birojs 2005 pats pielavu kludas.

te juus redzat, liidz kam noved narkotikas.....

 

ps. usins, ko tu, mazuli, atceries par tiem laikiem?!

Link to comment
Share on other sites

un alumiinija pulveris ar zilajiem graudiem + sadrupinaata briinumsveciite

to visu spickastee aptin ar foliju un caurumu pa vidam - liesma gaaja metrus 3 gaisaa ...

 

Man klasesbiedrs bez pirkstiem palika sita hobija del ;)

Nedomaju ka kads velas 15 gadu vecuma zaudet pirkstus.

Neaizraujaties ar sito.

Link to comment
Share on other sites

Elvis_preslijs

Domājiet kad jaunieši vairs neko nedara ? :D

Vienreiz līdām uz jumta -25gradu salā stutēt satelīt šķīvi :mrgreen: (visas atslēgas lipa pie rokām)

Labots - Elvis_preslijs
Link to comment
Share on other sites

To: skrachs

Taa tik turpinaat... Bez pautiem arii paliksiet...

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Elvis_preslijs

Tas bija tīrās šausmas ko mēs darījām :roll:

Labots - Elvis_preslijs
Link to comment
Share on other sites

80-tajos pāris reizes tika veikts šāds joks, vakarā pie kāda nelabvēļa durvīm tiek pied***s. Virsū saliek avīzes, aizdedzina un piezvana pie durvīm. Samnieka reakcija- ieraugot nelielu uguni, sāk dzēst to mīdot ar .... istabas čībām! :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

wilz

Jā, šitas ir viens riktīgi smalks gājieniņš! :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Nu vismaz zinu, kas visu laiku demoleeja liftu padjezdaa, mhhh :mrgreen:

 

veel savaalaikaa vilkaam paari ielai 0.3 makskerauklu... paldies tam Kungam, ka pietika praata vilkt pusmetru no zemes, savaadaak ouljuljuu suudi sanaaktu :sad: ... tad veel vienreiz proteezi iemetaam misenee - iskatiijaas reaalistiski - kaa iista kaaja... Un tad veel asfaltaa iedziitas moneetas - pielodeeta pamatiiga nagla, un tas viss iedziits asfaltaa, macinjsj - paarsteigums ar sunja feecjiem :mrgreen: Muuzjam atcereesjos to skatu, kad viena daamiite rokas peec tam savaa sunii slauciija, mhh... Riebeklji bijaam ne pa jokam...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

A vecie jociņi, liela daļa no pieminētā bij izmēģināta. Tākā ķīmija man interesēja, tad arī daudz kas tika pārbaudīts. Kālija permanganāts tika visvisādos veidos jaukts un dedzināts :)

 

Labs joks bija Fe pulveris un KMnO4 - sprāgt nesprāga, bet degšanas temperatūra iespaidīga - stikla burciņa sakusa :)

 

Karbīds tika sperts gucuļu laikā :) Pēcāk vairs nebij atrodams. Tad nāca modē visādis spridzeklīši, raķetes. Tie tika ārdīti un taisīti niknāki bliežamie. Tā teikt pildspalvās un citos priekšmetos.

 

Pagaidām efektīvākais blieziens sanāca piebāžot ar pulveri metāla trubiņu un un apakšā svece :)

Link to comment
Share on other sites

Tak paņemiet dārza šķēres un vienkārši sev pirkstus nogrieziet. Nafig tur ķēpāties ar visādiem s*diem.

Un tematam var būt pierakstiet, ka lai nemēģina atkārtot, jo citādi no bērnudārziem varēs redzēt lidojošu pirkstu lietu.

Labots - Dusk
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ja galva nav uz pleciem, tad loģiski būs negatīvas sekas.

 

Neviens, nesaka, ka jāsāk atkārtot. Vot tagad tagadējo jauniešu atrakcijas, sēž draugos un kā man stāstīja, paņem vecāku mašīnu, sadauza un sadedzina. Kur vispār līdz tam var aizdomāties? :shock:

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

No vienas puses labāk lai sēž draugos un buktē to metāla čupu, nekā 15 gados sev nogriež pirkstus.

 

Un ja arī ir galva uz pleciem, ne visu mēs varam paredzēt. Reizēm tādi gudri cilvēki iebaržas tādos sū*os, ka maz neliekas.

 

Un arī visos šitajos experimentos un everģēlībās ir tāda lieta kā veiksme - cits var pofig ko vārīt, un nekas, a dažs savārīs ziepes uz līdzenas vietas

Labots - A-kalvis
Link to comment
Share on other sites

Ar bracku ņēmām celtniecības patronas, iesienam drātītē tievā, iekarinam pie galda lampas izstaba, apakšā pašaaujam svecīti tuvu un tad ar aizpiestām ausīm gaidam kas būs un visjautrākais ka tu nezini kad īsti sprāgs, bet kad iet gaisā tad svecītei kaput un ausīm arī.

Link to comment
Share on other sites

Un ļipučka (brūnzaļas krāsas logu blīvējamais, pec konsistences kā košļene),

šīferīša dedzināšana, stikla ķieģeļi..

Link to comment
Share on other sites

Bērnībā pa vasaru dzīvoju Kolkā, tad tur vācāmies izgāstuvē un lasījām diklafosu un visus citus baloniņus, tad kūram ugunskuru un to viesu iegšā, bija jautri, bet tagad jau jaunatne tikai pīpēt dzert un demolēt visu māk+vēl tie dibenzelliasi "grafiti "zīmētaji, olas tādeim noraut.

Link to comment
Share on other sites

aa rashans tad tev buutu pilniigi pienjemami ja siikie skeersielinjaa sakurtu ugunskuru, samestu visaadus suudinjus un, kad tu ietu garaam, visa taa padariishana ietu gaisaa.

 

tagad man skaidrs, labaak spridzinaaties nekaa savaa nodabaa nopiipeeties, nodzerties vai draugos noseedeet.

 

tu izglaabi manu dziiviibu

Link to comment
Share on other sites

Visi veseli, neviens nav cietis.

Bet visu postu posts bija pc parādīšanās, varēji kā debīls visu dienu nosēdēt bildītē blenžot.

Link to comment
Share on other sites

Ha, ha! :mrgreen: Smieklīgi lasīt vārdu "silitra". Tas ir elementāri salpetris. NaNO3 vai KNO3 ir tas, ko tiem papīriem izmanto. Mēs stiepām no 'stroikas'. Taisījām caurām dienām. Kilogramiem to papīru kurinājām. Iemācījāmies ar to plastmasas pudeles spridzināt. Stikla baigi bīstami bija, lai gan sprādziens labs.

Riktīgi labais skats ir, kad emaljētā katlā (es bēru tējkannā), saber kokogles vai koka gabalus - vienalga, ka tik ogleklis daudz, pa virsu salpetri riktīgi daudz. Kamēr tējkannai sānos neizdeg caurumi, var smuki paskatīties kā oranža putra vārās. Paštaisīta lava bezmaz. :)

Link to comment
Share on other sites

kaads arii dariija taa, ka ieskruuveeja nedaudz skruuvi uzgrieznii, no spichkaam salaida tur palikushajaa vietaa seeru. no otras puses ieskruuvee otru skruuvi un tad met pa sienu? un tad tik klausies kaa gar ausiim lido ;)

Labots - marazms
Link to comment
Share on other sites

Es gan taads mierigs biju, ar taadaam perversijaam nenodarbojos...Protams pa laicinjam bij shaadi tadi, gadiijumi...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tu gan neattapīgs - jāmet pret sienu :razz:

muļķības par uzgriezni un sēru, kā tad viņš detonēs?
Link to comment
Share on other sites

Ui, šīferi... Atceros, pirms pāris gadiem laukos vienu palielāku gabalu ielikām pusizdzisušā grillā... Muļķi. Ka gāja gaisā, sarkanu ogļu lietus visam pagalmam pārlija, pēctam nācās mīdīt puspagalmu, jo zāle kūpēja. Troksnis ar' ne pa jokam.

Link to comment
Share on other sites

Varētu uztaisīt diskusiju, kur un kā es norāvu savu pirko ķermeņa daļu, jo pieļauju, ja šeit ir tik daudz zinošu cilvēku par pirotehniku, tad ir arī cietušie.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...